Мей: Няма да търсим членство в единния пазар

Тереза Мей призова Великобритания и ЕС да открият нов тип икономически отношения след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Няма да търсим членство в единния пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста претенциозно и самонадеяно , бих казала утопия. Ще се изолират и всички ще са свидетели на силата и мощта на Англия. Хм, трябва да болен мозък , нищо в тези искания на г-Мей не е реалистично.

Голям разбирач си бил. Значи ние тука в БГ ги разбираме нещата много повече от доказана световна сила като Обединеното Кралство. Що ли тогава все си стоим на опашката? От икономическа и политическа компетентност не ни остава време да си оправим държавата.

Абе няма ли кой да я гръмне тая овца бе...да е..а майка и да е...а

ще има Нова Икономическа Политика - НЕП ..

в тоя форум много искат да излизат от ЕС и да ходят на майната си в Евразийския съюз при Раша. киргизия и Таджикистан. Ми вървете бе! Даже ви плащам билета!

а, ти накъде си - през океана на 5000 км ли ти припознатата родина, а?

а днес е Националният празник на България... Ако цъкнете минус, мамето ви ...

нищо не ми трябва от англичаните. да си стоят на островчето

ЕС не се управлява от европейските политици, Тереза да се обърне към едни други ... агенти.

Интересно дали европа ще иска да търгува със англия?

Е що бе, нали беше много хубаво ? А за България, как е ?

Bravo bravo

"Британците решиха да напуснат ЕС и да бъдат глобална търговска нация, способна да очертае собствения си път с света" - ами да напускат и да си чераят пътя, не мога да разбера това защо го казват на ЕС. Нали ЕС и източноевропейците им пречеха да си постигнат целта, сега би трябвало да са най-щастливи защото вече няма нищо на пътя им... Да си направят съюз с Индия, Врджинските острови, Пакистан и тн. бивши колонии които още ги гледат с умиление

Знаеш ли, когато един човек иска да направи фасони на близките си, казва, че ще се самоубие, но го прави така, че да го спрат, това прави и Мей, ама няма кандидати да я спират!

На ингилизите им писна дойчовците да ги цакат и им биха на тях и фалшивия им съюз шут в г. за!

албионците искат нов модел разбирай нова поза - въпросът е кой ще е откъм е.аната страна?

"Британците решиха да напуснат ЕС и да бъдат глобална търговска нация, способна да очертае собствения си път с света", подчерта британският лидер. 50 милиона , да се смятат за глобална търговска нация е малко несериозно. Тези си живеят в миналото ,когато са били империя.

За сега си имат Британска общност! И за да не се карат германците и французите в Европарламамента ще се говори на. ..английски.

Не ме разсмивай Британска общност, на тези същите им трябват визи, за да отидат в САЩ, Канада и Австралия, не ме карай да се смея!

"нов тип творчески отношения" разбирай: "искаме всички ползи от членството без да носим никаква отгворност". Врътливите английски д*пета в действие...

англетата са курназ защо преговарят въобще??? просто парламента им приема , че излизат от утре и готово....а ес няма да изчезне най-малкото защото на европейците не ни е изгодно резервната валута да е долара и да се печата от краварите

Виждам, как някои много искат не да карат, а пак да раздават москвичи и лади...

Тоя Брекзит не е решение на британците. Една клика реши, че има начин да богатее повече извън ЕС и победи другата клика, която мислеше , че по-добре ще богатее в ЕС. Гласувалият на театрото наречено референдум британец е опънат и в двата случая. Както и всички останали, дето си мислят че могат да избират нещо различно.

Ние ще ви "е*ем", но вместо да ви плащаме, само ще благодарим.........

Като слушам тези суцидни изказвания се чудя, тази жена, дали е човек или е хуманоиден робот създаден да разгони фамилията на островната държава!

Не можеш да си представиш колко си прав. Пък и те през годините плащаха достатъчно.

вие двамата с байчото бюро до бюро ли стоите в Ленинград

ЕС храни и издържа 25 000 безполезни чиновници търтеи. Включително и български такива. Разходите за това безумие са милиарди евро годишно, пари на данъкоплатците. Британците в случая са прави и ме кефят.

Още по-лошо е, че ни управляват назначени чиновници, противно на всякакви демократични принципи, т.е. хора, които нито ние, нито другите народи на ЕС, не сме избирали.

в България като управляват вече над 20 години все демократично избрани политици сме цъфнали и завързали ??? или си доволен от досега управлявалите и окрали България ?

Всички чиновници се назначават. Ти да не избираш лекарската комисия, която ВЗИМА решение за здравето на майка ти?! Да не избираш онзи, който решава дали детето ти ще отиде в университет? Какви са тези криворазбрани трактовки на тема демокрация? В представителната демокрация, където се избират представители, които правят закони, винаги имаш администрация, която прилага тези закони. Тя няма как да бъде директно избрана. Невъзможно е да избереш толкова хора. Като говорим за администрацията на ЕС и Великобритания, знаеш ли че администрацията на ЕС е в ПЪТИ по-малка от общинската администрация на Великобритания?! И да, също не е избрана. Ако си те интересувал от британска политика, сигурно си чувал за Уайтхол. Уайтхол грубо казано е администрацията на британското правителство. Виж колко са на брой, и да - не се избират директно. ВСЯКА система се управлява от чиновници, които са на подчинение на съответния суверен - парламент в случая. В случая с ЕС, Европейската комисия е на подчинение директно на ЕП - директно избран и на Съвета на Министрите - това са избраните държавни глави или министър-председатели. Сега става ли ти ясно, че говориш абсолютни глупости? Как е времето в Санкт Петербург и Ленинградска област, между другото?

не ЕС ги храни а ние. ЕС не е данъкоплатец.

ЕС ги храни с парите на данъколпатците от държавите членки. България също внася мисля 900 милиона евро всяка година за тази глупост. Освен всичко друго чиновниците прахосват милиарди за какви ли не идиотски начинания и безумия.

ЕС е един диктат. Пазарните отношения са завоалирани като ЕС правила и регулации.

Къде е този пазар без правиа и регулации? Найроби?! Няма пазар без арбитраж, правила и регулации. В нормалните държави арбитражът е брез правила, регулации и съд. В ненормалните държави арбитражът е с автомати и изнудване. Явно си за второто. Хорошо. Как у вас дела в Санкт-Петербурге?

ама като отида на плажа в Гърция не плащам за разговори каго ог да съм на лунага. и като съм в европата не ми дерат кожата ако се разболея