Плакати предлагат Путин за канцлер на Германия

В центъра на Берлин се появиха плакати със снимка на Владимир Путин и призив германците да гласуват за него на изборите в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Плакати предлагат Путин за канцлер на Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Trqbva referendom s dopitvane ""koi"" da e.

Ако германците гласуват за Путин,ще направят най- доброто за Германия.Бабет ще ги довърши.

Русия винаги побеждава и Путин винаги печели.

Тия плакати са напечатани от самите руснаци!! То е ясно. Аман от тия идиоти и лъжци.

Путин е велик,за разлика от ибрикчията когото избрахме за трети път

Забравяте, че никой световен лидер не се съобразяваше с Елциновата Русия. Сега, при Путин, положението е друго, затова и рейтингът му е висок. Време е соросоидите да го разберат.

То пък с Путин така се съобразяват, че го е страх да си покаже носа от мишата дупка в мазето на Кремъл, дето се е сврял и трепери от страх! А Елцин не го беше страх да обикаля света!

Толкова му е висок рейтинга на Путин,че му налагатпрез ден нови и нови санкции,а той налага санкции на руснаците и плещи глупости за ,,ползата от санкциите"...Тъп и злобен фашист и демагог е Путин!

kirchevo

Ако не бяха ги натиснали немците всички държави втората световна щяха да превземат тази пияна пасмина БЛЯДОВЕ.

Жалко, че не съм в Берлин, за да си сваля един такъв плакат! Библиографска рядкост! Убедена съм, че след време ще се предлага в ebay на добра цена.

Много по-добре Путин, отколкото изкукалата Меркел - много ясно хахахахха!

По-добре ли е 115 евро МРЗ или 1500? Това е вопросот!

Кой получава 1500 евро и къде ги получава тези пари! Защото за Германия 1500 евро е обидно нищожна сума, с която се живее на ръба на бедността.

Нека изберат Путин, МРЗ от 115 евро, като в Русия им е гарантирана, ама после да няма хък-мък!

то това кьорав да си,само с пипане пак ще разбереш че калашника е точно копие на StG44 (Sturmgewehr 44, Щурмгевер 44), известно още като МП-43 или МП-44, е първата в света щурмова пушка произведена в голяма серия и достигнала до фронта в значими количества. Притежава 2 режима на стрелба полуавтоматичен и автоматичен. Може да води ефективна стрелба на разстояния до 300 метра. американците не отричат че германеца Вернер фон Браун им направи ракетите но руснаците са гнусно лъжливо племе ... който не вярва, има Гъгъл и Википедия насреща

Немците са велики. Имат си Фридрих 1-ви Барбароса, Фридрих 2-ри Велики, Фридрих Ницше, Фридрих Шилер, та даже и Фридрих Енгелс си имат, /но последния върви само в комплект с Карл Маркс- също германец/ Харесаха си Володя Улянов: полу-германец, полу-руснак, полу-швейцарец и го пуснаха в запечатан влак, та да подпише мир, когато му писне да убива мирни хора в името на световната революция. Тогава Улянов подписа. Защо сега да не искат Володя Путин? Какво му е по-зле? Революции не обявява, говори немски, лови риба, джудо спортува; самолет, кола, велосипед кара, Северни потоци открива, говори се че с гимнастички е "палав"... Проблемът е че германците имат огромно чувство за хумор, но освен тях никой не го разбира... Плакатите са си немски, според мен Не търсете комунистическият или антикомунистическия шпионин. Търсете влюбена жена, шегаджия или простовата операция на тайна служба. ПС : Не я търсете във ФСБ, КГБ,ВКР и др. руски служби. Плакатът е поставен накриво! За такова провинение се разстрелва. Агентите им го знаят, следователно- не са те. Точно както по антилогиката е ясно, че бившите ни служби не са стреляли по папата, защото той оживя тогава. А, не са били те, защото не би имал шанс, ако бяха нашите професионали :)

И в Германия има путиняци. Добрата новина, че там са толкова малко, че не представляват опасност.

в соросоидната човка

На разлепените плакати пише "Изберете Путин за канцлер", съобщи "Лента.ру", цитирана от "24 часа". Няма как изборите в Германия да минат без да има провокации на Путин! Руски провокатори са разлепили плакатите на няколко места в Берлин, а след това руската преса се хвали пред изгладнелите руснаци, че Путин е много велик! Жалки сте! Със същия успех може някой турски ислямист да разлепи плакати на Ердоган в София с посланието "Изберете Ердоган за премиер", а "Хюриет" да пише, че Българите много обичат Ердоган и го искат за премиер! Тъпаци!

Агентите на Путин били обкръжили Надежда с цел да заловят А.Генов и Манол.По едно време се задала една конска каруца карана от ром.Агентите я спрели претърсили я внимателно но не открили нищо.Каруцата и рома продължили и спрели пред централата на А за България.От там наизлезли протестъри и братски започнали да прегръщат рома-Абе, Маноле как си се маскирал едва те познахме.Манол слязал от каруцата и казал.-Мани ме мене ами разпрегнете Асан, че целия се е изпотил.

То май тебе са те впрегнали в каруца. При вас, руснаците гъз и сурат са взаимозаменяеми!!!

Чак сеоа разбрах кой ти е правил доставките на хляб с каруцата.мбухахаха

Когато победи Комунистическата Революция: >>>, щерев и майора----ще ги обесим пред Народния Дворец на Културата---- ...за назидание!:)))))

... надолу с главата ...

с това ще демонстрирате обикновената комунистическа култура, като на всички първобитни индианци водени от шамани ..

че кои да вземат хората ... тиквата не знае дори български език ...а виж путин говори немски поне :)))

Путин е кумир на стотици милиони Европейци ! Българите също му симпатизираме , само един файтон управляващи и техните слуги са против Путин , защото му завиждат за ума , интелекта , чувството за хумор и откритостта му към всички и всичко !

Ще ти отговоря с думите на един руски генерал/забравих му името,но е директор на военния музей/."Днес руската преса обвинява българите,че са поели пътя на ЕС и НАТО.През 1989г.българските политици ни молеха за помощ ,а ние им казахме-"Оправяйте се сами вече!"--Е те се оправиха сами и нямаме право да ги виним за нашата недалновидност."

Плакати значи предлагат Путин за канцлер на Германия?! Не са плакати бе, Дир-е. Германци са!

Да ви се оплача-един приятел ме черпи 200гр ракия ,а се оказа ,че е менте.Цяла вечер повръщах и се посрах.Виках Бърза помощ.Извод--пийте качествено ,за да не се посерете,като мен.

Пий водка! Или си я направи! Доста по-лесно е. Може и одеколон. Кофти приятели имаш. Ако беше руснак, дали щеше да имаш проблем с алкохола? Всъщност, ако не носиш....

руснаците са тези които са били ръководени от грузинци българи-чуваши - ленин германци борис годунов си е бил татарин германците явно си имат достатъчно подхотвени техни хора май само хитлер е бил чужденец - австриец ама то си е пак германец така че не се притеснявайте за германия

германците никога няма да имат руснак за лидер руснаците са тези които са имали германка за император :) значи доста по-логично е меркел да стане лидер на русия отколкото обратното :))) където е текло пак ще тече :))) западняците мразят путин всичко друго е тъпа руска пропаганда

Няма победен, който да обича победителя.

затова ли ме мразите толкова когато ви ритам тролските задници

Бобено лелче---ДА ТА ЕБЪ В ГЪЗЪ! ...пикла недогнясана....

Еее имало и не съвсем тъпи шваби като тея дето гласуват за изкуфялата Меркел,но явно не са много!!! ХО ХО ХО

Не приятел--тя е единствената ,която може да се опълчи на Тръмп и Путин и да им издърпа ушите.Няма друг лидер в света --тя е съдник и на двамата и доста сол им трие на главата.

Просто е жена. Жените имат два центъра на говора в главите си, вместо по един както при мъжете. И плещи каквото й дойде на устата и от двата центъра.

Шизофреничният масов и сериен убиец Путин ще бъде избиран начело на най мощната и трета по сила в света държава?М?

Братле бягай. Санитарите идват ...

Не е казал, не са го избрали и в САЩ.37% има рейтенг там, а в Германия гони над 51 %

В момента по Histori гледам автобиографичния филм за Обама--препоръчвам ви го,много изводи може да си направи човек.

С плямпаниците по С.Корея , Тръмп и тук заработи пари за чорбаджиите. Ю.Корея и Япония има да купуват оръжиое.....

Можеш ли да го обвиниш за това-по свой си начин той търси пазар за оръжието си.Не прави ли тихомълком това и Русия.Това са реалностите.Нищо не може да се направи.

Можеш ли да го обвиниш за това-по свой си начин той търси пазар за оръжието си.Не прави ли тихомълком това и Русия.Това са реалностите.Нищо не може да се направи.

Оставете баба Меркел и Путин намира--кажете според вас санкиите срещу С.Корея ще успеят ли предовратят една война.За мен това е важно---сега ,когато съм на години осъзнавам,колко е важен МИРЪТ.В името на нашите деца се моля Ким да спре лудостта с ракетите ,а Тръмп да осъзнае,че е президент и като такъв трябва да дава пример,как се разрешават трудни ситуации.

Кой е по-луд - Ким или Тръмп ???

Русия и Китай казаха, но нашата измекярска преса не го публикува. Американците не провеждат учения в Ю.Корея. С.Корея спира ядрените опити и сядат на масата. САЩ изтеглят ядреното оръжие като причина за въоръжаването на С. Корея и последната го ликвидира. Точка ! Американците нападат слаби държави. никога няма да нападнат С. Корея и е ясно защо, защото е ядрена държава. Но Ердоган за 2 часа е на Дунава, защото ние като дупедавци се самоликвидирахме

Харон съм--тук в сайта има военни-те ми дадоха кураж ,относно Ердоган.Не ни подценявай толкова.България все още има своите "скрити козове".Да са живи и здрави военните от старата гвардия.

честно да ви кажа ако имах такава плъхоподобна физиономия като на путин щеше да ме е срам да се покажа сред хора но човекът е амбициозен нагъл и безочлив :)

Ти честно лъжеш. Сигурно си гей. Жените, с изключение на Хилари и Меркел, много харесват руския президент.

То и сега те е срам да се покажеш пред хора, затова висиш денонощно в дир-а, щото тука никой не те вижда.

Без Путин не може да се проведе нито един избор в света. Хилъри даже издаде книга, в която признава, че е подценила влиянието на Руския президент. И сега ще си носи позора от загубата до края на живота си. Бай Тръмп още не може да се свести и бълва глупости по всички посоки, като внимателно избягва да спомене Путин. Германците отдавна пращат Меркел в Сибир, а РУСНАКА - Канцлер в Берлин. ВОВКАТА ИМ СЕ ЧУДИ НА АКЪЛИТЕ

Руските тролове и на Тръмп се радваха че е спечелил...ха.ха така се радват и че Меркел може да загуби ...ха.ха но да не дойде някой с малки мустачки .ха.ха

Сегичка Щерев и Морския балък да кажат, че са видели как рано сутрин Путин лично ги разлепва по улиците?

путлер няма нужда да прави нищо лично докато има слуги като теб :)

Извинявай, явно се обиди, че тебе стоножке те пропуснах...Ти си също толкова достоен като тях.

Путлер го е страх да излезе на улицата без 50 човека охрана че цял свят ще разбере колко го обича руския народ..ха.ха ще го обесят с главата надолу..ха.ха

ха тва че някой платен руски трол в сложил плакат на милисионера не означава че ще спечели утре :))) дори напротив прави усилията на путин жалки и смешни или си мислите че в бавария искат да живеят като в якутска област???

БОКЛУК...

Един приятел от Мюнхен ми разказа следното--цялата циганска махала на Пазарджик е там и кара Мерцедеси.Хубаво е да не живеем из облаците--циганите са по-оправни от нас.

И аз съм залепил плакат но Вова на външния кенеф на село....Там става за канцлер ха.ха.ха

Издай една книга с тъпизми бе! Ще стане класика!

записвай си! след век това ще е шедьовър . Мен ще ме помнят ама за теб и Вова никой няма да знае..ха.ха

Кръстиха капитализма демокрация. Форма на управление на робовладелското общество в Атина. Внесена от зап. феодали след забогатяванети им чрез клане и обиране на туземците в новите земи и търговията с роби.Така те разделят властта със суверена. Прословутото гласуване като най-висш сегмент на демокрацията е фалшиво отгоре-до долу.Не можеш да предложиш кандидат и да гласуваш за него. Предлагат ти го вертикални мафиозки организации, наречени партии.От друга страна един цигански глас е по-скъп от глас на професор. Това е причината на върха да се издигат некадърници и продажници.Западът който натрупа пари купува шефа на партията и следователно държавата. Виденов не подписа 75% ликвидация на икономиката ни и 25% приватизация/Свет.банка по плана Ран Ът/ Подписа го купеният Костов. Така фалира държавата ни, стигнала в момента до 82% импорт.

Чудя се само защо робите така се радват и, бога ми, не мога да разбера. Лекари се правят, че не могат да помогнат на някой, пострадал пред болницата, медиите след 20 г. се правят на разследващи, при положение, че всички знаят кой какви ги върши от 1989 г. Другите няма да ги споменавам. Идиот до идиота. Или по-точно роб до роба. Роби на системата, роби на парата, ментални роби

Днес в Германия едни гласуват за Меркел, други - за Путин, трети за Ердоган, четвърти за Асад, пети за джихадистите ... Мултикултурализъм по германски

Този плакат е доказателство за популярността на Вова в Германия. Просто Владимир Путин е политик от световна величина и това се оценява навсякъде.

Наистина е известен навсякъде Путин. Отдолу пише: Wanted - опасен престъпник. Дребен и злобен. Пазете се - може да ви навреди.

Съвет: Ако няма какво да напишеш или не ти стига мозъка за процеса "мислене", по- добре не мърси интернет страниците, защото ставаш смешен.

Пише Waehlen, което на немски знащи Изберете

Русия винаги побеждава, а Путин винаги печели

Путин печели - да му мислят руснаците. Те теглят в каторгата наречена Русия.

Каторгата е в главата ти

И населението и винаги живее като победени.

В Русия се живее по-добре от колкото в България

Освен да лъжете, друго можете ли да правите бе, соросови платени боклуци??? КОЛКО руснаци почиваха в България това лято бе, боклук?? 400 000!! А знаеш ли колко почиваха в Гърция, Тайланд, Испания, Италия, Франция и по островите, лъжец нагъл - див???

Утре германците ще подарят на Пичин едно гигантско дидло с надпис- отГермания с любоф! Нито хакерите, нито хибридните войни могат да спрат разпада на последната колониална кочина - раССия... AМин!

олигофрен....

Има дипломатичиски споразумения,че Русия няма да се меси в изборите--поради простия факт,че Меркел е изгодна за руснаците.Това е истината.

Бате Путин е герой, с гъз пирони вади той!

Вече знае и хибридни финтове, от скоро вади дори и винтове

Хайде стига сте чоплили--баба Меркел ще победи и това е.Хубава ,лоша-тя ще е.Защо е сложен плаката ли--трудно е да се каже.Путин говори немски-за едни партии там той е въплащение на новия Кол или Хитлер-заради твърдостта му.За Германия -Русия винаги ще е главния доставчик на ресурси-и то не само на газ,а и на руди.За други партии --обвиняват Меркел за тази и обвързаност и плаката е ирония.Кой е крив и кой е прав и аз не зная.Президента Радев заяви в САЩ--ние не искаме само политическа обвързаност,а и инвестиции в страната ни.А ГЕРМАНИЯ--е тук,със заводи,инвестиции и работни места.Сега в този етап сме тясно свързани с нея и много внимателно следим нейната политика.

шевката на проституцията в Германия е рускиня Bulgarien: Anti-russische Demonstranten stoßen

Лъжа е, че 56% от германците искат Меркел отново за канцлер. Имам непосредствени впечатления. ѝмного са разочаровани и те. Но поради лепсата на друга алтернатива ще бъде избрана, така както е при нас. Поради това, че некадърникът Боко е заел много пространство чрез медии, които непрекъснато го лъскат и представят като незаменим, така и в Германия Меркел се шири безпрепятствено в публичното пространство и почти сигурно е, че ще бъде избрана. Иначе и в Гервания върви повишение на цените, както и у нас, но значително по-бавно.

Нищо не е вярно в тази публикация. Това си е поредният ход от хибридната война на ватенките срещу нас цивилизованото човечество.

а бе демократе, кога стана калайджия, кога ти почерня ду--то

Ти да си очаквал Дир да пуснат друго? Нали ще им секне хранилката...

Ти гледай на соросоидните предатели да не им секне хранилката, защото единствените ДОКАЗАНИ плащания са от говедата към българските предатели чрез отровено общество и америка срещу България.

А.Генов и Манол бягaли oт агентите на Путин. Cтигнaли дo eднa peĸa. Bлeзли в peĸaтa и зaпoчнaли дa плyвaт. Πo няĸoe вpeмe Генов ĸaзaл: Маноле, дaй дa cпpeм зa мaлĸo, щoтo eднa pибa ми влeзe в гъзa. Πлyвaй, Асае, плyвaй, нe e pибa

В оригинал е за Медведев и Путин, но и така е смешен. Научете ги тия вицове бе!

К'в плакат бе? Това не е ли табло за дартс? Такива има с лика и на Меркел и на Обама (сега Тръмп). Сетиха се и за Путин

.... да избереш "фигура", която спазва християнски принципи и целостта на държавата. Марионетките станаха много коя от коя по-корумпирана и двуполова.... Държавата иска здрава ръка за да има демокрация. Другото е "ерзац" и поддържане на бедност и послушание в полза на капитала и износа на мозъци и благата на "туземното" население.... Принципа на моркова и тоягата.... "бананова" държава.Няма да се оправиме с подобни марионетки поставени да слушат=изпълняват заповедите на по-богатите марионетки....

е ше зема да си принтна няколко плаката и аз... президент на вселената! путин - лунатик

- Каква е разликата между руско погребение и руска сватба? - Никаква... освен, че пияните са с ЕДИН ПО-МАЛКО...

...а каква е разликата междy образован американец и необразован такав ?....разликата е ,че образованiят знае ,че и двамата са тапи копелета блaгодарение на американската образователна система !!!

Сигурно е вярно. Два въпроса: Колко руски студенти учат в САЩ? Колко американски студенти учат в Русия? Ако не сте тъп американски възпитаник изводът е ясен.

къде са сложили плаката на путин, а пък наш щерефффффф го плюе и иска да го сваля ха.ха..... ха.ха

Путин - президент на света!

Меркел е по голяма комунистка от Путин....някъде пишеше, че тя обичала много руския език, че била голяма комсомолска активистка и комунистка и когато пада берлинската стена веднага се пребоядисала на социал "демократка", както навсякъде в източния блок, комунистите се пребоядисаха на "демократи"!

е твоето твърдение - нищо не е верно! Българска чикия!

само да те попитам: бойко борисов, бил ли е член на бкп-то, учил ли е в симеоново в академията за милиционери, бил ли е охрана на "първият"(т.живков) и сега какъв е и от каква партия??? отговори ми "вярно"!! български онанист!!;)

Меркел като верна комунистка е защитавала дисертация в сепаратистката Украйна.

ема той путин ви е, путин е, спокойно - или поне това което те виждат в него - пари на корем, зор да не си дават, фамилни къщи с капацитет за подслоняване на средно голям взвод и аа, едно добро разбиране на потребността от удовлетворяване на специалните им нужди, породени от по - високото им ниво на цивилизованост

Кръстиха капитализма демокрация. Форма на управление на робовладелското общество в Атина. Внесена от зап. феодали след забогатяванети им чрез клане и обиране на туземците в новите земи и търговията с роби.Така те разделят властта със суверена. Прословутото гласуване като най-висш сегмент на демокрацията е фалшиво отгоре-до долу.Не можеш да предложиш кандидат и да гласуваш за него. Предлагат ти го вертикални мафиозки организации, наречени партии.От друга страна един цигански глас е по-скъп от глас на професор. Това е причината на върха да се издигат некадърници и продажници.Западът който натрупа пари купува шефа на партията и следователно държавата. Виденов не подписа 75% ликвидация на икономиката ни и 25% приватизация/Свет.банка по плана Ран Ът/ Подписа го купеният Костов. Така фалира държавата ни, стигнала в момента до 82% импорт.

На времето Хитлер, като не успя да стане канцлер на СССР /Русия/, сега така ще се гаврят с Германия .