Защо в германски град горят все сгради с българи?

В един квартал на северногерманския град Бремерхафен редовно избухват пожари. Всички засегнати сгради са обитавани от мигранти, най-вече български граждани.

Обратно в новината

Коментари - Защо в германски град горят все сгради с българи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даи сега да уточним та да знаят хората за какво става въпрос първо не са мигранти а гурбетчии което е нещо различно и второ повечето гурбетчии тук са рома висококвалифицирани источноевропеици почти няма поради простата причина езикова бариера както знаем англииския е езика които говорят квалифицираните лüде

Не са забравили пожара в Райхстага...

какви българи са тия бе, кой пише и превежда тези статийки?! Това са долни цигани, мангусти, измет, паразити. Затова ги палят и то е правилно. Поне в Германия са открили правилната мярка. Тук трябва да се действа с напалм.

Палят ги защото тия българи са цигани!!! Не това е учудващата, трябва да се чудим защо и тук не ги палим!!!

по-долу исках да пиша за Пирогов. Сори.

чудя се как при нужда тези плювачи ходят на лекар. Ами да ходят в Москва - там все хорошо. Не-е, те ходят при Тръмп както и синовете на Корнела и Първта дама - ха-ха - не е първа бе, втора е.

явно са искали да почистят хлебарките

Ама така ли се интегрирало, с палежи? На нас защо не ни давате така да интегрираме?

Моля господа журналистите да информират точно. Открита е нова РАСА същества в германския град Бремерхафен много близо до човешката раса, особено от дистанция, наречена хуМАНГОид.

ЗАЩО говорят и пишат за българската общност в Бремерхафен???? КАжете цигани, роми, турци с бг паспорти. Това не са средностатистическите българи. Това са малцинствата, които живеят по съвсем друг начин от останалите граждани, волно или неволно.

Това за индобългари-те много ми хареса!!!

В момента, в който стигнах до "Защо властите не искат да говорят за серия от палежи" и само скролнах надолу да се убедя, че материалът е от DW. ЗАЩО? Защо Дир-а продължава да публикува материали от най-бездарната медия в БГ. Техните материали са по-зле и от тези на жълтата преса вече.

Абе нашите политкоректни европедали, да не говорят за мангалите а? Защото основно тази измет, живее по изоставени сгради, краде, проси, ограбва и се рови в боклука из Педласъюза!

маймунарника се премества

Както имаше един израз на полит- коректно говорене, и аз така ще се изразя "Имам обосновани ,съмнения , че са българи."Може би са /за съжаление/ български граждани , но не са българи

Всичко е започнало на автогарата във Варна. За да могат да заминат за Германия, повечето от хората са взимали пари назаем от босове от подземния свят. Така цели семейства са изпаднали в зависимост. В Бремерхафен подписвали фиктивни трудови договори от 2 германски организации-"Агенция за заетост и интеграция"и "Дружество за семейството и половата равнопоставеност"-председател турчина Селим Йозтюрк.Привличал турско говорящи българи.Получавали са социални помощи от бюрото по труда,понеже се водели на работа на половин ден и много ниски заплати.- изготвени фалшиви документи.Социалните помощи не оставали за тях ,а се отчитали пред тия 2 организации.Източвали са пари и от фонда за образование, създаден от същите мошенически организации.По скоро хората са жертви.

гастарбеитер означава работник гост . Когато си гост някъде , трябва да разбереш , защо те гонят. Има много възможности, но на очи бият 4 : 1. Защото в жилищната сграда буклуците се изхвърлят на стълбището. 2. Защото си се забъркал в източване на държавни или общински средства 3. Защото си от ромски произход 4. Защото си от български произход. И може да се направи експеримент със сгради къде буклуците се изхвърлят на стълбището. 2 Където живеят източили помощи българи 3. където живеят роми , които спазват правилата 4. където живеят българи , които спазват правилата. На базата на статистиката може да се направят заключения. Аз спазвам следното правило ако те гонят от някъде се махам , ако те са прави , трябва да се махнеш . Ако ти си прав , спомни си надписа на гробището - тук почiва пешеходец с предимство.

Защо не е уточнено дали са бели или черни българи? Все пак има огромна разлика между двата етноса.

Един познат разправяше като бил във Франция ли беше или Австрия не си спомням. Та отишъл там по работа и се запознали с някой си. разговаряли си, и онзи между другото го попитал от къде е. нашият му казал: България. Онзи го погледнал и му казал: "не може да си от там, аз съм виждал доста българи. Те са мургави почти черни и миришат много лошо. Ти не ми изглеждаш такъв. Кажи наистина от къде си?"

Не ни обиждаите,като ни наричате българи.В краен случай може индобългари/по аналогия с афроамериканци/.Ха-ха-ха.

Истината винаги пада жертва на лошите определения и формулировки и най-вече на новговора на политкоретния език. Ако тези са българи, то аз не съм българин. Трябва да се разберем един път завинаги кой кой е.

в кайма, имаме още

Никаква политика. Просто манго си е манго. Пробва да се топли като пали паркета в хола. Пожара тръгнал от боклуци по стълбите! Ще тръгне, как да не тръгне. Кой знае кой примат е метнал фаса в боклука.

Само в личните карти на тия "българи" им пише български гражданин нали? Иначе са си мангали..

Какво ми пука за немските расисти.. Нали бяха много принципни за квоти, за Шенген и тн. Сега да ги арестуват и да ги върнат в България ако им стиска. Гола вода сте германцен, с едни български цигани не можете да се оправите, я цяа Европа искате да командерите! Аз съз доволен, че циганите се преселиха масово на запад и се моля до един там да се установят. Все пак там е хубаво място :)))

Щом циганите и турците в германия са българи не желая в личната ми карта да пише българин!!!

Ми смени си паспорта, бягай в Русия, Албания, Румъния итн където те вземат.

български ЦИГАНИ.

Нема лошо, това са все мангали.

ще построи общински жилища и ще ги настани! Сещайте се че някой от общината ще грабне комисионната за избраните фирми! Ако си мислите че там няма корупция много се лъжете! Интересна работа той града ако е от бившото ФРГ значи корупцията си я имат!

защото наштасиган е най-хитроумната в класацията и светкавично свана схемата: кибрит+застраховка=изчистване+реновиране. Ако е някой нормало, клоуните от застраховката ще му направят живота крив и ще си плати тройно в крайна сметка но на тези не могат да им кажат и копче. Голяма веселба е...

Престанете да ги наричате българи. Напишете български граждани и никой няма да ви упрекне, че не ги наричате мангали.

немците казват- немци от турски произход, ама българите не заслужаваме такова снизхождение и карат - всичко българи по паспорт и без тънки детайли

пише глупости. Немците с турски поизход са дошлите турци, а циганите и прадедите им са родини и винаги са живяли в България - български граждани!

Българите уж жертви, ама по- малките- реално немците се изкарват жертви- пожари, мръсотия и мизерии... Странно обаче как не допускат застрахователна измама с немски компании и играчи- нали няма как сега нов Фолксваген на хоризонта. А всъщност корупцията там си я има и си цъфти, но само чичо Сам има право да я разкрива... и наказва

Добре де, тоз тип българи защо се опитват в сградите да ги горят.Все пак германците имат страхотно ноу-хау точно в тази област.Да се горят в сградите е неефективно.Явно трябва да се върне към старата организация.

селд като сградата е негодна за живеен, общината ви настанява в общинско без да плащате наем!

запалихме райхстага

Става въпрос за цигани български граждани! А Райхстага както знаеш дори западняците отдавна съобщиха че не българи са го запалили, а самите германски ФАШИСТИ!

Тези българи на които им горят общежитията в които живеят, а чувалите с отпадъците им са в общите части на стълбищните площадки, да не са онези,- миризливите български граждани?

Чувалите с отпадъци са част от разделното хвърляне на боклука. Един път на всеки две седмици се събират, най-често в общо помещение или общи контейнери, понякога - просто на улицата ! Това не са торбите с боклук дето някои си ги хвърлят от терасите в Бг. Изглежда много мизерно, така е, понякога вятърът ги раздухва наоколо. Няма никакъв проблем някой да им драсне една клечка през ноща.

От най-големия директор до най-изпадналия Бай Мангау ... всички са кауни и не им пука за пожарите, докато не им се запалят гащите - погледнете само, пуши се в офисите, фасове на всяка крачка, газови бутилки под път и над път, никаква култура за безопасносна работа и т.н. Абе в нашата държава си баровец и мачо, ако не си пускаш мигача като завиваш - гледайте колите, като се прибирате от работа тази вечер. Ми тъй де - няма да ми изгори лампичката, тя пари струва ХА ХА ХА Селяндури

сериозната грешка на АХ е, че включи евреите във "вредните и безполезни" народи... иначе историята щеше да е друга и различна...

Предполагам, че мигрантите не са българи, а магнолии - любимете избиратели на Бойко.

"Преди две години градът се прочу с огромна измама със социални помощи, в която бяха въвлечени над хиляда източноевропейци, по-голямата част от които българи. " Моля авторката на статията да не обижда българите, които са напълно различна етническа група от циганит. За последните е вярно само понятието "български гражданини".

Айде сега, да обиждаме хубавото дърво :) На всинца е ясно за що иде реч.

Явно цигани или турци с български паспорти за обект на тези пожари. А може и сами да си ги палят за застраховката, кой знае дали това не е просто нов начин да припечелят някое евро?

Къде в нормална държава пълните чували с боклук се държат на общото стълбище? Не очаквам отговор. Браво на германците, те ще ни оправят социалната криза. Лошото е, че ние ги развъждаме и после ги пускаме в ЕС като хлебарки. Ще видим Шенген през крив макарон.

Германците не умеят да ги интегрират както нас съветваха и следва да си понесат последствията от ХК!

Масова циганизация, но удобното е "български граждани"

Интересно дали след пожарите потърпевшите саполучили някакви обезщетения. Много е вероятно сами те да ги предизвикват в такъв случай. Нашенските цигани в чужбина са много изобретателни, когато трябав да получават помощи. Нарочно не се лекуват, за да се пишат болни и недъгави, да поучават пенсии.

Кви българи бе-това за крадливи мангусти,всички да горят,не само вещите им и къщите. И два милиона да изгорят от тях,пак ще е малко,имайки предвид,как се размножават,като плъхове

Уважаеми германци, не бъркайте Българите със сиганите!!!

Както ние се опитваме да не ви отъждествяваме с Хитлер...

Какви българи , мръсни цигани крадливи , като Гербаджийте !

Само дето тези "българи" били много "зелени"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Защото този тип "българи" и останалата неграмотна паплач трябва да се въдвори в своево рода концлагери най-скоро.