Каталунската полиция не иска испански контрол

Каталунското правителство отказва да предаде контрола над регионалната полицейска сила на испанските централни власти. Студенти подкрепят предстоящия референдум

Обратно в новината

Коментари - Каталунската полиция не иска испански контрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еврогейците са големи демократи, все честни референдуми и избори трябва да имат другите, но сакън да няма референдум при тях, тогава пращат специалните части лично да застрелят подстрекателите на референдума, а ако Слави беше думнат преди година щяха да ореват света какви недемократични типове обитават балканите.

Европейските ценности в действие - забрана на реферндум и изпращане на подчиненин а централното правителство полицейски части "за поддържане реда"...да не би някъде другаде някой да му хрумне нещо "антидемократично" като да прави реферндум...

Да живее независима Каталония!

"Демокрация" в действие, какво значи там някакъв си референдум?

Баските са старо европейско население. Те са изтикани от нахлуващите Индо-европейски народи преди хиляди години на днешната си земя. Те реално са нещо като индианците в САЩ. Няма ли да си поискат правата? Даже езикът им не е еднозначно причислен към индо-европейските, а е по-скоро стар език мигрирал към европейски поради хилядолетните влияния.

Тъй като съм от Североизточна България мисля да обява съвсем сериозно вижданията си за спасяване на българския североизток - на стара България. При третата бг. държава със столица София имаме окончателно превръщане на една бивша империя България в град държава - София. София си има име и няма право да носи повече името България. Североизточна България трябва да поеме автономно своето управление. Българите бягат. Българският характер на Шумен, Силистра, Разград, Търговище и Разград вече е спорен. Загубвайки основно българското си население и събирайки турското малцинство от селата тези градове и области са заплашени от обезбългаряване. Подобно е в Добрич, Русе и Варна, но просто е по-бавен процеса. Отделно руснаци и украинци заселват черноморието. На никой не му пука. Ако на В. Търново му харесва софийското подаяние да чества независимостта на гладен тумбак - негова си работа. Североизточна България няма никаква икономика, няма голяма енергийна мощност защото умишлено унищожиха ТЕЦ Варна. Бизнесът е главно мутренски - ВЕИ перки, туризъм, строителство и едро земеделие. Това са мутренски бизнеси. Във Варна демонстративно продължават да строят магазини за чужди стоки на мястото на старите заводи. НЕ. Спасението за мен е специална политика за спасяване на региона водена от автономно правителство. Долу шопландерите. Да живее България.

Пий си хапчетата и си лягай!

Вие турците не сте достатъчно, за да имате основание за автономия. Когато станете 99% фесове в Североизточна България или в Кърджали, САЩ и Турция ще ни бомбят и ще ви окупират, което може да го считате за "независимост". Сега обаче не сте повече от 50% в смесените райони, така че си налягайте парцалите и не се правете на по-турци от турците.

си има име - Веселин. Дали е турско - как мислиш?

Абе нали тия от европата издигат демокрацията и свободата на пиедестал. Все ни повтарят за евроценности, свободата ма хората, усмиват Путин,Тръмп, Ердоган - не били демократи, нямало свобода, ти тори минтири. А какво се случва в действителност - евротелерастите изпозлват всякакви похвати да стискат балъците, повярвали им на глупостите за свобода и пазари.

европата от отвлече 2 милиона българи и украдна над 500 милиарда! и ние не я искаме! ама нашата полициа и държавата е васална на австията и на европата и дума ще смее да каже срещу тях!

Не е "украдна", а "открадна". "Украл" е на руски. Та научете първо българския, преди да тролите.

Функционално неграмотен е човек, който може да чете, но не разбира прочетеното. Използването на диалектна форма от неградски тип има за цел да покаже истинското лице на евролицемерите и селско-тарикатският им манталитет.

Сега е моментът великите футболисти, играли някога в Барселона, да използват своя авторитет за мирно отделяне на Каталония.

като се отдели Каталуния испанците трябва да пратят нов Колумб по света и дано този път да не се обърка и вместо в Индия да попадне на нова земя

многото са турци.помаците са след тях. турция е по-силна страна,естествено да отидат при тях

е па кво? и ние не искаме евро-контрол, ама той ние е захапал като милиони пиявици и смуче ли смуче кръв!

Какъв евроконтрол те тресе.Народите вече не искат някой друг педал в Брюксел да решава вместо тях.Британците вече го направиха,идва ред на Каталуния,след нея са северните области на Италия,след това са фламандците и холандците.Хората си искат нормални държави,а не марионетки.

Света върви към разделение на етнически и верски принцип , вместо да се обединява !Почти всяка една държава се тресе на тази основа от междуособици !Понятията етническо и верско разнообразие , хармония и търпимост са нереални !Предстоят тотални сътресения е разпадане на много държави , включително и на САЩ !Ще останат незасегнати само тези които са с много силна централна власт или диктатура ! Етноси с голяма и бурна популация ще погълнат съседните с ниска такава ! Света на християните е пред изчезване поради тази причина !

"етнос"не съществува.национализма ни спира от светло бъдеще.не се просперира с расизъм и фашизъм

Според преброяването на населението през 2011 г. 76.9 % са се определили като етнически българи, 8.0 % като етнически турци, 4.4 % като етнически цигани, а останалите 10.6 % са от други етноси и неопределени.

Глобализма е интернационализъм, който е комунизъм. Вие, комунистите преди пропагандирахте интернационализъм, а сега - глобализъм, което е същото.

Но пасаран

Дори не подозирате колко е сериозно положението. Не бих казал до ниво Косово но има невероятно напрежение. Испанците са спрели в пристанищата на Каталуния три огромни кораба ползвани за круизи и ги пълнят с така наречените antidisturbios, да речем, че са онези дето бият демонстрантите. Капацитета е 6 000 човека. И това е само частичка от цялата картина. Демокрация ли? На царя дъщерята я оправдаха а се беше одеала с едни милиони, зет му го осъдиха и вероятно ще го повъртят и ще го оправдаят... И така нататък и така нататък... Европата демократично ще мачка всеки надигнал глава. От друга страна бившите и сегашни политици в Каталуния са загаьили в едни корупционни схеми...за милиарди... Ама стадото ще върви срещу другото стадо за угода на дърпащите конците... И дано да няма смърт

два дена под ред конвои от по 15-20 фургона с antidisturbios пътуват към Каталуния за"демократично" решаване на проблема

Истината е - башкъ цигани,башкъ българи...Никой етнос с друг се не търпи. Нека има граници и който докаже, че отива с добри мисли-добре дошъл.

Как ще разделиш паразит от гостоприемник ! Циганите са паразити и не могат да съществуват без да смучат кръв от обществото което ги е приело !Никога няма да поискат своя държава поради тази причина !

са ни три морета

опасявам се че идва реда на родопите

Володя, ти ли пусна този бъзгун в дирника на каталунците? Играят като девятка в нашият отбор!

И вече сериозно. Това е една от причините обществото, дори да има избор, да ИЗБЕРЕ диктатура. Демократичните свободи не много трудно преминават в своята крайност. При тях - правата на регионите, при нас - правата на малцинствата.

Да живее Испания, долу отцепниците. Цялата каталунска върхушка - в затвора.

Да! Начело с Рахой...

Нещата са сериозни в Каталония. Испанците не са желани.

Решено - втори етаж се отделяме от етажната собственост. Все стари собственици сме. Край на диктата на централния домсъвет от пришълци.

Щата Северозапад -Видин,Враца и Монтана също трябва да обяви независимиост от окупаторите,няма да хрантутим на аванта софийските шопари,мазните майни и помачорите както при Дърман ,при Срацимир и при Пазвантооглу! С братска Каталуния и Тексас заедно в борбата ,скоро ще наложим нов ред на земята!

Може да си го написал полу на шега, обаче аз съвсем серзиозно съм навит Северна България да се отцепим от софианци. Тука и 5 стотинки не сме видели и хич не ми трябвар крадливите и корумпираните от софия!!

ЗА бариерата на гнездото и без това не дават пари за нашите пътища поне да не рушат това което си имаме

са чисти чифути, само името им е друго

Тва ...за Риферендума само Стоичето ги е подучил,..! ... Стар Сталинито е той.

колко прост народ има по света ... ама мн прост ... някои станали и студенти ... не знам на какво ги учат ....ама ...акъл нямат за 2 стотинки

Каталония никога не е била под мюсюлманско робство и не иска да се меша с другите дето имат джагалска кръв във вените

Това да не го чете в новите учебници по История на България?

До тотално осралия се ЕС: Честит ви нов член, самонадеяни, ояли се, късогледи кратуни! Гответе се за Баския, Корсика, Фламандия ...

Кържали, Разград. .......

..кеф! ...