”Юбър” със забрана да функционира в Лондон

Транспортните власти в Лондон забраниха на "Юбър" да работи в британската столица, но компанията за споделено пътуване иска да обжалва решението.

Обратно в новината

Коментари - ”Юбър” със забрана да функционира в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все вдно да пътуваш на автостоп, но си плащаш.... И не знаеш какви Шофьори возят, нито дали няма да те закарат някъде другаде. Уж БЪРЗАШ да стигнеш някъде, а накрая те закарват в някоя гора, бият те и те ограбват... Заради Слободията и живеем Зле в БЪлгария... Тая фирма "Юбер, работи извън законите на страните... Мошеници...

Когато работеше тук услугата я ползвах няколко пъти. В пъти по-добра и евтина от това да се возиш при вмирисаните бакшиши.

Елица Кръстева, жителка на Кент, Садик Хан, кмет на Лондон... Тия там хептен осра.ха пейзажа. Шекспир се върти в гроба като бургия сигурно.

Уберчето е много добро. Помпите там не играят пък и не ти трябват и хартиени пари.

В ОАЕ имат UBER хеликоптер.

Юбър очевидно бъркат много дълбоко в нечий джоб. Имаше ги и у нас, но много бързо ги спряха и сега разполагаме само с мързеливите бакшиши, които отказват да те качат от университета до НДК, например, защото било близо, монтират си "помпи" на броячите, пушат и п*рдят в колите и предлагат още много други такива "екстри".

Голяма работа. Като спрат Юбер друг(и) ще заемат свободната ниша. Пазара се нагажда много бързо.