От МВР откриха модерна оранжерия за канабис

Криминалисти от Районно управление – Нови пазар откриха модерна оранжерия за отглеждане на канабис в покрайнините на града.

Обратно в новината

Коментари - От МВР откриха модерна оранжерия за канабис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието става за виц: От МВР откриха модерна оранжерия за канабис. На откриването премиерът Бойко Борисов лично преряза лентата под бурните аплодисменти на публиката.

С оглед на криминалното му минало (кражби на метал и подобни), вероятно става дума за циганин. Което пък е странно да изгражда цяла оранжерия.

абе що сме толкова наивни , има толкова обвинение, толкова задържания и осъждания за дребни нарушения, че няма да има промяна такъв е станал и това е. човек се поправя преди още да влезе в затвора, затова предлагам следното решение. Лагери, отделени на остров, мъже и жени смесени, да имат семейства, да имат работа, например поточна линия за сортиране на боклук, или друго, да имат заплата както на останалите, и така за цял живот - казва се интерниране , може и в манастир,

Голямо пушене ще падне в района

Предполагам бизнеса е финансиран от ЕС по програма "Млад земеделец"

Аман! Все едно "От МВР" са открили оранжерия и те си отглеждат канабис. Няма спасение за вас, рубладжийски псета...

Ева Пешева, кучето от ГЕРБ май спи още

голяма показност за няква дребна риба

страшен бандит са хванали няма що краде храна от магазин до там сме го докарали май целия полицейски участък в Нови пазар има нужда от преубочение а можеби и от подмяна

Миналата седмица нали приеха че вече всеки може да кандидатства за фермер и да гледа марихуана. Няма смисъл да вкарват всяка седмица в затвора и да провалят живота на хората в България където и без това хората намаляват с най бързия темп във света.

Занимават ни с глупости, а за най важното се премълчава!!! Това ли да е новината номер едно? Сарказам, нали!? Социалните мрежи врят и кипят от новината, че Бойко и Цацаров са искали 50 милиона рушвет от една турска фирма. Има го на запис! Може да го проверите в ютуб, разговора е между Цветан Василев и главния меренджей на турската фирма. Туркинята се оплаква, а всички наши медии послушно премълчават новината докато пръглъщат тлъсти пачки с пари. Разочарован съм дори от Би Ай Ти, която първа отвори темата за КТБ.....Но овластените лешояди-престъпници, защото те са престъпници ще се стовари юмрука на закона, но не закона на Цацаров, а нашияТ закон, уличнияТ, така както сме го правили през вековете.....

Това, с този запис ...е меко казано "пълен ташак". Една жена..говори с някой по телефона. самият разговор е предоставен от човек, подписал се като "Георги Възмездев". 1-во: Прие се не отдавна със закон...АНОНИМНИ СИГНАЛИ ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ!! А ми , че то по тази логика...всеки може да натопи всеки, само защото му е неприятен или има дрязга с даден човек. М/у другото , това е приом на старат ком. номенклатура: с доноси да топят колеги и комшии!!!

Този закон го приеха те - насраните задници, защото всеки подслушваше всеки и има компромати срещу всеки! И забележи! Приеха го точно след КТБ??? Защо ли? На Запад няма такива измислени закони и закончета. Записа си е запис. Трябва обществена полемика и съд. Защо не попитат турската компания какво точно се е случило?.... Аз вече го направих! Изпълних си гражданската отговорност. Сещашли се кученце от ГДБОП???

И кое му е анонимното ве кавал? Като напишеш в нета главен мениджър на турската фирма ти излиза името на жената. Цветан Василев анонимен човек ли е??? То тогава утре друг ден кой ще викат на дело заради КТБ бе простак!

Малоумнико!!!!!!!!!!! Знаеш ли как се прави СРС и как се изкарва от сградата!? Физически! Това е документ на дигитален носител! Изкарва се с подпис и само с подпис. Да продължавам ли по-напред!?

Все ми е на акъла, че ако някой ти подхвърли АНОНИМНО, ей така една флашка и видиш запис как комшията ти чука жена ти, дали това ще го приемеш за диказателство или ще се опреш за закона за анонимността??? Много ми е интересно да ти чуя отговора!

няма драги ми полковник, кой да го стовари тоя юмрук... огледайте се, вие и още неколцина сте останали в България, не можете да раздадете очакваното правосъдие на тлъстите бандити.. революция с майки, деца и пенсионери не се прави... а емигрантите българи едва ли ще се върнат за да я направят :(

Това ще да е стъпка към легализирането му. МВР-то искат да са едни гърди напред.

.."От МВР откриха модерна оранжерия за канабис" Е, нещо прерязване на лентичка...снимки, похвали за това с коя помощ е открита?!!

"Откриха"? Защо не са поканили премиера да пререже лентата?

а мвр защо открива модерна оранжерия за канабис? на мвр работата не е ли да се бори срещу наркопроизводството и разпространението??

Не е правилно да се напише "откриха", а "разкриха", "проследиха", "заловиха". Ама то дойчевелето иска в българския да останат 200 думи ...

Така "откриха" звучи все едно, че от МВР са я създали.

Тия от Dir-a да бяха си назначили поне един филолог да им замита срама от тъпите заглавия, ама те наблягат най-вече на "мангалозащитните спамове"...

Абе чудя се, ако някой закотви един стар кораб в тропиците на 200км от най-близкия бряг, и го превърне в нарко оранжерия...кой може да му каже нещо?

Любопитно е от кои партии присъстваха и Кой пререза офицялната лента при откриването...

Сега, ако си каже и кой го е назначил за главен лаборант.

"От МВР откриха модерна оранжерия за канабис" Интересно, кой ряза лентата при откриването :)))

Извинявай, коментирах преди да бях чел коментара ти и реагирах като теб! Не съм плагиат...

Верно заглавието си е много шик. Валката Радев да не е отказал и този път да резне лентичката.

d4

май етноса сменя профилирането... от кражби и бране на джилезу преминава към селскостопанско-градинарска дейност. дайте му поне фотото и малкото име на тъмнозелената орка!

Защо винаги ни съобщавате след откриването!? Един път съобщете предварително, та да идем и ние!

Що за малоумно заглавие? Първата асоциация е, че МВР е открило модерна лаборатория като част от дейността си, нещо като собствена научна база. А то се оказва, че е дело на нарко мафията и бандитите, а пък полицаите са ги разкрили и заловили??? Абе, Дир, докога ще използвяте полуграмотна журналя за новините ви? Преди време писахте как "Баба уби крава" и всички се дивяхме на яката старица. А то се оказа обратното. Айде, научете български език, правопис и граматика. И сега да не ме изтриете пак?

Откриването на модерната оранжерия беше ли почетено от най високо политическо ниво или само със скромен водосвет? Преполагам цялата прогресивна общественост на региона е участвала в тържеството.

Само КУРни и Кире Контрабанидиста са били на откриването.

Иначе полицията си събира подкупите от дилърите на хероин и кокаин, за да не ги закача! Явно този не се е отчитал завалията!

Насиментооо ??

То много бе - 340г?? В същия момент други 2 оперативни групи успешно ескортираха 2 тира с бяло вещество до Сръбската граница..

до оня ден крал железа а сега модерна лаборатория кой ще плати щетите на инвеститорите питам аз

Какво геройство, каква задълбочена работа, каква брилянтно изпипана операция на ченгетата ! :))) Абе, вие за улавци ли ни взимате !? Ако не беше го накиснал някой, щяхте да му хванете цървелите !!!

Koй преряза лентичката? Аман от малоумни заглавия.

Luna0102

Този път лентичката ряза МВР, следващият път Боцко.

vasil

Точно!От заглавието може да се допусне,че става въпрос за тържествено откриване. :-)))) От описанието на оранжерията на човек може да му стане даже мило за грижовността на собственика към растенията. От упоритата му страст към металите може да се заподозре пък произходът му...

Бацето им каза овце да гледат , те се объркали и канабис зафанали. Тия водят ли ги към намалената безработица поне.