Вземат концесиите на 4 плажа

Предстои прекратяването на общо четири договора за концесии на плажове, от които два договора ще бъдат спрени заради системни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Вземат концесиите на 4 плажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаема госпожо Ангелкова, направете си лично експеримент колко нощи можете да НЕ СПИТЕ, защото на около 50-тина души, начело с изтъкнат DJ, им е супер да купонясват така, че дори затворените прозорци с най-модерна дограма и тапите в ушите да не могат да спрат ТРЯСЪКА, в продължение на 3 месеца, започвайки от 23:00ч. и завършвайки в 8:00ч. Ако успеете да издържите поне 3 нощи като Ваш избирател ще Ви упълномощя да подценявате проблема "шум" и като бонус лично ще платя престоя Ви (за къкъвто срок си изберете, но при условие, че е през лятото) в Созопол в луксозен апартамент, но за съжаление, намиращ се САМО на около 800 м от култовия бар Ла Мезон. Е, имаме ли сделка, г-жо Ангелкова?

Министър Ангелкова много говори, но какво от това. Ръст на туризма, дрън-дрън. Ще изгоним всички, ако се продължава (а то е факт) с презастрояването! Екипът и е съставен от слепци, най-вероятно, щом не виждат, че на места по плажовете свободните зони са не повече от 5-10%л Пример - южният плаж на Несебър. Пак готвят промени в законите, но те са ялови. Не остана местенце за ОТДИХ по нашето море! Да си купят дронове, да видят колко дюни са унищожени, какво пренаселване има на всякъде. Но не, алчни собственици подкупват и местната, и всякаква "власт", за жалост. Няма край! Накрая майката природа сигурно ще си отмъсти.

Тази защо не си кара водните ски и остави експертите да си свършат работата ?!

Добра новина ! Кога да очакваме същото за златната и водната концесия , също за Българските Марици 1-3 ?!!!! Там нарушенията са драстични ....

Разгеле - ще прекратят концесията на Гергов (онзи, на когото разпределиха Слънчев ден).

Е КАКВИ СА ТИ ВИЖДАНИЯТА ПО ВЪПРОСА ЗА ВИСОКИЯ ШУМ ШУШОМИГО ?