14 дни нито един сигнал в МВР за изчезнала млада майка

Областната дирекция на МВР в Перник продължава издирването на 31-годишната Лидия Пламенова Гоцева, която е в неизвестност от 8 септември.

Обратно в новината

Коментари - 14 дни нито един сигнал в МВР за изчезнала млада майка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вестникарската информация за случая е немарлива. Съпругът я видял за последно около 2 часа, но как - лежаща в леглото, ставаща от леглото за нещо, обличаща се за излизане навън, излизаща? Кой да пита, та да му кажат, че той да информира ... А ние, така "информирани", коментираме собствените си домислици и измислици.

айде прибирайте мъжа и по-скоро...

Като са я видяли,че излиза в 2ч.през нощта не са ли я спряли ,попитали къде отива?Все пак не е 2ч на обяд.Помнят дрехите,то това е най важно.Луда работа.А може и да са свикнали на номерата и.

Много близко до ума е, че съпруга е убиец и размотава тъпите полюции с мистериозно бягство нс жена си, другста версия е измяна.

С тая прическа как да я вземат на работа... Иначе дано да е жива и здрава!

Чета коментарите и разбирам, че не само полицията е гола-вода. Елементарност на всички нива. Не вдявате ли, че жената е убита. Убиеца е мъжът ий, който разправя врели-некипели. Само пълни идиоти биха повярвали.... Това което той казва е не само класически пример, ами направо клише, в опита си да орикрие престъплението, което е извършил...

Наистина не си добре.

Е, защо не е казала на съпруга си къде отива. Отговорът е ясен и за него струва ми се. Опитва се да я върне чрез медиите

Тия защо занимават хората с глупости. Първо да си свършат работата, а след това да търсят съдействие от гражданите. Кое е обезпокойтелното в случая. 1,- Няма информация да е напуснала страната.- Това твърдение би трябвало да се изключи след, като е казано, че е излезнала БЕЗ ДОКУМЕНТИ. 2,- Знае се, с какво е облечена- аз ако спя и жената реши да изчезне вярвайте ми, ако не съм бил буден после убийме, но няма да знам, какво е облекла. Виж ако съм станал и съм я пребил преди да духне това вече е друга бира. Според мен умишлено се хвърлят, такива новини за да се отклонява общественото внимание, от много по-наболели проблеми.

Какви хора сте... Ако няма какво да кажете, поне мълчете

Сигурно бедната женица е отвлечена за да и откраднат органите. Взели са и сърцето и черния дроб, а вече непотребното тяло са захвърлили в някоя канавка.

Здравейте, Пиша съвсем сериозно, Вчера сутринта в 8:40 се качих в трамвай 4 на спирка бул. Никола Петков посока центъра. На една от седалките седеше момиче/жена която много приличаше на тази снимка. Беше в черно и с подобна прическа и грим. Висока към 1.60м. Беше с тънък черен суичер и беше сложила качулката на главата си. Извъртя се назад за да огледа трамвая и смени седалката от дясната на лявата страна на трамвая.

Луди ли сте? Дори да е живя тая жена, то тя бяга и се крие от него, а за да го прави, значи има защо. Ами я си представете да я е тормозил или пребивал? Коя майка ще си остави детето и ще избяга? Или не е между живите горката или е избягала от тормоза на съпруга. И вие му давате информация?

Беше сама. Не изглеждаше недоспала или изморено, но изглеждаше под напрежение. Сигурно се крие при някоя приятелка.

Същото написа в началото: До съпруга на Лидия ( нерегистриран ) 21.09.2017 17:14 Здравейте, Пиша съвсем сериозно,... После си даде отвод: до !!! ( нерегистриран ) 21.09.2017 20:43 Моля някой да се обади. Аз съм супер зает Шубето ли те хвана да звъннеш? Вярно, ще се вкараш в главоболия, ама поне бъди полезен.

Значи ако имаш време може и ти да се обадиш. За теб важат същите въпроси, които ми задаваш!

Питайте по-настоятелно мъжа и , къде е! Той я е видял последен посред нощ в леглото. Той е основния заподозрян. Жалко, че полицаите ги мързи , вместо да си да гледат работата, да го раздрусат тоя льольо с анцунга дето артистично реве по тв.

прихически тормоз, много трудно се доказва....големи актжори има. направо за холъвоод са. те трябва да бързат да намерат жената (или тялото, не даж боже) ако има следи от удар, например...

Не можела да си намери работа - ами да махне бурмата от веждата.

Абе и ти си безмозъчен, ама не ти желаем злото, нищо, че си абсолютно ненужен, шлака.

Дори и непрофесионалист е наясно, че мъжът й я убил и е унищожил телефона, защото знае, че ще я издирват по него. Но като знам как куцо и сакато влезе в полицията, защото псевдодемократи и всякакви безхаберници съсипаха органите, прокудиха специалистите, за да могат безнаказано да вършат кражбите си, силно се съмнявам, че ще съумеят да докажат престъплението. Горката жена.В тази държава с безхаберни съдебни и разследващи органи и спящо, апатично овчедушие на електората, затъпял повече от всякога, остава само да се молим да не ни сполети нещо лошо, защото никой няма да се размърда да търси престъпника. Много хора вече даже не уведомяват МВР, не знаеш на какъв ще попаднеш, на почтен полицай или бандит под прикрие на униформата си. Тях ги интересува само повишението на заплатата, а някои и страничните бонуси, нищо друго.

Абсолютно! Имаше такъв случай с една изчезнала уж жена, а откриха у мъжа и с когото са в развод незаконно оръжие. Задържаха го, той се провали на детектора на лъжата и те въпреки това го пуснаха, вместо да го притиснат да каже, къде я е заровил. Било го страх, че при развода щяла да иска половината от къщата. Изроди много на тоя свят, а полицаите с тяхното бездействие са просто едни съучастници.

Както разбирам мъжа й я е убил .....

да пораспитат местни пернишки бабаити...някъде по затънтените и изоставени мини.... тук (германия) преди 2-3 месеца откриха тялото на жена изчезнала преди 21 години. беше в напулно изиоставена, нещо като мина, шахта...намерил я е случаен турист.... горката жена....и горкото полу сираче...

горката женица, има поглед на добър и наистина мил човек. Такива трудно се справят със живота в България.

"За последно Лидия е видяна от съпруга си Павел около 2 часа в нощта " - съпругът да се разпита от психолог и детектор на лъжата. Да се направи професионален оглед на дома: имало ли е убийство, кръв, дори и почистена - пак със съответната апаатура това се засича. Да се питат гражданите, освен ако не е техника за заблъждаване на убиеца да се разкрие, полза няма. Статистиката сочи, че такива престъпления се вършат често от ревниви половинки. Дано да е жива жената все пак.

Полицията седи и чака сигнал. Междувременно води статистика.

И иска повишение на заплатите...За това, че не върши НИЩО!

Да се разхождаш сам в Перник в 2-ва през нощта е безумие то в 21 часа е опасно и всичко се скрило . Колкото и да е била ' депресирана " не би посмяла !

Хахахаахахахаахаааа.... не може да бъде проследен.... хахахахахахахааааа Да, очевидно МВР са толкова смотани, че чак не могат да разберат защо хората им се смеят!

нарязана за органи ... и продадена на части

щом знаеш как става, иди си купи мозък! спешно ти е нужен!

Не се тръшкайте. Тази жена си ходи да заработва в извънработно време. Трябва да свикваме с изчезването на жените, времената са други.

Уважаеми Г-чо, първо поноси обувките й и после говори първосигнално. Май още не си станал родител, за да знаеш колко трудно жена с малко дете я взимат наработа:ПЪРВО СА Я СЪКРАТИЛИ, ЗАЩото детето не е прието дя,дг и няма кой да го гледа до 1кл., после училището е до обяд и пак тя трябва да си го гледа до 5кл....аман от умници.

Доколкото разбирам Вашата версия е, че са я съкратили. Добре, да чуем и други версии.

Версиите са две: 1. или е забягнала с тъпкач и той й е светил маслото/или още се крие по някаква причина 2. или мъжът й я бастисал /най-вероятно по причината изказана по-горе/. Цялата история, че излязла през нощта, докато мъжът й спи, е много съмнителна. Има такива случаи - млади майки да правят френска на някой фейсбук ебач в колата му, докато уж хвърлят кофата с боклук. Вече нищо не ме учудва. Но според мен жената е по-скоро убита от ревнивата си половинка. Дано не съм прав.

Е как няма да е безработна,кой ще вземе този опулен наркомански урод на работа,с маса железария окачена по мутрата?

Масово изчезват хора, а МВР търси съдействие от гражданите! Искат по-високи заплати, но не са разкрили случая с Йордан от Варна все още!

От кого да искат съдействие, от дедо ти Господ, ли? Полицаите не са врачки и гадателки за да знаят кой, къде е. Искането на съдействие е практика по целиО свЕт, така че не се тръшкайте.

Работата е ясна като бял ден. Убита е от мъжа ий! Но на мързеливите, тъпи и корумпирани полицаи им е по лесно да вярват на убиец и от умрял /убит вест да чакат...

И защо да е изчезнала като от всякъде си личи че е избягала???? Това ако е майка да си остави децата за да си гледа задника здраве му кажи

Отвсякъде си личи че е убута от мъжа си....

Единствено мъжът й твърди че е избягала.

Що за съпруг е това-видял посред нощ жена си да излиза, а не е реагирал.Или пък той е виновен за изчезването й....

човека сигурно е бил претръпнал вече :))) ... кой я знае каква е тази. ти мислиш че е само тя така ли? :))) нали е равноправие вече и всеки може да прави каквото си иска :))) освен това закона пази жените в пъти повече от мъжете :))) да не мислиш че тези клипчета в мрежата дето момче зашлевя момиче и скачат 5 помагача да го бият веднага, а момиче зашлевя момче и никой не обръща внимание, са инсценирани ? :)))

Странно, мъжът и я видял за последно към два часа през нощта, обута на платформи,.....къде ли е тръгнала по това време с такива обувки....може би до националната библиотека да вземе книги за четене....или....да заработи някой лев, заради мързеливия си мъж.....

Като гледам стила и на обличане, платформите сигурно преобладават в гардероба и. Имам приятелка, която се облича подобно и тя носи предимно платформи.

papion

Какъв е тоя мъж, жена му в 2 през нощта излиза навън и той не прави нищо да я спре или поне да излезе с нея. Дано да е жива и да се появи.

Питам се, как така е известно как е била облечена и обута тази жена, след като никой, дори съпругът й, не я е видял кога излиза.

Бедните хора имат два чифта обувки и няколко дрехи само. По метода на изключването.

Някаква изцъклена наркоманка, баси драмата, направо роня крокодилски сълзи..

Няма ли редактор тоя сайт, да изтрие лайното на тоя тъпанар бе???

Не че нещо, ама е добре мъжа й да мине през детектор на лъжата ...

От 8 години безработна и изведнъж изпаднала рязко в депресия... Дано е жива и здрава и се окаже битово сексуална драма!

Следите водят към отвличане. някой я е излъгал с нещо и я е принудил да се видят, след което е отвлечена щом е излязла само с мобилен телефон, значи е изчезнала не по своя воля.

Къде ги видя тея следи, Шерлок? Според мен разиграваш най-вероятния вариант и си измисляш следите за да събираш харесвания! Тъъъъжно!

Не позна. Ама като не си логик... Жената е жива, но може да бъде убита или изведена зад граница.

Здравейте, Пиша съвсем сериозно, Вчера сутринта в 8:40 се качих в трамвай 4 на спирка бул. Никола Петков посока центъра. На една от седалките седеше момиче/жена която много приличаше на тази снимка. Беше в черно и с подобна прическа и грим. Висока към 1.60м. Беше с тънък черен суичер и беше сложила качулката на главата си. Извъртя се назад за да огледа трамвая и смени седалката от лявата на дясната страна на трамвая.

извинете, но вместо да пишете тук, се обадете в полицята! или наи-добре е полицята да ви се обади....аман...

Може ли вие да се обадите на съпруга и да му предадете тази информация

Моля някой да се обади. Аз съм супер зает

абе,ти как позна ,че е висока км 1,60 като е била седнала?

Отишла е да търси нещо по-добро. Ако не се е метнала на некое дръво.

?!??! Яяяя, това не е ли Галя от "Сатен" бре? Тя си е такава....пласка некъде катерицата рошава! Ша си дойди!

... славчо, ходи и то да плаксах катерицата... или квото там дал... дарвин...