Миков: БСП не е категорична опозиция, ще останем без армия

Изборът на членове на ВСС от парламентарната квота показа, че БСП не е категорична опозиция. България сама е заплаха за сигурността си!

Обратно в новината

Коментари - Миков: БСП не е категорична опозиция, ще останем без армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премахването на руската заплаха за България трябва да започне с премахването на българските дупедавци от БКП/БСП. Само така България може да тръгне напред и нагоре.

БСП участваше в разправии с ГЕРБ за още едно място във ВСС и заплашваше да не гласува. Включи в пазарлъците и президента си дори. В крайна сметка омекна и гласува послушно, но обществото не знае срещу какво? Ще научи и това ще се пише на сметката на Нинова която много порасна.

Допускам, че след като загуби властта в БСП, хората от БСП ще извадят на показ много нелицеприятни неща за Нинова.

Войната в БСП против БСП/Нинова/ е много по-голяма и по-мащабна. Краката на Нинова и децата й в ИБ се клатят , а Миков е само върхът на айсберга. Все повече социалисти узряват за истината и разбират, че Нинова води импотентна политика и упорито върви по пътя към нови загубени избори. Развръзката предстои.

Мишо, ти си пич, но не се прави на умряла лисица. Русия не ни заплашва петрола и данъците. Тя просто иска да си върне "шестнадцатая респубика". Нали затова пазарува политици от всички партии (най-вече ново-патриотични) и плаща за пропаганда. Нали тя финансира сайтове и фейсбук профили, произвеждащи лъжи, според които ние сме бедни, гладни и ровим по кофите. И как сме унизени и безправни и как за нищо не ставаме. И как гейропа е виновна за това... Русия не ни заплашва. Тя вече отдавна действа. Мишо, давай малко по-сериозно, не се прави на луд ....

"Не може човек с чувство за достойнство, да приеме това антиконституционно решение, което забранява на определени хора да се кандидатират за депутати". Кой ти забранява бе Мишо, да се кандидатираш за народен представител? Самата дума "народен" говори, че именно народа ще те избере, ако си популярен, честен и обичан и може да се кандидатираш самостоятелно. Но не. Ти искаш да използваш стадното мислене на пенсионерите и да се прикрепиш към БСП. Това, което направи Нинова за да изгони вечните депутати от НС е похвално, а не популистично. Иначе ще има да гледаме едни и същи ояли се псевдо народни избраници в НС.

"Каква заплаха е Русия за България ще ни вземат петрола, ще ни вземат данъците?" - В Крим също няма някакви особени блага, но Украйна го загуби от същата тази Русия, която не е заплаха за никого. Донбас и Луганск също - тя Украйна като нас също няма нищо - само една доскоро суверенна територия гарантирана по силата на международен договор от същата тази "блага" Русия, която взема от съседите си каквото и хареса (аналогията с нашите цигани сама се набива на очи), без да отговаря пред никого за действията си. Кажете ми поне една друга страна, която със силата на оръжието е присъединила територия към себе си през 21 век! Държава с огромна армия, в близост до нас, с апетити към Черноморието ни, кой друг - 60 -те мигранти ли са заплаха за България, или първия приятел на същата Русия Ердоган, който също като нас членува в НАТО?

Ретроградно тъп си по рождение. Крим си е бил руски от 1783 година , т.е има нема 230 години.

Човек без име -сеперлогика е. Колко години Калининград е руски? Ще го връщат ли? Ни сме в 21 век. Не сме на времена на варвари, дал-взял, има закони. Зелени човечеци в Крим са били там отдавно. Русия взимала под наем военни бази. Соответно там също живяли и жени и децата на зелени човечета. Референдум е проведен от тях)) Приказка за хитра лисица знаеш? Която е дошла на гости, а после изгони хозяин?

Ще връщат, че и пушек ще се вдига. Чудя се само защо все още дават възможност на кремълския левент да се измъкне без да се нарани честта му? Но, това няма да е винаги така. Ще го бият и своите и чуждите. Крим не е нужен на руските олигарси. Те понесоха много загуби заради Крим и едва ли искат да губят още. Крием нужен на кремълския левент с буйната коса за да се държи все още над водата.

Само ме е яд и няма да го простя , че всичко това го причинявате на моята Родина.

"Ще останем без армия" Ами нали точна такова московско поръчение изпълнява комунистът ББ .... Разрушаването на армията ни е в интерес на руската империя, тъй като тя е потенциалния противник .....

На мястото на Корнелия да сложат Каранга

МИКОВ,ГЛЕДАЙ СИ ПЕНСИЯТА И НЕ СЕ МЕСИ В РАБОТИ,КОИТО ВЕЧЕ НЕ РАЗБИРАШ.ВЕЧЕ СИ ВЪН ОТ ИГРАТА.БРАВО НА НИНОВА,ЧЕ ВИ ИЗРИТА ДЪРТИТЕ ХРЪТКИ НА ПАРТИЯТА ЧЛЕНУВАЛИ В БКП,А СЕГА ЗА ЕДНА НОЩ СТАНАХТЕ БСП!?!?

Грабят от народа беден Граби червен чорбаджия За злато бизнесмен жаден и поп с черна лимозина О неразумни изроди поради що се срамувате да се наричете коминтерновски мандрообирджии а се правите на натовци и умрели лисици

'Членовете на ВСС се избираха с абсолютно мнозинство, а това няма как да стане без определени договорки между управляващи и опозиция." Тъй, тъй, Мише, и даже виждам как вчера в НС договорките при "избора" на ВСС са се командвали от гербавата депутатка Дукова;)) Което не беше прецедент и за вашата група, де, през годините!

Загърбили Ленин Сталин Димитров тия ояли се червени настървени плъхове са навсякъде крадът и задушават народа и на всичкото отгоре искат и да са борци за социална справедливост.Долу ръцете от народа рожби ехиднени

Купи си един Ролс Ройс и се успокой! А относно Русия - в момента е единствената заплаха за сигурността ни, поради тоталната ни енергийна зависимост в момента. Когато се освободим от тази енергийна зависимост и цената на газта падне на половина - вече няма да има за какво да си чешем езиците

Абе аман от самообявили се месии! Ами като не си обидчив, като твърдиш, че имаш достойнство, ами вземи и свърши нещо без да си депутат за тая партия, дето я цоцаш вече 25 години!!! И щом не си ти начело, значи няма кой да е друг! Айде стига! Евала на Нинова, че успя да разгони от парламента голяма част от окопалите се "вечни" депутати, които през всичкото си пребиваване там не са свършили и за пет пари работа за хората, проводили ги там с гласовете си!

Наздрае, Мишо ! Мноо та уважавам ! Хълцук..

Не знам за БСП , но Миков явно не е твърд бесепарин!Определено му тежи , че го изритаха от шефското кресло!

По времето когато Миков беше председател ,по никакъв начин не усещах ,че има опозиция ....И ако продължава да говори за БСП като страничен наблюдател ...да се маха ...

миков,и ние се упорихме да чакаме нещо добро да се случи в тази Държава.Уморихме се да търсим правдата и разбрахме ,че тя тук никога не е съществувала.За жалост и Бог не ви наказва ,а още ви трае всички вас съсипали България.Вие сте равносилни на ЧУМА.

ПРАВ Е!!!

"Не може човек с чувство за достойнство, да приеме това антиконституционно решение, което забранява на определени хора да се кандидатират за депутати", каза още Миков......Само за информация за Михов : Тази забрана не е антиконституционна (що не се оплака в съда), а ПАРТИЙНА! Като е ербап, може да се кандидатира за депутат, като излезе от БСП (като Кадиев), ама не му стиска, щото без партията е никой. А иначе, другите неща, които казва, са верни.

Много разхвърляни мисли на Миков, нищо, което да хване място.....ако иска да е опозиция на корнелията, нека си систематизира мисълта и да действа!

Плосък данък, далавери и заменки. Каква опозиция ? Вие сте в основата на престъпния олигархичен преход ! Цоциалният Гоце стана милиардер.

да прав си, на власт са , всички уж бизнесмени са неграмотници от ДС , тази сутрин един от пожарникарите селяни във Варна си хвърли фаса на улицата и го загаси, но не сметна, че не се хвърля по улиците, по културата ще ги познаете