Любопитни факти от предизборната кампания в Германия

Предизборната кампания в Германия бе белязана и от няколко любопитни факти.

Обратно в новината

Коментари - Любопитни факти от предизборната кампания в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на края на мандата с фередже

По- голяма глупост от твоята не бях чел. Меркел- комунистка. Хахаха. На нея фашизма и е в кръвта.

Митко, драги тона си написъл: германската радикална левица Грегор Гизи . Гизи пренадлижи към лявите, но те не са РАДИКАЛНИ! Дие ЛИНКЕН са си партия като и останалите народни: зелените и ФДП. Има и радикални, но те не пренадлижат към тези ЛЯВИТЕ!

Ще се окаже, че днешния германец е много прост ако избере комунистката Меркел пак на власт!!!

"няколко любопитни фактА", редакторче!

"...хобито й било да отглежда картофи..." И наш Боко, картофеното момченце на мама, се хвалеше със същото.

а колко българи отглеждат домати? А и до 90% от нас говорят или разбират по малко руски. Кво правим циркове?

Жалко би било, ако пак изберат откачения бабек...

Всичко наред ли е с Германия, че в тях ни е надеждата .... ако разчитаме на воловарите отвъд атлантическия, няма да я бъде. Летяли в космоса, добре че отмъкнаха германските фабрики, развили медицина, добре че свиха всичко от изследванията на германските биолози, имали небостъргачи- добре че германски строителни инженери им показаха как се строи. Добре че евреите се заселиха, че да имат филми за гледане , да се напикават от кеф - като си мислят колко са велики! ха ха ха ха ха ха хах Каубои ниедни -

.... и да им направят някой и друг компютър, евреите де

Че то в Китай има ли евреи?

Защо Дирът се "свени"да напише няколко думи и за крайно дясната антиемигрантска партия "Алтернатива за Германия"?? Някои социологически проучвания и отреждат трето място в Бундестага.

Що питаш, БЕ?:)))))

Сдуханата бабичка стигна до раздаване на кафе само и само да я изберат - отврат - немците стигнаха дъното с тази изкуфяла женица

бабичката дано загуби на изборите....

Задаваш трудни въпроси 12.Не съм казал,че за германците сме мили и драги,но те поне се опитват да направят нещо за България.Истината е ,че инвестициите в България се броят на пръсти-не успяхме да привлечем успешно.Но нека не губим и тези,които имаме-някой писа,че германците плащали малко тук.700лв никак не е малко--хората са доволни и не разсъждавайте от висотата на 1300лв.Цели селища и семейства зависят от германските заводи--не ги унижавайте хората.Всеки прави ,каквото може--не виждам американски,френски или английски заводи у нас.

Току-що отвориха завод в Пазарджик за Ауди части и заплатите са 500 лв. А ти колко плащаш за една такава част? Хайде стига с това лицемерие!

Типичен сороски тирол пишещ неща и на които той сам не си вярва, но нали плащат от Америка за България...... Опитай се ти да живееш с 700 лева, говедце да издържаш семейство, дори и в провинцията а не в София. Големи гадняри станахте вие американските подлоги заради някакви сребърници...

двамата много тъпи руски тролове тука, се съсипаха да атакуват фрау меркел, че била не знам си каква. егати глупаците, а и лошо платени!

е мъка да нямаш собствено дете, особено когато го искаш. Но ако си човек и то човек с големи възможности като Меркел нищо не ѝ пречи да си осинови. Немците отбелязват това - че не осиновява с негодувание, но пак я избират. Но нейните избиратели не са от моите познати

Кюрдите са единственият народ останал под турско робство с разпокъсан народ между три държави.Турция,Сирия и Ирак.Те имат право на държава.

Докато САЩ ореваха светът, че руснаците им били харнали изборите, просто защото с всички манипулации, не можа да спечели кандидатката на кукловодите. ЦРУ избира лидерите в Европа и голяма част от светът. Някой сериозно ли се връзва на прогнозите, че простата крава, американски агент Меркелица има над 50% подкрепа? Не, че агенциите не манипулират и с "предварителни прогнози", общественото мнение. Но след като видяхме Франция, Австрия, Холандия и т.н. е ясно, че това ще са фалшифицираните гласове, а от ЦРУ и НСА се очаква да ги превърнат в "реални" резултати, чрез машинките, мъртвите души, гласуване по пощата, купени, хомосексуалисти и емигранти, подправяне на списъци и т.н. Изобретателността им, когато става дума за власт, пари и гадни дела, няма граници. Меркелица, като любимото си животно - слонът, няма да мръдне от този пост, с благословията на ЦРУ и Сорос, докато си изпълнява задълженията по прием на орки и чалми, икономически и политически репресии за източна Европа и санкции за руските републики и изпедерастяване и унищожаване на коренното, европейско население. На цицко Сорос сигурно му се изправят космите като вижда реалните резултати и колко са истинските гласове за "Алтернатива за Германия" и колко малко за марионетките им. Та за това, такова нещо те няма да позволят никога.

Съгласен съм с разсъжденията ти по темата и смятам , че си прав . Само , да те помоля , да не залиташ толкова много по пълния член на думата "свят - света-светът" . И в двата случая , когато си я членувал трябва да е с непълен член (света) , защото Не е подлог ! Иначе , че "братята" "каубойци" - демек, кравари се опитват да контролират и тормозят целия свят е точната Истина . Въпросът е , до кога Германия , Европа и Япония ще продължават да се подчиняват на амриканския ботуш? Или, това просто им е икономически изгорно защото не харчат средства за оръжие и други подобни спъващи икономиките им разходи ?!

абсолютно вярно...но има канзлеракт от 19ч9 год подписан за 150 години до 2099.всеки немски канзлер трябва да получи одобрение от държавния департамент. тъжно,но истина!

никога не се казва "на представа", "в представа" - казва се и се пише само представа. Независимо, че много хора говорят и пишат като теб, интелигентното е само и единствено "представа".

Във всяка държава изборите биват фалшифицирани ! Така става и в Германия...не си правете илюзии , че народа избира...!!!

Митко, това сподели Меркел пред децата. Като деца всички сме си мечали за нещо. Аз за пожарникар! А картофи отглежда всеки втори германиц и спагети ядат всички деца. Колко ти платиха за тези ЛИМОНАДИ?

Германия е най-богата, защото прави точно обратното на българите. България е най-бедна, защото прави точно каквото искат българите

айде чао Меркел, върви си при бежанците, дето ги довлече в Европа....

Резултатите от изборите ще бъдат фалшифицирани. На немците накрая няма да им остане друг избор, освен да хванат оръжието, ако искат децата им да имат някакво бъдеще.

абсолютно!!! 75% от немците не искат меркел

100 - 30 = 80

Баба ви Меркел за Европа е като Горбачов за Съветския съюз, но вместо да ни продаде на американците, ни продаде на саудитците.

Любопитен факт от историята на баба ви Меркел, е че като млада комсомолка от ГДР е искала да стане съветски космонавт.

Като Юрий Гагарин.

Като дете си е искало момиченцето, нормално е! Аман от глупаци!

Тежко на Европа.

Не знаех,че в този сайт се занимават и с клюки.Имаш ли си напрестава,каква е мъката да нямаш дете.

Текава мъка, да си канцлер на германия, заради което да зарежеш сичката човещина, ба! Бог я е наказал, за онова което причинява на нормалните хора! Според мен й е малко.

Roxana--ти винаги си ми била симпатична и чета с удоволствие постовете ти.НО--отговори ми на въпроса-ДА баба Меркел сгреши,че прие мигрантите,НО--тя ли ги направи мигранти ?

Затова ли е осиновила 2 милина талибани за сметка на данъкоплатците? По-добре бездетните да не си натрапват проблемите на цялата държава и да не влизат в управлението. Психичните им проблеми прерастват в икономически за цяла една държава.

тази мъка не е причина да се отдадеш в служба на сатаната...

А най-любопитното е че и в Германия политиците говорят едно а вършат друго.

Както всички, такъв им е занаятът. Е, има и изключения. Путин!

Ангелинке, Ангелинкее, оака пейзажа европейски! Лошото е, че на германците им харесва миризмата или носовете са им атрофирали. Пък дали на многото турчоля не им харесва да си им ти мама. А това с таралежчето и слона си е за психо отдела, и то за сериозен разбор.

Това намек че ще докараш Германия до картофена диета ли е ?! Успех на изборите утре , но трябва да внимаваш , че с подобни плакати да не мине слона през картофите !!!!

в интерес на истината-преди 10 години е казала,че ще докара германците на консерви...

Хубава,лоша-тя ще е.България е прекалено обвързана с Германия и така ще бъде и занапред.За баба Меркел ние сме "немските овчарки" на Балканите--така е било и така ще бъде.Германия прави инвестиции,строи заводи и работни места у нас.

Хароне, ЕРНСТ ТЕЛМАН---СЕ ВЪРТИ В ГРОБА СИ!:))

Баба Меркел е "момичето на Кол" и е факт.Бяха скарани почти до смъртта му,дори на погребението му,но тя следва неговата политика.Вече няма Е.Телман и германците са приела този факт--хубаво е и ние да го осъзнаем.Трябва да приемем реалностите,а не да се лутаме,като лъв в клетка.

Кви са тези инвестиции и заводи и колко работни места дадоха, че нещо не вдявам?

Това Plv--Плевен или Пловдив е.В Пловдивско и Пазарджишко има много малки и големи заводи свързани с автомобилната индустрия.В села близо до Пловдив--и не са супермаркети,а заводи.Тоалетните им са по-чисти и от домовете ни-цари германска прецизност навсякъде.

Кви са тези инвестиции и заводи и колко работни места дадоха, че нещо не вдявам?

А да относно инвестициите сетих се. В Русе има някакъв завод за авточасти Витте аутомотив се казва, седма година не могат да наберат достатъчно персонал. Имат много високи изисквания : немски език, образование и т.н. В същото време за сметка на високите изисквания дават мизерни заплати, по-ниски и от български работодател. Мерси за страхотните инвестиции....

Северна България се обезлюди. Къде е работната сила ? В чужбина.

хароне,а знаеш ли,че германия е спечелила 1,3 милярда евро от лихви от гръцките заеми? на тебе харесва ли ти четвъртия раих?

И там като тук много плямпания и лъжи преди да вземат властта тези дето до памперс като нашия я искат:((((и след това пълна деменция за това що са обещавали...

Швабите са малоумни, бе господа----щом таз пръдла---за N-типът избират!:)))))))

Ааа, не са по-малоумни от българите, които избраха Боко за трети път.

Направо да се разплачеш - особено за картофите !!!! Слон и таралеж - доста крайни ''пристрастия'' !!!

Умишлено допуснатите грешки на баба Меркел, след време ще се изучават в учебниците по история.

ако тези учебници ги пишат соросоидните организации-100%

буксува в калта ,време е хари потър да я изкара оттам !

В сегашния герамнски парламент има доста депутати, които на пръв поглед са страни птици. Около 25-30% не са работели нищо преди това. Мого от тях имат само някакво гимназиално образование. Като например др. Меркел. Какво ли ще работи ако не е в парламента. Била химичка, ама едно време. И много такива сега ще се борят да влязат в бундестага им. Доходи яки, сигурни. Работа от време на време. Баламите в Германия нека да учат и работят.

Смотан трол! Меркел не ми е любимка, но е доктор на науките по физика. Това ли наричаш "гимназиално образование"?

Като я гледам как прилага 'физичните закони'' опровергавайкие редица теории на истинските учени направо я сравнявам с нашия пожарникар ''доктор'' на гасене на пожари... - джобовете и телесата им набъбват за сметка на опразването на джобовете на мнозинството..

прав си,но какво общо има физиката с плана на калерги?

е завършила физика с оценка мн.добър...Работи в Централния институт по физико-химия на Академията на науките в Берлин, в отдел теоретична химия. Владее английск и и руски език. Не съм фен на Меркел, но когато ти получиш нейното образование, можеш да се обаждаш по въпроса...

Да беше споменал и къде е завършила. :)

Нейното образувание е получено по партийна линия. Аре сега наубратно, да схванеш как е приета, кой я е избутал и защо. Че по партийна куманиЗка линия е ставало сичкото. И ден не е работила по тая специалност, а дипломата й е закачена на стената без да е употребевана никогиш. Сега да ни обесниш ти куманяга ли си, та толко защитаваш еврейката куманиЗка, докопала поста по партийна линия и защото е еврейка. Същи СтаниШеф, от калъп ги вадът куманягите....до един еврейчета, неработили, но учили...и куманяги...и се изкачват по партийна линия.....схемата работи, особено между идиоти кату тебе!

защо да не може да се обажда-образованието дава знания,но това не значи,че си станал умен...а,и къде са допирните точки м/у физиката и политиката?

Бабата до живот ли мисли а управлява? При това с 30 процента. Мнозинството не я иска.

такава е волята на държавния департамент... а,тази воля е подкрепена с 300 амрикански бази на германска територия