Президентът призова в САЩ за инвестиционно сътрудничество

Стратегическото партньорство между България и САЩ е предпоставка за много по-активно инвестиционно сътрудничество, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът призова в САЩ за инвестиционно сътрудничество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тупан е прецедент, по голем тиквеник от него не е имало в президентството.

Бе...

Другарят Хрушчов,беседва с бойци на фронта...

Пишете в ютубата ........Борисов и Цацаров искат 50 млн. долара рушвет от турска компания. Всичко друго е ташак новина!!! Дойде време разделно за нашите престъпници!!!

Кой ще инвестира в държава на мафията?или парите не миришат!

Коментара може да е само един: Ох, къде го намерихте този.

ПРЕЗИДЕНТ......

Ако не беше Русия - нямаше да има никакви САЩ:През 1775 английски колонии в Северна Америка започват незаконна борба,в т.ч. и въоръжена,против законната власт на Великобритания.На 4 юли 1776 група хора,без избори и референдуми,самообявяват създаването на държавата САЩ .7 години продължават войната срещу законната власт.Русия е единствената държава,която изпраща в Сан Франциско военни кораби в подкрепа на самообявилата се държава.Едва в 1813 Великобритания признава самопровъзгласилата се държава.

Браво на руснаците! Тогава са подкрепили една борба на народ за независимост. А сега защо руснаците мразят независимите народи?

karabastun@abv.bg

Руснаците винаги подкрепят безрезервно независимостта на народите - за справка виж например как Русия освободи безкористно два пъти България и виж как англичаните освободиха Северна Америка от индианците!

А бе бастун,нали Русия се споменава преди няколко века при Петър Първи! Та това северно мужишко племе руснаците /никакви славяни/ слизат в Киевска Рус от мучурищата северни. И с дивата си агресия окопират 1/6 от зем.суша. Днес пак няма по -агресивни от мужиците/Крим/.

karabastun@abv.bg

Русия е наследник както и България, както и другите т.нар. славянски държави на Старата Велика България ! Всички ние сме един многоброен народ - както още Херодот пише - втори по многочисленост след индийския - за съжаление разединяван от враговете!

кой даде разрешение за тях, я се осъзнайте комунета. Костов направи зарабоващите договори за тях. А кой е Костов - менторът на Курнелия - той пръв я откри с две годишен трудов стаж като помощник съдя, разбра че е крадла и я постави да краде на висок пост. И оттогава - спирка няма.

Смешен Президент, със смешен английски, с произношение като на руснак.

Аз мисля, че не точно Радев е смешен, а неговите фенове, които го защитават във всичко. Той толкова си може. Военен (синоним на тъп). Руснаците знаят много по-добре английски от българите. Произношението им е наистина дразнещо, но Радев не говори с руски акцент. Проблемът на Радев не е в английския, а ... (виж по-горе)

голяма работа. Ама избра го Боко за президент - като предложи Цецка за която и герберите не гласуваха. Ако не беше Боко щеше да си стои неженен с Деси, тя да взема две заплати неправомерно и да си броят стотинките. Говорил свободно английски - чух го - нещо средно между английския на Стоичков и на Дудука. Аз ако бях, щях да си говоря на български - горд българин - той е президент на България, откъдя на къдя ще говоря английски дори и перфектно да го мога.

Аз мисля, че ООН не е място дето се демонстрира на инат националционализъм и достойнство (за вътрешна употреба). Така, че изборът на език по-скоро представя готовността на дадена нация да бъде част от разбирателството в света, а не канибали в островна държава, които се кефят да си покажат диващината. Нивото на английски е по-добро на споменатите двама (идиота), но си личи, че не му се получава много добре. На Радев не английския му е проблема.

Тези "инвестиции', по-добре да не се случват. Всички знаем за Американските Марици... И какъв данък сме плащали, плащаме и още ще им плащаме , незнайно до кога! След като продадоха (за без пари естествено) киноцентъра в Бояна на американските евреи, условията там станаха нечовешки за всеки нормален българин. Да не говорим за гаврата с каквото и да било достойнство. Списъка може да се удължи напр. с Телерик, IT фирма, която след като продадоха на американците, онея сложиха шеф-индиец, който изхвърли 100 души и пренесе тяхната работа в Индия за още по-евтино. Това са само лични и на близки познати впечатления от досега с американските "инвестиции" . Колкото по-далеч от тях, толкова по-добре! Ако някой пък е видял ужасната разруха, еко катастрофа и мизерия, която са оставили американските "инвеститори", добивайки петрол в Нигерия... Това вече е ужас!

Символично е, че президента Радев и Десислава Радева посрещат деня на независимостта на България в САЩ. Добре е, че откъсвайки се от една империя сега сме независими и от съветската империя. А минаваше за руски агент ... глупости!

клепоухия сви клепарите, свали потурите и се одупи на чичо Сам

Няма как след като си гласувал за Цецка да харесваш Радев.

Мяма как след като си гласувал за Радев да не харесваш Тръмп

С такива инвеститори, не ти трябват турските поробители за да унищожиш България ! Това ли е твоят "принос" за НЕЗАВИСИМОСТТА ?

А какви инвеститори ни трябват, които да отговарят на твоя вкус?

А никакви не ни трябват!!!!! Я дайте малко пари, субсидии и кредити с малки лихви и вижте ка народа ни САМ ЩЕ СИ ИНВЕСТИРА! ЩЕ СИ НАПРАВИ, ЩЕ СИ ПОСТРОИ И ФАБРИЧКА И МАГАЗИН И ВСИЧКО...."Инвеститори"......дрън-дран-ярина....всичко е от мошенник нагоре!!!

ма лелеййййййййй! да взимаме чадърите и големите чанти щото сега кат завалят инвестициите...

Андрешковци червени, вашия очукан селяндур и русофилистик и неговата метреса са се снимали с Тръмп и Мелания, за което нашата бедна държавица е платила няколко хиляди долара. Тръмп не се снима безплатно, особенно с чукундури, той е бизнесмен и прави пари от човешката глупост.

Знаеш ли, имаме вид на aкарани и си приличаме!

О, Анимацио, жив си бил? МНОГО РАНО си я подкарал? Шиши -ранобуден патриот

..А а а и в енергетиката. ЕЙ ГИ де са американските ,,Марици,, .. Дават ни ,,светлина и топлина в живота,,.

Колко странно! Сан Антонио отдава го няма, а гледам президентът се ръкува с него!

И кой точно ще вземе на сериозно тоя русофилски боклук, пионка на Путлер?

Чета злобните коментарии на платените герберски тролове и си правя извода , че тая мобилизация срещу Президента , който търси навсякъде приятели , защото България не може да си позволи врагове , че тая масирана атака от 10 трола е просто от СТРАХ И ЗАВИСТ!

Един приятел с прочервени доводи в живота веднъж каза нещо което е в сила изцяло за вас: "Хейтър" ли е този който казва истина, която не се харесва на никого, защото няма е способни да погледнат истината в очите?" На него все са му виновни "либерастите", а не вижда своите какви мошеници са, но явно за тях им е простено- те са "свои", дори, когато нищо не става от тях. Всички сме заложници и пожертвани в името на добруването на човечетата от държавната сигурност, което оправдава неуспехите си именно с хейтъри и либерасти, бута нагоре плазмодии от "Мултиплицираната единствена" Ами виж го президента. Той и ББ са човечета направено от една почва. Няма как това да не доведе до един тъжен резултат.

Къде е оная ухилена ирландска пастирка за да види как се държи истински президент , как сериозно се снима семейно с американския президент , как делово и свободно си говори с американски бизнесмени по проблеми на българската икономика, къде сте бре гербери нещастни и костовисти смотани?Оплювачи на свестните в България !А Славчо , тоя нов месия , който оплю всеки по-свестен българин за да изплува отгоре на политическите води?НЕЩАСТНИЦИ!

Ще изплува Славчо но като дълга ...фекалия!

Тоя АНДРЕШКО лежи на лаврите БОРИСОВИ! Дано в тиквата сега му влезе,колко много направи последните години Бойко за България! Ама надали....

Освен мошенически консултантски фирми като тази на Боковата Ирина мъжа й, да му изплащат хонорари за ходене тук и там, други няма да проявят интерес за бизнес в далавераджийницата България

Предлагаш се като ПРОСТИТУТКА. И отново царските хора са пак до теб. Те бяха до теб и когато създаваше СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, Всъшност на кого си човек Радев - на БСП или на ЦАРЯ и хората му? Може би предложилата те за президент КУРВЕЛИЯ ще обясни на кого служиш не само ти , но и ТЯ самата. Явно БСП е впрегната в ЦАРСКАТА КОЛЕСНИЦА, и се е превърнала в един впрегатен добитък на едни нечистоплътни ЦАРСКИ ИНТЕРЕСИ. ВСЪШНОСТ КАКЪВ Е ТОЗИ ЦАР В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ?! Може би на този въпрос ще отговори СТАНИШЕВ, който видя в лицето на ЦАРЯ обединителя на нацията. Ех ДРУГАРИ , ДРУГАРИ. СЪВСЕМ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ С ТЕЗИ ВАШИ ВОДАЧИ И ТЕХНИТЕ ИЗБРАННИЦИ.

Според мен вижепрезидентката ще му свие сърмите на тоя ... само да се върне

Бо Бо

Гн, Радев какви са тези локуми? Тези в конгреса се дърпат за едни келеви визи, ти им ближеш задниците. А говореше за лобизъм!? Нерде-нерде! И един съвет; да вземеш малко да четеш по-често на Английски, че речта в ООН ако не беше тъжна, щеше да е смешна.

Споко! То това беше. В Ню Йорк той повече няма да ходи. Деса ще иска на нови места да я води.

Гледах му речта пред ГА на ООН. Срича ли срича, като пълен неграмотник. Горкият Гумен Радев.

Трябва да е уникално неграмотен човек за да вярва че "инвестициите" на чуждестранни престъпници и лакоми мафии са за доброто на България. "Инвеститорите" идват тук за да дават "заплати" от 400 лв., да ограбват каквото завърнат с щедрата помощ на колониалната корумпирана администрация под зоркото око на Козяк и неговите НПО. Радев, за съжаление се оказа простак като другите, жалко че гласувах за теб. Ти си същото като Цеца или плевело. Българи, работете нещо свое, не се продавайте за жълти стотинки, наети от "инвеститори", които се гласят да ни съдят, ако случайно не спечелят 5000%.

Истината е,че бедният български народ инвестира в американската икономика с договори, като тези за изкупуването на ток на специални цени от американските Марици.

И? Повече никакъв бизнес със САЩ така ли?

Sm3hurk0

Изтрябвали са ни нарисувани американски картинки без покритие.... Американски глупости не ни трябват !

ПОГЛЕДНЕТЕ С КАКВИ ТРЕТОРАЗРЯДНИ БИЗНЕС ЛИДЕРИ ИМА СРЕЩА, ТОВА Е УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Този дудук нищо добро няма да направи, най многи да оплеска вече нещо направежо

Аман от американски, руски и турски навлеци.

При нашите тъпоумни управници, американските инвестиции ще ни излязат през носа. Сигурно ще ни задължат да им изкупуваме продукцията на тройни цени, а работните заплати, като за България. ха ха ха

Абсолютни гадове. Ще стане същата работа като с руския газ дето ни прекараха да го плащаме двойно спрямо германците.

Какво стана със СЕТА, нали президентинот щеше да сезира конституционния съд. Май всичко е било кьор фишек. Ама той да не мисли, че ние не помним.

Обяснете ми какво става? Тоя нали беше руски-агент? Дали изолацията, в която е попаднал не му смени разбиранията или просто си е дал сметка, че "братска" Раша винаги е действала против българските интереси.

Мамка му и този е започна да продава държавата на изроди.

където са стъпали само кръв и страдания - не разбирам какъв е смисъла да се говори с тях - указанието което им е дал Тръмп е всичките инвестиции и работни места да отиват към Америка - нашите какво се унижават без полза и смисъл????

Южна Корея с БВП по-голям от на рашистан, и Северна Корея, мечтата на всяка русофилска подлога, където само кимчито е дебел, всички други са недохранени :)

В Южка Корея има само чужди фирми. Те печелят. За корейците все пак остава утехата че имат работни места.

А дали са говорили за международното развитие на художествената гимнастика?

Стига с Американските "Инвестиции' . МНОГУ СКАПУ НИ ИЗЛИЗАТ. Притова с държавни гаранции за изкупуване

Льотчика, като му говорят за финанси сигурно гледа като изтресен щото нищо не разбира завалията, както и тука дращештата сволач няма грам представаа какво включва "калкулиране на риска" или "теория на транзакционните разходи", ... да ви ева в проклетия слугински народ

?????А ЧЕХЛЮ ОТ КВО РАЗБИРАШЕ????????????????????????

Sm3hurk0

ония само слушаше... , ама и това не можеше. остави го чехъла в нафталина..., че като се сетя как ръсеше простотии, ми иде да стана сирийски мигрант.

Ако инвестициите им ще ограбват всеки един българин като американските "Марици" - МЕРСИ, ама не ги щем. Между другото, руската инвестиция в "Лукойл" е същата работа. И двете велики сили гледат на нас като на колония, от която да се смуче кръв, пардон - пари.

Браво - откри топлата вода.

valentor

по преди се информирай дали са американски американските марици, или не , а са на някои от другарЕте туземни