Юнкер: Не може в ЕС да има две класи потребители и работници

Не става дума за вкус, а за достойнство. През октомври ще бъде вероятно постигнато съгласие по промените в директивата за командированите работници.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Не може в ЕС да има две класи потребители и работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтрезня ли най-после, мосйо?:)))))

'' НЕ може'' ,ама има , и ти или се правиш че не знаеш или не знаеш какво става в този ''съюз'' , защото твоето не се губи - хората дето ви изкарват парите да му мислят !!!

Ценя чуждото мнение и внимателно чета какво пише в постовете. Какви комуняги, бе хора? Нали имаше едни многохилядни митинги със сини знамена, нали имаше приватизации, после едни реформатори влязоха в управлението... Е, какви ги свършиха в полза не на себе си, а на народа и държавата?! Вижте им палатите и хотелите. Децата им в чужбина. Ще излезе, че всички са били "комуняги", защото ни докараха до кривата круша.

Скрийте я тази отвратителна, мазна, безхарактерна физиономия. Пращайте тези фотоси само на Б.Б.

Със сърчица ли?

Дрън, дрън. Не може, ама може. Дори у нас, както и във всяка друга страна в ЕС вътрешно има две класи потребители - бедни и богати. В малките градчета заплатите са много по-малки, отколкото в големи и особено в София. Така стои и въпроса с качеството на продуктите и услугите и всичко друго за което може да си помисли човек. Това е реалността, другото е пополизъм.

ЕС са помияри ! Долу краварите ! Слава на Русия !

слава, ама до Коледа за теб !

Докато в ЕС има толкова драстична разлика в доходите, ще има и две класи. Като дават фондове, защо не са целеви - за развитие на икономика, селско стопанство и средна класа? Тук само се строи. Защо? Имаме магистрали, но пак сме най-бедни в ЕС, затова младите, трудоспособни българи продължават да емигрират. Така никога няма и да доближим западните страни, какво остава да ги достигнем. В някой следващ век...може-би.

Защото бизнеса го държат бивши Дс-ри и комунягите, а те са алчни и крадливи. И повечето пари от еврофондовете отиват при тях и обръчи от фирми на управляващите.

Ако така лесно определяме виновниците, никога нищо няма да се промени. РБ нали не са "комуняги"? Защо като влязоха във властта, вместо да се хванат на работа, се нахвърлиха върху благата? То не бяха министерски постове, "полезни" командировки до екзотични дестинации, празни приказки. Не е ДС, а е Андрешко - типичен нашенски герой!

Юнкер винаги ни е подкрепял, колкото и да го плюят рашиските тролове.

решават.

Той подкрепя и пълчищата скакалци от Африка и Азия. Това значи ли, че е добър за Европа?

Опъна се на англичаните и на Тръмп, като му каза да си гледа Америка и да не се меси в ЕС.

Рашките тролове ги остави,ама нещо май не си чувал за доброто и лошото ченге.Добре е да се опомниш,

Простичко е, но не е за твоята глава. Дават определени фондове за да ги откраднат нашите политици и да гласуват каквото им кажат. Това е целия замисъл на еврофондовете. Част от парите задължително се връща в западни фирми като комисионни и като изпълнители на проекти, останалите се добират от нашите юнаци и накрая излиза няколко пъти по-скъп продукт. Пример вземете Сърбия без еврофондовете има горе-долу същите километри магистрали и продължава да стои още.

Европа постоянно налива пари в България - и като еврофондове и като частни инвестиии. Повишава се заетостта, растат доходите, България върви напред. Русия постоянно краде пари от България чрез корупционни схеми за измислени енергийни проекти на огромна цена и с неизгодни условия за Българската страна. Така плащат и заплатите на троловете, които ръсят простотии тука по цял ден. Това е простото сравнение между двете "алтернативи".

Яко си се напушил, брат!

Истината боли ли, другари? Боклуци сте и то от най-долните.

Въпросът който стои пред нас Е къде точно се вписваме в ЕС .... Неминуемо ще има център и периферия ,само че ...Аз разбирам в центъра да са двигателите на европейското развитие,а всички останали да са около и в тяхна подкрепа. Не го разбирам като....Румъния и България да са в трета глуха,вишеградци периферия...а старите членки ядро.

Не забравайте и кражбата на 4.5 милиарда чрез КТБ, която беше собственост на др. Путин чрез ВТБ. Като следствие Путин е собственик и на БТК , Дунарит и ред други фирми, и то след като набута България с 4,5 милиарда лева.

За вадене червения скелет на СССР и Русия и дума не може да става.Каквото беше, беше-битти-кактоказват комшиите.Но, имам едно голямо НО.Обяснявам на кратко.Повече от 10 години работя в европейска фирма-морска.Абсолютно стриктни във плащането.Всичко заработено(с малки изключения.все пак и аз съм човек0се внася в България и се харчи тук.Говорим за доста над българското заплащане,колко, това е друг въпрос.Всяка година около април-май месец поименно получаваме известие, че данъците ни сая платени,До тук добре, но къде са осигуровките.Все пак ако купиш в България 500 кила домати и сложиш човек да ти ги продава се иска този човек да е осигурен, да имаш фирма която да плаща данъци,НАп,Мап и Свти синод си вървят по реда.Е мъда са тези осигуровки.В европейско-Шенгенския пенсонер, в мигранта и циганина на помощи в Германия.Така е и с много от работещите навън .Нито онези дават пари за осигуровки, нито в БГ признават внесените свежи пари тук.Та този юнак нкер да си види западните мошеници.Ако ми признаят този стаж и ми осигурят пенсия за прослуженото време в ЕС съм готов да се откажа от българската си пенсия.Но суджуците са навели преклонените главици и си трайкат, и гледат от къде да смъкнат още малко българска кожа.

БВП = 2 трилиона долара. Ние колко имаме, бе смешник? 83 милиарда ЛЕВА = на 50 милиарда долара. Ама мнооого забогатехме, бре. Всеки ден закусвам, обядвам и вечерям с асфалт. Какво забогатях при тиквенското управление? От 2008-ма заплатата ми е замразена, а бензина, тока, парното, водата, газта за тези 9 години поскъпнаха 2 пъти. Киселото мляко беше 450 грама за 60 стотинки, сега е 370 грама за 1.15 лева. Ми хляба? Месото от 4 лева на 7 леа, чйцата от 13 стотинки на 30 стотинки. Няма АЕЦ, няма Южен поток, Няма хъб. Има само едно голямо тиквенско его

И защо сравняваш любимата ти мамашистанска държава с България ве, охлюв? До там ли я докарахте, да се сравнявате с България и да хвърляте ушанки от кеф, че сте по-яки? :)

Днес слушах, че инвестициите непрекъснато намаляват. Ами като спрат да идват европейските пари какво ще правим? Герберите тихо ще отстъпят властта, друг да си блъска главата с никаква икономика и ширеща се бедност. Крайно време е да изтрезнеем и да видим каква е истината за близкото бъдеще, което е пред нас.

а псоле? Няма пари - няма тиква. Беднотия до уши. В калта на двойния стандарт.

Господа, не се полага никому да определя дали хората ще класифицират или не, дали ще определят някого като принадлеващ към класа, дали се самоопределят или не извън или към една или друга класа. И на г-н Юнкер не се полага. А тези, които твърдят и искат да няма класи лъжат другите хора, а може би и себе си. На г-н Юнкер му се ще всички да му равно подвластни, а дървавите да нямат своя парична система. Още един комунист се появи - г-н Ви Юнкер!

Тоз пък и той на коя планета живее?!Ни лук ял, ни лук мирисал. Милия.

ЕвроГейски лакърдии за будали.

"Не може в ЕС да има две класи потребители и работници." Не може, ама има. И няма как да няма. Защото във всяка една сфера на обществения живот: икономика, сигурност, здравеопазване, образование, отбрана и т.н. сме много далече от западните страни. Най-жалкото е, че нашите "управляващи" вече 10 години откакто сме в Европа само на думи ни доближават до европейските ценности, а дефакто нищо не правят да заживеем като европейците.

Да,но те живеят като европейци

Той затова Ердоган им тегли една. Двуличници

ЕС е единственото добро нещо случило се на България през последните 75 години. А руските тролове нека си плюят.

И кое му е доброто? Че останахме голи и боси и на последно място в Европа по всичко?

Голи и боси заради кражбите на комунистите. Долар от 3 лева на 3000 лева за 2 месеца и всеки ще остане гол и бос.

Щом те кефи да си най-беден в цяла Европа.

А представете си ако не бяхме70 години под комунистическо робство. Сега изобщо нямаше да сме по-бедни даже от гърците.

Какви ги говориш бе, тъпанар? А защо в т.нар. Евросъюз има няколко категории хора? Защо в Западната част са една категория, мигрантите са втора и на най-ниското стъпало сме ние, бившите източно европейци. Защо може да давате социални и други помощи на западно-европейци от порядъка на 1500 - 2000 евро, на мигрантите също подобни суми, а на нас работещите бедняци нищо? А какво давате на нашите родители пенсионери? Защо позволявате в рамките на ЕС да си разиграват коня разни откровени крадци и необразовани пожарникари и физкултурници? Те ли ще ни издигнат до вашето ниво, като не знаят от къде да си включат компютъра? Някой виждал ли е Тиквата да сяда, да си включва компютъра и да пише на него? А иначе непрекъснато има постове във ФБ. Цецо Ухото поне веднъж се опитваше да покаже колко е "умен" джиткайки с едно Блек Бери. Истината е, че хич не ви дреме за онези роби там. Само се правите на загрижени! Затова и подкрепяте тази проста мутра! Важното е да не мисли, да не ви създава проблеми, пък онези да умиргат!

Има си две класи и това са ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ ПОТРЕБИТЕЛИ и ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ РОБИ Бачкатори, които я карат само на ЛЕП, КРЕНВИРШИ И КИСЕЛО МЛЕКО от Палмово Масло и Сухо мляко от Украйна, Чернобилския регион, че е по-ефтинко. А също така Робите, карат Старите 10 годишни дръгели на Потребителите.

Юнкер не търпи вече двойни стандарти спрямо себе си. Холандските измамници не ни пускат, ама Юнкер все яде калая с Комисията... Сега Юнкер ги сочи с пръст двуличниците и да си поемат отговорността- писна му да е изкупителна жертва и той самия

Или просто заедно с "двуличниците" играят за пред нас на "доброто ченге и лошото ченге"... За Европа (едрия бизнес, разбирай) сегашното статукво е много изгодно. А който плаща, той поръчва музиката... Политиците са танцовата група, за фон.

На вкус и цвет, товарищей нет...

СЕЩ! за да избием зъбките на кагебейчето и за да не се кланяме на сащ и китай

Така ли, бе, Юнкер??? А защо приехте декларацията за Европа на две скорости? Тия брюкселски зелки явно поголовно ги е хванала деменцията - не помнят какво какви са ги дрънкали и какви са ги вършили преди три месеца.

Джункер е от Работниците и сега протестира.

То в Брюксел явно са на две скорости, ама се правят на утрепани риби.

Ние сме извън всякаква категория,защото тук няма изобщо доходи! Навсякъде труда се заплаща подобаващо и живееш нормално,докато в България не ти се плаща и просто оцеляваш...

Редовното блямосване и приказки дето и настрадин ходжа задминаха..Трябва да си наистина безмозъчен за да вярваш на еврогейските дебили дето си напълниха сметките и джобовете ама видите ли неможело работници и потребители което логично като истински потребители те самите трябва да се махносват..