Скандал с две жени около Герхард Шрьодер преди изборите

Пикантен скандал около бившия германски канцлер Герхард Шрьодер се разгоря във Фейсбук дни преди парламентарните избори в страната.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с две жени около Герхард Шрьодер преди изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако (/като) приеме исляма, Шрьодер ще може да запази 4 от 5-те си съпруги. Петата ще трябва да се оформи като законна наложница- няма проблем.

Няма проблем господинът.Това, че не е приел исляма не е пречка да има повече жени и от библейския цар Соломон.

"около тях се разрази друг скандал, след като беше съобщено, че са вечеряли с ... Путин. Появиха се подозрения, че прокарват интересите на... "Роснефт", дори се заговори, че Шрьодер ще приеме висок пост в него" Рашките мизерстват, а пари за подкупи на продажни гейропейци (и кравари) все още се намират. Но- едва ли за дълго.

Престани с тези кравари бе ,говедарю!Що се отнася до гей- европейците, въпросният Шрьодер е ваш човек,левичар от ГСДП. Тези са най- корумпираните и подкупни политици,дали е гей,? Пет жени ,за които има информация,за мъже- ти ще кажеш.

става дума? Какво преувеличавате? Няма никакъв скандал а само предположение или новина! Човекът си е от 2 години разделен с Дорис и може да се събира с който си иска. НЕ Е СКАНДАЛ!

е сложил минус, защо? Защото редакторите си измислят заглавия за сензации! Защо заради изборите? Той си е свободен човек и от политика и от семейство, еснафите ТЪРСЯТ се под вола - теле!

И кво прави тая Корейка в Германия ??? Всички знаят че чуждите шпиони са искали да спят с Враговете, за да поучат предимство и да научат важни неща.

Доста утешително. Все пак скандал с ЖЕНИ... А при по-младите обикновено скандалите са с...МЪЖЕ...

дърт пергишин..

Tази била на 54, а корейката на 47..???;) 7 години, са страшно много за една жена, особенно след 50!!! ;)))

става въпрос за законна съпруга

Тази още като е станала четвърта съпруга трябва да ѝ е било ясно, че ще има и пета.

Навални е заклеймен като 5та колона затова че е учил в САЩ (също както и децата на висшата номенклатура, но хайде..), а каква тогава 'колона' е Шродер на заплата в ДЪРЖАВНА руска компания?

Предизборно. Плитко. Европейци, сър !

сексканцлер. За 73 годишен бива тогава. Дано.

Изоставената пача има голям избор от мигранти. Да действа щом я е засърбяла...

важното е да се внушава, че мекрел законно ще спечели изборите защото шулц или х, нещо си... Интригата е само за декор на внушението и разбира се, трябва да е плиткоумна според целевата група в аудиторията. Реалните резултати в нета са, 95% - меркел трябва да си ходи! Не е ли твърде странно, че подобни анкети липсват по абсолютно всички медии на фашистката власт? Къде е свирачката на юнкер да обясни този феномен в измерението й!?

47 си е по-добре от 54...значи се задава пети брак за бившия канцлер. Госпожата се чувства измамена, след като преди това тя е била в същата роля. Всъщност е смешно, 73 годишен изперкал човечец, ама с пари!

Пикантен скандал около бившия германски канцлер Герхард Шрьодер се разгоря във Фейсбук дни преди парламентарните избори в страната. Четири бивши съпруги и любовница, която се очертава да му стане петата , но явно и не последна жена на другаря Шрьодер. Предполагам, че както са тръгнали нещата при него следващата му жена ще бъде още по-млада от корейката, а той още по-стар.

и кво от това, че щял да бъде по стар?? жените му ли ще вземеш или парите,....а, бедняко??;))

е, и ти няма да вземеш нищо за злобата и лошотията ти.

Като дядо Дончо Тръмп.