Ципов: Полицаите са получили допълнителни възнаграждения

Полицаите вече са получили допълнителните си възнаграждения. Това заяви в парламента зам.-министъра на МВР Красимир Ципов.

Обратно в новината

Коментари - Ципов: Полицаите са получили допълнителни възнаграждения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шубето ви гони както се вижда защото за тия с оръжието непрекъснато намирате милиони без да давате отчет къде са милиардите отпуснати на това ведомство ама родителе на мнозинството защото ваши добре си ги обгрижвате с високите заплати и бонуси нека ядът мляко и филия хляб на ден че за друго не им стига пенсията..Разбра ли народе защо няма как да промениш нещо с протести???- нямаш оръжие...

със здраве да си ги харчат и много дечица да правят, най-малко девет, за да им върви по вода

за какво им ги дават, като не могат да изловят едни телефонни измамници?

Честито на полицаите, за "увеличението" на възнаграждението!!! Но да не забравят, че НИЕ, Българският народ, им ги осигурява заплатите, да ни пазят нас, Българите, а не да пазят мангустите, от които ядат пердах!!! Дано да си заслужат парите полицаите, но защо съм скептичен?!

Сега полицайте седят по цял ден и се чудят къде да инвестират допълнителните възнаграждения? Ей, Ципов - Люспов, това не са допълнителни възнаграждения, а неизплатени навреме пари, охльо!

Сигурно са си заслужили увеличението. Господари на ефира са разкрили доста повече престъпления от тях, а те се напрягат само когато има голям обществен интерес деянието иначе даже не се пънят и да регистрират престъплението, камо ли да го разкрият.

Докато на полицаите не им се разреши да стрелят при съпротива нема да са упраими

Спира ме КАТ за това че съм забравил да включа светлените.Признавам си че съм виновен и казвам че ще си платя акта.Полицая младо момче ми казва друг път да не се разсейвам и да спазвам закона.Пуснаха ме.А си бях виновен отвсякъде на 100 процента

Вече по два пъти проверявам дали съм ги включил фаровете

Т'ва стана като стария виц за коланите: - "Ти за 5 лева ще се обесиш бе..."...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Четох, четох ... и пак никъде не прочетох, че срещу увеличението на заплатите ще се изисква и увеличение на разкриваемостта на всякакъв вид престъпления?! Ципов, освен да ни занимаваш с "базисните" полицейски заплати, нещо и за "базисната" ефективност от работата им да споменеш?

Съгласен съм.Ама ако са чуе че полицай са бити от цигани и руснаци да им са земат парити

Биха ги руснаците у Свети Влас и наскоро циганорите

A въз основа на какво ще им дадете тия пари? Да не са почнали да работят случайно? Първата приказка на всеки полицай е "Аз какво да направя" а КАТ тотално бойкотира това за което е създаден. Днес на бул. Черни връх, патрулката най-нагло си правеше обратен завой на забранено място

Тиквата надъхва хората един срещу друг! Дава на учителите, ама не и на полицаите. Трябва да се даде на всички по равно. Едно време така беше и нямаше недоволни. Е, поне не и извън Белене.

Предишните са виновни. Тиквата никога Нищо, че предишните са били преди 3 години

браво браво а за тези които ги хранят ще има ли ???