БСП-Бургас: Не сме зависими от съветника с Ролс-Ройс

БСП-Бургас излезе с декларация срещу своя общински съветник от гражданската квота Бенчо Бенчев, който стана скандално известен с новия си Ролс-Ройс.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Бургас: Не сме зависими от съветника с Ролс-Ройс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеите са хубаво нещо, но без пари те са само миражи в главите на поплювковците. И между другото няма нов ролс-ройс за 200 000 евра.

като не сте зависими защо го избирате и по-важно, защо го предлагате. Фурнаджийски лопати - и за Корнела ще кажете някои ден така - не сме знаели че е крадяла заедно с Косов ха-ха.

Антон Тодоров: мустаците да ми окапят----ако Бенчо не е баджанак на Решетнеков!:))))) ....документи --ще намеря!:)))))))))

Господа, дали БСП зависи или не от собственик на "Ролс Ройс" от гражданската си квота, т.е. от независим гражданин, не е съществено. Съществено е, че засега не БСП зависи от българския народ, а той съществено зависи от нея и от милиардерите й. Съществено е, че БСП се разграничава от господина, защото той не се подчинява на заповедите й да се прави на обикновен гражданин и да поддържа лъжливата й пропаганда, че тя защитава трудещите се. Няма вече нито защо, нито как, богатата й върхушка да се прави на бедняшка. Съществено е, че истината "чия партия е БСП" става все по-ясна за обикновените й подръжници.

Бенчоо , що ма караш , какиното , да та пцовам ...?!

Идеите са за глупавите, парите са за партийните лидери. виц - Нинова се разграничава от парите.

На тоя да не му види човек тъпата физиономия по вечерно време - само кошмари ще сънува! С това дебилно изражение и розова ризка веднага разбираш чий верен кадър е, и че партията-дъртофелница винаги е готова да се разграничи - как не, получили са си хилядарките, сега могат и да пускат разни нафукани заявления ... Толкова типично за фуклата курнелка с нейните конски изпълнения и вечни скандали по повод и особено без ... И за партията под нейното ръководство! Отврат, пък ако ще не Ролс, ами и ракета да си купи - от това по-умно няма да почне да изглежда или да разсъждава ...

Идеално би паснал на ГЕРБ.

Бацето бърже да прибира у кошарата ГЕРБ Гергов и Бенчо , ценни кадри са с подходящ манталитет на съответния добитък.

Ние с Пеевски и Орешарски си делнахме 4 милиарда от КТБ, вие сега за 400 000 на Бенчо сте се хванали!

Е,вече не сте зависими,защото МНООГО КРАДОХТЕ И КРАДЕТЕ АН ГРО,но и от такива Бенчовци продължавате да си взимате т.е. ВИЕ СЕ ГУШИТЕ ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО ОБРЪЩАТЕ В ПАРИ.Въобразявате си, че като сте пооплакнали крадените от вас пари те са престанали да смърдят на убийствен ГНИЕЩ КОМУНИЗЪМ.НЕ и никога няма да престанат да смърдят както и ограбваният български народ никога няма да забрави.Позната до болка ни е вашата наглост и цинизъм,но също така сме наясно,че краят ВИ СЕ ВИЖДА.АГОНИЗИРАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО и запомнете,че откраднатите кървави народни пари няма да ви спасят.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОЛКО МИЛИОНИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ СТЕ СЪСИПАЛИ,КОЛКО МИЛИОНИ ИНТИЛИГИЕНТНИ,КАДЪРНИ,МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ БЪЛГАРИ СТЕ УБИЛИ,ЗА ДА СИ УКРОТЯВАТЕ АЛЧНОСТТА.ЖАЛКО Е,ЧЕ МОЖАХТЕ /СПОРЕД КАПАЦИТЕТА СИ/ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ ДА СЕ ПРЕОБРАЗИТЕ В СВИНЕ,КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ,ЧЕ ПАЛАТИТЕ,ЯХТИТЕ и т.н.МОЖЕ ДА ВИ НАПРАВИ АРИСТОКРАТИ И ИТИНСКИ МИЛИОНЕРИ.Е,ВИЖДАТЕ,ЧЕ НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА-ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГРУХТИТЕ И ДА СВИНЕЕТЕ ЗАЩОТО ИНТЕЛЕГЕНТОСТ И СИВО МОЗЪЧНО НЕ СЕ КУПУВАТ!!!РЕСПЕКТИВНО КРАДЕНИТЕ ПАРИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ САМО ЗА СВИНЩЕЛЪЦИ И ДА СИ ГИ ЗАВИРАТЕ...

Всички от ръководството на БСП говорят за идеи и идеология, но всички са милионери; а онези, които имаха глупостта да повярват на дрънканиците на другарите за ":светло бъдеще" и " по - добър утрешен ден" днес ровят по кофите.... Нека не забравяме бандитската приватизация на Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, Летищата Варна и Бургас по времето на станишев и петърчо димитров. Само от БМФ над 900 човека се намерих на улицата за период от 3 месеца вследствие масови съкращения. Никоя друга партия не е причинила толкова мизерии, бедност, и злини на обикновени хора, каквито причини БСП, а те тръгнали с всичката си наглост да говорят за идеология. Бати наглеците!

Eдните искат суджуци , другите с ролс ройсове се разкарват, ега ти политиците, ега ти кенефа!! A простият "ганю", спи и му събуват и гащите xaxaxaxa...

Като вас убитаци нема втори на света.Легнахти си комунисти събудихте са социалисти.Бащити ви коминтерновски мандрообирджии вия бизнесмени и милионери.Сека заран на къмто Москва са кръстити а пък децата ви у Америка .ЦИРКАДЖИИ И ИЗСИПАНИ ВАМПИРИ ТВА СТЕ ВИЯ

абсолютни кювлии

нали България щеше да пропадне без него, а после мълчат позорно и искат да го трапосат на Бойко. Ама той ли го предложи за шеф на ДАНС? И досега историята мълчи - по-голями гадняри , по-арогантни от комунягите няма. А Първанката и той милионер - с хотел за 10 милиона. А взеха на хората предпрятия, къщи, апартаменти, а ги изпратиха и по лагери и затвори, убиха ги, а сега на Запад като Боковата - повръща ми се от вас. За Корнела не ми се говори - лайна отвсякъде.

"А Първанката и той милионер - с хотел за 10 милиона." Агента-Гоце за два мандата направи не един. а два хотела - един за него в Кюстендил и един за Зорка в Балчин, всеки за по 10 милиона!

Тая пасмина в БСП са социалисти колкото НАФТАТА е отбор в А група

КУрнелия, БСП и далаверите им край нямат... Най-големите крадци са в БСП... Та те държат чрез тяхни хора цялата икономика на България... Краденето е олимпийски спорт за тях... Толкова са нагли, че членовете им открито демонстрират богатството си... А простият, оскотял БГ народ продължава да вярва на тези мошеници!!! Докога???

Много си прав, че олигарсите от БСП държат икономиката, но отдавна е ясно, че е калпав материала! Няма друг , толкова прост и загубен народ, който да вярва с десетилетия на онези, които му източиха пенсионните и здравни фондове, и от сополиви комсомолци за една нощ станаха милиардери.

Ти целият скован от злоба си о шумен и разблуден град и твоите улици всуе тъй празнично блестят. Че всяка вечер теменужена ти виждаш бедните деца и обидата незаслужена по изнорените лица Какво им даваш от разкоша си ти толкоз щедър към едни

Правилно, другари, национализирайте му ройса на тоз изедник и го накарайте да чака 15 години за Лада.

но ти си, мило тролче

на курнелия сина учи в америка, искам да знам как му плаща бедната социалистка, нейната депутатска заплата е по-ниска от моята, но аз не мога да издържам детето си в този университет. защо

четох някъде, че е спечелил стипендия, защото бил сред най-добрите математици

Заради един Ролс за смешните 400 бона на Партията ще й излезе лошо име. Само Гергов от БСП управлява активи за 700 милиона, вие за 400 бона на някакъв си общински съветник се хванахте. ..за Р.Овч. да не говорим, че в енергетиката милионите не са определящата цифра. Заяждане на дребно. Бенчо добре го каза: "Трябва да си беден, некадърен и прост, за да те имат за честен".

Думите на Бенчо---пасват на Боко!/само 30к,прост ит.н/?:))))) ..д-р Хаус би рекъл: "Лекувайте бойко, нинова и...бенчо----с електрошокове, ледена вода и уважаване!:)))))

Другари, я пак кажете за вашите суджуци, дето си ги измислихте от гъза.

Едно време големият българин Буров е казал: "Комунист и коза кандисване (наяждане) нямат." Прав е бил човекът.

Преди репортажа от БСП и общинския съвет са нямали представа що за човек е Бенчо, на какво се вози и какви ценности има. Но когато са го видяли са разбрали, че той няма място в редиците на БСП. То май и с другите партии в парламента така. Само, че някои и на телевизията даже не вярват:)

та кого прилича това говедо - само Ролс-ройса му липсва. И кво си мисли по-добре ли изглежда с тъпата си физиономия. Прилича на този професор, който се беше съблякал гол и чакаше адреналинката да му прави масаж.

Бенчо комунистът с ролса. Какъв филм може да стане от това... Почти като Беднякът милионер, разбираш ли.

Скъпи бургаски другаре! Цялата работа с Вашият"съветник"е пълен мрак,почти,като прословутите"Бургаски вечери". За една "лява",социално ориентирана партия на пролетарията,малките,бедните и слабите,подобна кола ми идва много в повече.Въпрос на морал,другаре! Вие сте си го избрали този комбайнер с боядисаната коса и "Ролс Ройс",не аз.Берете му сега славата или срама,както ви отърва.

Да стане пак комунизъм.Да напраят национализация и цялата пасмина да я остаят гола и боса и да копа чакъл начело с Бигбрадарити плеймейткити дипутатити и цялата сволач

Ти искаш комунистите да си отнемат само откраднатите богатства ли? Е как да стане тая работа - крадецът сам да се лови и да се вкарва в затвора.

Така е .

за шеф на ДАНС - институцията, която се бори с корупцията - ха-ха - ще се пукна от смях. А сега ми пишат разни проекти - кой да назначавал шефа на противокорупционната институция. Ама да не излезе и Радев като Пеевски - чакайте малко още е рано и това ще стане.

Вия сте една ояла се и усрала се партия.Курбанджии и народни изедници

Социалистически простотии. Като всеки ден.

Докъде я докарахме милионери -комунисти председатулят на партията сина и у САЩ И СИЧКИТИ ЗА нато.Да моят да ги видят партизанити у гробовете си ши са обърнат. Народя иде леб сирини и домати а те са возят у Мазерати

Брульо, научи се да пишеш на български! От написаното си личи, че при теб са налице първите симптоми на Алцхаймер. Погрижи се за себе си.

но ти си, мило тролче

комунягите от какво ли сте зависими. Вижте му физиономията - класически простак, ама има пари за партията затова си го държите. Мошеници.

На БСП не може да се отрече изключителното чувство за циничен хумор. Д-р Хаус е направо жалък.

На върхушката, Красная!:)))) 100-тина тепигьози!:)))).... ...и ГЕРБ не е само Живко, Калина и П.Харизанов...:))))))

Тия са абсолютни смешници. Те са абсолютно независими, демек от тях нищо не зависи. Това е вярно.

БСП няма ли да се извини на народа, че цялата и върхушка са от милионер нагоре, а те се правят на бедни социалисти? Киро Добрев например няма ли да каже колко милиона има? Защо БСП лъже ,че е лява партия, като всичките и лидери са супербогаташи?

Че Корнелия да не е бедна, а? Тя за колко риватизира "Техноекспорт"? По различни оценки стойността беше от 100 до 380 млн. долара!!!

БСП се крепи на силата на своите идеи Дрън дрън...и накрая всичко опира до пари! Ако БСП се разграничава от човек спечелил парите си по установения конституционен ред в Република България, тогава за кой ред е БСП? Явно не е за съществуващия. А за кой е? За онзи отминалия? От който тя самата се отказа. Класова борба, социалистическа революция...от тези неща те не са се отказали щом декларират, че са партия на 123 години. Лоши години се очертават пред България.

Избираме Пеевски за шеф на ДАНС иначе падаме.. Не няма зависимости в бсп. Бизнеса безкористно помагал ахаха

Като ядохте кюфтетата защо не се разграничихте бе другари, беше ви сладко нали. Ама вие и сега не се разграничавате, само малко за да не секне кранчето.

Другаря Сталин -----е унищожавал спекуланти, търгаши, далавераджий---като Бенчо! ....широки социалисти/социалдемократи/-----също!:)))))

Не сте зависими, колкото Тотев не е зависим

Така е, БСП разпределяше толкова време баницата в България между своите хора, та те трябваше по някакъв начин да и благодарят. Благодарение на тях тя все още съществува. Но ми се струва, че идва времето, когато ще започнат да си показват кирливите ризи, кой кого и защо подкрепя.

останете млади хора в България, за да работите за Бенчо, който съдейки по визията му, може да е слязъл от комбайна и да се е качил на ролс ройс, но комбайнера в него ще е завинаги! п.п. извинявам се за сарказма спрямо достойните и честно изкарващи прехраната си комбайнери.

Ние изказваме нашата благодарност към хората от средите на бизнеса, които безкористно са помагали и помагат през годините на БСП, включително и на г-н Бенчо Бенчев, но общинската организация на БСП никога не е поставяла и не поставя дейността си в зависимост от една или друга личност". Като ви спрат "кранчето", за какво поставяне в зависимост става дума тук.Просто няма да има БЦП в Бургас.

Е като е от БСП с москвич ли трябва да се движи ,ако има нарушения НАП да си го подкара ........

"БСП никога не е била зависима от една личност, независимо с какви ресурси е разполагала, още по-малко от своите симпатизанти, независимо от техните финансови възможности." Дообре. Да се сетим за по една личност, от която са били зависими само 45 години? А за симпатизантите - червени бабички, които ухажват покрай изборите и на Бузлуджа с чибапчета? А пък от парите ама въобще не са зависими, ма хич! Еле пък Корни

от него сте независими но от руската мафия и решетников не сте! а най-вероятно и този е зависим от тях! така че може и да не сте засивими но сте си съмишленици