САЩ приемат сериозно заплахата на Северна Корея

Съединените щати приемат сериозно заплахата на Северна Корея да тества водородна бомба.

Обратно в новината

Коментари - САЩ приемат сериозно заплахата на Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Америка изстреля ракети срещу Корея, мислите ли си, че Руйсия ще стои и ще гледа...а дано ама надали!

Това ще е момента когато Америка може да се превърне в пепел с помоща на БРИКС!

В суматохата Америка няма да разбере чии ракети хвърчат към нея.

Не само ще стои и гледа,ми и ще козирува!!!Диванета

Нито Русия нито Китай ще гледа а ще има дъжд от ракети към краварите.

Човека ракета ще побърка американците и това наистина може би ще се случи!

Тука някои приказват приказки . .САЩ ще ли да ги изпепелят . . . жележата били ръждясали . . . .Сащ имали непробиваем щит . . . . . . Има една ВЕЛИКА математическа теория - Теория на вероятностите. Тя е настолната "книга" на артилеристите и ракетчиците. Та според нея е на границата на невъзможното да постигнеш 100 % поразяване на каквото и да е. В повечето случаи се "работи" с 30 % вероятност на % поразени цели или до 50%. Та ако можеха Сащ да си осигурят 100%, досега и папер нямаше да има от Русия. Корея или Китай . . . ама и 2 -3 ракети да се промъкнат да САЩ и да "паднат" дори на 200 - 300 км от оглемите градове . . . . . той урагана Мария показа какво се случва след "изчезването" на държавната власт, на липса на продукти от първа необходимост и т.н. Тъй че, едно е да гледа седмицата на Том круз, друго е да е реалност и да си на пънгара. Я някой да си помисли, какво би направил ако в София 10 дни няма власт и България не работи за София?

Да, ама това е, ако "някой да си помисли...". А ако не може да мисли? Можел ли е да мисли този, който е наредил да бъдат избити стотици хиляди цивилни хора в собствената им държава - само и само да се покаже на друг (и на всички останали) че притежава единствен в света толкова жестоко оръжие, което убива най-много хора за най-кратко време. И този някой е направил това единствен в света. И то два пъти - след като вече е видял резултата от първото масово убийство, е наредил и второто. Може би ще кажеш, че това не е неможене да се мисли, а просто свръх-жестокост, демонстрирана и до днес от същия - в продължение на десетилетия войни, подпалвани от него, макар и по-"разтегнати" във времето по последствия. Но резултатът е същият. Защо друг никой не е извършил такава жестокост, макар да е имал възможност? Защото другите явно са нормално мислещи хора и в същото време - неспособни на въпросната жестокост. Оттук следва, че неимоверната жестокост е ненормално нещо за човека. Следователно свръхжестоките са неспособни да мислят. А ти викаш: "Я някой да си помисли..."

е, аз смятам, че от тук четящите или пишещите по новината, поне 50% могат да мислят, останалите не ги обиждам, но пък съм сигурен, че имат първоначалните инстинкти за самосъхранение и кадрите които показаха от местата на урагана, го доказват . . . . . Въпроса е : Това ли искаме да ни се случи?

Сериозно значи, приемали САЩ "заплахата" на С.Корея с водородната бомба! Че щом С.Корея успя с ядрената и ракетите, ще успее и с водородната, ама не е това, други са страховете краварски, както писа американският икономист и политолог Фредерик Енгдал в Ню Ийстърн Аутлук под заглавието "Злато Петрол Долари Русия и Китай" ("Gold Oil Dollars Russia and China", 13.09.2017, Author: F. William Engdahl, New Eastern Outlook): "...Международната монетарна система от Бретън Уудс от 1944, такава, каквато се разви до наши дни се превърна в най-голямата пречка за световния мир и просперитет. Сега Китай, все повече подкрепян от Русия, двете велики евразийски нации предприемат решителни мерки за да създадат наистина жизнеспособна алтернатива срещу тиранията на американския долар над световната търговия и финанси. За Уол стрийт и Вашингтон това не е забавно, но са безсилни да го спрат...", така че фишеците на Кимчо не само че не са никаква заплаха, ами и са поредната надежда за краварите да се измъкнат от блатото, а човекът ракета тяхното отчаяно спасение: "Севернокорейската криза, подарък за военната индустрия на САЩ" ("La crise nord-coréenne, un cadeau pour l'industrie militaire US", 9 Septembre 2017, Alter Info) и поредната измама за краварските поданици: "Вашингтон одобри рекорден военен бюджет от $700млрд" ("Washington approuve un budget militaire record de 700 milliards de dollars", Мondialisation, 21 septembre 2017).

Путлеристан и Китай също обявиха рекордни военни бюджети. Севернокорейската криза се стимулира от Путлеристан и Китай. Путлеристан и Китай нямат алтернатива на долара. Така че каквито и опорни точки да ви спускат, това са само русофилистични блянове.

Тъпичко.

Вие очевидно сте изключително учен и знаещ човек и най-вече с гениални аналитични способности, след като според Вас роденият през 1944г. в Тексас американски икономист и политолог Фредерик Уйлям Енгдал (Frederick William Engdahl), завършил Принстънския Университет със специалност "Политика", притежаващ докторска степен в Стокхолмския Университет, ръководител и собственик на Engdahl Strategic Risk Consulting, научен сътрудник на Канадския Център за изследване на глобализацията, лектор по икономика в Университета във Висбаден, автор на множество публикации във водещи финансови издания като японското Japan's Foresight, сингапурското Asia Inc.,, европейските Foresight magazine, European Banker и Business Banker International, германските Freitag и Smart Investor, швейцарското ZeitFragen и къде ли не още, ппреписва и публикува опорните точки на Кремъл! Бах тоа Кремъл!

До 58 мегатона, бая тестове ще има да се правят. Та те още са далеч от 1 мегатон. Хубаво е, че поне са си тествали нещата.

А имат ли наистина термоядрена бомба?

Ако мислиш че блафират то ти си глупак.

Не са "и двамата луди" както се опитва да внушава едната част от пропагандата, за да омаскарят и този, който всъщност се защитава. Просто единият винаги е бил нагъл, циничен и жесток, издигайки в култ "бога" на парите и човешката алчност, за да подчинява света с оръжията си, които демонстрира още преди десетилетия, извършвайки показни масови убийства (ненужни и непредизвикани) на цивилни хора в собствената им страна и в собствените им домове. От тогава във всички войни, които е подпалвал навсякъде по света е действал с тази тактика - цинизъм, жестокост и намек, че не му мига окото да избива стотици хиляди хора в собствените им страни, ако реши. Така прави и до днес, ако не му се подчиняват нарочените от него за подчиняване държави, които смята за "стратегически собствен интерес". Другият също не е луд. Но вместо циничен като първия, той просто е единственият, който преди да му се опълчи, реши да постъпва огледално на първия. Когато Първият го заплаши, със същото отвръща и вторият. С каквото първият го заплашва, с това го заплашва и вторият. Не че никой друг не се е опълчвал на първия, но всички си мислеха, че могат да се справят със заплахите му с други средства - не като се снабдяват с оръжия за масово унищожение и не като демонстрират готовност да действат точно като първия спрямо тях. (Тези други вече не са живи, защото първият ги унищожи.) Ако се разбира кой кой е значи е нелепо първият да очаква отново да подчини поредната държава и да я прибави към териториите си, използвайки престарата си елементарна пропаганда, на която никой не вярва (не че той иска да му вярват, напротив - предпочита да действа като световна мутра, която като казва, че ще те пази, ти да схванеш, че ще те опази от себе си, ако му се подчиниш и обратно, а не нещо друго). Въпросът е дали първият сега няма ново оръжие за масово поразяване, а именно - космическо, при което вторият да няма как да му отговори реципрочни и огледално, за да го възпре и там)

не пали. Така казва една българска поговорка. Иначе ако ги слушаж тия двамата президенти, направо да се чудиш, кой от двамата по-напред да вкараш в психиатриата. За съжаление признаците за шизофрения и при двамата са очевидни, дори и за хора без медицинско образование. P.S. Не бързайте с плюсовете, защото НЕ смятам Путин за много по-добър.

"Има известно количество самохвалство..." Да, има. Ама благодарение на Бомбата САЩ никога няма да могат да ги "демократизират" както Близкия Изток. Нито пък да си разиграват коня както у нас.

северна корея - нещо, което може да бръкне в г., пардон - в окото на САЩ. Дали? Едва ли, корейците са достатъчно умни като народ, независимо северни или южни, но в случая - почти е сигурно, че им помагат китайски и/или руски учьоние.

чичо Сам ще изпепели жълтурите и хич не му пука, нали си има непробиваем противоракетен щит, кво им пука и кво толкова им се церемонят на тези неандерталци, още преди да са напуснали ракетните силози скапаните им ракети ще бъдат прихванати и унищожени

"още преди да напуснат ракетните силози скапаните им ракети ще бъдат прехванати и унищожени" Е те тука вече те признах за "експерт"! Все си мислех,че не е възможно да излизат модели с половин мозък, но явно може! Спечели ме и с"непробиваемия" ракетен щит! Като изчезне Ню Йорк примерно- да си спомниш думите си...Е,и да се радваш, че не си бил там!

Ами тя си е сериозна "заплахата". Да спрат да им се подчиняват. Което са и направили вече, май.

Мамка ви канибали! Изядохте прасетата. Корейците пасяли трева? Ами аз какво паса бе с пенсийката/помоща/?

Нов президент-нова заплаха.

...как биха реагирали САЩ...? Бум на бизнеса с ковчези за краварите!!!

Охраненият бейбифейс на фона на онези с висящите от слабост мундири изглежда като излязъл от някоя комедия. Народа му пасе трева, а бейбифейса изстрелва ракети, за да спаси фамилната династия...

Изстрелва и спътници. Тревата се пасе тук. Помниш ли когато джоинта беше левче? Ей затова нямаш космическа програма.

Плашат се един друг, но никой няма да стреля пръв. Иначе сегашната ситуация е изгодна и за двете страни - Ким си сплотява народа, а Тръмп си оправдава разходите за отбрана.

Мислиш прекалено клиширано и в изтъркани шаблони. Събуди се! Войната е въпрос на часове, най-много на дни... не вярвам да мине месец или два. Единственото което остава на хората по света е да се молим на варианта, войната да не се развие така, че да унищожи живота на планетата или да го направи прекалено тегав. Цялата ситуация ми намирисва на сценарии, като и двете страни пряко или косвено, но много умело са тласкани към това което вече е очевадно, че ще направят. Но това е положението.

искам на всеки коментар да си мерудия. Иначе няма центове. Почвай да повтаряш по шаблон, че всеки е шаблон. Тролскат програма е такава. Разписана е на гранта. Ама тихо, никой да не разбере.

Интересно... Точно тази обмяна на реплики вече съм я виждал... Абсолютно същия коментар със същите реплики под него... Странно.. Пич, явно си имаш готови клишета с коментар и реплики към него? Бассссси до къде я докарахте!

Не знам до къде ще доведе това противопоставяне, Дай Боже да не доведе до никъде, че тия двамата псевдо каубои, толкова си приличат, може да се каже: "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака"

САЩ, защо се самонатоварват с мисията да приемат заплаха, която е далеч от тях? Световен шериф ли са ? И чисто хронологично, тази така наречена заплаха е отговор на заплаха отправена от Тръмп от трибуната на ООН. И защо тестовете да са заплаха? Самите САЩ непрекъснато правят тестове с балистични ракети и разработват нови ядрени бомби.

те от известно време краварите си купуват бомбоубежища,и се готвят за живота на къртиците,каквито са били винаги измета на света,едиствено австралия се въздигна от каторжниците с които беше населена,а краварите от обикновени пастири се превърнаха в необикновени дрогирани педали

Слабоумен комунист, САЩ е двигателя на световната икономика и наука, номер едно са в това, а и в други отношения! Казвам го от обективност, а не, че няма за какво да бъдат критикувани. А ти си тотално изкуфял от евтини пропагандни клишета.

Китай е двигателя, а такива като теб са отпадъка. Вониш и бръмчиш кой какво, иначе за нищо не ставаш. 27 години си повтаряш точно ей тия клишета, които се опитваш да отричаш щото си гузен.

Колко учени работили в Америка са родени там? Всички са купени с хартийки наречени долари, които агонизират

stan_posta@

САЩ БЕШЕ двигателят на световната икономика и наука. Но светът се променя.

Говедата вече тотално се оливат. 20 години лъгаха, че севернокорейците пасат трева, а се оказа, че севернокорейците имат университети, заводи, лаборатории и учени.

Северно корейците пасат трева и точно затова имат ракети, защото корейските граждани плащат с живота си, с правата си и с мечтите си, за да може болните мозъци да си правят бомбички. Твое тъпоумие има късмета, че не живее в Корея, въпреки, че ти го пожелавам от все сърце!

Хората които имат възпитание морал, чест и са съобразителни могат да отидат и там, и в Китай и да се върнат. За разлика от такива като теб, които си мислят че всичко им позволено навсякъде до степен да мутреят и да се държат галфонски. На теб например не ти трябва кореята, достатъчно е да отидеш в някоя държава, където закона се спазва, за да се озовеш в затвора.

А американците от къде взима пари да прави бомби? О данъкоплатците?Които работят по 60 часа седмично,много без здравни и стоматологични застраховки.

Сам си пишеш плюсовете и минусите, ако Дира не озаптят болната ти природа, ще си съсипят сайта, ама грижата си е тяхна, ако искат да те оставят да прецакаш форума!

Точно това е проблема в тях, имат университети, наука, производствен капацитат, но го впрягат за правене на бомби и ракети. Южна Корея произвеждат коли и най-модерна съвременна битова потребителска техника, както и наука за мирни цели. Разликата не може да я осмислиш, щото си озлобено, комплексирано, грозно, бездарно, ляво-сектантче!