Изтребители на САЩ съпроводиха руски Ту-22М3 над две морета

Изтребители на САЩ съпровождаха руски бомбардировачи Ту-22М3 при отделни етапи от полета им над Балтийско и Норвежко море.

Обратно в новината

Коментари - Изтребители на САЩ съпроводиха руски Ту-22М3 над две морета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са се посрали от страх, а нашите 3 броя МиГ-29, защо не са ги извикали, сигурно, щото, едва ли ще докретат до там....

Боли ме хуя за Блядките...

Иди на андролог, за да не окапе!

Идва време и Г-АЗ-Ъ да те боли.

Язък! Нашите славни ВВС не са успяли да се вкючат.

Още един пример за руската агресия... Колко близо само са се преместили руснаците до границите на САЩ!

Естествено, че ще разузнават! Предпочитам да са наясно какви ги дробят другите. Докато при някои е важно да си отстояват безмислената, фанатизирана любов към САЩ

Това не са случайни, непреднамерени полети - разходка за облитане. Това са бойни полети в мирно време на руските ВКС с разузнавателна цел за да установят време и дистанция за реакцията на ПВО на евентуалния противник и процедурите, които той ще изпълни, както се наблюдават и комуникациите му и тяхната интензивност и продължителност. Използват се бомбардировачи защото имат място за апаратурата за радио-електронна борба (разузнаване) РЕБ.

Тъй като това не са "невинни действия" такива самолети се ескортират от патрулни прехващачи, които осъществяват РЕБ като "заслепяват и оглушават" регистриращата апаратура на разузнаващия самолет.

Смях!!! Как да са ги съпроводили, като изобщо не са могли да ги открият визуално?!! Руският бомбардер като ги е пеленговал от 60-100 км е завил и се върнал. Нищо не са могли да му направят. в Истинска обстановка отдавна да си е пуснал далекобойните ракети.

В някои електронни медии се появи информация,че руският бомбардировач е увеличил скоростта и натовските самолети не можели да го догонят и са се опитвали да си го "препредават ",но без успех!?

Фантазьор!!! Как си представяш, че бомбардировач може да избяга на изтребител-прехващач. Я по-добре не се изказвай неграмотно.

Тръмп Велики ще така - гърч за Блядистанци , докато проядат отново нефт намазан на приклади. Свиквайте...

Се тая! Явно нато се посират от страх, без значение трезви или пили квот да е са братушките. Страхливци и педали,правещи се на военни, не уважавам. Тази истерия от страна на нато с Русия, не ме настройва срещу руснаците, а напротив все повече ме убеждавам,че парите и благата на сащ и ес са сами по себе си безпредметни и имагинерни.

Явно НАТО показват на ,,братушките",че подобни мисии са обречени на неуспех и провал!Както се провалиха в Украйна,вСирия,със продължаващата политика на противопоставяне и агресия Путин докара войски на НАТО до границата си, а изолацията и санкциите са все по големи

С тези разсъждения можеш да бъдеш само ГОСТЕНКА на моя член. Украйна я превърнаха в една затапена държава на която изгубиха най-ценния излаз на Черно море/ най-стратегическото място след Босфора /!!!....Крим..

Когато ергенувахме се деляхме на "тъпкачи"и "разводачи"/който е служил в БНА/ знае какво е "разводач!та натовците могат само да съпровождат демек са си "разводачи" щото да си "тъпкач" се иска да са ти пълни гащите!амане с насрани памперси!!!!!!!!!!!!!!

Не един 100 минуса да сложиш пак ще си останеш "разводач"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Военни полети на изтребители над международни води предварите- лен план е НЕЩО НОРМАЛНО И НЕ ЗАСТРАШАВА НИКОГО, ТА ТОВА Е ЗА ДА СЛУЖИ НА ОТБРАНАТА И Е ЕДНА НАПЪЛНО АДЕКВАТНА АКЦИЯ! Браво и успех в борбата за МИР!

"Освен бойни самолети на САЩ, в "съпровождането" са участвали изтребители на Белгия, Финландия и Швеция" Ма как е възможно това бе??? Шведски самолети да съпровождат руския бомбардировач? Та нали на Грипен не можело да се "закачи" нищо бе? Тъй де. Ами така поне твърди Бойко Борисов?

Никога Б.Б.не е казвал такива думи единствено, че иска нови самолети! Военни полети на изтребители над международни води с предварите- лен план е НЕЩО НОРМАЛНО И НЕ ЗАСТРАШАВА НИКОГО, ТА ТОВА Е ЗА ДА СЛУЖИ НА ОТБРАНАТА И Е ЕДНА НАПЪЛНО АДЕКВАТНА АКЦИЯ! Браво и успех в борбата за МИР!

Аааа, недей да изопачаваш фактите! Комунист и лъжец са просто синоними. Няма комунист който да казва истината! Лично го чух другаря Бойко Борисов как се изцепи по телевизията че "На Грипен не може да се закачи нищо"! Айде да не му цитирам и другите бисери че са много, нямат чет!

Слава на Русия ! Мачкай краварите !

пак са посрали памперите американчетата и най добре да им поставят по една тоалетна в кабините ,освен че създават предпоставки за инцидени афешират деиност представена като защита границите на нато американчетата целят да стане някои инцидент с което да подпалят европа и оттам да изготи целия свят

Съпровождащите летци с памперси ли са били или да очакваме екологична катастрофа в две морета!?!?!

Съпровождащите летци са били с противогази заради смрадта от руските бракми

Ами що щат там ..,, в задника им,,?

абе де да ги знаеш какво са пили.... руснаците стрелят по свои цивилни та какво остава за другите....

Стрелбата по цивилни си е баш американски патент

A не,американците стреля по цивилни само когато са събрани в големи групи като за сватби или погребения за да не хабят боеприпаси пък и загиналите не са американчета а рязани мюсулманчета

Като са толкова зле самальотите на рашките, що ги съпровождат през 2 морета в трето?

...ха така "сапровождали над 2 морета "...браво нека се учат да сапровождат !....от тук на там все така ще е !...да свикват !...от BKC ва Rusia ..благодарили за ескорта .

Съпровождат руските боклуци ,че да не се загубят!! Руските военно комични сили!

....ха прав си...а помниш ли комедiята "Dоналд Dак " поставена в Cherno More ?....искаш ли да ти изредя още такива подобни комедии поставени от руските военно "комични " сили ?

Тази новина е добър повод да се спомене за една друга новина. Преди дни няколко медии от различни страни пуснаха информация, че над щата Невада на 160 км. северозападно от база Нелис на ВВС на САЩ се е разбил руски изтребител Су-27 или Миг-29. Първоначално тази информация е приета за фалшива новина, но след многобройни журналистически запитвания командването на ВВС на САЩ признава за инцидент в този район , но отказва да даде по-подробна информация. В се пак журналисти се добират до информация, че смъртоносна катастрофа е претърпял един от най-добрите военни пилоти на САЩ -подполковник Ерик Шулц. Няма официална информация за авариралият самолет и за причината предизвикала аварията, но известният руски изпитател Магомед Толбоев счита , че това е станало когато подп. Шулц се е опитвал да изпълни на Су-27 прилаганата от руските пилоти фигура от висшия пилотаж наречена "мъртви петли". Предположението си Толбоев обяснява с факта, че преди години , когато отношенията между Русия и САЩ не бяха толкова обтегнати той е показал лично на подп. Шулц как се изпълнява тази фигура . Любопитен е въпроса откъде ВВС на САЩ притежават руска бойна машина ? Отговорът се крие в една информация публикувана преди време в украински медии, че Украйна е предала на САЩ няколко Су-27 от своят арсенал.

-не бил видял руснака Мохамед ама 'считал'.. И не само Украина е продавала самолети на САЩ - според самите руснаци Беларуската батка ('съюзник' иначе) също е продавал най-новите модификации МиГ-ове.

Кое е новината в историята? преди години далечен познат е летял на руски самолети две седмици, за определена сума. Руски бойни самолети в нормални тренировъчни полети.

В САЩ дори има и частен Су-27. Като имаш пари всичко се купува. САЩ също притежават и Миг29 и Су27. И то отдавна. А твоя Мохамед плямпа само глупости. Спри да четеш руски лъжи, ще си по добре.

Само да ти кажа - петля в превод от руски език означава примка за бесене

ба мама му и глобално затопляне мен ме карат да ходя с колело на работа ,да се боря с вредните емисии , а тия се ражовдат с тежък бомбадировач за кеф , а ония ги ескортират над 2 мореета , пак за разкош.

Днес е бил щастлив ден на малка част от пилотите на изтребители от натовските държави. Не всики ден можеш да се вредиш за Селфи с Ту-22М3

Смимали са полета му с телефоните си. Че ако се спомине от старост да не могат да ги обвинят че са го свалили.

Не им остана много ресурс на съветските реликви. А през 2008 грузинците точно един такъв успяха да 'снимат' (за вечни времена).

Това кога, или лъжеш като дърт мангасарин?

Не бяха грузинците... а украинците които бяха командировани в Грузия заедно с личните им Букчета за да помогнат на Саакашвили и армията му когато щеше да превзема Южна Осетия, пак за същото нападение всичките прибалтийски републики събраха и изпратиха цял самолет с патрони на грузинците и накрая изненаданите руснаци изненадаха всички украински, прибалтийски и грузински герои;)

много си прав.....1 досега...и само са го снимали за вечни времена....а амитата даже и през 3 морета не успяли да го снимат...хахахахаха...да земат сега снимката от другите идиоти....хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле.... 60 годишна антика. Сигурно са се снимали с нея за спомен и са били в очакване да спасяват екипажа и.

Я погледни в класификацията на американците дали е антика бе кавал.

Тоо па верва на кравари!

Кравите!!!!! Не мучете и не задръствайте коментарите на хората с изпражненията си, а ходете да зобате на хранилката на тръмпчо.

Ако членоразделната реч ти звучи като мучене, значи си повреден централно..

... а имаха ли памперси пилотите на фащ и колко пълни бяха при завръщането си (може в килограми)???

Ти и останалите чугунени имате избор: продължавайте да си блеете щастливо в розовия балон на кремълската пропаганда или се събудете и помиришете кафето - никой не се 'насира' и 'не трепери от страх и ужас' ами само ви гледат с насмешка и откровено съчувствие.

https://link

JAS-39 ... Грипен;)

На запад всички военни технологии след 5 или 10 години се внедряват в гражданските индустрии. Какво предлага Русия в тази насока ? Нищо, защото докато ги откраднат от запада и ги внедрят при военните, горните срокове вече са минали !

Явно чушкопека са ти го внедрили от краваристан, преди като е бил пролзван по военно назначение краварските солджари са си пекли в него мамули, па после са ти го дали на тебе чалгопитека да си пекаш чушлета!мбухахаха ама мноо си тъп провокатор ве!мбухахаха

Не пипай чушкопека, пияницо! И ний сме дали нещо на света. Нищо против Русия, но не е майчица на всички слонове.

Има ли нещо в Русия което да не е измислено от немците или американците у вас?Калашника ли?Ракетите ли?Самолетите ли?Комбайните СК4 ли? тракторите ли?Хладилниците ЗиЛ и Мраз ли? Камионите ЗиЛ и Камаз ли? Джиповете Газ ли?Влекачите на междуконтиненталните ви ракети които се виждат от Космоса чрез ...уорлд са конструирани от руснаци ли или са по лициенз на американците?Толкова сте задръстени,че чак не можете да го разберете,ча сте били най избиваната и безправна ..даже не нация ами пасмина каквато е РФ във по голямата си част

Е добре де, номер 5 ти и аз какво печелим от тази работа, на какво се радваш не мога да разбера?

Шило

Стелт технологиите, да не би вече да са по Додж-овете? Джип, да не са вече със сателитно насочване?

Казваш да монтират стелт технологията на колите ? Изби рибата човече с този коментар !

какво можеш да очакваш като поведение от наследниците на страна основана от робовладелци?!? нищо друго освен война. те така си взимат своето... после били велики ябълки некви, проядени, гугъли, хардуери и т.н. палячовщина?!? карали ли сте американски коли? ама в сащ? аз съм и то бая! ТАРАЛЯСНИЦИ! и теа ПЕЧАТАТ ПАРИТЕ НА СВЕТА?!?

Карал ли си нова кола в САЩ ? Карал си марули - хахахахах

спри си тогава компа, че е американско творение, виндоуса, като не ти е важен и гугъла, чрез който си влязал да се изхождаш тук! И си продай ам. кола, дето си якарал, купи си вАЗ! аз пък съм фен на тия марки!

моя твая не понимай ти смешко

ЪмЪ кът си фен бегай там де, у сащистан, или казваш тебе чалгопитека те нещат там! Правилно, и без тебе там е пълно с чалгопитеци, даже у германско почнаха да ви палят колибите и да ви изритват щот сте уж фенове, ама се гледате отде кво да краднете!мбухахаха

Всички компютри се правят в Китай. И въобще компа не е американско откритие. Алгоритъма в Гугул е създаден от един евреин роден в Москва , а операционни системи има много , не е задължително да ползваш меката и малка.

ивомирчо ако имаш пак път насам към щатите може и да се навия да ти разреша да покараш малко моите американски коли и пак ще говорим за мнението ти по въпроса а и по други въпроси

винаги си имат ескорт!

за мутрите ли ? Имат си и после на 2 метра под земята !

мутрите обикновено са в охраната ( ескорта)

колкото и до го ескортират, ако реши да гръмне по своите както онзи с хеликоптера, не могат да го опазят !

НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПАРТЕНКИ, МИ КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ? КОГА ЩЕ НАПРАВИТЕ РУСКИ МАЙКРОСОФТ? ЕПЪЛ? ГУГЪЛ? А? МА ВЕРНО СА ВИНОВНИ САЩ, ГЛУПАЦИТЕ,ЧЕ СА ВИ ДАЛИ СОФТУЕР И ХАРДУЕР, ДА ГИ ПСУВАТЕ С НЕГО!

Дъвчи си партенките и не крещи, "европеецо".

Щатите качат отново астронавт в Космоса, тогава!

на луната - кога? кое хилядолетие?

За руската търсачка Goolag не сте ли чували?

когато неграмотници говорят май трябва да мълча . руската търсачка се казва Яндекс и е по добра от гугъл но явно тук има велики мозъци в разбирането и познаването на неща от които и идея си нямате

1 ту сса го ескортирали поне 5 самолета, тва няма да ви е ВСВ, рубашки, да имате превъзходство 2:1, сега сте в числов миманс!

Ако някой се прави на много ербап и си играе на руска рулетка трябва да е и готов да може да гризне дръвцето. Залога е много голям, а сигурно не случайно названието е руска рулетка. Едните имат много голям тренинг, а другите май искат да пробват тръпката.

Показно показване на мускули се прави на състезания по културизъм, а това са опасни и безотговорни предизвикателства с непридвидими последствия. Какво се очаква следващия път, Русия и НАТО да вдигнат по 2 ескадрили за да си го мерят във въздуха ли? Тая математика няма да е в интерес на никой и от нея би имало само губещи и още повече страдащи.

как по-точно са съпровождали? хванали са руския самальот за чучура през който се налива гориво и са го развели из небето?

НА ТЪПИ ВЪПРОСИ НЕ ОТГОВАРЯМЕ! АЙ ИДИ ПИЙ ЕДНА ВОДЧИЦА!

няма, има лосион за баня. Той сега е на мода у тях !

И са го изпратили, като войвода. И му го забърсали.

руското министерство цитирате, дира, н акоето сте отдел... А някоя нормална новина за нас, европейските обикновени граждани имате ли? Или само за азиатски средновековни примати става дума тук, дет не ни интересуват! аве дайте за Майкрософт как са им се вдигнали акциите, Епъл кво ново предлагат на пазара, тия ме занимават тука с простотии...

по всичко личи, че путлер все още има някакви самолети, които могат да излитат и да се придвижват.

Sm3hurk0

Имам чувството, че един руски самолет е съпровождал 10 натовски :)))))) е това е техника и тактика !

копейките тука, аве по време на вашата окупация що ни охранявахте да не бягаме от ваши рай бе? нали мн. хубаво беше...

Забелязахте ли как сороско-козяшките тролове налетяха на темата като мухи на лай-о!!! ХЕ-ХЕ!

лайно... е тва е речника на рубашките, те така си говорят в масква... аве все лайна ви в устата бе!

Леко! Забърши пяната и провери за кафяво отзад....

Английските тайфуни толкоз са се отпуснали, че изпуснали перехващане на руски илове над океана. Дейли таймс съобщава.

твоя мать...

бий руснака, да те уважава! Ердоган им бутна самолета и сега го целиват...

Я провери по-добре как падат уса щайгите и как се кюскат в търговски шхуни крайсери като Джон Маккейн, който се разцепи наполовина. Боклук Хааде нападайте Ким ?? Еба ви майката дисконално

вашия суперсекретен разузнавач, дето го потопи овцевоза)))))))))):

падат като сирийски самолети ударени от израелски Ф-ки ли?По седемдесет за един ден без загуба за Израел?Или като руски неграмотници незнаещи английски и свалени от турска Ф-ка?

Хайде агресори нападнете държава с ядрено оръжие де ? Нападате слаби държави, но в Корея ,Виетнам и Афганистан ядохте пердах. КЪДЕТО Е ВЛЯЗЛА КОКА КОЛА ТРЕВА НЕ РАСТЕ ПЪРВО Е КОКА, А ПОСЛЕ КОЛА

ги нападаме икономически, щото са слаби в главата и лесно фалират! Справка - 1989 и сега КНДР, където пасете трева!

На тебе то бутнаа държавата , че па им и слугуваш из евродомауинствата и евроливадите!хахаха чирак без чечт и достоинство!мбухахаха из германско ти палят колибите в които живееш като клошвр. Смешен и жалак паляконоиден смешник си}:-)))

те руснаците да внимават да не объркат пътя като в Турция , щото падат после за резил на цял свят...

Не искаме Нато! Искаме мир!

ама виждаш какво става там където стъпи руски ботуш.... Крим, Сирия, Бившите съветски републики.... Те пък искат ЖИВОТ и ПРОСПЕРИТЕТ, а не да са доени като крави от Кремъл.

Аве и ти като стана натОВЧЕ и член на ЕС се надяваше на ЖИВОТ и ПРОСПЕРИТЕТ, ама вместо това се оказа "проспериращ" чирак у калната европейска нива бИрач на ягоди и тиквички!хахахах бемте у проспериращия палячо!мбухахаха

Измекярите на фъшкиите, които са роби с ликвидирани държави като България, интересно потриват ръце, че щайгите на САЩ съпровождали руския самолет. От страх го съпровождат бе гьотверени продажни. Сега българските измекяри ще купят ремонтирани ковчези ф 16 от Португалия. Боклуци

значи те е страх а руснако?

Американците изклаха и обраха народа на Америка. 300 г. експлоатираха роби. Ако върнат земите на индианците и парите на афроамериканците, лично ще уредя Тръмп да проси пред Ал.Невски. Ще му подаря и бомбе

че са обречени на провал и на гибел ако послушат заповедите на лудият гном в Кремъл

20 септември 2017 "Руски хеликоптер обстрелва цивилни по време на учения" ""доклад" на пилотите на хеликоптера, се твърди, че става дума за спонтанно включване на главния прекъсвач, довело до изстрелването на ракетите S-8." АМИ ТЕ ЗА ТОВА... РУСКА Е ТЕХНИКАТА... ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И НА ТОЗИ ТРЕНИРОВЪЧЕН ПОЛЕТ :))))

"Както съобщава изданието 66.ru, позовавайки се на собствени източници..." Да ! Това е най достоверното, и правдиво издание в Русия, всички му вярват, и не само в Русия , но и в целия свят. Даже пигмеите следят с голям интерес новините подавани им от 66.ru c димни стълбове и огледалца подарени от големия бял брат!

Русия ако беше световен фактор и военна мощ нямаше да разчита на платени тролове и медии :))))))

всички европейци са против русия ние сме европейци

И ти ли!? Не знаех.

азиатчетата не може да не се обадите от дупките си

Ти си шибан Неггър или Турчин.

този европеец - хахахаха

а натовските самолети са били съпровождани от контейнер-лайновоз

Въпросът е какво правят щатски изтребители в европейското небе?! Ако руснаците почнат да съпровождат американски самолети над Мексиканския залив, Флорида, по атлантическото крайбрежие, какво ще стане?! Световните жандарми сами са се упълномощили на световен бандитизъм и произвол в небесата...

прочети "70 минути били съпровождани от изтребители F-16 на ВВС на Белгия, F-18 на ВВС на Финландия, F-15 на ВВС на САЩ и JAS-39 на ВВС на Швеция."