Йоко Оно спечели правата над напитката ”Джон Лемън”

Вдвовицата на Джон Ленън – Йоко Оно, се пребори за правата на марката безалкохолната напитка "Джон Лемън”, която се използваше от полска пивоварна.

Обратно в новината

Коментари - Йоко Оно спечели правата над напитката ”Джон Лемън” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йоко Оно може и да не е разбрала ,че е съдила и спечелила.Има си адвокати които това им е работата. Да водат дела и да ги печелят;) Адвокатите са надушили далаверата, преценили са ,че могат да спчелят и заведждат дела. А това, че глупавите поляци не са се спрели пред имитация на името и очилата, а са добавили и текстове от Джон Ленън най-вероятно им е изяло главите;)

Тия адвокати съвсем изстискват глупави основания. Може да звучи сходно, но лимон е друга дума. Защото тъкмо за друга дума, утре може да искат да оправдаят клиент.

Йоко Оно и Пол Макартни как се не наядоха! Станали на по 100 години, и още дерат пари от хората.

Значи ако тръгна да произвеждам фитнес уреди с марка "Arnold Schwarzeгъзер" да очаквам посещение от адвокатите на Терминатора?!! Тоя капитализъм се самозабрави, бе! Утре ще кажа някъде "I'll be back!" и на телефона ми ще кацне смс с уведомление, че дължа роялти. После защо социалистическите идеи набирали популярност по света отново.

Точно! Адибас си е съвсем различна марка от Адидас ;))

Йоко еврейка ли е ?Ако не е защо е така алчна ?

Баща й е един от основните акционери в Митсубиши. Не автомобилите, корпорацията зад тях и зад още стотици такива проекти. Йоко е била значително по-богата от Джон.