Панов: Депутати си подсказваха за кого да гласуват за ВСС

Парламентът не изневери на съществуващата практика до този момент, така председателят на ВКС Лозан Панов коментира избора на членове на ВСС от квотата на НС.

Обратно в новината

Коментари - Панов: Депутати си подсказваха за кого да гласуват за ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н Панов, На такива като ваз бих пожелал здраве,сполука и неприморима позиция за доброто бъдеще на нацията ни.

Отдавна следя това дело със жалбоподавател съдия Лалов. Съдийския състав , който го гледа е от ВКС и ВАС. Думичка не се споменава за него в медиите. Пълна конспирация. ЗАЩО???

Кой казва, че всички членове на съдийската колегия на ВСС са избрани. Защо никой не споменава, явно е умишлено, че върви дело за електронния избор на съдиите за членове на ВСС? Делото продължава, а може и да продължи в Страсбург. Ами ако се докаже, че електронната система за гласуване е манипулирана и изборът не е легитимен???

НОРМАЛНО???-Какво иска Панов ? - НЕ всички парламентаристи са прависти.

Нормално е всички парламентаристи да не са прависти! НО не е нормално да на неграмотни;) - дет' се вика не е сложно поне да прочетеш професионалното СВ на кандидата и да гласуваш по "съвест" ;), а не да чакаш Снежка да размахва химикалката и да си вдига и свива пръстчетата;)))

Да се самосезира НАРОДЕН СЪД 2 и всичко, ще си дойде на мястото за един ден

Не му е работа на Лозан Панов да се занимава с политика, но онова, което правиха депутатите издава тяхната емоционална и духовна нищета. Показаха, че не могат да помнят за кого да гласуват, нито ги интересува този въпрос, а действат по указание. Така показаха, че свободната им воля не съществува, но е подчинена на лидера , който им вдига ръка. Толкова покварено, толкова конформистко и в същото време толкова комунистическо! Сякаш не комунизмът е простотията са на власт през последните 70 десетилетия. Срам! Срамно е да чуеш и Цецерон, който заговори като типичен сталинист колко прозрачно било гласуването- та то говори за такава подмолност и такова нагласяване, че депутат послушниците даже не мислят какво правят, нито защо им е да го правят. Вчера направиха Народното събрание един излишен инструмент на тоталитарната власт на ДС.

Вчера се проведе "знаково" гласуване за парламентарната квота на ВСС;) Знаково в смисъл, че Дукова не спря да прави жестомимични знаци на колегите-депутати, че да не би някой от тях да сбърка и вместо знака ДА, да натисне знак НЕ и - пази, Боже! - да останем гражданята непредставени у ВСС;) Ай, чиститу - имаме си висши магистрати! И новите, като старите! Та в този контекст - явно, дори и Радев да не подпише указа за Чолаков, депутатите от ВСИЧКИ парламентарно представени сили се погрижиха и новия ВСС да им го избере! Много им е важен послушкото - през ръчичките му ще минават всичките им законови актове!

"Дукова не спря да прави жестомимични знаци на колегите-депутати" Ех, ама не ги разбирате нещата, значи! Ми жената е осигурила жестомимичен превод в ефир за онези от дупета... депутатите, които имат проблеми със слуха!

може ли да се сезира Конституционния съд?

Изненадващото е, ако някой се изненадва от тази случка. Бай Ганьо прави избори.... сефте.

Напълно прав а който го отрича нека да изгледа ''избора''...Защо великите парламентарни репортери не попитаха поне 10 а дУпедати защо по какви критерии са избрали тези хора??какво точно значт за техния професионален и човешки живот..Тия дето сме ги ''избрали'' за сетен път се изплюха в лицата ни:((((.

щом е такъв законът те да избират, но не всички имат компетенциите. Доверяват се на колегити си.

За толкова пари дето вземат можеха да отделят време да поразучат кой какъв е от кандидатите..Никой закон не задължава да гласуваш нещо дето не разбираш, никой закон не предлага вземане на голяма заплата без собствено мнение, без познания по въпроса за който гласуваш защото си мързелив или тъп или си просто подлога.

Който няма глава на раменете си, друг мисли и взема решенията вместо него!

Моля обяснете на простолюдието какво е това ВСС, за какво се използва, какво произвежда, колко заплати взема и къде се помещава. Последното в случай, че някой поиска да ги посети.

Тези, които искат да ги посетят знаят адреса!

Панов пожелавам ти да станеш Министър на МВР и всичката паплач от днешното НС да вкараш в СЦЗ , там им е мястото ! Клоуни са !

Абсолютна комедия от Гроб в НС , преди беше Искра Федосова , а сега Дукова ! Така ще е, купиха си Калинки Герб , срам и позор за Българския парламент ( умишлено с малка буква) , това пуснете в ютуба да се смеят хората , дано Юнкер го види и да го досрамее че подържа откровени лъжци ! Искаме правилно съдене , а няма , купено и прекупено ! Слави АЗ съм за мажоритарна система , не искам разни Снежки Дукови да решават кой да осъдим и кой да пожалваме , това не е България , някой смени моята Държава ! Тази Дукова не е ли на оня меката китка Дум Дуков сестра ?

При мажоритарна система циркът ще е пълен! Няма да има нужда даже и от подсказки, направо ще се казва от трибуната "Гласуваме тези 11, другите няма смисъл да ги разглеждаме"...

Панов: Депутати си подсказваха за кого да гласуват за ВСС Така работи политическата ни , а оттам и правната ни система. Дотам сме го докарали, че вече не им пука от нищо, ни от медии, ни от избиратели. При такъв "материал" така се получава.

г-н Панов, На такива като ваз бих пожелал здраве,сполука и неприморима позиция за доброто бъдеще на нацията ни.