Указ на Тръмп за санкции срещу Северна Корея

Доналд Тръмп подписа указ за санкциониране на чуждестранни физически и юридически лица, които имат отношения със Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Указ на Тръмп за санкции срещу Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти жалко творение знаеш ли какво е изобщо комунизъм неграмотнико?

НЕ САЩ, а трудолюбивият корейски НАРОД! САЩ могат да правят само ГОВНА в големи мащаби! ХАУ!

и най вече на КРЕТЕНИЗМА обхванал почти целият СВЯТ! ХАУ КРЕТЕНИ!

Не им е лесно на корейците. Но както каза един умен човек: "Свободата струва скъпо обаче робството излиза още по-скъпо" Желая успех на този горд и свободолюбив народ и никога да не бъдат превърнати в американска колония - такава като територия България.

някои се чувствате като американска колония, други се чувстваме като руска губерния...

... А трети си остават КРЕТЕНИ по рождение!

защо децата на българите не ходят в Русия, дори децата на най-комунетата като синовете на Корнела и Деси. Бащата на синът на Деси е депутат от БСП - и той ако не е комуне, а синът му в САЩ. Мълчите като насрани. Както и когато питам как работи Корнела с любимия ви Костов - циганинът със сини устни - или когато крадоха и разпродаваха България устните му не бяха сини?

Откъде знаеш децата на кои къде ходят да учат?! Симеон Дянков не ходи ли да преподава в Москва?! По скоро българите ходят на гурбет в Западна Европа и САЩ и се конкурират с всякаква паплач за нискоквалифицирана работа!

кога Чехия, Унгария и Полша са с руснаците. Да не искат да излезнат от ЕС и НАТО и да отидат в Евразия - лъжете както винаги. Живял съм в Полша - те никога няма да забравят Катин - ама никога!!! Там ако говориш руски - с поглед ще те убият.

сега разбирам защо американците избраха Тръмп за президент.

САЩ нападат само слаби страни.Разделиха Виетнам и Корея на две и на двете места ядоха пердах. Ще нападнат ядрена държава като Корея на най! Браво на корейците, гладуваха, умираха, но създадоха световни ядрени специшалисти. Ние бългтарите расипахме армия, полиция и икономика. Сега сме хартиена платноходка в океана на политиката. Най-голямото падение беше когато Б.Борисов се одупи на Ердоган за газ и ток. При комунизма с 15 г.договори България продаваше ток на Турция и държеше кормилото на компресорните станции за резпределение на газа. Така държахме Турция в шах. Не е казал Ердоган и не ни е превзел до Дунава за 2 часа

Сега са същите бе кьопек продажен.САЩ се командува от мафията. Президентите са кукли на конци. Защо не разкрият кой уби Кенеди, а ? А Джон Ленън, а още 9 президенти ? КЪДЕТО Е ВЛЯЗЛА КОКА КОЛА ТРЕВА НЕ РАСТЕ. ПЪРВО Е НАПИСАНО КОКА, ПЪК ПОСЛЕ КОЛА...

- няма. За съжаление трябва да се съобразяваме с тях. Пак питам - като са толкова добри, а Западът лош защо няма нито един който иска да живее там - защо и нашите комунета и то на върхушката децата им са в САЩ и Лондон и нито едно в Русия, защо и мигранти не искат да са там? Защо Унгария, Полша, Чехия се бореха против комунистическото иго, а смо ние си траехме.

Защо Чехия, Унгария и Словакия които се бориха против комунистическото иго, сега минаха на страната на Русия. да не говорим за Сърбия , която 50 г. плю СССР, а сега целува руснаците ДЕМОКРАТ И КОЗА НАЯЖДАНЕ НЯМАТ

Тъпънаринът не се интересува от темата!за него е важно да джафка срещу "недоразвитата и първобитна империя на злото" !!!!!!!!!!!!!!

Мозъкът ти е изгладен с едра шкурка....Още Обама я стартира тази програма, но САЩ купуват двигатели за ракети от Русия. Тилерсон като шеф на Ексон-Мобил преди 3 години инвестира 17 млрд. долара в заводи за втечнен газ в Русия и получи най-високия руски орден.Ротшилд-старши инвестира 36 млрд. долара тази година в заводи за преработка на газ и петрол в пенопропилен и пр." Брутният вътрешен продукт на РФ, независимо от санкциите има ръст с 1.8%../Уолстрийт Джърнал, 12.9.17 г.

говори Трмп - от една страна Сев.Корея разработва ядрени оръжия, от друга тези, които тя заплашва да я подпомагат. Това е шизофрения. Няма да доведе до много - тя Русия подпомага корейците.

САЩ и Русия в общо комюнике в ООН заявиха-Докато САЩ не изнесат ядреното си оръжие от Южна Корея, Северна Корея има право да се защитава. Това е причината за нейното ядрено и термоядрено въоръжаване.Ядреното оръжие на САЩ е импортирано във военните бази на Ю.Корея преди 46 години.

Казано на човешки език, ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати.....

Защо нашите медии не дадоха кадрите от 200 000 демонстрация в Сеул ? Хората хвърляха домати, камъни и бутилки по военните камиони ,превозващи негодните ПРО на САЩ/доказаха го в Турция/

Изклаха и обраха коренния народ на Америка.300 г. експлоатираха и търгуваха с роби. Анексираха 5 щата от Мексико и Испания.Вашингтон купува зема по 6 цента и я продава по 1.60 долара. Става милиардер. Това е първият президент на най- агресивната Империя на мафията. каек така циганите от Сицилия, изгонени от Мусолини отидоха в САЩ и станаха политически и икономически елит. АМЕРИКА Е КОЗА НОСТРА И КОЗА НОСТРА Е АМЕРИКА

много хуманно от страна на президента на наи демократичната страна-сега очаквам да забранят и доставката на лекарства и петрол да могат да омрат от глад бедните северно кореици докато тяхните приятели от америка преяждат редовно с бургери и понички

кретена наистина ли незнае, че до сега само и единствено кравариленд е пуснал две атомни върху градове в които живеят жени и деца

ей, Тръмпито, дай укази срещу европата! остави Кимчо да палува из азия!

Средностатистическия комунист, който не чатва нищо от икономика не чатва нищо и от подобна новина. За него паричните санкции не са причина за безпокойство и без това ще го духат корейците. На практика санкциите унищожават северно корейското чудо и го пращат на дъното на икономическото дъно. Понеже нашите кретени работят само с чужди средства не могат да си представят какво означава да ти спрат кинтите, но все пак икономическата изолация означава, че Китай и Русия са заплашени от изтегляне на всички инвестиции, а те никак не харесват малкия пъдпъдък, който се дърви като за последно. Той прилича на Хитлер, руснаци и китайци вече го гледат намръщено, а санкциите ще паднат върху всички. И то при условия за разоръжаване, които руснаците отдавна подписаха. Не може пъдпъдъков да не слуша. Просто ще го издухат като муха.

Какъв прекрасен политико икономически анализ!какъв полет на мисълта! даааа до това води злоупотребата с наркотици!!!!!!!!!

Странно, но си мисля, че малкия пъдпъдък постигна целите да спаси корейците от комунизма като успее да го унищожи. след тази ядрена порно сесия толкова ядоса света, на който служеше като плашило, че сега ще му разорят сдуханото стопанство. По- лошото е, че може да се види как комунистите избиват умиращите от глад , но не сдават властта.

В един момент май всички държави ще подпишат санкции срещо санкционер No 1.

ТОЗИ ИЗКУКУРИГАЛ РИЖАВ АМЕРИКАНСКИ ДЪРТАК СИ ПЛЮЕ В МОЗЪКА....... Външен министър на С.Корея

тавариш Борисов:" Да обсъдим отпадане на антируските санкции", ... утре като се събуди ще обсъди и куро ми Янко(тоест Живковия псевдоним), ... гнусни комуняги, да ви ева в жалките корейци дето имитирате че сте българи

Те предишните санкции имаха огромен успех, Ким аха да спре ракетите. И тези разбира се ще са с още по-голям успех.

Ким си го премести.

"Колелото на историята се върти и ще се върти до окончателната победа на комунизма.." Георги Димитров не винаги е бил прав, особено когато е казал, че българският народ не е див и варварски. И най-великите грешат понякога.

тъй като комунистите се въртят като агне на чеверме, бихте ли обяснили кой точно комунизъм ще спечели? На маркс, който е теоретична утопия, на Ленин. който е спонсорирана от уолстрийт кланница, на мао, който е сталинск геноцид, на сталин, който е параноична изродщина или американският, който се оказа най- човечният?

Бо Бо

Тръмп подписа указ за санкциониране, а Ким си го премести в другия крачол. Когато САЩ спрат с провокациите и лобистичните си завоевания, тогава пъзелът ще се намести. А това никога няма да стане защото ня САЩ им е изгодно да има хаос и да си продават оръжието на арабски и европейски шарани!

"ако бъдат принуден да защитават себе си или своите съюзници." Някой да помни случай, в който САЩ да са се защитавали, а не нападали ?

глупости. Те с такива "санкции" живеят няколко десетилетия. При това дългът на Северна Корея е 0 на ФАЩ надминава 20трлн и расте. Май ФАЩ са вече под Китайско-Руски санкции и с избран от Русия паркинсонов клоун за президент.

абе, някой знае ли краварите дали са искали разрешение от ООН преди да направят същите тия 'най-ужасни оръжия в човешката история'? апропо, ако китайците се хванат на тая въдица, значи и те са си загубили ума. сащистанците много взеха да прекаляват с тези едностранни санкции и като гледат, че никой не им се опълчва ще ги прилагат и занапред. Днес срещу Севера Корея, утре срещу Китай и накрая срещу всеки, който не им играе по свирката.

Атомните оръжия са създадени преди създаването на ООН, така че .. Слънцето и звездите са нещо като атомна централа, а те са създадени много преди ООН. :)

абе знаех си, че има обяснение! и то не било американските двойни стандарти, ами просто по онова време нямало ООН. Виж ако беше имало ООН и то им беше забранило- и досега американците нямаше да има и една единствена атомна бома и щяха да разчитат на милостта на тирании като Северна Корея.

Sm3hurk0

К'во му обръщате внимание на тоя американски миндил... не го ли виждате, че само лае..... и си клати перчема.... Клоун.

След едно такова "лаене" от Багдад не остана нищо, а в Ирак даже нчмаха оръжия за масово унищожение. Чичото ви Сам въобще не си поплюва и предимно удря пръв, ако още не сте го разбрали, ако няма причина може да си изфабрикува или да използва колонии като Русия, Китай, ОАЕ и други заинтеросовани от вдигането на цената на петрола или износа си. Има ли несоволни от Федералното господстване?

там е работата, че този път Северна Корея има оръжия за масово поразяване. И краварите май не горят от желание да стъпят на терен там. Въпреки цялото перчене по телевизията...

обърка. Санкции се налагат на нещо което даваш сам или се дава от твоите съюзници. С. Корея от тях не получава нищо. За какви санкции говори? Или първо ще ги унищожи в мокрия си сън с атомни бомби после ще им наложи санкции в следващия мокър сън? Китай пак ще продължава да подкрепя съюзника си както и досега икономически и с ресурси. И да кара Ким отвреме навреме да прави по някой взрив и да пуска ракета над Япония. За да подскачат пак ФАЩ и да показват безсилието си.

"Нашият нов указ ще отреже източниците на доходи, които финансират усилията на Северна Корея да разработва най-смъртоносните оръжия, известни на човечеството", каза Тръмп..." А да не би случайно САЩ да притежават същите такива най-смъртоносни оръжия, известни на човечеството? Кой им го е позволявал, кой им го е забранявал и кой им е налагал санкции за да не го правят?

САЩ,за разликаот Русия,все пак им дават възможност на с.крейците да намерят път към човешката цивилизаия!

ЗАЩО СЕ СЪРДЯТ АНТИГЛОБАЛИСТИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ИЗОЛАЦИОНИСТИ КАТО КИМ И ПУТИН (И НЕ НАМЕСВАЙТЕ КИТАЙ, ТЕ СА ГЛОБАЛИСТИ)! НАЛИ ИСКАТЕ ИЗОЛАЦИЯ, ДА СТРАНИТЕ ОТ ЗАПАДА, ПО-ТАКА СТЕ НАСТРАНИ, КАТ ВИ ЛЕПНАТ САНКЦИИ , РЕВЕТЕ? ТЕ РУСНАЦИТЕ ПОЧНАХА ДА СЕ КЕФЯТ ВЕЧЕ ДЕ - ПУТИН ВЗЕ ДА РАЗПРАВЯ КОЛКО ГОТИНО БИЛО...

Я пак! Комунистите за световно правителство и световна революция на пролетариите ли се бориха, или пак сменят плочата според конюнктурата и паричните потоци? Само питам.

що не поразучиш за Куба , като пишеш? Че се присламчват вече към САщ, че им избега половината народ в САщ, че карат коли от преди 40 г., технологиите им - от 80 те...

на волжските българи кво ще кажеш?

Даже и бащиците на кимиончо в Китай са доволни от статуквото и не искат проблеми, но Путин не преглътна егото си и даде на Ким технологии. Чичо Сам щом е казал го е направил - ще гледаме ядрени гъби, ако не се вразумите. Ако се и разкаете ще е по-добре :)

държавите -притежателки на ядрено оръжие нямат абсолютно никакво право да забраняват каквото и да било ! все едно крадеца,убиеца,мошенника да забранява на останалите да го конкурират .

Прави сте - никой няма право да заплашва, още по-малко да използва оръжия, но погледнете на заобикалящият ни свят, това е ежедневие. В България и двете са престъпления - заплахата и насилието, но някои "богопомазани" им е позволено даже и от международното право да ги използват. Баси и ООН-то, станаха за смях като всички управляващи.

TRAGNAL S SVOETO CIGANSKO CARSTVO.

valentor

кимчето било учило в швейцария,казват=добре се е запознал с белия начин на живот. Кво му пречи като е там си , да трепне някой лош генерал или друг от свитата, да разгледа военно учение,с бинокъл уж сложен на обратно, да стрелне някоя подобрена руска-китайска ракета или аБомб и след тоз тежък труд да се разтуши по белиот свят , съ питЪм

Тръмп бърза. Времето на САЩ изтича.

Кое време, бе другарю? На САЩ, или на Кимчо? А познай!

На ФАЩ! Познах ли?

абе докога ще ми се правите на ГОСПОДАРИ на света бе ПАЛАЧИ на индианския народ=КАЗВА СЕ ГЕНОЦИД а вие наследници на КАТОРЖНИЦИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГОФРЕНИ ЗАТОЧЕНИ РАМ НЯКЪДЕ ЗА ДА СЕЯТ СЕГА ЗАРАЗИ

Дончо, другаря Сталин и мистър Айзенхауер---не са се справили с Корея!:))))))) ....тейк ит ийзи!:)))))

AMA PRI DONKATA IMA I TO MNOGO.