ЕС лидери съзряха добра воля в речта на Мей

В речта на британската премиерка имаше конструктивни предложения, които са израз на добра воля, смятат редица лидери на страни от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС лидери съзряха добра воля в речта на Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази реч беше само общи приказки - нищо конкретно. Като почнат да ни втълпяват някакви глупости и дълбочина се чудя, те вярват ли си поне.

Добрите английски убийци.

Как си представяте всички държави по света разделени? Войни, конфликти, преврати, надмощие на по-силните над по-слабите, разработка на оръжия за избиване на хора, така ли си представяте света? И колко време според Вас може да просъществува човечеството по-този неефективен и остарял начин? Много учени в света го казват и всеки интелигентен човек би следвало да го разбира! Единственият път пред човечеството е обединяване и инвестиране в науката, която да подобри значително живота на хората и да намали замърсяването! Всички останали пътища, където разни кукловоди използват простите и алчните, ще доведе до самоунищожаване на човечеството. Историята вече го е доказала многократно !

Да продължи да се ползва от . . . , но да не си плаща вноските. Това искат тия йезуити. Да ползват благините, но да изоставят пасивите. Няма такива тарикати като англичаните. Или сте вътре и теглите каиша нарвно с всички други, или си обирате окончателно чуковете и друм.

Не ви щем ни меда, ни жилото, ни пияните англичанки.

това не е речта на мей, а интересите на големия корпоративен бизнес в юк. диктуват и какво дa прави, защото само те имат полза от евтината работна ръка на източноевропейците. обикновените англичани не ги искат, защото подбиват цената на труда им.

Тя нищо съществено не каза. Нямам идея откъде го видяха тоя оптимизъм?

ВНУШАВАТ ни го...., разбира се оптимизъм няма. Явно са на принципа, една лъжа повторена 100 пъти става истина. Ала ,бала...

На тази Мейзер няма ли някой който да и тегли едно балканско кересте та да потръгнат нещата?

Лицемерна ялова пачавра! Радвам се че напускат ЕС, но още по-радостен щях да бъда ако и ние спрем да купуваме всички английски боклуци с десни волани, гурбетчиите ни спрат да работят за "нейно величество" и никой по-вече да не проговаря на английски!!! В ЕС има достатъчно работа за всички. Забравете тоя сбъркан островен диалект, деформирал до неузнаваемост латинската азбука. Не говорете английски, не купувайте английско, не работете за "нейно величество"...Нека получат точно това което сами са си пожелали...ЗАБРАВЕТЕ ГИ !!!!!!!!!!

А бе ,престанете да ни натрапвате тази жена и .....