Вливат повече от 600 млн. лв. в училища, градини и ВУЗ-ове

416 учебни заведения, включително 13 висши, попадат в програмата на МРРБ за ремонти. Ползи ще има за стотици хиляди деца и младежи.

Обратно в новината

Коментари - Вливат повече от 600 млн. лв. в училища, градини и ВУЗ-ове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да ни кажат каква част от тях ще потънат в джобовете на нашите управници на всяко ниво. От обазование, пътища и здравеопазване се краде най-лесно. Особено от образование.

Горе-долу колкото се инвестираше в 1 човек при санирането.

Смотан, това са пак само празни приказки! Ще видим нови модерни училища, ама някъде другаде

Дали не е добре да се върне в училищата вероучение

Нека кражбата да започне сега!

Парите за ВУЗ-ове са пари хвърлени на вятъра...предвид големия брой излишни такива, приемащи хора, които не стават...

Тези пари са срещу условия. Попречили да има по едно лудо дете във всеки клас или да няма специализирани гимназии . Или което е най-често напоследък внедряване на гейско--лезбийско възпитание (в Швеция в държавните училища на 10 години не могат да кажат дали са момче или момиче). Та въпроса е какви са политическите условия за получаването на тези пари.

НЕ са в управлението на държавата, България върви в правилната посока

без значение "леви" "десни" управляват държавата стигнахме и прокопахме три дъна в посока към ада. Вече е наблизо. Чуват се грохот стонове и писъци.

Като стигнеш дъното има И път нагоре! Да живее България!!!! Тъкмо соросоядките вече няма какво да лапат и ще се изнесът! А има и друго предимство. Нито един от нелегалните отрепки не иска да остава в България понеже няма кой да му дава социал и отива при баба си Шмергел у германика!!!

В училищите глава не свеждам! Поне в "Петко Росен" гр. Бургас НИКОГА! Там работят едни "лелки" от "детската градина", които не зная как са стигнали до позиции директор и заместник директор, но са пълна трагедия! Единственото, което става (и то рехаво) са няколко учителки, които имат истински талант и желание(да речем 3,4) Останалите за психиатрията и за сериозно разследване!

И коя дума избрахте по точно ,образователна или инфраструктура.

Това пари в повече ли са от предвидените в бюджета. Ако не - поредния бойко PR за бетонови мозъци....

Точното заглавие е ще откраднат средно по 2440 лева на дете от тези пари и за останалите 4 лева ще ударят по една боя за освежително ремонтче. Замисляли ли сте се защо всички пари се вкарват в материална база, а не в заплата на учителите???? Простичко е така се краде много, а иначе от заплатите на учителите няма как!!!

Мдаа, ако бяхме народ и правова държава това нещо щеше по рядко да се случва,а не като сега ще им се смеят ако не откраднат.

българите са жалки неблагодарни просяци които даже нямат доблеста да си споменат че тия пари им ги подарява Европейският съюз, нещастници безхарактерни в мизерия ще си умрете

АлоУ, БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМАаа...

безплатен обят има нещастнико, всичко което Природата и Слънцето ти дава е безплатно, и всичко което ти е подарено също е безплатно, чифутино презрян

Ако нашите управници имах топки и акъл нямаше да имаме нужда от нищо от ЕС.Това са пари от вноската на БГ към ЕС.И тъй като БГ политиците са крадливо племе и единствено с контрол от ЕС крадат умерено !

ако баба ми беше мъжка щеше да ти го натръшка

Понеже ти не си българин ще ти кажа че си garbage

Те така ремонтираха и спортни зала , но сега тези зали седят празни щото са в региони в които няма активно спортуващи ! Не разбрах кои училища ще ремоентират !

То е добре да се правят ремонти и модернизации /все пак сме в Европа/, но като знаем колко са ,,загрижени,, нашите управници последните 3 десетилетия...първо търсим далаверата.А колко безсмислени ремонти се направиха...

Само гледайте да не са от кафявите, защото дъртия циганин ще ги набие, ще вземе парите ще ги изпие и ще направи на 13-годишната си жена още едно чаве... А ние ще ги храним и отглеждаме.

защо никаде не е упоменато че тези пари Евроопейският съюз ги дава на България, а не Путин, Бойко или Ердуган

а защо ми се струва че ти си тъп

защото си прост цървул, невежа чак до там че не знаеш кой ти потхвърля милостиня да просъществуваш, знаеш ли какво е оперативна програма "Региони в растеж" бе цървул и кой дава накрая всичките пари?

Правят ремонт в училището ми с Евро пари при това но преди поне говореха а сега изведнъж млъкнаха егати измамниците.

Това мафиотско правителство когато каже че ще ДАВА, значи е решило да ВЗИМА от децата под формата на тлъсти комисионни от участие на строителни фирми!Вярно е че е след Байряма т.е. новата учебна година, но ще капе защото облаците над 50 милионния Борисов и 6 апартаментния Цветанов се сгъстяват , трябва да бързат , Запада ги взе на мушка!

Резняк, ти си гледай твойто правителство, остави българското на мира.

Е те сега ниновица ша са пръсне от яд че боковците ша украднат половината пари

А бе Куку смотан , как ти се струва Ниновица или някой от опозицията да хапне нещо и да не го разпънат за реклама на Бойко и Цветанов?

бай иванееее,дрът си вече

Ооо и тя е шпец по ,,усвояване,, на държавни/европейски пари, ще си ги делнат някак си...да му мислим ние,редовните бачкатори/плащачи.

Лоши пари от лошия ЕС, насочени към лошото образование, с което децата ще развиват лоши капиталистически умения... А едно време СССР даваше нефт срещу една цалуФка...

Не само,и много предприятия и централи.Всяко време си има неговите плюсове и минуси.

Няма такава скапана държава! Да дадат 200 милиона за ремонт на училища и физкултурни салони, като имаме гладуващи пенционери и цигани!

То и тоз милиард и половина за прословутите изтребители е добре да се насочи директно към циганите.

Тцъ! Президента каза Грипен, не Ром.

не ги дават Борисов и неговите съучастници на европейците данъкоплатци, селянко неблагодарна

Пробвайте да си представите въз основа на фактите, какво ще ви предложат на честен търг или китайците примерно, за тези пари и вижте какво има направено с тях в бг. Но, въпросът разбира се, НЕ Е относно "деца и младежи". Въпросът е да се вземат, ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ и то от точните хора! Изобщо не става дума за никаква "модернизация". В нито един момент и още от самото начало не става дума за подобно нещо. Най-важното от всичко е, електоратът да бъде под тотален контрол. Така работи днешна европа и фалшивите й пари.

Чета заглавието и си викам - ще отидат едни пари за по-добро образование на децата... А то какво било - ще налеят още едни пари в строителните фирми.

Ама и г*золизците на Станишева какво заглавие са изпраскали - ще реши някой, че децата в бг-то ще получат нещо.

Пак ще се строят детски площадки за пенсионерите. Важното е, че котараците и другите партньори за белот на премиера-дето-не-яде-суджук ще получат поредната финансова инжекция от Винету. А, за училищата пак ще се събират пари на родителските(дарителските) срещи. Тия нещастници накараха дори пожарникарите да си плащат униформите ДАРЕНИ от Канада.

то деца почти няма, те ремонти ще правят. типично по нашенски това е някаква схема с ево пари да забогатеят наши фирми, дали подкуп, и вложили наи-евтини матеряли, а на хартия наи-скъпи.

Големи ремонти ще падат! Аз искам да съм бояджията. По кофа боя за всеки квадрат ще искам, и ще съм по-нисък от тревата...

Че минимум 30 % от парите ще бъдат откраднати, а 50 % от откраднатото ще влязат в черната каса на герб е ясно. Черната каса на герб се намира на 2-рия етаж на ресторанта на кортовете в Банкя. Не съм убеден, че тези инвестиции се правят за децата и младежите. По-скоро се "усвояват" средства, за да може да се пълни черната каса.

ааайде на фуража..! давай, пълни зурлата до откат, че утре може да ти дойде реда..! "образователната инфраструктура"-хахахаааааааааааа..... толкова ли можете бе, твар грухтяща, безмозъчна..!??

Както и да го префасонирате - все тая...!!! #ТОЙ "дава" едни пари там, от където най-лесно може да ги открадне - "магистрали", "саниране", "ремонти"...!!! Дааа...!!!

10x

Ако ги крадеше, нямаше да отидат по предназначение госпожо лъжа.

Километър двулентов път с 4-5 см. дебелина на асфалта ("магистрала") - 15-16 милиона...!!! Един "саниран" (облепен със стиропор) апартамент - 15-16 хиляди...!!! Е те така отиват "по предназначение" милиардите...!!! :::))) Дааа...!!!