Румен Радев покани Доналд Тръмп, разговаря с Марк Рюте

Европа не може да си купи сигурност. „Колкото и средства да изхарчим, никога няма да си гарантираме стопроцентова сигурност в Европа“, заяви президентът Радев.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев покани Доналд Тръмп, разговаря с Марк Рюте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е ли наясно - в колониите си идват кога скимне .оплеска нещата.

"президентът Румен Радев участва в Глобалния бизнес форум на Майкъл Блумбърг" - какво по-добро доказателство че мошеника Радев е глобалист соросоид!

с Блумбърг ?мали мали и с дявола ще се прегърне ма...

Важното е народна пара,да се харчи

Сега Тръмп се чуди как по-бърже да дойде ,сън не го хваща ?!

Да го посреща с/по/ мекици

Г-н Радев, слаби пиячи са, не ги канете! Видяхме какво стана с макарона.

и колко години е учил в Военното училище в Монгомери, което е завършил 1992 г. и после хем слушател, хем завършил с отличие нашата академия - такова животно няма. Та според разказите е учил повече в САЩ отколкото някъде другаде, а английският му Боже помози - нещо средно между стоичковия и на Бъреков. В днешно време всеки лъже осбено за образованието си - чуйте само миските - всички завършили психология, а има някои завършили и право. Сме-ех. Не на нас тия.

и като се забързат, като се затичат - ще си счупят краката. Ако първата ни дама беше Радева първа - евентуално. Той Тръмп е почитател и ценител на женската красота, но при наличният крокодил - няма да дойде!

да го разхожда-по,ще им отива

...крантата,си на чужди разноски ...разбира,се...

Прецеденто се навежда заднишком да му го натръмпят.

Комундели и комунисти, когато по закона на власт е Капитализма няма и неможе да има, ако има то те работят по цял ден за жълти стотинки

Марк Рюте, милият знае добре какво е да изнудваш и се бъркаш на държави като нашата, ама не знаел как да се защити от същото... олеле да се разплачем за милия расист как го е закъсал... султанът на Босфора не му цепи басма...

Ша идва ли ся големия бледолик от бялата колиба или няма да идва? Ша има пак набиване на канчитата от бледоликия вожд на некои хора,дето искат да свалят антиблядските санкции,и искат да купуват шведски фърчила.

Бо Бо

Със 100% политици лобисти, "колкото и средства да изхарчим, никога няма да си гарантираме стопроцентова сигурност в Европа"

Някаккъв идиот е написал, че русофилистичния ни птецедент е завършил генералщабна академия в Америка, и бил първенец на випуска, което е лъжа отвсякъде. Такива академии има само в Муджикистан.

През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия ВА Г. С. Раковски, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания Владее български, английски, руски и немски език.

Малии, а защо е толкоз проз?

Бил е слушател на някакви,си курсове,а като му чухме и английския,какво ли е слушал,а?!

Гумен грипен с чужда пита помен прави

И смешно и жарко изказване на Радев: "По думите на президента, България очаква не отпускане на заеми и финансова помощ, а експертиза и анализ за това, какъв път да избере страната ни, така че да постигне много по-интензивно икономическо и социално развитие". По дебилско и слугинско поведение освен това на министър-председателя Борисов, няма. Значи българските експерти и управляващи нямат визия за България, а някой страничен евреин, трябва да им каже какво да правят. Докога идиоти щех се набутват на управленски места.

Какво изказване очакваш,бе?

Абе, що за народ се е пръкнал на тази територия- черноглед, злобен, завистлив. Гледай само какви коментари на нищо неразбиращи от политика и дипломация хора. само срещата с узбекистанеца ни стига, за да признаем, че има за какво да е ходил там Президента. При това не е документирано никъде (както за другите преди него), че се усмихва угоднически. такъв лош народ трудно ще прокопса.

пустия му радев специалист по всичко

Всичко е много хубаво, но бие на очи че с Узбекистан е имал най-много какво да си каже....тегли го към Евразията и това е ....нема отърване. Шенген през крив макарон...назад към Средна Азия другаре !

Най жалкия Президент ни пробутаха комунделите някои пък питат защо ни е Шенген за да няма граница и опашки по нея това е засега най важното

Почти всички сте начумерени, недоволни песимисти, обидени на вселената за нещо неизвестно и на вас какво. Заразна работа. Махам се. Чао.

Некой може ли да ми обесни за какво се бутаме в Шенген?

За какво ти е да знаеш ? Стой си в забутаната панелка и се огащи хубаво...

Президента знае ли английски език

Знае

А Суджук-бахура какъв език знае-малиииий.Магурски.

Колко знае

Завършил е английска гимназия и втори език немски с пълен отличен! Завършил е като първенец на випуска в Генерал-щабна академия в САЩ! Надявам се да няма някой съмнения в английския му!

Нали е бил на обучение в САЩ. Сигурно там е летял на Ф-16. Така че добре трябва да ги познава.

Като гледам как Тръмп беше загърбил Радев на снимката, направо го виждам ''засилен'' да дойде в България! Обзалагам се, че Тръмп вече е забравил името на нашия безличен президент.

Тръмпи може и да дойде в България. Него вече го канят само в държави лакеи като Полша и България, така че няма много възможност да избира...

Малейййй,голям резил!

Този човек ще печели уважение по света и няма да ни гледат с насмешка. Пожелавам му да бъде домакин на г-н Тръмп или Спейс у нас.

Никой не иска,да се среща с него!

Ако не иска да се среща с теб, защо се дразниш, г-н Никой.

натаманите-все тая-имаме ,си ТЪП Резидент!

...не е ли,поканен и той?

...тъпакът,че не разбрахме?!

То не че очаквам да разбере кухата ти кратуна, но явно графикът на Президента ни е максимално натоварен и то все със срещи с реални хора, а не със "величия", потупващи боко по рамото , а той да ги конгречулейшва!!!

Ама с нереални възможности,нали?!

А в БГ КТБ ? Растящи цени. Несигурност.