Радев: Да убедим ЕС, че проспериращи Балкани са възможни

България ще продължи да подкрепя действията на международната общност за утвърждаването на Косово като стабилна и демократична държава в Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да убедим ЕС, че проспериращи Балкани са възможни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що да убеждаваме ЕСто, та те са една сбирщина от гейове колонизатори с подчовешки интелект и нулев морал. Напротив те трябва да убедят Балканите, че членството ни в ЕС е добро за нас, а не е под команда

как ще станат проспериращи като не искат. Това са особен род индивиди - как така ще ходят на училище и то всеки ден - от сабаля и после като го завършат ха-ха дали ще знаят да пишат? На тях им дай помощи , друг да работи за тях и ако някои си позволи да ги погледне накриво - бой до умирачка. Та що рече Радев, що рече за проспериращи Бълкани - нали и нашите цигани са там.

ако не усмирителна риза, не може ли да му се сложи лепенка на устата.

Такива като тебе , нали?! Не напълно хомо сапиенси.

Е ми по-скоро в случая е глуповат, и дрънка изтъркани фрази, от които няма да има никакви последици и резултати. Само, че в негова защита ще кажа, че в същност това важи за всички останали на този "висок" форум - пълно безсмислие и тъпотия.

Англосаксите това и казаха ,само от няколко столетия разпарчетосват региона .

Как ще ги убедиш? С 1 млн мангуси и 200000 мангуси, които не ходят на училище може да ги убедиш, че една държава е в предсмъртна агония!

тоя от вчера в политиката тръгнал да отваря очите на най големите лисици, овчарчето Калитко

Как да ги убедиш бе Радев, когато те не го искат

сигурно не е казал на оон че тук мигрантите се гонят като на ловен сезон

Този човек се мъчи яко и говори абсолютни глупости . Уникален глупак. ...

Какъв пример ще дадем на Западните Балкани, като собствената ни държава е едно фиаско? Вчера данъчния министър в ефир заплаши данъкоплатците - нещо за което в нормални държави си отива целия кабинет! Това ли ще е примера?

И Сталин е започнал като социалдемократ----обаче после стана ДРУГАРЯ СТАЛИН !!!:))))))))

Запознайте се с биографията на Сталин!Сталин е трябвало да стане свещеник след като завърши Духовна академия в Тбилиси но не е завършва и е бил изключен. Една от причините е била че не е знаел добре руски език.

та невъзможна за четене и коментиранарочно и не се публикуват повече коментазащо сте направили страницане -не може да се слиза надолури????комунистически сайт!

кажи го без заобикалки: България ще продължи да подкрепя действията на международната общност за утвърждаването на Косово като Бандитска, Престъпна, Корумпирана държава в Югоизточна Европа. Косово е едно раково образование на Балканите!!!

vasil

Раково образУвание беше покойната Югославия.

Г-н Радев е прав по отношение на корупцията в обществените поръчки. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 78 ГОДИНИ, В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПРОЦЕС, ЧРЕЗ ЗОП СЕ ИЗТОЧВАТ ПО НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ТОВА ДА СПРЕ! Закона за обществените поръчки приет с мнозинството на УПРАВЛЯВАЩИТЕ на 16.02.2016г (променян до тази дата десетки пъти!!!) е лобистки, корупционен, вреден...по отношение на инвестиционния процес, в т.ч. инвестиционно проектиране във фази според ЗУТ, Глава осма- инвестиционно проектиране и разрешаване на строителството, Наредба 4 от 21.05.2001 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти Закон в който са въведени понятия като: Инженеринг , Инженеринг проектиране и строителство, Проектиране и строителствои най-лошото - Прогнозна цена (измислена, няколко пъти завишена цена) при обявяването на обществената поръчка. Всеки може да провери в ЗУТ (Закон за устройство на територията), че такива понятия няма! Още: Техническо предложение, и......Начин на плащане Възнаграждението за изготвяне на проекта ще се изплаща след подписване на договор за отпускане на безвъзмездна финансова помощ между Община Х и финансиращия органи след постъпване на финансови средства по сметката на общината...във връзка с Част Б от ЗОП ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НАЙ-МАЛКО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ОБЯВЛЕНИЕТО ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА, също така, Строителство на идеен проект....и много други. Закон за обществените поръчки от 2016г е закон, който погазва основния Закон - Закона за устройство на територията, основен закон, закон доказал се работещ още от първата му редакция (средата на миналия век) известен катоПланово изграждане на населените места, и предшестващия Закон за териториално селищното устройство.

И да допълня: Ние, обикновените граждани на България (99 %) си имаме достатъчно проблеми, за да вникнем детайлно в събитията, най-различни в този динамичен свят. Това което научаваме от медиите, собсвеност на хора с политически и икономически интереси, обикновено поставяме под съмнение, но във времето свикваме със стереотипите, и не се замисляме много, камо ли да поразсъждаваме. Така е и със законите в РБ. Създаденото мнение за законите и законовите разпоредби е, че те не са много добре изработени, че понякога си противоречът, че има и лобистки закони, ние , хората сме го приели. Тези пък, които ползват опредени закони в служебните си задължения, не е е нужно и не е лесно да познават всички останали закони и най-важното детайлите. А изменения и допълнения обикновено предлагат депутати от управляващата партия, нали се досещаме с каква цел..... Същото се отнася и за законотворците депутатите. През мандатите им в Народното Събрание са участвали в комисии, но не по всички закони, и за кратко време няма как парламентарната комисия да предложи перфектния закон , изменения, допълнения. При гласуването на нови закони , изменения и допълнения, депутатите гласуват: някои имат опит, познават материята и гласуват по съвест( но това са изключения), други обикновено(задължително) по указания от парламентарната група, трети...Ние, обикновените граждани очакваме тези закони да са коректни, но за съжаление, времето показва, че това не се случва. Има не много добре изпипани закони, има лобистки, които управляващите с мнозинството си са гласували. Такъв е Закона за обществените поръчки

ПРЕДАТЕЛ!

Що трябва да убеждаваме гейския съюз ?!!!! Убеди Българите , радев ! Мин. заплата 500 евро и мин.пенсия 350 евро са добри аргументи . Всичко друго е алабализми за кретени . БУЛекзит !

Радев, от средния пръст----кой най- стърчи!?:))))

" Комисията по законовите въпроси и човешките права към Парламентарната асамблея на Съвета на Европа прие на 16декември 2010 година в Париж доклада на Дик Марти, в който косовският премиер Хашим Тачи е посочен като водач на група, занимавала се с търговия с човешки органи, наркотици и оръжие в края на 90-те години." Какви ги върши нашият президент?! Забрави ли колко православни храмове бяха унищожени в Косово? И каква е тази нова мода? Държавата ни бъка от проблеми,а те тръгнали да оправят Балканите! Посерковци нещастни!!!

В интерес на истината, забелязва се опит за координация и взаимна подкрепа на външнополитическата сцена между правителство и президент. Леко вдървено и непохватно, но, Дай Боже! Дано да не е просто само отсъствие на видим сблъсък между тях в чужбината.

Да убедиш колонизаторите да се откажат от колонизирането ?! Не става лесно , в Америка се е водила гражданска война и на тази тема , а още не са се очистили от тия нагласи.

НО ЗА ТОВА СА НУЖНИ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО НА ПЪРВО ВРЕМЕ ДА ОТРЕЖАТ ПИПАЛАТА ХИДРАТА КОЯТО НИ ИЗСМУКВА ОТ 70 ГОДИНИ!С ТОЗИ ОБАЧЕ НЕ ЩЕ СТАНЕ ТА ТОЙ ГЛЕДА КЪМ НЕЯ С ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЧЕ ГО ПОСТАВИ НА ТОЗИ ПОСТ!

"присъединяването на Косово към ЕС и НАТО е водещ външнополитически приоритет за страната..." А защо ЕС и НАТО вървят в комплект? В страните с повечко баламурници които още не са членове, двете задължително вървят заедно. В страните, където се срещат и по разумни хора, това са две съвсем различни организации. Шведите например - нямат нищо против да бъдат в ЕС, но НАТО не им трябва.

Ха,ха,ха и от къде ще си намерят евтина работна ръка,потребители на скъпи отрови наричани стоки,как ще крадат ресурсите ни,къде ще пускат по 10 грипа на сезон,и ще си продават отровите наречени противогрипни лекарства и ваксини?!

Проспериращи Балкани са възможни , единствено и само , ако се елиминира влиянието на еврейския съюз и нато. Колкото до измислената " държава " косово , тя е толкова демократична , колкото и другия стожер на свободата - сауди араби.

Луд умора няма. Само се поти.

Не е ли по логично да убедите хората и да работите за това че страната им е възможно да просперира независимо какво мисли еврогейския??Какъв е тоя неистов мерак да се доказвате на някой а не да правите това което ще удобри собствения ви народ..

te NEISTOVO NEnavizhdat sobsv. svoi narod.

Възможни , но няма кой да им разреши , а и те не знаят как да си го поискат.

Giniral Radev e edin Stratek vav puliti. aszpegt. Toi sas nishto ni odstapva na Giniral Suvorov, Marshal Kutuzov.....Toi e ispulin vav BG-puliti. zhivod.

Ima neshto KROMUELsko vav toz giniral Radev, noe mnogo deen visokoprinzipen,no toi blaguguvee pret BG-naroda. Giniral Radev e edin ubidinitil na BG-naziata.