Задържаха 15-годишен сериен крадец, обрал майка в дома й

Задържан е 15-годишният Траян Стефков Янков, извършил серия от кражби в домове, съобщиха от столичната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 15-годишен сериен крадец, обрал майка в дома й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като го задържаха пуснаха ли го вече.То така правят, и после онези доволни и щастливи пак тръгват да обират, но вече внимават. Следващият път ще влезе с маска, по съвет на ченгетата. Те повечето, особено по селата с с тях. не им се занимава и се правят на ударени.

А сега да се уточният, както ги наричат в Европа, ромите. На 15 години е малък, когато краде и трябва да иде в затвора. Обаче когато се женят на 15 са си баш големи и няма проблем. Щом краде в затвора. В наше село имаше няколко такива, стотици кражби, къща неразбита не остана. В нашата поне 20 пъти и какво ли не отмъкнаха. И полицая го води и вика ето го крдеца. После в прокуратурата, а не знам кои са. Да отиват в затвора, от тези групи хора не стават. От добро не разбират, не може да се очаква да се променят. Докато първата буква е Ц.. нисто не става.

Luna0102

"Полицаите са установили, че обирджията е с 40 криминални регистрации и 2 присъди за кражба. Обикновено е действал сам и нощем." Аз да попитам, няма ли парично наказание за родителите му, че чавето посред нощите е бил сам на улицата. Онази певачка я глобиха 300 лева, че 17 годишният и син е бил в кола със 18 годишни, а това гнусно цигане ?

Прав си - и тоя и певачката - са от един дол дренки. Ама чавето може да няма родители. Баща - със сигурност- по документи -няма.

Трябва да се приеме закон, циганките да не раждат повече от 2 деца, така ще намалеят и престъпниците по тия земи.

Две и да им се вадят карантии, матки, тиу онуи, да няма полсе пак да раждат и да ги зарязват по домове. Ражда две и кръц.

да бъде незабавно скопено,за да не създава крадливо поколение

Мръсен мангал! СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ!!! И на техните закрилници от ГЕРБ също!!!

Ас мисла 4е ГЕРБ са наи добритеее!!!

и защо е на свобода крадецът. Годините са му достатъчно да обира къщи, значи са достатъчно оттук нататък да обитава единствено затвора. Не си отглеждайте престъпници, съдии, вие сте следващите жертви.

офффф тия тъпи мангали, до кога ще ги търпиме тези безумни същества!

Затвор за малолетни, какво се чудите!

само мангали останаха в тази кочина, затова все по често ви ги показват!;)

Цитат: Семейството подало жалба чак след излъчените кадри, преди това смятали, че няма смисъл, защото полицията винаги казвала, че извършителят е неизвестен и нищо не могат да направят. -- Вярно е. Мен на два пъти ме обираха и нищо. МВР нищо не направи. затова над 90% от кражбите не се регистрират, както и други престъпления, а МВР се хвали с голяма разкриваемост.

що така тъмнолилав изглежда, извънземен ли е?!

това е максимума на бялото на фотошопа! И пак не е достатъчно!!! :)

Баба му и Дедо му казаха че това дете е Добро , виновни са Полицаите - били са го да си признае след като Полицията го е Арестувала на Улицата . БГ Полицията заприличва на Владо Кузов .

Той е арестуван след телевизионен репортаж?!?!?!?!?!? А преди репортажа деляхте плячката 50/50 ли?????????????????? Такива мургавели истинските полицаи ги застрелват на място, но Вие сте едни смешници в униформа!!!!!!!

Много хора не знаят как са постигнати редът, чистотата, красивите сгради, парковете и всичко, което не без основание впечатлява в Лондон и изобщо в Обединеното Кралство. А това е постигнато по схемата 14-14-14 - 14-часов труд на 14-годишни деца в продължение на 14 века. А "елементи", като описания в статията, са ставали "главни герои" на съботното ритане на стола под бесилката на площада! За съжаление, България никога не е минала през този етап. И изглежда няма да стане нормална държава докато не мине и през това.

Сполай ти, задръж си "етапа" и красивите паркове и чисти гари, в които мургави пакистанци изнасилват 12 годишни, а социалните не смеят да гъкнат от етническа толерантност. Опитват се много силно да го насадят и тук, вкл. и с красивите паркове по европроекти, но няма да стане докато България съществува.

Значи...много скоро "ще стане"...

да го лежиш... Но ако случайно го блъсне кола на пътя, защото е изскочил в тъмното...

НЕЗАБАВНА СМЪРТ !!!

ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ ЦИАНИД И НЕЩАТА СЕ ОПРАВЯТ.....

Браво на малки мангал. На 15г., но вече с богато кричинално досие. Навремето при бай ви Тошо тоя немаше да стигне до 40. още на третата щяха да го отупат, така да каже и чайчиното си мляко, а след това в ТВУ за превъзпитание.

След ТВУ, в Беляне - на прасетата

ако и ТВУ-то не помогне, после -Белене!Но пък после ще дойде пак някоя демокрация и он ще излезе герой! Ако не са го изяли прасетата, де!

Това не е сериен крадец, а пълен професионалист в своята професия ! Дори бих казал доктор в изкувството на обиране на къщи и апартамени! Дайте му някаква почетна награда и привилегии за пред обществото!

се радвайте, че полицайте с тея протрити гащи още на са тръгнали по домовете.

Типичното съвременно цигане,нахално,необразовано,КРАДЛИВО! То е свикнало-ще го хванат-ще го пуснат! Ако го бият само-добре,ако не го бият-още-по-добре! То е възприело този почин от хората около себе си, на които живота така им минава-ту вън,ту "вътре". И общо взето са безнаказани. Това нарои след 89 година и охранителните камери, и високите огради. От мен да знаете-когато купувате жилище огледайте района. Ако по улиците липсват водосточните решетки, и по прозорците на първите етажи има дебели железа като в затвор-в този квартал не се живее добре...

Това не е ли, - Трайчо от ФАКУЛТЕТА?

Да, лесно е да го разфасоваш и заровиш наблизо. То друг начин явно няма. Само че хванат ли те.. оказваш се виновен за безсилието и безхаберието на държавата :)

Това мангасе да го пускнат, и да го направят доцент в школата по криминалистика...да преподава на заблеяните родни полицаи дисциплината "Чорела" в катедра "Ромски изящни изкуства" :)

"Той е арестуван след телевизионен репортаж..." В скапаната ни държава полицията се размърдва само когато пуснат някакво престъпление по ТВ-тата. Тиквун и останалите в правителството виждат очевидното само след репортаж по ТВ-тата. За държавната власт реалността няма значение, докато някоя телевизийка не я покаже в новините си. Жалка история.

А сега,да резнат двете крадливи ръчички на малкия боклук и да видим,дали ще влиза отново по домовете на хората

Сега няма как да стане, просто няма как. Но ако успеят да докарат тука Шариата, който толкова много искат, е тогава циганите ще видят вълк със звънец.

КРУМЕеееееее,пак до ТЕБ стигнахме !!!

Жалко че малката opкa не попаднал на собственик с пушка или патлак да го застреля между очите...., но има време и надежда.

Ще стане като с художника Йордан Опиц, който застреля наркозависим крадец, защото законът не пази потенциалния потърпевш, а крадеца!

"Полицаите са установили, че обирджията е с 40 криминални регистрации и 2 присъди за кражба." Като е 15 год. как има присъди за кражба?! А иначе полицията ни най я бива в криминалните регистрации...

След 100-тната регистрация се самосезират, че някой, нещо, май трябва да свърши! Аман от некадърни ченгета!

Задържаха сериен крадец мръсен Цигани , но не го гръмнаха ! Няма ли кой да почне да чисти държавата от крадливото племе ! Спрете на семейството паричните помощи !

Ако няккой има наглостта да ми престъпи в имота и го хвана-ще бъде роб цял живот! Няма да викам полиция-защото полза никаква! Просто го затварям някъде на тъмно-бой по 5 пъти на ден, храна като за куче-1 път на ден. След 3 месеца подобен режим ще започна да го разхождам като куче и да се учи да изпълнява команди! След 1 година подобен режим-на полето да бачка-200 декара ниви го чакат, а дневната разкладка ще му донесе допълнително храна! Останалото същото :) Ако в затворите се изпълняваше подобна програма- в България нямаше да има никаква престъпност.

СПЕТЕ СПОКОЙНО НОВИТЕ ВИСШИ МАГИСТРАТИ И НОВИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА !

За такива, като този Убавец навремето имаше Бойчиновци, а за по-леките случаи - ТВУ-та! Там добре ги "съветваха"! Сега има свободия, а ако недай си Боже го набарам това нещо в къщи след тази негова 41 "регистрация", в присъствието на децата ми и..... му се случи "случка", ще го лежа са "свестен".... Щото ще съм си "превишил правата при самоотбрана"!? Такива за законите на "демокрацията"!

Служители от правоохранителните органи в Москва са задържали мъж, родом от Дагестан. Пришълецът е извършил насилствени действия от сексуален характер по отношение на 27-годишна жена, съобщава pravda.ru. Жертвата на нападението е разказала в полицията, че злосторникът проникнал в жилището ѝ и започнал да я души в леглото. Той даже се представил като Марат и казал, че няма да ѝ причини болка, ако тя го слуша безпрекословно. След това престъпникът "с език извършил спрямо потърпевшата насилствени действия от сексуален характер", е отбелязано в полицейския протокол. След като приключил със секс издевателствата, дагестанецът задигнал смартфона и часовника на жената на стойност 250 000 рубли (около 3600 евро) и изчезнал. Но дори не успял да пласира плячката, когато полицията го задържала. По данни на разследващи той се казва не Марат, а Мохамед. Пристигнал от Дагестан в Москва и си намерил работа в "Макдоналдс". Срещу Мохамед вече се дови наказателно дело за незаконно проникване в жилище, насилствени действия от сексуален характер и кражба. Прочети повече в link: https://link

Понеже живеем в пишман-демокрация, на този ще му размахат пръст и ще го пуснат да се развива и усъвършенства. Само да отбележа, че по законите на Шариата (нали затова се борят голяма част от циганите, радикален ислям блянуват), на този щяха да му отрежат едната ръка на площада. Ама те ще си го получат рано или късно, но няма да има връщане назад.

От малък са го научили да е боклук!

Нали миналата година премиерът на Индия покани всичкото сиган, които са над 8 млн. пръснати по света да се завърнат в изконната си родина - Индия! Боце какво чака и не се възползва от поканата на колегата си? Да мине давност ли.... Или му вършат работа, като Илекторат?

Комунистическите цървули развъдиха сиганите, сега се правят на ощипани. В Царство България ромчовците никакви ги е нямало.

Сиганите са пристигнали в България още по турско с "любезното" съдействие на "съжителите" ни тогава - турци! по време на бай Тошо бяха поне наполовина по-малко от сега, живееха си техни махали, не си показваха носовете от там, бачкаха до един, задължаваха ги да посещават училище поне до 8-ми клас и не смееха да нападнат българи, камо ли имуществото и реколтата им.... След 90-та г. получиха демоСрация, т.е. слободия и правят безобразия, за което пак бай ти Тошо е "виновен", разбира се!

Индияяя, прибери си вересиите, които са се довлякли и загнездили НЕКАНЕНИ като кърлежи тук! За нищо не стават! ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО!!! И всеки ден го доказват по сто пъти поне!

паразитите по своята същност са полезни, унищожават мършата. При хората има изкривено мислене за паразитите дължащо се на толераризма, толерастиката и методите за убиване на инициативните и можещите !!!

Немо, тоя е кокошкар, а кой да прибере нашенските вересии дето крадат с милиарди?

кажи гостуващ троле, изкажи се пак !

Е, това ще му е 41-та криминална регистрация.

Да му смажат малките черни крадливи ръчици, така, че задника си да не може да обърши и хляб да яде долна крадлива зган.

Че кой е казал че сега си бърши задника? Може да живее в лайна и мизерия, заедно с всичките си 7-8 братя и сестри, някой от които вече да си имат и те деца и баба им на 32 години да се е отказала от тях.

а на 51? С опит и квалификация!

Крайно време е да се направят интернати от типа "Макаренко". Всички крадливи пикли от моловете и такива смелчаци, които считат, че са недосегаеми от закона вътре. От половината да станат хора пак е добре. И проблемът на циганската неграмотност може да се реши само с интернати от затворен тип. Като Фидел Кастро - събериги от паланките на 6 години и без досег с криминална среда ще създадеш средни кадри с професия. Само преподавателския състав трябва да минава през сито, да няма мърша между учители и възпитатели.

-"Полицаите са установили, че обирджията е с 40 криминални регистрации и 2 присъди за кражба. Това са само регистрираните престъпления, а колко са останали неразкрити и нерегистрирани от полицията! Този на 15 години вече е сложил в джоба си много стари и рутинирани хайдуци! Какво стана с това Бойчиновци за малолетните боклуци,не съществува ли вече?Този утре пак ли ще е на улицата и ще продължи да се води статистика на престъпленията му?

пращайте го в Ню Йорк на 23-то авеню.

Бравос! Това е "бъдещият елит на нацията" - цигани, наркомани и крадци. Тези ги подкрепяше амер.посланик преди време и ходеше да им посещава гетата. Като ни внесат и малко "бежанци" от Бл.изток и комплекта е пълен! Да живее новият световен ред и демонокрацията! Освен с бомби - като либия, сирия и ирак - държави се разсипват и чрез "евроатлантически ценности".

нали са избиратели тези примати и трябва да ги храним, търпим, отглеждаме, но ние вече намаляхме, кой ще го прави......среден пръст, още малко и всичко това ще е в историята!

Много не му "скачайте" на келеша, защото вероятно още на първата "регистрация" е вербуван, а в последствие и изнудван/закрилян от когото там...

мамин златен, а помощи бедното семейство взима ли, сигурно да, ехаа- хем държавата дава,хем и те си вземат- България- рай за паразитите

Luna0102

Какво мило дете, при това с бъдеще. Само на 15, а вече с огромна практика зад гърба си. Как да не ти стане едно леко на сърцето, че затова за което си блъскал ще отиде при семейство в нужда.