За какво се разбраха световните лидери на форума в ООН

В Ню Йорк през отминаващата седмица лидерите се опитваха да сформират коалиции по важни, според световните сили, теми.

Обратно в новината

Коментари - За какво се разбраха световните лидери на форума в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете с тази Русия. Ние сме в ЕС и наш главен съюзник е САЩ. Не сме в Азия.

Ким ИЗПЪРЖИ КРАВАРИТЕ затрий тая измет веднаж за винаги

Ще разрешават на САЩ да се разпореждат и да заплашват света? До кога ще налагат волята си? Америка е най- агресивната държава и най- голямата заплаха за мира на планетата.

заплахата с геноцид/унищожение е престъпление, а не предупреждение

имаш предвид хизбулла, дето доктрината им е унищожението на израел, или на кимунчения, дето вероюто им е унищожаването на сащ?

Позицията на Тръмп/или по точно позицията на американската делегация/ по договора с Иран е един гаф-може би малък ,а може би голям.Така или иначе САЩ са си сложили подписа под споразумение с Иран,одобрено от Общото събрание и Съвета за сигурност .Иран не се е отклонил и на сантиметър от споразумението, но американците сега са недоволни и искат да си отзоват подписа.Ами това е много лош сигнал за всички,които се доверяват на САЩ -утре те могат да развалят всеки подписан договор!?Какво остава тогава от сигурността-...ами само атомно оръжие и ракети могат да я гарантират!?Американците с това направиха услуга на Ким ,просто му дадоха коз в ръцете!?

Те много говориха, говориха, говориха, а никой не слушаше! Щото кучетата си лаят, а керваът си вървии ли, върви.

Само аз ли не разбрах от тази статия за какво са се разбрали на наш гръб на този форум в ООН?

ми разбрали са се, че лидерите ще говорят, а другите ще слушат и изпълнават! та точно за това путин не беше там! може да слуша и от далече!

А смелчагата и супермена Путин го фана шубето, да се яви пред целия свят в ООНето! Що ли?

Какво изпяха световните лидери накрая?: "КОГАТО ЦЪФНАТ ТЕМЕНУГИТЕ И РАБОТИТЕ ТРЪГНАТ ЗЛЕ-----ЕБИ ИМ МАЙКАТА НА ПРОЛЕТАРИТЕ---И ГЛЕДАЙ ТИ ДА СИ ДОБРЕ!":))))))) .......по П.Пенев;)

пройчо, цитатът ти е неточен, а пролетарИТЕ се пише малко по инак!

И още едно стана . Америка каза пред целия свят , че може и без разрешението ООН да нападне и разруши тази страна която тя си поиска но без ЯО РАЗБИРАСЕ

Проблемът е много голям. След разпадането на СССР, САЩ вече не признават международното право. Искат да се признава тяхното право извън Америка. Примерно България не може да арестува провинили се американски войници. А САЩ могат да съдят българин с провинение в България но в САЩ по тяхното право. Т.е САЩ започнаха да говорят за глобално тяхно право, а не за международно право. Тръмп написа декларация и 128 васали я подписаха без съгласуване и свое мнение. само подписаха. Така се разбра кои държави са измекяри и окупирани от САЩ. Ние сме най-роболепни с Украйна, Полша и Балтийските джуджета. Затова и Путин не отиде там, както и президента на Китай.

Проблемът е още по-голям. След разпадането на СССР, Руската федерация не е член на ООН, не е член на Съвета за сигурност и няма право на вето!

Е па може, Америка е велика страна, не е като "сортира" Русия!

какво може и да стане?богатите си богатеят и ни иб-т както си искат а ние се правим че всичко е добре защото има и слънце за което се надяваме да изгрее и на нашата улица

Така е, днес в Русия има 125 милиардера и 25 милиона бедни ивановци! Догодина ще има 150 милиардера и 50 милиона бедни ивановци! Се ля виф, както казваше Тошко Колев! Стягай се Иване от Масквабад, нема лабаво!

29 милиона бедни клошари има САЩ в момента. Да не говорим, че една стодоларова банкнота без покритие им струва 14 цента. Но резето вече пада и тази агресивна държава е обречена на изчезване от земята

ООН - всеки срещу всеки, в краен случай един срещу всички останали.

Всъщност търси се съгласие да се гласува член първи за ръководната роля на САЩ.

Бихме могли в резюме да кажем,че се събраха и разбраха,че няма да се разберат

"dotards" се разбраха да се разхождат повече по нервичките на кимчо ,та белким им излезе късметчето .

уса&Со, т.е. васали (като германия), марионетки (като полша) и окупирани територии (като нас) се опитват да циментират статуквото отпреди 10 години - късничко е, не ще успеят

За какво се разбраха световните лидери на форума в ООН И ние се питаме за какво, но от статията не се разбира.

Създателите на глобалните плашила и организаторите на този трагикомичен фарс със северна Корея сами ни съобщиха каква е била тяхната идея. Защото тяхното мюсюлманско плашило, действащо под фалшивият флаг на митичната ислямска държава , няма ядрено оръжие за масово поразяване и потенциала му за плашене не е на необходимото ниво, им беше нужно още по-страшно ядрено плашило, за да може светът да бъде изправен на нокти. Трябва им луд диктатор нервен пътрст върху ядреното копче. За да се вземат такива мерки за "сигурноста" на този свят, че изплашените и объркани граждани да не се усетят кога гласуват срещу своята свободата в името на някаква имагинерна сигуирност и просперитет. Тази античовешка стратегия се нарича диктатура на страха и измамата. Организаторите и в действителност не иска да постигнат истински мир, ред и равнопоставеност, а контролиран хаос, понеже са избрали да живеят според принципите на хаосът - гордост, егоизъм суета, лъжа и липса на любов и свобода. В действителност истински ред и мир може да има само чрез принципите на вечният живот, дадени ни от Господа в Неговият вечен морален закон - любов към Бога и ближният, стремеж към истина и справедливост и свобода на съвестта. Това са сплотяващите принципи, които правят едно царство неразрушимо и нашият свят Създател ни дава единствената смислена алтернатива.

за пълно унищожение на северна кореа....

Личи че не сте ходили войник и въобще не сте чули за поразяващите фактори на ядреното оръжие: ударна вълна, проникваща радиация, светлинно излъчване, електромагнитен импулс и радиоактивно заразяване на повърхността на земята. Тъй като Северна Корея е близко до Русия и Китай те също ще пострадат от тези поразяващи фактори ако САЩ употребят ядрено оръжия срещу Северна Корея и реакцията ще бъде избухване избухване на Трета световна война която за разлика от предишните две ще бъде термоядрена.

sps_hrsf@abv.bg

точно тва казвам и ас! оон-то е толкова жалко, че освен за термоядлена война, за друго не може да се "разберът".

Лидерите се разбраха да крадат и управляват организирано. Да гд бедните, както са казали древните римляни.

aide bokluci ot dirnika puskaite statij za POSERKOTO borisOFF,CHE GOLIAMA SKUKA!

За нищо не се рабраха. Само САЩ показа на всички , че е една долна к*рва и трябва да бъде изолирана от всички държавите, тогава ще бъде мир на земя.

" Външният министър на КНДР Ли Су Йон по време на своята реч пред Общото събрание на ООН призова към конструктивен диалог за понижаване на напрежението на Корейския полуостров, но при условие че САЩ ще подпишат с тях пълноценен мирен договор" Е, вярно предложението е от 2015 ама пак оставам с впечатлението че някой чука на отворена врата и затова не може да чуе какво му отговарят;)

САЩ за пореден път доказаха, че са силно изостанала и ретроградна държава, съществуваща само за сметка на световнния грабеж, заплахи, войни, смърт и страдания. САЩ искат светът непрекъснато ако не да се страхува, то поне да се говори за тях, да са център на вниманието. Тази измислена държава отдавна е омръзнала на всички по света. Хубавата новина е, че й наближава краят - регионална държава от местно значение. Сами се набутаха, сами ще се сринат, макакът за 8 години им постави точката. Сега ще търпят псувни и подигравки от цял свят.

Коя е тази държава Америка, може ли да ме осветлите?