Брижит Макрон вдигна рейтинга на ”Двореца” в Балчик

Ръст на туристите след посещението на първата дама на Франция Брижит Макрон отчитат в "Двореца" в Балчик.

Обратно в новината

Коментари - Брижит Макрон вдигна рейтинга на ”Двореца” в Балчик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ботаническата градина в Балчик е страхотна и много красива! Да се чуди човек защо не правят други подобни ботанически градини в страната, които явно са много популярни!

е културна дестинация е ако г-жа Макрон с посещението си е вдигнала рейтинга му....незабавно оставка на министерката на туризма за несвършена работа.

Поредната фейк новина на ДИР-ниците за промиване на краварски мозъци. През този период от годината нашите курорти са много предпочитано място на пенсионери-туристи. Е, тази година ще да са били от Чехия, Полша и Франция!!!

Двореца е перла, каквато южното презастроено черноморие никога няма да има.

ама особено тая снимка с минарето е особено подходяща за реклама,а иначе едва ли точно макрон е популяризирала мястото...по принцип,всики туристи по морето ги водят там,а за румънците,то е ясно-близо им е ,,,а и кралица Мария ,която е искала вилата си точно там е румънка...

Ха-ха -ха :)))) Силно се съмнявам , че тая скумрия може да вдигне каквото и да било :)) Дворецът в Балчик е достатъчно известен и е уникален . Само трябва да се разкара онова нелепо минаре . За Ботаническата градина да не говорим . Красота :)))

Що за просташки език за една дама?! Български цървул!