Доналд Тръмп: Мистификацията с Русия продължава

Президентът Доналд Тръмп разкритикува решението на Фейсбук да промени условията си за пускане на платени политически реклами.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп: Мистификацията с Русия продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми, като цяло, историята е забавна. Щото, страшните реклами във Фейсбук, които според твърдият привърженик на Килъри Клинтън Цукърбърг са повлияли на изборите са на стойност от около 100 000 долара. това е в стотици пъти по-малко от парите давани от САЩ напр. за рекламите на Навални в Русия. И доста по-малко, отколкото се дават за излъчването на един рекламин клип по иборите в САЩ. Като пресметливо момче - еврейче и милиардер, сигурно и Цукърбърг се е смял на тази сума, когато е подписвал документите за предаване на ФБР.

Рекламираш във Фейсбук = информацията ти отива в щатските служби. Реално това казват в статията. А изключват да разследват американците, за да няма вътрешни протести. Другите са втора ръка хора. За тях не им пука.

"Избирателните системи на 21 американски щата са били подложени на хакерски атаки при президентските избори миналата година, предупреди федералното правителство в САЩ снощи, предаде "Асошиейтед прес", цитирана от БТА."

Тръмп се опитва да играе игра с Русия на ,,Тука има тука няма".Много бързо Тръмп клекна на Генералитета,ЦРУ и американският ВПК.

не вземе да се запретне и вместо да се меси във изборите в Америка да печата рубли!А сега си го вкара сом през балтона със поредната си простотия да провокира ,,дяволът"САЩ които му налагат все нови и нови санкции!

фацебука не може да бъде решаващ фактор, особено след като политици, като меркел се намесиха в политиката на еврейчето на цру. рекламата на политици е като тази за шампоан за порастване за коса на плешиви. за клана клинтън играха всички медии, защото желанието на неолиберал фашистите с еврейски корен бе след негър, жена да е президентин на империята, управлявана от частната печатница фед. е, не стана, което доказа, че глобалистите не само не са богове, но и са твърде далече от Бог. а това ги вбесява. все пак тези безбожници съвсем сериозно се вземат за боговете на земята, само защото са събрали милиарди от напечатаните от тях самите....

що за глупост. предизборните кампании в сащ се водят предимно с политически реклами. хилари изхарчи три пъти повече пари за реклами от трумп. сега малоумниците стигнаха до там да търсят реклами в подкрепа на тръмп във фесбук за които ще "предполагат" че са руски. цялата руска намеса в изборите се базира на предположения, а не на факти. факт е, че хилари е получила пари от руска банка и фирми при продажбата на 25% от американския уран, но това не претиснява вашингтонския естаблишмент и либерални медии. трудно се преживява когато си платил и нагласил играта, а не се получи правилния резултат.

не в 3 пъти а 30 пъти - и това не е маитап

Не са нито 3, нито дори 30 пъти, а 300, дори 3000 пъти! И мога да го докажа! И това не е майтап, нито маИтап! Нито е кодош! Нито е ташак... Да те е.а у кухата тиква.

Значи викаш Русия и Путин де факто са подкрепяли Хилъри Клинтън, а не Тръмп при президентските избори, а:) И когато в Думата се празнеха от кеф с "Тръмп наш" и отваряха шампанско да празнуват, това е било само за заблуда на противника... Интередно а дали те, руснаците са знаели за това:)

Горещата битка между лезбийката Хилъри и курварина Тръмп продължава. В сила е сравнението Хърбел и Щърбел. Жалко за американския народ да допусне тези две недоразумения до президентска надпревара.

Какво излиза за 100 000$ руските хакери слагат президент всеки.....Може ли да ви дам 100 000$ и мен да направите..... Това е държава на малумници управялвана от престъпници

не че е якат работа Тръмпи ама пък Мошеничката Хилари много кефи

Идиот или вещица, изберете сами.

Нещо между двете - Путин!

Бой Тръмп, ПЛОХОМУ ТАНЦЬОРу----ЯЙЦАМИ МЕШАЮТ!:))))))

До ,,Дървосекачът,,!!!Личи,че си умно копеле,ама вместо да показваш колко си интелигентен на пишещите тука можеш да впрегнеш усилията си на друго по-полезно за нацията място.Освен ако не си от ДАНС,и не пробваш тука техните чалъми?

Е, за дансирующ НЕ се бяха 'сещали' да ме титулясват... - намирам че Дир.бг - Осигуриха Форум в който да Се Срещнем&попоопознаем... И ! - Си стоя Твърдо на ОтдавнаПредложеното към Нас-Всички ЗА Нататъка : - Никакво преговаряне ! --> Двустъпковата, Хора !!! ОТ и ЗА Нас-Всички.

Може ли по-конкретно, кой си ти и за какво се бориш? От НПО-тата ли ти плащат?

ПИЧ АКО В ДАНС РАБОТЯТ ИНДИВИДИ КАТО ДЪРВОСЕКАЧЪТ ...... ТРЕБЕ ВЕДНАГА ДА ОТИДЕМ КОЛЕКТИВНО НА ЦЪРКВА И ДА ЗАПАЛИМ ПО ЕДНА СВЕЩ . С ТАКИВА КАДРИ БЪЛГАРИЯ РАЗУЗНАВАНЕ НЯМА ДА ИМА НИКОГА .

Не им прилича на американците тази махленска разправия. Излагат се !

САЩ се управлява от сбирщина от престъпници........ Тръмпи му отрязаха крилата махайки всичките му съветници. Ако си бил дори в един магазин с Руснаци и си подкрепял Тръмп си заподозрян...за руски агент Шизо хотел е САЩ Колкото по-рано бъде заличен толкова по-добре

Ммм... Миами - Доста прилича на Варна...из Пето и около СентралПарк в Н.Йорк - все едно около/по жълтите павета... Покупателната способност на Н.В.Данъкоплатецът - Пак Нагоре... Сериозни мрежирания с Всички Големи Глобално за Партниране... ..колкото до Това с Тръмп Сега - Карантина. ...по време на която Се изяснява Дали&Доколко Е имало, респ. Ако да - да Се отстрани.

те да на са БГ територията дето се управлява от най-почтените - Баце, Цвъко, Цецка и пр кристално чисти и суперинтелигентни индивиди....

Че престъпниците в България се назанчават от САЩ ...... Държава в която има чужди войски ,който не се подчиняват на вашите закони се нарича окупирана..................

ей, Тръмпи! ич да не ти пука! ний нали сме с тебе!

"...Мошеничката Хилари.." Трампи, велик си!

Не го казва за първи път - обвиненията базиращи се на "повлияване" са пълна подигравка с демокрацията като концепция. Ако избирателят е толкова глупав, че да се хване на някоя примитивна реклама или твърдение що за избирател е той и има ли реална собствена воля, която да изяви в гласуване или е просто папагал повтарящ последното чуто и видяно? Ако сме такива папагали това не е демократичен спор, а караница на тема "кой ми открадна овцете". Какво демократично има в подобен поглед към нещата? Най-жалкото е, че тия твърдения идват от партия наричаща се "Демократическа", а те не е зле да осъзнаят, че дори и всички други грешки да отстранят, ако гледат на хората като на лесно заблудими овце, могат да победят само, ако това се окаже истина - т.е. да ги избират овце по волята на овчари медии. Това обаче не е демокрация, а олигархия (и Картър го каза, един честен бивш президент на САЩ)

Възможно, Колега. ...ама Все ми се струва че Основното (виа едноТакова влияние) - Е Резултиращото Манипулиране на Пуловете от/при/в ГолемитеИзбиратели.

Не Сте прав! Доносничеството е било в разцвет при Лаврентий Берия----и подобните му!

Към "Дървосекачът"...... и с уважение към редакторите!:))))))

Описателно : - Вие (примерно) Сте ФБ Сайбията...някъде някакси ня#Кой Систематично 'ползва'Целево СобственатаВи Платформа за да Свинства ...едно че Вие НЕ можете Да следите Всичко...второ просто Нямате съответните Лингвистични&Локални Познания (та Да разберете каквоТочно Става).. Е, мигар има ИзобщоНякакъвДруг начин да се Изправят Нещата освен Хората да Ви уведомят Директно ?!

За ФБ--съгласен! Свободни форуми, анонимни, а ла ,, хайд парк,,---трябва да има, те не вредят никому! ....помните ли приказката за цар Траян --и оня , дето си изкопал дупка, в която да крещи"цар Траян има кози уши!"?:)))) същотото е и е безобидно!:)))

Дали&Доколко Ще се види Намеса на ДнешенКремъл - Времето ще Покаже... НО ! - Имайки предвид: а. че Очевидно ТопМенаджментът&Собственикът на ФБ си Ревизират Адекватно&Ефективно Процедирането...и б. Факта, че ФБ от/виа 'наште' интернет'доставчици' (т.е. От акаунти През тях) Вони та Смърди от Ясно#Кой => Незабавно Всеки какМоже Да уведоми Хората в МенлоПарк (Глобалният Главен офис на ФБ) отн. Всякакви 'изненадки' които Е имал(а) .

фейсбука е най големият кенеф!!! половината зомбита си показват живота в него, правят си снимки на къщите,колите заголват си задниците,показват си напомените цици джуки и разказват с подробности , къде са ходили, какво, как и с кого са правили, като с това се изживяват на "холивудски звезди" и чакат с трепет да бъдат харесвани(лайквани) от останалите зомбита, като от това получават "душевен оргазъм!"!?? а в същност получават 90% обиди, плюене, псуване и.т.н! и всичко това го правят съвсем съзнателно и доброволно, но не-осъзнато колко вредно е за самите тях!!;) умните хора пари дават за да бъдат пазени и скрити от зависта, и злобата на хората а зомбитата го правят мазохиски доброволно!! пълно безумие е тази регистрация във фб. трябва да съм ненормален да си правя регистрация там!!;)) достатъчно ни следят по телефони и ай пи та!;))

Напълно Ви подкрепям ! ...ама НЕ говоря отн. Този аспект, Колега.

келепир за крадците, телефонните измамници, работодателите, застрахователите и мафиотите

КОМЕНТАРА НА 123 ЕИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧЕН. В АМЕРИКА ТРЯБМА ДА СЕ ПОДЪРЖА ЕДНО ПОСТОЯНО НАПРЕЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ЕДИН МИР ИЛИ ПОНЕ СПОКОЙСТВИЕ НЕ УСТРОЙВА ОПРЕДЕЛИ СРЕДИ, ЗА КОИТО ВОЙНАТА Е САМО ЕДИН БИЗНЕС.

Господа, и да мистифицират загубилите президенските избори в САЩ през 2016 г., загубата им е закономерна. Г-жа Клинтън положи огромни лични усилия да загуби. Партията й пък положи огромни усилия да я подкрепи за сметка на добрите си постижения и за сметка на добрите си други кандидати. Не на Русия, а на г-жа Клинтън е същественият принос за загубата на демократите. Г-жата се държа надменно, подобно на нашите социалисти непрекъснато поучаваше (дори и също демократическия кандидат Бърни Сандърс, безусловно превъзхождащ ло образованост и култура). Народният американски израз за такава надутост е грубовато прям и я свързва с една съществено неглавна телесна част. На фона на интелектуала Президент Обама - високо тактичен, премерено точен, политичен и сдържан, г-жата изглеждаше на много американски избиратели като гръмогласен пияница в църковен хор. Самозабравилият се закономерно губи.

Г-жа ти Клинтън е супер корумпирана отвратително арогантна подлога на сорос както и "интелектуала ти Президент Обама" супер лицемерен манипулатор празнодумец с напълно фалшива биография съшита с бели конци от кукловода му ....другия евреин Бърни не е по стока лаладжия обрали заедно с жена си милиони от университета който е ръководил и после го фалирал

затова пък марихуаната вече е легална в много щати... благодарение на Сорос, който подкрепи кампанията с милиони долари.

изправил се сам срещу античовешката еврейска мафиотска машина на сорос

ДНЕС Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ! НЕ ЛИЧИ ОТ ПЪРШИВИЯ ВИ САЙТ! ЧАО!

Само Тръмп той е пич , Килари е убиец на пикемони ! Русия не може да навреди , защото САЩ и дължи 500 милиарда долара , ценни бумаги ! Болни хора са в Сената и докато не пукнат така ще е !

Toa pa. Откъде ви спускат такива лъжи? Или просто си си природно тъп. Pycия e yвeличилa инвecтициитe cи в aмepиĸaнcĸи дъpжaвни oблигaции (UЅ Тrеаѕurіеѕ) дo мaĸcимaлeн oт oĸтoмвpи 2014 г.нacaм oбeм. Πpeз мaй 2017-a тe ca нapacнaли c 3,8 милиapдa дoлapa - 108,7 милиapдa дoлapa

Интересно какво ще напише А.Генов пардон Щерев под тази новина.

то и в България е така. затова и все ме питат болен ли съм, че не пия, а аз по принцип ненавиждам алкохола, защото не ми е нужен, че да съм весел и щастлив. но в щатите определено са надрусани и то масово.

Който пие, зло не мисли.

Поне един нормален там няма ли бе - да раздаде хапчетата??

Тръмп ми харесва, защото е патриот и поставя САЩ над всичко. Но също така казва, че всеки народ трябва да поставя своята страна над всичко. Това обаче не се харесва на глобалистите, които искат да командват света. Именно глобалистите стоят зад атаките срещу Тръмп. Тръмп трябва ясно да каже, че е против глобализма и да ги навре в миша дупка.

На мвойна, като на война. Бой по глобалните кратуни, докато мърдат.

Всъщност Тръмп като цяло не ми харесва и никога не ми е харесвал, но уважавам неговия патриотизъм, а от там и антиглобализъм.

Подозирам, че като непрекъснато тръбят за руска намеса в изборите, което нищо не означава, искат да накарат Тръмп, да заема много по антируска позиция отколкото е полезно дори и за САЩ. Не виждам защо Русия или ЕС или Китай или дори България да не се намесва в изборите в САЩ и да подпомага този от който би имала най-голяма полза. Как САЩ могат да се месят в изборите в Русия и по целия свят, а ние да не можем да се месим. Ето, аз като пиша в мрежата, се меся в политиката на САЩ а и на другите страни, това е мое право. След като САЩ се опитват да командват целия свят, мое право е да искам в САЩ да бъде избран човек, който на мен ми харесва и ще агитирам в негова полза. Пет пари не давам, какво мислят олигарсите в САЩ или пък конгресмените. Всеки си лобира за интересите. Мен техните интереси не ме интересуват. Мен ме интересуват моите интереси и искам да бъде избран човек, който на мен ми харесва и никой не може да ме спре да агитирам за него. Напълно нормално е Русия да лобира за някой, но не вярвам че Тръмп е техния човек. Пък дори да е техния човек, какво от това, не са го избрали те, избраха го американските граждани. Това е положението. Колкото и да рипат опозиционерите, ще почакат до следващите избори. А Тръмп трябва да им свие перките до следващите избори и пак да ги спечели.

Добре казано! А и има логика! +

Значи и намесата на Турция в нашите избори не е проблем, така ли руско тролче?????

Фесовете да не се ол'баждат, моля. Нищо общо няма с турската намеса в България. Руснаците не ходят да гласуват в САЩ а турците идват да гласуват в България. Това вече е намеса, която трябва да бъде спряна. Иначе, Ердоган може да си агетера колкото иска и той си агитира, но да идват турци от Турция, да гласуват в България, това е недопустима намеса.

Браво чичо Дончо , ти си пич ! Сорос скоро ще си изяде яйцата , типично за презряната нация !

Както се изразяват "политолозите" обществото в САЩ е болно. Тепърва ще го ядат Големия, може да се окаже по-голям и от тоя дето го ядоха руснаците при ГЪрбучов.

След Боярищника всяка ще ти се стори много яка.

За добро или не, но тези процеси въобще не зависят от президента. Тръмп може само да коментира отстрани.

Споко тръмпи, ти си правилниа президент. емпеечмент вече не те заплашва! издърви се на сички несъгласни вкупом. ше водиш война с венезуела, иран, россиа, китай и северна кореа ЕДНОВРЕМЕННО. Бравос, така требва. пълно заличение на ск и ядрени удари по россиа и кетай. Нойната им е важна на шефовете ти. Забравихме марс и завладеването..... хилърито само скимти, щот вече нема залози за нея. общо зето, ше си най-веуикиа. баш кат НЕРОН.

ПОЗНАВАМ В ИЗВЕСТВА СТЕПЕН ТЕХНОЛОГИЯТА НА ИЗБОРИТЕ В ЩАТИТЕ. МНОГО Е НАИВНО ДА СЕ ГОВОРИ, ЧЕ ПУТИН СЪС СВОЯТА НАМЕСА Е ИЗБРАЛ ТРЪМП. СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН ПРЕКОМЕРНО ДЪЛГО СЕ ЗАДЪРЖА В БЕЛИЯТ ДОМ. АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДИНАМИЧНА НАЦИЯ. ТЕ ОБИЧАТ ПРОМЕНИТЕ. ИМЕНО ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА БЕШЕ ИЗБРАН ОБАМА - МУСЮРМАНИН И ЧЕРЕН. ТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ НИКОГА, ВЪПРЕКИ ЧЕ ОБАМА БЕШЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ. ВИНАГИ СЪМ БИЛ УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ТРЪМП. ТОЙ СЪЩО Е ДОБЪР АМЕРИКАНЕЦ И ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ.

И к,во му беше доброто на черния педал с измислена биография?

ай ем рокет мен,ай ем туитър мен,ай ем оранжев мен,ай ем тъпомер,ай ем ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ