Кмет забрани протест срещу полицията и прокуратурата

Кметът на Айтос забрани протест срещу дейността на местната полиция и прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Кмет забрани протест срещу полицията и прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jingiby

Чалгария е циганска държава...

В тази община е така. Кмета-милиционер /от ГЕРБ/,полиция и прокуратура /БСП с протекции от ДПС/-союз на веки.

Очаквана стъпка от държавата - да се забранят протестите срещу мангалите. Скоро ще спрат да публикуват и мненията в нета, след което ще трябва да минаваме в нелегалност като през турско.

ами продължавайте да издържате мафията под прикритие ,която си избирате от 27 години !

Отново чета коментари, в които лумпеният пролетарият обвинява демокрацията за безобразията в България. Уважаеми другари и другарки, пролетарии, кога ще схванете, че в България дечокрация няма, не е имало и докато гласувате за БСП, ДПС, ГЕРБ и пр. посткомунистически партийки, демокрация няма и да има. Защото ако съвсем малко се напънете ще видите какво се случва в белите, наистина демократични държави - там има гражданско общество, а не страхливи роби, там когато протестират, го правят наистина, а не като у нас със седенки .... Не ни е виновна демокрацията, която така и не сме видели, ние не сме дораснали да живеем в свободно общество, не знаем какво да правим, не познаваме силата си и дори не умеем да кажем на назначените от нас т.нар. управляващи, да си отидат, защото са уволнени за несправяне с работата. Всичко зависи от нас, не от демокрацията, не от Европа, не от Русия, от нас, ако сме умни, ще имаме и умни политици, които ще знаят как да лавират, така че да измъкваме максимална изгода от всичко и всички, а не да се продаваме на тоя или оня, все едно дали от Изток или от Запад за жълти стотинки.

Прав сте...!!! Протест се прави с конкретни искания, и ако тези (от които протестиращите искат нещо) не го изпълнят, или изпратят репресивния си апарат да разпръсне протеста, ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА, И С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ ОТСТОЯВАТ СВОИТЕ ИСКАНИЯ...!!! Дааа...!!!

Политиците се избират от народа за да служат на него,да служат на заповедите на народа!!! Но в България това изобщо не се случва,тук тези,които стават политици още предварително са си наумили,че ще крадат и ще се облажват без да мислят за избирателите си! Нашите политици изобщо не ни слушат,защото не са яли сопи и куршуми,не са бесени по улиците,не са прибивани с камъни,но в последно време жаждата за мъст е толкова голяма,че избухването ще е от един път... Мразим ви политици проклети!!!Купихте си Съдебната система,Прокуратурата и МВР и ги унищожихте,купихте си и циганите да ви избират,сега ги носите на ръце,но всичко това ще има край...

Крайно време е да се върне комунизма (за огромно съжаление - без другаря Живков). Освен, че тогава живота беше повече от добър, то и такива ивращения тогава нямаше.

Стига сте ни теглили на зад. Живота не беше по-хубав, живеехме в клетки, в страх. Щеше ли да си позволиш тогава да напишеш нещо подобно - не, защото щеше да отидеш в Белене, щеше ли да плюеш по управляващите - не, защото щеше да си убит без съд и присъда, щеше ли да разказваш вицове за властта - не, защото отиваш в затвора. Като изключим липсата на елементарна свобода, тогава, животът ни се състоеше от мизерни заплатки, с които да се покрива крайно необходимото, пестене, за да се ходи на море (аз съм с родители с висше образование и с добри професии, които пестяха, за да отидем на море), заем, за да се купи апартамент (заемът се изплащаше толкова, колкото и сега, въпреки, че като крайна сума беше по малък, това също го знам от личен опит), празни магазини (та и до ден днеше си спомням кога научих че бананите не са зимни плодове, ядяхме ги само по нова година) ..... мога да продължавам, няма да ми стигне мястото. Ако вие и семейството ви сте били членове на партията с привилегии, да, на вас ви е било добре.

Кметът да бъде отлъчен от кметското място, веднага. Той е избран от избиратели, които би трябвало да могат и да го уволнят!

Абе, кметът не трябва ли да е роб на гражданите, вместо феодал?

Кмета може да промени мястото и часа на протеста. Но чак да го отмени е рядък случай.

В тази община - Айтос - нищо не се случва без благословията на ДПС! Такива са там особеностите, за съжаление...и по разбираеми причини, "кметът" е забранил протеста!

Това е дискриминация ....Българи опомнете се и обединете се !Поведението на властта е недопустимо !Срещу права има задължения ...

Как няма да забрани. Пострадалият е от Бургас, а циганите са местни. Това са четири гласа, а като сметнеш и родата - следващите избори са спечелени.

Дами политици, в скоро време въпроса "с нас ли сте или с тях" се очертава да издълбае цяло време разделно по задниците ви, с които очевидно мислите.

Започне ли се със забраните, положението е изпуснато! Прави са хората да искат обяснение. На кметът силно му липсва... комунистическия режим. Да не позволяваме на такива елементи, да си веят байрака!

а не "неудобно е" !!! Много е удобно, да се позоваваш на етнически конфликт, за да не кажа по-ясно, че ми "мирише" на подстрекателство от устата на кмета. Няма ли кой да му потърси сметка за тези изрази!!???

Кметът-демокраД защо се изживява като диктатор? Хора ,протестирайте срещу това самозабравило се леке!

Отишъл един гражданин при Президента и питал: Искам да попитам имам ли право даааа.....? Кратък отговор - Имаш. Ама не ме изслушахте. Имам ли право да...? А бе имаш, бе. Не разбра ли! И гражданина смело: Е, добре, тогава мога ли да....? Президента - Нееее, не може!