Ученикът-побойник от Садово остава в ареста

Районният съд в Асеновград остави в ареста дванайсетокласника от Селскостопанската гимназия в Садово Атанас Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът-побойник от Садово остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се знае какви бандити са със подписка или домашен арест.... малоумна работа- непълнолетен със " задържане под стража" без да е налице тежко престъпление.Съдията или е неграмотен или е бил надрусан!

В 12. клас са вече на 18. Щом има право да гласува, ще носи и последствията от простотията си. Дано е за назидание на другата сган като него!

циганчето не е посегнал на даскала -без нищо.................защо аз не нападам някого без да има защо?????????????.цигането ще излежи присъдата си -ама даскала .......дали ще издържи последствията.ДАСКАЛА Е ВИНОВЕН-ЗА ДА ПОСТРАДА-100ПРОЦЕНТА-СИГУРЕН СЪМ.БЪДЕТЕ -ОБЕКТИВНИ.

щот циганчето напада винаги ,когато нещо не му харесва..независимо кой е насреща.учител,полицай или дете...

Как се подкрепяте етноса ??? Там в Садово ,Катуница и околията ви спукаха от бой мамгалите вие сте луди да защитавате това манге ,бе !!!

Да се изпрати за 20 год при бай Ставрий. Строг, но справедлив.

Все пак циганчето едва ли е бил даскала си без причина. Премълчават истината.

0877... туй телефона ти ли е да ти се обадя

Даскала -расист няма ли да го приберат ?

Ти да не им светИ та да знаеш, че е расист ?

много си тъп

аман от тия мангасар,насила ги карат да ходят на училище,за да им дадат насила едни пари,не искат да учат,не искат да работят...това племе никога няма да се интегрира щото не искааааа,иска да си живее в гетото ,на не работи и да прави каквото си иска,и да не се съобразява с нищо...оставевте ги,който иска и има акъл сам ще излезне,всички други готованци да мрат....

Къде е Тодор Живков? При него имаше ред и ромалетата си кротувах или ядяха пердах, съд или летален изход! На кого ни остави Живков?!!!!

Уважаеми сънародници! Обръщам се към всички почтени българи, които като мен работят, плащат сметки и данъци, не крадат, не обират и не пребиват. Вярвам, че все още сме много, но, за съжаление - с тенденция към драстично намаляване, за разлика от мургаво-лилаво-тъмнозелената паплач, която се размножава безконтролно и очевидно вече притежава абсолютно всякакви права. Пребиват безнаказано лекари, учители, полицаи и въобще когото си пожелаят! Гледах репортажите и по този повод. БЪЛГАРИ! - територията България вече е отвоювана без война и е притежание на въпросната пасмина! С любезното съдействие на всички български политици от 1990 година насам!!!

Системата на Сталин също е била твърде ефективна по отношение на превъзпитанието на подобни индивиди. Имало е държавни Трудово възпитателни учреждения в които даскалите са били офицери от НКВД. А да млатнеш с кол по чутурата офицер от НКВД определено не е било никак здравословно за индивида извършил деянието.

Ако това се бе случило по времето когато Ото Скорцени с дивизията Мъртвешка глава се е подвизавал на балканите, този деликатен млад ром щеше да бъде превъзпитан немедлено. За целта Хайнрих Химлер бе създал едни санаториуми за превъзпитание на входа на които пише" "Трудът ще ви направи свободни".

Щеше да има местене на релси напред назад,докато му дойде акъла в главата.

Циганинът млатнал даскала по тиквата с кол трябва да бъде разпорен. Гледах по ТВ бабата на мангалая...баси наглата циганка.

Отново фалшиво заглавие ! Циганинът не е ученик , особенно в техникум . На тия години най-много да е изкласил до трети клас . До там са им възможностите на коняците . Мотае се из техникума само заради " помощите " и да пречи на хората - деца и учители. И категорично не е побойник , а потенциален убиец с десетина висящи присъди .

Няма ли все пак смекчаващи обстоятелства, като малки деца и жена които трябва да издържа. Просто питам само за протокола

Записах питането ти, в протокола.

vasil

Ще му се борят за условна присъда.Ако е ефективна - година и нещо - две,ще ги изкара само в Бойчиновци,без да го прехвърлят в друг затвор,когато навърши 18,което вероятно ще е до края на годината.Но би било справедливо,все пак,присъдата да е ефективна.

Вече е на 18. Борят се за условна и пълно съдействие, надявам се да не се случи и да лежи ефективно, нищо, че още е ученик.

кои казваше че от тву няма нужда???

Мангалът остава в ареста...

Мангал в гимназия???? Ти ме уби направо. Не, това е средностатистическия български младеж на днешното време, благодарение на доброто възпитание на неговите родители. Всъщност вината е тяхна и те трябва да си понесат наказанието за това. Това келеме не би посегнало на учителя си ако у дома си за него се говори с уважение и респект.

:D

изпуснало си момчето нервите и сега искат да му съсипят бъдещето. Това дете е имало трудно детство и социално неравенство не бива да го лишава от шанс за по добър живот

И от сарказъм не разбирате?! Дето е ПЕРСПЕКТИВНО, от "тъмнозелената младеж", е.

Много нещо е изпуснало през трудното си детство. Дайте му още една тояга и шанс да си навакса.

Лигльовците на днешното време ..........

Интересно колко лесно тържествува правосъдието при ученик, нанасъл побой, и колко сложни са нещата когато с твой пистолет в разгара на пиянска сбирка е убит човек... За кокошка няма прошка, за милиони няма закони, както се казва в един вечен хит. То поне милиони да бяха...

Това не е кокошка, това е сиганьорин, който утре ще започне да убива възрастни хора за 20 лева, включ. и учителя си.

Ми тъмнозеления не е член на герб....

Точно така!Нека този разпасан побойник да види откъде изгрява слънцето!