Млад баща обвини полицаи в брутален побой

Млад баща от Пазарджик обвини полицаи от Районното управление в града в брутален побой.

Обратно в новината

Коментари - Млад баща обвини полицаи в брутален побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсата на авторитет на полицията, води или до пълно бездействие и безпомощност у полицаите или до незаконна и брутална агресия у някои по-лабилни полицаи. Масово униформените служители на реда не са наясно как да си вършат работата и от това страдаме ние гражданите. Полицията в Благоевград с години не можа да предотврати случай на рецидивиращ тормоз от силна музика и шум, предизвикани от една неуравновесена стара мома, в следствие на които съседите под нея почти не спяха.

Само така - бой. Животното от друго не разбира. До 3 часа през нощта пуска музика и спори с полицаите. Е, кой ще го търпи !? Щом са го арестували, значи много се е репчил, може и да е посегнал ! Хайде холан, знаем как стават тези работи, гледали сме го филма !

досега в България осъден полицай за насилие няма. Не вярвам и сега полицейските "проверки" да стигнат до някъде. Докато пилицията проверява полицията все ще си е така.

искал си да станеш медийно известен - станал си. Мислиш ли, че хората ти съчувстват - само приятелите ти с които си пил и слушал музика през нощта. Станахте бетер циганята и сега и те на воля ще слушат музика "от телевизора" до краен предел - може, нали не е от оркестър. Абе говедо тъпо кой го интересува чаавето ти - хората искат да почиват - някои все още работят.

Орта искат да почиват! Навсякъде са починали. Мъртвило и тук,там чалга. Ако беше в америката полюцаите щяха да те гръмнат заради престъпното ти гледане на телевизия. Озъбиш ли се стрелят. Затова си почивай докато си жив, че демокрацията не прощава.

Ей,младеж,тук е налице грубо превишаване на правомощията на полицаие.Ако пича няма пари ще го поема без пари и не само ще ги уволнят позорно тези бабаити,ами и в Пазарджишкия дрънголник.....там към куките има спецялно отношение от бай мангал...

и полицаите - преки техни потомци, но тези синини да каже как ги е получил и кога е посиняло. Аз съм бивш футболист и знам, че синини се получават много по-късно. И са се престарали приятелите му като са го наритали, ако не е дегизация - какъв е този ботуш ли, ритник ли - така ви се пада хулигани. Какво е това - до три часа слушаш силно музика. Ако не се е чувало нямаше да дойде полицията. Да бе да - щял да получи обезщетение - на куково лято. А господарте в случая са се взели на сериозно - би трябвало да излъчват само неопровержима истина - както с помпите на такситата или вадене на пистолат. А така тази синина може да е от всичко. Но шумът е бил реален.

Бой и това е ! Има хора само от това разбират ! Малко му е даже ! Демокрацията грешно се разбира от доста хора !

Дано и теб те пребият някъде подобаващо , очевидно имаш нужда от това.

Той ушев бе,защитава своите....

stan_posta@

Верно, защо не покажат един пребит, който си е легнал в 10:30 !?

Sm3hurk0

К'ви пари бе.... да му върне боя, макар че бой и е.ане не се връщат. Да го издебне, когато е без униформа и да го намачка едно хубаво.... То с униформа всеки може..... Ако вътрешно е убеден, че е бит без причина си заслужават и крайни действия - може да го изпрати на гости в небесата... със или без униформа.

Когато искаш пари - съдиш. Когато искаш да ставаш медийна звезда отиваш в Господарите. Ясно , че от това което казал пред камерата нищо не може да докаже , а камо ли да осъди никой. Госпадарите не искат пари , но адвокатите и съдилищата искат :)

Ако казва истината, парите които ще получи като обезщетението ще са повече от достатъчни за да си покрие разходите по делото. В такива очевидни случаи на престъпление много адвокати биха се съгласили да го представят безплатно с уговорката за процент от обезщетението. Редно е също свидетелите да заведат дела след като записите от престъплението са били изтрити от полицаите, което също е тежко престъпление. Делата не трябва да бъдат заведени само заради обезщетението, но и по чисто граждански съображения. Ако престъпниците не бъдат наказани, това ще продължава да се случва на други хора и България ще продължава да е кенеф.

Г-Н ИВАНОВ САМО ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА Е ТОЗИ КОЙТО РЕВЕ ПО МЕДИИТЕ,КАТО ОЩИПАНА МОМА ! ДРУГО ЩЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ,АКО ВИ Е КОМШИЯ И КАК НАГЛО НЕ ОТВАРЯ НА ПОЛИЦАИТЕ И СЕ ДЪРЖЕШЕ ПРОСТАШКИ !

Малко ти е било, посерко.

в този блок живеят вероятно още стотина души. те бити ли са от полицаите?

Както често се случва става дума за две престъпления - едното леко, другото тежко. Бащата е нарушил правилника за реда за което трябва да плати глоба. Това обаче което полицаите са направили е изключително тежко престъпление по служба. Дори и да не са били униформени за такова нещо по закон се полага затвор. За служителите на реда закона предвижда още по-строги наказания защото престъплението е извършено под прикритието на институцията. От повечето коментари лъха невероятна простотия. Като чета такива неща се хващам за главата и си давам сметка че трагичното положение на правосъдната ни система и страната като цяло се дължи главно на потресаващо ниската култура на българите. Повечето взимат страната на едни или други престъпници (в случая униформени) на базата на някакъв уродлив, примитивен морал. Единици са тези които които биха застанали на страната на реда и закона. Също не мога да разбера защо бащата е подал жалба в прокуратурата, а не е завел дело срещу полицията. При положение че има извадено медицинско и свидетели на престъплението няма как да загуби делото. Обезщетението ще е десетки хиляди лева, а ако съда е безпристрастен полицаите извършили деянието ще лежат поне една година в затвора. Редно е също прекият им началник да бъде уволнен, защото това едва ли е изолиран случай. Много вероятно е да ги е прикривал от години.

струва ми се ,че президента и премиера вместо да си говорят за покупката на изтребителите е по -неотложно да публикуват списъка с правата и задълженията (реалните)на населението към управляващата го мафия !

Та сега лично полицаите или лично шефовете им ще платят обезщетението? Не, НИЕ. Пък може и да се е самонаранил, то в България сичко става.

Практиката отдавна е показала, че "музикалните" съседи освен от бой, от друго не разбират. Глобите за силна музика би трябвало да са жестоки и да няма никакво мърдане при събирането им. Това обаче се случва в белите държави. Тук не. Затова следва бой. То масово тук жилищните блокове са абсолютни зверилници. Месеци наред оня клоун - винкела занимава цялата страна с някакви дискотеки на морето, за които 99% от хората не им пука. Но никой не повдига въпроса за междусъседския тормоз, който трови ежедневието на повечето българи. Така че боя си остава единственото решение.

Тъпунгер, продължаваш да настояваш, че боя оправя. Дааа, ама до седмата година. Маймуната е станала човек щот бачка. Голяма глоба плащаш ако имаш пари. Ако нямаш пари РАБОТИШ /и ручаш леб с чорба/ на магистралите, на кариерите, на мината в Бобовдол. Някога са бачкали в Кремиковци, Белене и по мините в Бобовдол. А с бачкане само гърбав се става.

Та в тоя ред на мисли, на улицата некой питал, мангала как става българин!

Плитоумните под полицейски пагон отдавна не са на ясно как да реагират на различни ситуации. При тях всичко трябва да е ПРОСТО и стандартно. Иначе, блокират. И после се налага "интелигентни" шефове да сричат: "Той е прост, ама нема други!"

Ще се научат на ред, пиянски истории. Да плати 1000 лева да видиме дали ще пуска музика в 3.

Да,ама сега полицията на него ще плати. То за да има файда за народа от полицията, се оказва че и маааалко акъл трябва.

И какво излиза: че ако си Българин, работещ, със семейство, създаваш деца, Но изкажеш съмнение относно действията на полицията, " която ни пази" ( според известен БГ певец), то трябва да съжаляваш, че не си се родил Циганин! Тогава сигурно полицаите ще ти се радват!! Жалко!!

Много разлика между циганин и българин, който е пуснал в 3 през нощта силна музика пиейки в жилищна сграда, докато в съседната стая е детето му няма. В англоезичните държави ги наричат white trash

На някой много му липсва милицията. Не забравяйте, че утре и на вас може да ви се случи. Дали е бил за акт или не няма значение, да припомним: 1. Полицията няма право да ти изключва тока. 2. Няма право да ти слага белезници и да те прибира просто щото са решили. 3. Няма право да те обижда. 4. Определено няма право да бие, освен при самозащита. Много сте устати докато не пострадате, после обръщате смеха в рев.

Когато гражданин отказва да съдейства на полицията какво трябва да се случи според теб? Ако полицията няма правата изброени от теб, то гражданите пък имат задължение да спазват законите и да съдействат на органите на МВР, нали?! Та въпросния гамен първо е нарушил правилата, а след това е отказал съдействие. Малко са го били. Такива изроди заслужават само това.

Добре,де, нали говорим да спазваме законите, никъде не пише,че се полага бой за тая работа. Нали полицията не бие мангалите,пък те правят същите и по-големи зулуми?!

Никой гражданин не е длъжен да съдейства на полицията...

Идиотите да знаят ,че всеки българин сле 22 часа има парва! АЗ ИСКАМ ТИШНА СЛЕД 22 ЧАСА, КОЯТО МИ СЕ ГАРАНТИРА ЗАКОНОВО! КОЙТО ИСКА ДА ПРАЗНУВА ДА ХОДИ НЯКЪДЕ ПО ПОЛЕТА И БАЛКАНИ:( БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ!

В смисъл това важи за кого, за българите или циганите? Защото за силна музика бой ,май никъде в нито един нормативен документ не пише? За неспазване на полицейско разпореждане - глоба и задържане при нападение над полицаи, ок.

Клевета! Днешната полиция не бие! Само снощната!

ПОЛИЦАИТЕ ТАКА ТРЯБВА, ДА СЕ СПАЗВА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД,АКО БИ МИРНО СЕДЯЛО НИ БИ БОЙ ЯЛО ! НАЧАЛНИКЪТ ТРЯБВА ДА НАГРАЖДАВА ТАКИВА ПОЛИЦАИ НЕ ДА ГИ РАЗСЛЕДВАТ !И ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА !

Браво щот имаш роднини полицаи,а? А сега едно разследване, а сега едно уволнение, а сега бачкай пак по строежите! Полицията да си спазва законите! То за тва мангалите си правят какното си искат.

НЕГРАМОТНИЯ ТЪПО ПАРЧЕ СИ ,А ЩОМ ИЗПЪЛНЯВАШ ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ СЛЕДВА БОЙ !

Циганските маанета гюбеци продължаваха по 3-4 дни, чуваха се на пет километра от циганската махала. не 60 човека, а 60 хиляди бяха тормозени от циганската музика. Защо за 3-4 години як цигански терор нямаше нито един набит и посинен циганин?

да се оправи. Каквото и да стане идват едни българи и викат браво, идват други и викат разпни го и накрая се хващат за гушите, се едно имат някаква далавера от тая работа. Баси простото племе сме...

БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ ! РЕД ТРЯБВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ! 50- 60 ГРАЖДАНИ НЕ СА МИГНАЛИ ЗАРАДИ ЕДИН ПРОСТАК !

Айде утре и за тебе една порция такъв ред. Ама от цигани. Пред очите на тия, дето им викаш браво.

Не съзнава, телето,че точно тоя ред с избирателния бой, е точно за да е теле.

Те не бият когото требе..... Цигани дигат джумбуш колко си искът, ма не ги бият. Фанале един балХар да е радостен за нещо, и го набиле. Е как да не станеш расист ебаси.

Ми как - като станеш управляващ!

Абе, вие що не биете тъй циганите, като дигат несравнимо по-голяма гюрултия!?? Или, нещо май не ви стиска, а? Пред българина сте големи ербапи, а пред циганина се насирате! Що тъй, бе, джанъм?

Тоя да не се оплаква, щом в 3 през ноща свири музика.

Бил съм млад. Правил съм шумни купони (с което не съм горд), но толкова ми е бил акъла. Не са ме арестували нито веднъж. Идват полицаите, правят забележка, намаляваш музиката. НЕ се правиш на мъж, НЕ псуваш полицията, НЕ буташ и блъскаш полицаи и всичко завършва добре. Полицаите са хора, а не роботи. Ако се отнасяш с уважение, в 99% от случаите получаваш уважение. Ако си пияно и просто теле, ядеш бой и спиш в районното при наркоманите и мангитата.

Цялата работа е, че се припознават в насиненото прасе: те също смучат до зори и въртят гюбеци.

определено сте една свинска порода, която не ще законност, а иска самоуправство - всеки да бие който и когато може. Да не вземете да се оплаквате обаче, като дойдат вас да ви бият?

бе хипарче. Уважението е отделно. Та законът трябва да се спазва и толкова, а като ударим по 5 ракии, ще си говорим и за уважение.

А да кажеш нещо за избирателното налагане на тоя ред над българи, но не и над цигани?

Говорим за този случай. За циганите питай Бойко Борисов и шайката му. Те са опънали чадър над циганите.

ще почнат да бият и да изключват тока на циганските сватби, които тормозят не само съседите, а ме цели квартали? Или са много смели когато имат насреща си кротки българи?

Интересно! Когато викат тюфлеците за цигански сватби с надуа музика посред нощ, съвсем не са така активни при справянето с нарушението на обществения ред!

за съжаление това е вярно, така претоварените полицай си избиват напрежението и най вече за удоволствие, да не забравяме че и свестни момчета не стават полицай

Нашите полицаи се саморазправят само с малките хора, а на истинските престъпници им се кланят.

Битият е българин! То, затуй е ял бой, защото НЕ Е циганин! Предлагам му да не съди куките. Но, да не прощава и забравя! И един ден, желателно е след поне 7-8 месеца, на тия синковци, дето са го подредили тъй, да им се върне десетократно в повече - има много начини и методи! Според заслугите!Тоест, да вземе правосъдието в свои ръце, защото от държавата няма да получи такова!

Така, така- и после да отпразнува вендетата пак с купон до зори, докато в съседния апартамент ти се въртиш и псуваш през зъби.

ако знам че празнува ТОВА направо и аз ще се включа в празненството

Представете си следната случка: Това прасе и компанията му чалгаристанци пият и вдигат шум до сутринта. Съседът му доктор ще оперира детето ви в 10.00, без да е мигнал. Другият му съсед ще кара автобус пълен с ученици, пак без да е мигнал. Сега ми кажете, че не си е заслужил боя. Да не говорим, че 1000000% е оказал съпротива и не е изпълнил полицейско разпореждане. Селяните, ако искат да живеят в град, трябва да се държат като граждани. Ние гражданите празнуваме по заведенията, не в апартаментите и къщите си. Това е.

Не е заслужил. Има си закони. При силна музика санкцията е глоба. Толкова. Или милицията е над закона? Явно са .

А ако полицията разпореди да намалиш музиката, а ти започнеш да псуваш и биеш полицаите???? Я кажи, какво се прави тогава?

човекът има седмегодишно дете и още едно - новородено - каква музика надува до колко часа? Вземете съобразявайте малко с тия прогнили от ракия мозъци. Да не говорим, че ако е оказал съпротива, което ти си го измисли без никакво основание, имат право да приложат колкото сила е необходимо и дотам. Ей заради такива тъпаци като тебе, които са готови да оправдаят всякакво нарушаване на законите и насилие, сме на тоя хал.

Представи си следната ситуация: Полицията корумпирана и некомпетентна, но нагла до небето. Всяка седмица е в новините, че нейни служители ги залавят в углавни престъпления. Знае се, че редовно бият българи, включително момичета, които колегите им държат на земята, но не смеят да шукнат, ако насреща си имат цигани. Сега ми кажи верно ли вярваш на тия тюфлеци.

А ти си представи че си доктор и живееш близо до махалата. Всяка нощ гребци и тека от десетилетия но музиката става се по силна и силна един ден решаваш да отидеш и да поговориш като нормален човек и съсед а отсреща излиза тълпа орки въоръжени с брадви,резачки и какви ли не странни предмети ! Бягаш в къщи а те те хващат и размазват пред семейството ти, децата ти получават стрес за цял живот а женати едва се е отървала от изнасилване. Полицията е навънка както винаги с голямо закъснение и оказва повече съдействие на виновните отколкото на теб самия. След 2г съдебни дела ти си без работа заради инвалидност. Женати те е напуснала от страх че неможеш да в защитиш а къщата ти всеки ден е атакувана от същите хора които съдиш и са ти съсипали живота.

Ако не е лъгал, че е шумял много, нямало е да му се случи това! Глупакът си е глупак!

И да е шумял-това не е причина за насилие. пише се акт. после следва глоба. Ако иска я жали, ако иска не я жали. И има право да заяви на милиционера,че ще оспори глобата в съда. не е незаконно , колкото и на милицонерите не ви се вярва.

Ако обижда длъжностно лице задържането си е напълно в реда на нещата.

Щом детето си е спяло сладко-сладко в съседната стая, значи не е било шумно.

Ти ли го приспа?

Щом детето е присъствало на дивашки пиянски изпълнения, органите трябва да се заинтересуват в каква среда живее и дали не трябва да вземат мерки.

НОВОЕНИЧАРИ от МВР - не забравяйте,че идва и ВАШЕТО време !

Не взимам страна. За пияният меломан- сериозна глоба, а за полицайте съд, дисциплинарно уволнение без право за ранно пенсионениране, както и анулиране на стажа в МВР. И хазната ще е пълна и респект ще се игради при служителите в системата и гражданите. Но... няма съдия с топки !

А ако е нападнал полицаите?

Ако беше нападнал полицаите щяха да го оставят в ареста и да го съдят по бързата процедура. Не ги оправдавай.

Ако е нападнал полицаите - трябва да го съдят, а не при положение че вече са го закопчали да го водят в раьонното за да го бият!

Полицайте са превишили правомощията си.

А ако Левски беше бил с ботуши? А ако Ботев беше бил с каска? Ами ако майка ти не беше легнала с баща ти?

А спомняте ли си скорошния случай с полицая от магистралата, който изпреварвал в най-дясна лента и размахвал пистолет? Дали такъв няма да ви остави синки, ако ви арестува?

Все ми е на ума, че той просто е казал "ще си потърся правата" и те са го спукали от бой. 3 часа, след почерпка, екстаз и чувство за безнаказаност нищо чудно да се е ребчил и да се е дървил, че им плаща заплатата ...

А ти кой мислиш плаща тяхната заплата?

Заплатата на милицията, привилегиите-20 заплати, осигуровки, младежко пенсиониране се плащат точно от данъкоплатеца. Парите не са дошли от въздуха. Да кажеш на милицонер ,че му плащаш заплатата от данъците си е съвсем истина, ако си работещ , и си платил данъци!

Малоумни злобарчета, стига сте приказвали със задниците си! Момчето не е циганин, а 100 % българин. Стига сте писали малоумни простотии. Идиоти. профаните утре и вас може да насинят. Достатъчно е било предупреждение, акт , който, естествено, актувания има право да възрази и обжалва. Има съд, той решава кой крив-кой-прав. Кои са тия мекеренца, та да го бият/ И питам- защо не бият цигани, а българи? Много просто- защото ги тресе яко шубето. А че дебилите и олигофренитеот пазарджишката полиция са привиили правата си е очевадно. Повечето от тях са психически нестабилни,депресивни , нервни, ядовити, арогантни, груби, злобни, нагли и прости. Знам ги много добре. Събрали са ги от кол и въже и келешите се изживяват като Аксел Фоули от Детройтската полиция. лесно се бие невъоръжен човек- трима срещу един...

наритан в гъза, а припаднал. Трябва да е бил яко пиян. Лъже като циганин - за какво са искали да го хоспитализират - - има ли счупено, в гърдите ли са го ритали, прединфарктно ли му е било състоянието.

Това са въпроси, които ще се изяснят в съдебната зала, като му дойде времето. Много си дребен някой да ти го обяснява по форумите.

А след съдебната зала- във входа, после в багажника, после- в гората. Какво си мислиш- че като някакъв глупак в тога каже някакви глупости въпросът приключва?

За сведение-когато КАТ ми пишат акт, който считам за незаконен и аз честно и почтено им заявявам,че въпросът ще бъде изяснен в съда. Два пъти съм подавал жалби, чакам решения от РС. Без значение какво ще каже съда е наше право да оспорваме глоби, и ако заявим,че ще се обърнем към съда не е основание милицията да ни пребива. Май трябва да се радвам,че не са ме били, щом предварително и в очите заявявах ,че ще оспорвам глоби в съда?

От такива пияници като този страдат много блокове. Тези гадове надуват музиката и пиянстват по цели нощи. Полицаите идват по няколко пъти и като си тръгнат тази измет надува музиката. Домоуправител съм и често се сблъсквам с подобни случаи. Такива разбират само от як бой и от нищо друго.

Господин домоуправител явно не четете а коментирате.На човека му се е родило детенце защо да не празнува ? Има си закони в тази държава все пак . 1. Забележка 2. акт 3. арест Как мислите дали е спазен закона в този случай ? За побоя в родната милиция изобщо не искам да коментирам . Основния проблем на младия мъж е че не е ЦИГАНИН ако беше такъв дори забележка нямаше да посмеят да му отправят служителите от родната МИЛИЦИЯ .

Малко са те били! Такива изроди като този са способни да съсипят живота на хората от блока. Как се ходи на работа като не си спал цяла нощ? И все пак добре че полицаите са дошли, защото в нмного градове не си вдигат задниците да мръднат от районното.

слабоумнико, напрегни си сега аспириновото мозъче и схвани, че става дума за човек със едно седемгодишно дете и второ дете - новородено. Как ще надува музиката, когато си иска и както си иска???

Не, не вярвам на тази история. Полицаите си пазят хляба и не биха рискували заради някакъв отворко със силна музика в 3 през нощта да си го загубят. Помните ли онази наркоманка, дето орева телевизиите как полицайка и бъркала в гащите насред улицата за да я обискира? И после се скри. Има ги такива и който е баламурник да им вярва.

Така ли? А пазиха ли си хляба милиционерите, които през 2008г пребиха миньорите? После, пак през 2008 пребиха фермерите по време на фермерските протести? Тогава, когато милицията лъжеше,че миньорите сами са паднали на хлъзгавия асфалт

за съжаление подражаваме на циганите. Родило му се дете - ами да празнува до 24 часа. Снимал се е - а дали не е дегизирано - с малко боя, дали не са го наритали приятелите му? Не разбрах има ли медицинско от лекари? Не съм гледал господарите, маймунските кълчения на Рачков ми идват в повече. Зуека е по-добре. Бивш футболист съм и знам, че и от силни ритници не се получават веднага синини. И как така са го ритали в кръг. Бием лекари, учители, полицаи, а искаме законност и справедливост, за последен път съм доволен че съм далече от този паноптикум.

Синината на крака е от падане. Това зад ухото също. Най-вероятно е псувал или удрял някой полицай и той го е центрирал между очите (от там са му "сенките"), после пияното прасе е паднало и си е ударило задника и главата в областта на ухото. Никакъв побой не е имало. Центриран е само 1 път.

Както миньорите през 2008г не бяха пребити по време на миньорските протести, нЕли?

страшни сте това ганьовците, е не е циганин....... а ако беше нямаше да яде бой

Щом слуша силно музика в панелен блок, в 03,00 часа сутринта, е циганин. Ако ще да е куфял на "Годишните времена" на Вивалди, заслужава си палките.

Не е циганин, очевидно е. Но и да беше, а не е-това не е оснавание за насилие. Санкцията е глоба. Въобще не ме интересува дали е българин или марсианец. Законът е ясен.

По някаква си ирония, преди повече от 20 години можех да стана полицай. Но избрах друг път и от днешна гледна точка мога само да се радвам, че не съм направил най-голямата грешка в живота си! ПОМНЯ ЯСНО ДУМИТЕ НА ЕДИН ЗРЯЛ И УВАЖАВАН ЧОВЕК ПО ОНОВА ВРЕМЕ: ЗАЩО ТИ Е ДА СТАВАШ ПОЛИЦАЙ, БЕ, МОМЧЕ, ДА БИЕШ ХОРАТА...?

Фактът, че изобщо си видял такава вероятност, говори, че си баси и каиша.