В Париж протестираха срещу трудовата реформа на Макрон

Десетки хиляди демонстранти се събраха по призива на лидера на крайната левица Жан-Люк Меланшон на шествие по улиците на Париж срещу трудовата реформа на Макрон

Обратно в новината

Коментари - В Париж протестираха срещу трудовата реформа на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Париж би трябвало да са по-спокойни щото още нищо не са видели явно от това, заради което банкерите изтеглиха от шапката си мосю Макрон. а какво е то сигурно скоро ще се разбере. "Социален циклон" ли - ха, ха, та тези какво ги интересува, щом имат властта? Да ни би милионните протести в Париж и боклучавия рейтинг на Оланд да предотвратиха официалното административно разрушаване на семейната институция, чрез предефинирането ѝ и подмяната ѝ със нещо съвсем друго, но назовавано по същия начин? Поредните смени вече са застъпили и набират обороти в дейността си: във Вашингтон както и при Обама/Клинтън все така крепят и въоръжават новите/стари фашисти в западна Украйна, за действие и в руските райони; заплашват Иран; нито дума разбира се за нарушенията на Израел и произтичащите от тях наказания, които е необходимо да му бъдат наложени. Новото за Вашингтон е готовността да се пътува до Рияд, за танци в изцяло мъжки, крещящи компании с голи саби. Да се твърди, че Тереза Мей е в нещо принципно отличаваща се от Камерън, Блеър, Тачър, Чърчил или който и да било от предшествениците ѝ като МП е все едно да се каже, че в Ситито и Лондон са били извършени революции, т.е. да се объркат такива понятия като място за организирането на революции с място за провеждането на революция. Несъмнено в Лондон няма революция и с извъндерните избори всички механизми са обновени и в готовност. За Париж даже няма какво да се дискутира - там банкерите дори не стоят вече зад кулисите, а откровено на сцената режисират избори и играят в политики. Мадрид също добре се представя - при последните терористични атаки всички обвиниха отделни терористи и заедно протестираха срещу тях, солидаризирайки така се с политиките на Мадрид и Брюксел. Рим съдейки по нестихващия поток от нашественици също се справя в рамките на очакванията.

Остава в Берлин да приключат медийните обработки на изборна тематика, със запазване на цензурата, както и на информационните фалшификации относно действията на населението докарвано в Германия, за да замени немците в по-далечно бъдеще, а дотогава все така да съжителства на сериозно с тях всеки ден. Когато всички фигури са по местата си, тогава вече е вероятно пълномащабно да започне представянето на програмата на банкерите и глобалистите, която може да включва всичко: от поредните, смайващи и конфузни аномалии и извращения, до войни, кризи и какво ли още не.

Se taia

"...позволява на компаниите да преговарят пряко със служителите, без участието на синдикати, по техните условия на труд..." Започвам да го уважавам този човек :)

За едни секира, а за други - 6 бона за прическа и 8 бона за грим, месечно. Европейски ценности ...

Гласувахте за Ротшилд.Какво очаквате освен да ви оберът и поробят.Колко са прости хората по света.А аз си мислех, че само българите сме такива балъци.

Кво ревът! Те са си го избирали като са гласували за него или като не са гласували

Французите трябва да убият тоя Макрон... Щото иначе, арабите и негрите ще им вземат Парите, работата, къщите и страната...

Ааа, работата няма да им я вземат, дори не се и натискат.

Света + Европата се поамериканчва, но май някои даже не го знаят. Скоро няма да имат и здравеопазване, а бачкането ше стане по 12 часа на ден без право на обжалване. Така става като вярваш на холивудски филми и лакомееш само за пари, пари. Див капитализъм, а по-точно днес е д а се нарече ехтремен капитализъм. Корпорациите владеят хората-роби.

"Непокорна Франция" ми звучи много по масонски имайки в предвид техният афинитет към театъра и революциите, включително Френската и Руската октомврийска. Смисъла е че и власта и опозицията са техни, за да могат да направляват бъдещето в желаната от тях посока, а за нас остава само цирка. И това ще е така докато не приключи благодатното време и Бог не се намеси за да въздаде на всеки му според вярата и делата.

а у нас не сме и чували за такива неща от които се отказват французите под натиска на корпорациите. социялна защита,обезщетения базирани на прослужено време....

У нас от 1944г. та досега няма синдикати..

Извинете грешката. Искам да кажа до сега.

Че кога сме имали?

отдавна е факт у нас в частния бизнес. Става въпрос работодателят директно да се договаря с работниците в предприятието,без да минава през браншовите синдикати. Така че....жабетата ги ручаме отдавна и наште синдикати са на светлинни години от френските.

На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага!

дайте му на тоя дне двойно копейки!

Серсем!

от 1917 все търсите врага,

Врагът е бил ясен още от първите въстания на робите, та до наши дни.