Трифонов: #Кой си нае и съдии, и прокурори във ВСС. Честито!

Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе с остра позиция срещу избора на членове на новия Висш съдебен съвет от парламентарната квота.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: #Кой си нае и съдии, и прокурори във ВСС. Честито! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един чалга путьовист. Цялата мърсотия трябва да се проба.

Може да събере само простаци и тъпанари. Селски тарикат.

Щял да търси интелигентни и почтени хора! Че те ако са такива, ще ти теглят една майна.

Трагедия!

Защо ме подяждаш , бе колега ? Ама уелком ! Тука в политиката има леб за всинца ни още .

Модела в бг е направен така, че да толерира мързелите и тарикатите. На който му се работи няма място в бг.

Славейче учиндолско...

И ти ли,Бруте!?Нали искаше ортак да ми ставаш!?

Славчо, ясно! Искаш да ставаш "сив кардинал", без политически опит, чалгаджия, ненаправил нищо полезно за народа и държавата, специалист по плюене! Хитър подлец!

И ти ли,Бруте!?Нали искаше ортак да ми ставаш!?

Който и да дойде нищо не може да се промени. 30 и нищо, само хвалби, който може Терминал 1 или 2, там е истината, лошо, лошо, но от тук по-лошо няма, безпаричие, с 300-400 лева, за кое по-напред, не става в бг, а и никой не му дреме за никой, освен техните си хора и хора с пари-и лявото и дясното е алчно за много пари под масата, навсякъде всеки гледа да те измами-и в магазина, и в аптеката, и в данъчното, и в сот, и при нотариуси(не всички, има и честни хора), и в къде ли не... надписват ти отгоре неща, които не си вземал, и извинение, не-благодаря, не ви искаме извинението, а искайте пари от вашите работодатели, а не ни одирайте кожата, а и много по-прости от нас, не всички по възрастни са по прости от вас младите, научете се и това трябва да ви е за урок, а и с българският сте на вие, някои де, а за кражбите от обикновените хора, пенсионери, болни, оплакват се за измамите, не че са много парите, но за някои пенсионери получаващи 180 лева, за тях и 0.10 лева(стотинки де) са много. корупцията е навсякъде, където и да се обърнеш, но няма кой да те чуе-и при земята, и при даване на жито, царевица, купуване, пълна с камъни и съчки, много са, всеки гледа да те преметне, да те измами, а честността е лоша дума вече, при бай Тошо, лошо, лошо, но имаше поне малко ред, дисциплина, (не съм комунист, и не мразя нито леви, нито десни, всички сте комунисти от дс и пр.), а сега пълна помия, с малко свестни все още останали хора, но колко са, много малък процент. може и без публикация. това се говори от всички на улицата, в кръчмата явно, и къде ли не още. На запад също има , но е по върховете, а тук всички отгоре надолу

слави, браво! напред! не слушаi кокудяканята на тоси форум! те никога не са успяли като теб и само снаят да пишат гупости, а не да работят! напред, няма какво да губим! само бг!

Ходи на УЧИЛИЩЕ научи се да пишеш и тогава пиши по форумите, то е ЯСНО ЧЕ СЛАВИ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ОТ НИСКО ОБРАЗОВАНИ !

Нема да закачате белата Златка щот тои е баш политикана.Егати изсипани я фърфъляк

Ами ако се окаже че и Слави е руски кавалин ко праими тогаз

... некои требва да работи нощна смяна, нали...

Народът иска хляб и зрелища.Зрелища ще създаде,ами хляб!?Два пъти нашия народ се спъва в един и същи камък/Бойко,Царя/,ако се спъне и трети път,заслужава си съдбата.

И ще настане една чалга демокрация- купони, голотии, простотии......

пълния разпад на нормалните ценности и критерии, щом учиндолския чалгар си позволява да "просвещава" обществото ???

Нищо не коментираш по темата. Според теб честно ли избраха ВСС. После пак ще има аз ги хващам те ги пускат, ама забравят да кажат, че тези които ги пускат ги налагат точно те - депутатите и най-вече управляващите.

Ти кой от избраните във ВСС познаваш, какво знаеш за него: образование, стаж, трудова биография и т.н. та си позволяваш да говориш за избраните членове? За да коментираш избора но ВСС би трябвало да имаш подобно и висше образование. Просто ви се чудя на ъкъла, но това сте ухажьорите на Слави Учиндолски.

Ами ти какво искаш бе Дълъг? Те са необразовани и прости калинки, които Тиквата е вкарал в Парламента за миманс, който му изпълнява простотиите! Ако бяха мислещи хора с морал, щяха ли да участват в тази мафиотска групировка, за властването на която и ти имаш определена вина!

Лошото на всичко това е,че Слави е маша на Доган след,като не успя с Пеевски с Бареков сега ще пробва с друг еничар Слави и той е алчен ,като тях !

Ти кой от избраните във ВСС познаваш, какво знаеш за него: образование, стаж, трудова биография и т.н. та си позволяваш да говориш за избраните членове? За да коментираш избора но ВСС би трябвало да имаш подобно и висше образование. Просто ви се чудя на ъкъла, но това сте ухажьорите на Слави Учиндолски.

Е КАК ЩЕ МУ ХАРЕСАТ НА ЧАЛГАРЯ ИЗБРАНИЦИТЕ ЗА ВСС, СЛЕД КАТО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е ТАТУИРАН, И НЕ Е С ОБЕЧКИ НА УШИТЕ, А ТОЙ ТЪРСИ ТАКИВА ДА ОПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ !!!

Всички се надпреварват да ни обясняват как Слави ще се провали! В същото време тече масово негово оплюване, защото статуквото нещо се е притеснило. Вече 20 години гласувам и давам шанс на седесари, царе, бойковци да направят поне нещо малко с което да се подобри всичко в държавата. Уви не само че не успяват а всеки ден четем за ромски набези, при положение че боко е трети мандат , а въпросните по никакъв начин не са респектирани от държавата. Всички знаят кои са палатие на ало измамниците, но нап не се занимават с тях а с дребния бизнес и касовите му наличности. Освен това слави не е казал че ще става министър а че ще търси достойни хора. Ако за вас достойни са пеевски, боко, суджуци, общински съветници с бойни пищови, нинова, миков, валерката и сидер ага , напълно ви разбирам. Но тъй като за мен тези не залужават и плюнката ми защо пък някой друг да не получи шанс. Дори и да се провали след 1 год. Все пак му е даден шанс, тези имат шанса почти три десетилетия.....

А БЕ ТИ СИ БИЛ МНОГО НАГЪЛ И АЛЧЕН, ОТСТРАНИ ХОРАТА,КОИТО ТЕ ВЪВЕДОХА В ШОУ БИЗНЕСА,СЕГА ОТ АЛЧНОСТ СТАВАШ ЕНИЧАР !СТАНИСЛАВЕ НЯМА ДА Я БЪДЕ ТВОЯТА , ХОРАТА С ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ НЯМА ДА ТИ СЕ ВЪРЖАТ !

Пич, хората с достойнство и морал отдавна не са на тази територия. Те са там, където могат да практикуват достойнството и морала си спокойно! Иначе как ще си обясниш избирането на един откровен простак и некадърник.

Шебек, ти излизал ли си в чужбина да видиш някои реалности и там. Щом тук си малък там ще бъдеш още по-малък и ще миеш кенефите и ще те бият и ще те еб.т и кучетата няма да ти обръщат внимание.

ТОЧНО ЗАТОВА ПИША ,ОМРЪЗНА МИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ,КАТО СЕРГЕЙ КОЙТО СЕ ЦЕЛУВА И ИЗВИНЯВА НЯКОЛКО ПЪТИ,ВИДЕНОВ,ОРЕШАРСКИ И ВСИЧКИ , КОИТО СЕ КОАЛИРАХА СЪС ДПС, ПРОПУСНАХ,КОСТОВ И ЦАРЯ,КОЙТО ЩЕШЕ ДА НИ ОПРАВИ ТОЗИ Е ПОРЕДНИЯТ ПРОДАЖНИК,НЕ ЧЕ БОРИСОВ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ПРЕМИЕР НО СПОРЕД МЕН Е ПО МАЛКО ЗЛО !

След толкова много много предавания,и безброй гости,нямаше нито едно предаване в ,,Шоуто'' му за последсвията на комунизма и репресиите в/у народа.Нямаше нито едно интервю на тема ,,Белене и лагери.Е как да ти вярват,кой да ти вярва?Всичките му гости са,или чалга прокиши,или с дълга партийна история.

Ей цялата, да млъкнеш че ...

И този е гявол бе, иска да налапа големия кокал, ама няма кой да му го пусне. Виж какви коли кара Хамър, Мазерати и какво ли още не , защо не осинови 2-3 деца да изгледа?

Слави, може да си улучил точното място, но не си улучил точния момент! Трябваше да се пробваш /т.е. да те пробват/ по-рано, когато образът ти беше видимо лъскав, или по-късно, когато лекетата по образа ти ще са избледнели /от времето/.... Сега си прозрачен и неубедителен!

Този се изживява като морален стожер на нацията.Чист и неопетнен.Високоморален и благороден.Дали е така?Всеки има биография.Разровете неговата.И ще мирише.Иска да е съвестта на нацията.Която опростачи.Кралете и царете играят тази роля.Като в шоуто,някой му пише сценария.СЕГА натиска копчето и ние трябва да ръкопляскаме.Отвращение.

Кефя се и искрено се забавлявам, като гледам с какъв комсомолски плам, обединените тролски сили на герберасти и либерасти заклеймяват чалгаря Слави! :) Явно, както казваше един придворен селяндур - журналют "Много ги страхува тоя!" И има защо - ами ако ги изпревари по популизъм?!

d4

при оня с ботушите девиза беше - кадрите решават всичко. у нас е - квотите решават всичко! а малоумния електорат продължава безпаметно да търка билетчетата на късмета... до следващите избори.

Ал-о-о, Слави, на тебе някой бърка ли ти се когато си наемаш балеринките и певачките? Айде, моля ти се, не се бъркай в работи , от които си нямаш и понятие.

Не му вярвам на този , защото е един от най-големите виновници за масовото оглупяване и опростачване на няколко поколения. Че мафията си има държава, си го знаем, но и той е част от тази мафия.

няма значение кой го казва, а това, че казаното е ВЯРНО на 100%.

учиндолската славуца плямпа истини ясни за всеки средно грамотен човек, кое му е великото та да му се прави евала ???

27-28 години промиват мозъците на глупаците, че това е най-добрия начин да убием, да затрием , да унищожим вссичко старо и да заживеем щастливо. Но щзастливо живечт само властимащите и слугите им.

разбирам,че всички сте цъфнали и вързали под мъдрото ръководство на ГЕРБ,БСП,ДПС ,патриоти,НДСВ,СДС,ОДС, че не е необходимо да се търси тяхна алтернатива.Всички сте доволни от полиция,здравеопазване, образование,армия,публична администрация и най вече от назависимия съд,че не желаете да чуете за някаква алтернатива.

деер

За съжаление има 7 000 000 циганизиращи се егенета

Щастив си, щом си видял алтернатива. Честно! Казвам го с капка завист.

но нищо не ми пречи да опитам,защото иначе се превръщам в мазохист.

И като то чета коментара - алтернативата е Слави?! Верно, алтернатива е...на Борисов! Оня се има за слънце, тоя пък за месия.......

Трифонов, каква е тази клоунада. За какви алтернативни политици става дума?. И ти са на ясла в САЩ, служител на евреина Мърдок. САЩ поставят българските политици чрез посолството си в София. България е бантустан. Защо се изхвърляш. България не е суверенна държава.

Tova e vsichko za dnes. Blagodaria

Бойко, никой вече не може да те разследва теб и бившата ти, ти си непоклатим, ставай президент! Костов тържествува, здравей демокрация!

Айде бе колиги. Само два ли сте. Вожда не мое изузе от туауетната вече 3 часа. ПОМАГАЙТЕ ПИШУЕТЪ

лидерите на държавата: слави пеевски черепа гриша ганчев борисов цв. василев крадливите комсомолци от бсп гергов ...... е вие какво очаквате :)))

Аз лично очаквах след двете години на власт на деформаторите да видя реформирани съдебна, здравна и други системи, вместо това се оказа, че градската десница с нищо не се различава от гореизброените и е готоа да се самоизяде в името на кокала.

И всички до един обвързани с партията-столетница.

СЛАВИ!!! -Огледай се в ОГЛЕДАЛОТО? -Отгоре на долу и обратно.- Та ТИ си продукт на КОЙ?- АКО Д. Пеевски е ЕЗИТО ти си ТУРАТА?

Костов, Виденов, Боко и т.н. много ни промениха...ама МАЙНАТА им, кот било било ли ва?

Едно Ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен ...........най-новото предложение към народа !

Опитвам се да гледам реално, не черногледо. В момента Слави прави не акция срещу случилото се, а за печелене на симпатия и доверие. Няма лошо. Но доверието е нещо много лично и няма защо да се обвиняваме взаимно, че един му вярва, а друг не. Аз - не. 1. Приносът му в създаване на условия за сегашното тресавище според мен е много по-голям от всички евентуални бъдещи ползи от участие в политиката. 2. В пълна мъгла ми е средата, която го подхранва. Като политически активист никак не ми изглежда автентичен, за разлика от битността му като шоумен. Там е себе си.

слави да каже какво направи с едни сини теменужки които му бяха подарени дали тъпата му кратуна разбра нещо или няма значение защото беше добре заплатен?! ако иска да каже истината да каже какво обедини руската държавна ВТБ пеевски и цв. василев ще посмее ли да излезе публично и да заклейми корумпираната русофилия? мда нали?! всички се возят на тази пропагандна вълна но тя води в пропастта

А защо Слави със такава неистова страст поруга образа и личността на Волен Сидеров??? Нее, не е това, което си мислите- че Волен бил хулиган и т. н. ..., не... Просто Сидеров изобличи Трифонов /с документи и факти!/, че е той, Трифонов, е ощетил държавата с неплатени, укрити данъци за милиони /около двайсет/ левове... Отделно -публичната тайна, че Трифонов е офшорковец.... Отделно - драпането за мажоритарен вот, който щял да избере истинските личности /като него???/.... Тааа.... И ти ли, Славе, ще ни оправяш живота...още колко години......

Този е част от проблема,а не от неговото решение.

Браво на Слави, малко останаха такива като него, които казват истината! Къде е нашата интелигенция, която вместо да се крие поплаквайки, да преодолее егото си и да застане до тоя "чалгар" в името на България!

Ама то с казване само на истината, НЕ СТИГА...и аз казвам истината само, но това не ми променя битието, ТО СА НЕОБХОДИМИ ПУШКАЛА и до един всички мафиоти, крадци, продажници, комунисти ДО СТЕНАТА и с куршум в главата!!! Другото е само лянкане и драпане на езици...както прави Славчо...файда ЙОК...

Слави ,много закъсня.Лошото е ,че вече на никой не вярва този народ.А още по лошото е,че Държава вече няма и няма как пак да има.Може би само с кирки и лопати?

е можеш ли да вярваш на човек който нагъваше прасета с илия павлов в хотел българия през 1996г. когато нямаше храна по магазините?!

e хаде сега, в модела кой не е само банкерът наел си американски адвокати............ ако беше само той лесно, но тези извън хилядите страници по случая ктб са много опасни...... разбрахме за кой, ама за кой ще работиш този път, славчо

в мен все повече се настанява усещането че в България никой не е прав... вълната от простотия не може да бъде спряна от един човек... не говоря за слави той Е вълната от простотия прекалено прости и прекалено много прости хора дават категорично мнение по всички въпроси... революциите дори и нежните не премахват всякаква системност а налагат нови системи с надеждата да са по-добри но тук все едно някой насила налага хаос и диктатура на простотата.. слави и слабите му писатели не могат да спасят нищо ще докарат повече чалга и простотия единственото което може да направи е да говори истината но в БГ никой не говори истината а само това което му изнася в даден момент!

От лечението няма видими резултати.Продължава да се мисли за Месия.

АКО СЛАВИ Е КОНФОРМИСТ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ТРУПА СПОКОЙНО ПАЧКИТЕ. ЗА РАЗТУХА ИМА ПОД РЪКА ЕДИН ЦЯЛ ХАРЕМ С ХУБАВИЦИ. ЗА КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ ЧОВЕК, БИ ЗАПИТЯЛ НЯКОЙ? ЗНАЕТЕ ЛИ, ВСЕ ОЩЕ В ТАЯ ГРЕШНА И ИЗМЪЧЕНА СТРАНА ИМА АЛТРУИСТИ. ТОВА СА ХОРА, КОИТО ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И ЖЕЛАЯТ ДА ПОМОГНАТ И НА ДРУГИТЕ ДА СА ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТОЧНО ТОВА ЖЕЛАЕ СЛАВИ И НЕ БИВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ГО ОПЛЮВАМЕ. ДОРИ И ДА НЕ УСПЕЕ, ПОНЕ ЩЕ ХВЪРЛИ КАМЪК В НАШЕТО ПОЛИТИЧЕСКО БЛАТО.

а чуйте за какво ви говори. Ако всички плюещи бяха постигнали 10% от неговия успех то вече да се мерим с Швейцария. На него повече милиони не му трябват. Ковчега джобове няма.

Ти да не си му от родата, гледам явно го познаваш много добре този "Спасител" на България, явно горкия не може да спи от притеснения за род и Родина,а??

Чуваме не го бе, само глупости говори..Такива и пее, де...Христо Стоичков е 1000 пъти по-успял човек от Трифонов..Ти, ако искаш, слушай Ицата и поумнявай....

мафията на кгб може би дескредитира демокрацията в България но не може да отрови демокрациите в западна европа умните хора разбират какво се случва тук слави сбогом и благодарим за чалгата...