Бабата на ученика побойник: Учителят е виновен, заяжда се

Наско е ударил учителя, защото е много виновен. Той постоянно се заяжда с децата в училището. И с Наско постоянно се закача и заяжда, не знам за какво.

Обратно в новината

Коментари - Бабата на ученика побойник: Учителят е виновен, заяжда се | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е мангустите да разберат, че живеят в България, че това е държава, че има закони и етични норми и че те са длъжни да ги спазват. Не може манго все да раздава правосъдие по свое усмотрение. Храним ги, поим ги, жилища им даваме, пари им даваме, хрантутим ги, а от тях не се иска нищо. Тази общност се превръща в един бързо растящ тумор за обществото.

Манго никога не е виновен. Виновни са му винаги другите. Абе в това училище българи имали въобще?

Най-вероятно учителя е расист, щом няма лилави венци и не се явява вечно репресиран.

а пък това вече е върхът на сладоледа при скотските ежедневни свинщини на "малцинството". че вместо по етапния ред поредният изрод да заминава, за където му е мястото, медиите с удоволствие дават "думата" на цялата му многобройна нечленоразделно крещяща и мучаща рода от маалата. това пък защо трябва да се прави, кой нормален човек е длъжен да им слуша агресивните и безсмислени "оправдания" на насилници, мародери, убийци и всякакви такива?!

Виновин ей даскълъ щоту прави асимилация на негу дан знай сиганский ами дъ знай инглицки. Каде съ ромскити ургънизми да зъщитът дитету.

А дано този дасе заяжда с полицайте ида му отвърнат и те. Ма не с кол. Палката с пясък върши добра работа

и всички го защитават - учителят бил виновен. Не се вдигнаха хората като в Асеновград заради заплаха за побой над млади гребци, а тук опит за убийство. Ами Садово е цигански. Сега в Садово, по-късно в други градове когато станат цигански и то много скоро.

представяте ли си какъв ще стане по-нататък - щом сега бие учителят си с риск за живота му. Не трябва да му се размине.

много лошо представяли побойникът, а не мислите ли че той се е представил много лошо с постъпката си. Как го е предизвикал преподавателят - ударил ли го е - ако му се размине на побойникът не се сърдете, че циганята ще ни бият под път и над път. Ние ги поощряваме.

Аз ще съм кратък - Искам да се върне нощещтната милиция. Толкоз !

на учителя това му е работата - да ви възпитава хулиганите. Не се заяжда с тях, а го поучава, съветва ги, опитва се да ги превърне в нормални хора. Къде е тръгнал горкият да се опитва да ги възпитава, след като родителите им отказват и поощряват престъпленията им.

Милите те,пак неразбрани,пак онеправдани! А те са толкова симпатични и благородни същества( виж снимката),хвани единия,погали другия!

Списъкът расте... Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора, Дунавци сега Садово... До КОГА?????

До кога все битите са САМО българи а за другите има Само 24 на държавни разноски в ареста в най-лошия случай...???

Не е ли ясно? Бабата е виновна. . . . . Такива като нея така си възпитават поколението. Някой да не си мисли, че при бабата проблемите се решават по друг начин? Само с колове

О неразумний учителю, как смееш да правиш забележки на циганетата? Кой ти внуши на теб, че трябва да ги учиш на добро възпитание, отношение към учители и училище? Какво нахалство от твоя страна да ги учиш да говорят английски език и да се образоват! Че те не подлежат на никакво промяна от векове. Защо бе сине български ти трябваше да учиш толкова години и да станеш учител? То учител в България вече е мръсна дума, както е мръсна дума лекар, пенсионер и т. н.

Малцинството към ,което принадлежи този "интелект" и продукт на нашата неолиберална, и демократична образователна ,така наречения Наско, е известно освен с редица свои качества , но също така и с огромната си любов към истината, и честността .Даже е известно по света с емблематичната поговорка "Лъжеш като дърт ромеец"

Не, бе, не! Объркал си се! "Лъжеш кат' дрЪт ЦИГАНИН!" Ей туй е поговорката.

Я, да вметна едно "уау ,ама къде ви е европейския и неолиберален правоговор , в стил "а ла1984"

Предлагам при такива казуси решение: Две тухли между краченцата и ...хрясс...и готово .

Всички постове и мнения дотука като, че ли са писани от един човек и странното е, че почти няма минуси... И всички до един са грешни! Гледах репортажа по телевизиите и много ясно се видя и разбра, че циганските деца са подожени на постоянен тормоз и агресия от пострадаия учител. Недвусмислено! Непрекъснато е издевателствал с обидни епитети и квалификации от расистко естество към тях. Накрая нервите на Атанас не са издържали и се е саморазправил. Оплаквали са се на ръководството, но никой не си е мръднал пръста. Циганите ми направиха много добро впечатление, говореха български гладко и без грешки, изразяваха се по-добре и от някои "водещи" журналисти от корумпираните национани медии. Ами продължавайте така и много скоро ще сами ще си спретнете една гражданска война. Убеден съм, че повече от половината от циганската престъпност е предизвикана от отношението на българското население към тях. Циганите се радикализират и приемат исляма и се турчеят най-вече в отговор на българската дискриминация и расизъм! Категорично и ще си жънете плодовете много скоро.

Приятелю, ти ще да си от новите българи - онези дето в Германия, а и не само си изхвърлят боклука прид вратите и все си мислят, че някой трябва да им осигури жилище, безплатни ток и вода и да ги храни. Какъв расизъм, какъв тормоз - циганите бяха тормозени по Бай Тошово време, за да не правят золуми. То и голяма част от българите усещаха репресията на властта ако решаха да кривнат от правия път. В момента циганите са групата с най-много права и с най-малко задължения в България.

Драги, " ...... половината от циганската престъпност е предизвикана от отношението на българското население" . Разбирам че се храниш от БКХ - и много мола да ме обясниш как старци по села убивани, пребивани, изнасилвани е предизвиквали тази паплач, сган, този отпадък на обществото? Убивани за 5 лева. Я бързо да отговориш дали тези изроди не нарушавали учебен процес? Я бързо да отговориш защо "циганин" е обида, а "българин или англичанин" не е. Те СА ЦИГАНИ.

...айде руснаците да си траят или да хващат пътя обратно за Русия. предпочитам циганин за съсед вместо руснаци1

Ти не си никакъв българин, бе! Ти си пребоядисан циганин. Циганите са виновни за всичко по рождение, да ги изчистим!

Ами то, някой виждал ли е изобщо ВИНОВЕН ЦИГАНИН в тая държава?! ТЕ всичките са НЕВИННИ И РЕПРЕСИРАНИ и имат САМО ПРАВА! Но който не му е ясно да се обърне към "борците за човешки права" от БХК!

Добре де, за мангалите е ясно - бой, бой и т.н. ама защо забравяте мутрополитиците, които са виновни за поведението на мангалите?

Накрая ще изкарат учител виновен за побоя, както е тръгнало. Тези хора са толкова арогантни, защото номерата им минават. Много простотия!!

Я па ти!... Тая сган, "хора" ли ги наричаш?!

образованието не трябва да е задължително; да учи който иска, винаги има нужда от копачи и хамали...

50:50,

Всички учители много "се заяждат" с някои ученици-особено с тези, които дори и без тетрадки влизат в училище и в 10 ч. го напускат, бързайки за махалата.

като бабата.

Много си повярваха циганите, благодарение на МВР, което ги прибира и след 24ч. пуска! Само бой и нищо друго!

Е, сега патриотите като са в правителството, какво правят за интеграцията на тези хора? Интеграция не е само да се разбават пари на калпак. Всички са боклуци!

Някои хора не може да бъдат интегрирани! Просто не може! По лесно маймуна ще научиш да лети с хеликоптер, отколкото някой да го научиш да чете, да си плаща данъците и да гради общество!

държавата трябва да спре да дава пари без работа и без да се учат на циганите без труд няма интеграция в страната има толкова несвършена работа фъндъкова дава парите на циганките да вдигат прах на улиците и проверяват кофите всичко що се прави у нас е менте МЕРКЕЛ ГИ ПРИБИРА НО НАИСТИНА ГИ ВКЛЮЧВА В РАБОТА РАЗБИРА СЕ ТОВА Е ДЪЛЪГ ПРОЦЕС НО НА ЗАПАД ТОЙ ВЪРВИ

Има начини. Като за начало да спрат детските добавки и да криминилизират секса с лица под 21 години.

Няма да се върна в такава България!

Стой си там тогава, и се претопявай! Ние ще си я оправим и без тебе!

знаем как я "оправяш" - като гласуваш за същите боклуци-мутрополитици на всеки избор

Хафтеее, хъй ферно ли бре?

Сиганска работа, те сиганите никога не са виновни, винаги Българите или други сигани... Този случай далече няма да е последният!!! Вярно, че и Българи вършат зулуми, но при сиганите никога го няма момента на разкаянието, те си остават едни същества без морал!!! И само по метода на един австриец може да се променят, с дим през комина :):):)

Ром се пие, циганин се бие!

Цигани мръсни , връщайте ги в Мангалия ! Спрете помощите им !

Господа от това което се наблюдава от много време се вижда ,че циганите не желаят да ходят на училище. За да няма повече такива инциденти е редно да уважим желанието им и да ги оставим да не ходят на училище. Така държавата ще спести пари и няма да има агресивни циганчета в училище. И ученици и учители ще са доволни ако циганите не се мяркат в училище.

Съгласен! Също спиране на помощите за деца които не са в училище и нямат среден успех поне 4. Помощ да се дава за две деца, останалите да си ги гледат сами.

Ясно! Нещата клонят към условна присъда ...........за учителя!

Я-а-а-а! На българчето Наско баба му била циганка! Ясно защо е използвал кол...

ще се връща народният съд

СЕГА ДА ВЗЕМЕМ ЕДИН КОЛ И ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА МАНГАЛА...

То се видя,че не става нито със социализация, нито с интеграция. Трябва си напалмизация...

Да им спрат веднага помощите на цялата фамилия.

Спасението е МАСОВ БОЙКОТ НА ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ ! Парите ни се харчат за развъждането на дегенерати!

Тази баба нещо не ми ХАРЕСВА-заяжда се!? -Да взема да я набия ли?

Той беше прав !

Защо ДИР-ниците никога не публикуват гледните точки на изнасилените, ограбените, битите или убитите (на техните роднини) българи, а винаги ни показват какви са мненията на циганите - биячи, изнасилвачи, крадци и убийци? Може ли някой да ми обясни това? Излиза, че жертвите на циганите нямат право на защита, а само циганите. Нали при една демокрация всеки има право на мнение? Или това не важи за ЦингиМингиСтан?

"Нали при една демокрация всеки има право на мнение?" Праф си! Само, че в България циганите имат повече права! Права да не плащат данъци, ток, да си дигат къщи, където си харесат, да получават "помощи", да се чукат на по 12-13 години и да им плащаме детски ( и на децата и на майките)! И де що се сетш, още! Та, тъй!

Пловдивчани ,изпуснахме циганите,Да бият,крадат,лъжат...Защо при соца не си отваряха устата?

Те имат ПРАВА , българите имат ЗАДЪЛЖЕНИЯ - да работят, да крепят икономиката и да ги издържат с данъците си, да си мълчат докато ги ограбват и пребиват......... Докога ще търпите това, докога правителството ще се прави, че не забелязва този огромен проблем и дискриминация спрямо българите? Ежедневно се случва по нещо подобно, пребити лекари и учители, малтретирани, ограбени стари хора и деца спортисти в Асеновград. Положението ескалира и всеки ден става все по-лошо. Трябва спешно да се вземат мерки, да накарат да работят, децата да учат, иначе спиране на всички помощи, само така ще ги интегрират. Докато не заработят, само ще паразитират. Трябват по-строги санкции за престъпниците и нарушителите, закони за защита на частната собственост и да се сложи ред в тази държава.