Мей: Страната ни никога не се е чувствала у дома си в ЕС

Британският премиер Тереза Мей заяви, че е постигнат напредък в "тежките" преговори за Брекзит и че правата на гражданите на ЕС ще бъдат гарантирани.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Страната ни никога не се е чувствала у дома си в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава си живее с хората които ви мачкат с колите, с бомбите, със спринцовките с киселина.

До сега Великобритания дали е вземала грешно решение? И кога, и за какво? Така че, те ще се оправят и без ЕС, а ние какви ще ги сътворим оттук насетне?

"Мей: Страната ни никога не се е чувствала у дома си в ЕС" Мей ще излезе май по-голям ЛЪЖЕЦ и от Госпожа Лъжа! 1. НЕ цялата "страна" гласува за излизане от ЕС, а 51% от нея! 49 % се чувстваха в ЕС у дома си! Точно 17.410.742 гласоподаватели (не жители) не се чувстваха у дома си в ЕС, но почти толкова, или 16.141.241 гласоподаватели бяха в ЕС у дома си! 2. 63% от избирателите над 65 годишна възраст гласуваха за излизане от ЕС! Но 80% от младите избиратели между 18 и 25 годшнаа възраст гласуваха за оставане в ЕС! Т.е. Старите и пенсионерите не се чувстваха в ЕС у дома си, но младите бяха у дома си! 3. Шотландия и Ирландия МАСОВО гласуваха за оставане в ЕС! И те се чувстваха в ЕС у дома си! 4. Жителите на големите градове като Лондон, Ливърпул, Манчестър, Бирмингам и т.н. МАСОВО гласуваха за оставане в ЕС! Иска й се на госпожа Лъжа- Мей! Нейната партия, пенсионерите и селяните, гласували против Европа НЕ са "страната", а малка част от нея!

Как си представяте всички държави по света разделени? Войни, конфликти, преврати, надмощие на по-силните над по-слабите, разработка на оръжия за избиване на хора, така ли си представяте света? И колко време според Вас може да просъществува човечеството по-този неефективен и остарял начин? Много учени в света го казват и всеки интелигентен човек би следвало да го разбира! Единственият път пред човечеството е обединяване и инвестиране в науката, която да подобри значително живота на хората и да намали замърсяването! Всички останали пътища, където разни кукловоди използват простите и алчните, ще доведе до самоунищожаване на човечеството. Историята вече го е доказала многократно!

четох статия в англииски вестник, нищо подобно не е казвала. на неино място бих избягвал всеки съюз, където членува българия. ес е бъдещ ислямски халифат.

Ами "ВИИ" може да си хванете товарния влак и да се върнете обратно в Азия, от където сте дошли! "Никуи" не ви е канил в Европа! "НИИ" не така! "Нии" сме Европейци и мястото ни е в Европа!

И какво му е лошото на Азия ПИТАМ! В момента ,ТАМ СА НАЙ-БОГАТИТЕ и развити страни в света. Е ЕВРОПА останаха само ЕВРОГЕЙОВЕ И ЗОМБИТА!

Ами МНОГО ХУБАВО че ти харесва в Азия! Значи няма да ти е трудно да напуснеш "лошата" Европа, пълна с "еврогейци"! Тук само страдаш! Тръгвай час по скоро за Азия! Потърси щастието си там! Стани велик! И не забравяй да вземеш цялото си семейство! Гледай да убедиш и всичките си приятели, които също харесват Азия! Кажи кога тръгвате, за да дойда да ви изпратя! И куфарите ви ще нося! На добър път! И не се връщайте повече!

Нашия избор трябваше да е единствено и само БАЛКАНСКИ ФЕДЕРАЛЕН СЪЮЗ! Българи, сърби, македонци, черногорци и гърци. Всички останали да са само приятели на Балканския федерален съюз!!!!!!!!!!!!

Прави си лумпи! Страхотна идея! Защо да не направим един съюз между сърби, българи, македонци, черногорци. Даже този съюз можем да го наречем Югославия! Може за столица да изберем Белград! Страхотна идея! Как никой не се е сетил до сега! Даже можем и братята хървати и словенци да поканим! Тази твоя идея направо трябва да я патентоваш, понеже може някой да ти я открадне! А на здраве!

Пресата в Англия твърди, че дори и кралицата Елизабет II е поучила над 500 000 евро АГРАРНИ субсидии от Европейския Съюз за имението си в Сандрингхам! Ремонтирх си дворците за наша сметка, оправиха именията на кралицата, а сега си грабнаха чукалата и дим да ги няма! А иначе не се чувствали у дома си ама авропейските субсидии ги чувстват като свои! Наглеци!

Голям майтап Сега като обеднеят Аржентина ще си върне Фолкленските острови

Като не се чувстват у дома при европейците, да се задомяват с пакистанците, индийците, арабелите и т. н. сган от бившите си колонии.

Мохамед измества Уилям в топ 10-те най-популярни имена на момчета във Великобритания Мохамед като цяло е номер 1 за момчета, ако се вземат под внимание различните правописи на името. това е от последното преброяване на имената публикувано във вестник сън

от САЩ и Русия са и отворили дебели офшорни сметки - е, безименни, само с някакви кодове.

може такава велика страна да бъде поверена на една мисирка, която знае само да кълве ли кълве, даже и това не прави, а само маха във въздуха с клюн.

Мъдри думи казани от един премиер на държава като Англия,но ние май свикнахме на глупости като почнеш от перуката на САЩ,че до наште държавнимъже и жени. :))

Да джиткаме по Европа с лични карти само и в Англия също!А според вас троловете това е най лошото което може да ни се случи защото виждаме лъжите ви,че Европа е зле и на България под руски ботуш и е добре!

Динозаврите от България обаче си се чувстват обаче супер у дома си в ЕС.

Ма тая освен грозновата е и мноооого тъпа! БЕ КОЙ ВИ ИСКА В ЕС, ма коконоооо! Тръгнахте да се махате и.....кризата свърши!

Виждам една цивилизована и културна раздяла, обаче въпреки това все пак ми се струва, че това е загуба и за двете страни.

Раздяла и културна ! По- голям пазърлък едва ли съществува ! Тереза Мей е най-големия расист спрямо източна Европа тя самата смята, че българите и румънците са най-голямата заплаха за Англия и ги нарежда преди исляма, в същото време тя е пагубна както за икономиката така и за застаряващата им нация. Само след 20г няма да имат никаква социална система, и ще са събрали половината африканци за експотация но те са доказани лентяй.

1 % от британците, завършили скъпите училища стават за нещо, но останалите са паплач, подобна на нашите цигани. Идете ги вижте в Слънчев бряг и Ибиса.

...права е !...не само вашата страна се чувства по този начин !...EC не е дом ! EC е евролиберастка кочина !

Еми сделката е да си плащат на общо основание.

Забелязвате ли, че сейчас всички местни патриоти, особено с ляв уклон са в объркване. Те не обичат ЕС уж, но никий не смее да похвали Великобритания. Щото тя е врагът (на Русия и преди СССР) .От едно време. Пляскат на вишеградската четворка за твърдите им позиции по много въпроси. Но НИКОЙ не смее дори да си каже как толкова силна държава и дипломация открито се изсмя на ЕС. Куневици, Пасита, ДА БЪЛГАРИ, БСП, ДПС, Герб итн итн НИКОЙ. Все едно нищо не става. Никой. Нови, стари никой. Щото на никой тавариш, аркадаш и либерак не му е ясно или не му е приятно каквото става

Ах горките вие и ти Триша! Не ползвате ли всички облаги дадени от ЕС?? Или сте без социални надбавки, или са ви малко 400 паунда Working Tax Credit за майка с едно дете и 16 часа работа на седмица...Малко ли са ви надбавките за хора с отклонения , около 1300 паунда на месец, хадбавки за всеки безработен без зхачение три или шест месеца е работил през последната гогина преди да кандидатства за JSA. Нямахте ли роби, които ви работеха във фермите, старческите домове, заведения за деца с отклонения и ги подбирахте да са с образование за работа , която презирате?! И ние сме в съюза, но всичко това липсва в България. Замълчи...

много глупаво. никои не е карал българи насила да работят в старчески домове, това е работа като всяка друга, старите да умират ли?

Тая яко е изпушила. Вече не знае какви ги говори.

Дедо Грую, като съм яко изпушила, защо не си надигнеш задника и да дойдеш да се увериш в написаното от мен. Ще те посрещна, ще ти помогна да започнеш работа , да минеш интервю, ако ли не второ , трето , ще разбереш много по- вече от това от което знаеш. Тогава ще те питам изперкала ли съм.

Унгария, Полша, Словакия, Чехия, Австрия и още много държави заявиха същото... всички се чувстват мнипулирани и използвани.

Шибани британци, вие винаги сте се чувствували над всички, затова сега Лондон прилича на Калкута и нашите мангали са с принос за това. ЕС се разпада, защото е съюз на неравностойни народи, на бедни и богати, на цивилизовани и аборигени. Всеки съюз рано или късно се разпада.

Браво, Тереза Мери Мей!!! Каза им то на брюкселските зелки!!!

абе разправях ви аз на вас за ингилизите и два пъти ги спирах да влязат в ЕС ама нали "иврупейцити" сте яката аработа сега ще духате супата....

като кацнеш на Хийтроу винаги виждаш плакати - Евтини полети до Европа....та така дараги ми "европеци" с рижавите пъпчивци

И Шотландия и Северна Ирландия изпитват същите чубства към Обединеното Кралство... и както да напусна ли????

И ние Българите също се чувстваме чужди в ЕС , но кой ли ни пита ! Живеем като скотове ден за ден , нито пари имаме за храна и лекарства , нито болниците ни работят да те лекуват , философията е една , унищожаване на Българското население и заселване на друго , от друга националност и вяра ! Сами ни предадоха управници за които мръзнехме и се правехме на маймуни като скачахме като ненормални по площади и мегдани ! Никой не ни попита от хорски срам искаме ли в ЕС , всичко бързо и насила ! Сега сме по живот в световните класации на последно , преди нас са Нигер , тринидат и Тобаго !

Пооплака се и ти олекна. Което е добре. И сега какво точно предлагаш ? Да излезем от европейският съюз може би? Или да се присъединим към БРИГС, Русия, Турция или който там ни падне? Защото това с оплакването е чудесно ама айде да видим какво може да се направи по въпроса. Ако ли не пий една ракия и се успокой ...

Пък тиквата се чувства като у тях си!

Тереза Мей буквално признава че британските политици само се правиха че са против Брекзит за да заблудят глобалистите и да могат да се измъкнат от техния контрол! Бойко играе същата игра тука. На думи е голям глобалист, но на дела ги мачка соросоидите!

бат ти бойко е не само соросоид, ами и от евреите по евреин,...дип, че изпитва ужас от руснаците

След много кандърми и уговорки Великобритания се присъединява към Европейската общност 16 години след създаването и... И стана първата която иска да я напусне;)

А какво да кажем ние с гайдите ...

брекзито нема нищо общо с есето. или с когото и да е било другиго. това си е просто един страшен семеен скандал при кнонсерваторите... исползван от палата да ги разбие... защото те са вече некомпетентни и задушават развитието на укеито. борис ше си направи нова партя а меи сувсем ше удави старите плухове. укеито не обича монополи)) освен ако не е царскио

абе, мани го тоя ес, добрата новина за вас е, че най-разпространеното име на новородените в лондон момчета е мохамед. важното е въпросните мохамедчовци да се чувстват у вас, като у дома си, така че, постарайте се, стъпвайте им на пръсти, щото лесно се ядосват и лесно истерясват и "изпадат в амок". за разлика от източноевропейците, които не вилнеят, не лежат на социалнат ви система, а работят. но които толкова ви пречат. споко, точно мохамедчовците ще останат завинаги, ще стават все повече и никакъв брекзит няма да ви помогне в бъдеще.

Нещо не харесваш британците и искаш да заработват по-ниски заплати ли?! Вече лирата им смъкна доходите!

Британия тръгна по пътя на Титаник.

САЩ създадоха ЕС, за да може Германия която съсипа Европа, но загуби войната благодарение на Русия, пак да командори. Англичаните им писна и се отеглиха. Мей е права - и други ще я последват.

Просто старата Англия не можа да се откъсне от интересите на отрочето си САЩ! А малките беладжийчета САЩ се договориха с Русия да прекарат ЕС и Старата островна леля мазохистично се натресе на собствената си остаряла лоялност към палавото презокеанско беладжийче!

Дупката под Ламанша да се затъпче,за да не могат да се промъкват подивели от глад парцаливи неканени гости от острова!

Много точно и помни ми думата това и ще стане! Горките франсета ще трябва да строят ограда!

Мисля, че и България не се чувства добре в ЕС, но.....

Аз пък и мнозинството от българските избиратели, мислят обратното на теб, изборите го доказват!

Че като никога не сте се чувствали като у дома си в ЕС, какво сте дирили там десетки години!? "По думите й британците никога не са възприемали ЕС като неразделна част от историята си, каквато е той за други народи в Европа." Това е голяма глупост и ако наистина го е казала - хич не е добре работата. ЕС е много по-млад от всяка една държава в ЕС, че да го възприема някой като част от историята си. Или преводът е объркан или тази съвсем не знае какво говори.

Е и вие винаги сте били като бабичка далечна роднина натрапила се на гости и вечно хленчеща и капризнечеща.

Е как да се чувстват у дома си, като европейците нито сме чернокожи нито мюсюлмани, а те си ги обичат много там!

А цигани обичат ли?