Пхенян определи речта на Тръмп пред ООН като ”кучешки лай”

Севернокорейският външен министър И Йон-хо оприличи речта на Доналд Тръмп в ООН на "лай на куче".

Обратно в новината

Коментари - Пхенян определи речта на Тръмп пред ООН като ”кучешки лай” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмпоиди! Утре сте редовна смяна, извънредни няма да ви се плащат.

В запад , НАТО, очевидно по-скоро вместо карибските острови и тяхната хуманитарни ситуация предпочетат да се занимаят с въпросите около копяене на нефт в неясни очертани райони като САЩ ./. Канада , САЩ ./. Гренландия , или неясно очертани граници за ферми от ветро-генератори в район Англия./. Дания , Англия ./. Норвегия , отколкото да си получават напредък в други неясни райони-правила-исканията. Така че : станахме един клуб от местните съревнованията .

лед BP-Transocean (Deepwaterhorizon-Desaster) , ни се поставят нове предизвикателства : EXXON ./. SHELL-TOTAL-ENI ще видим , след като Венецуела щял да поиска , да плати във EURO вместо в зелените американски USD. Друг проблем нерешен , къде се паркират след унищошителните бури в Карибиката тези оф-шорни парични потоци ли ? След като Тереза Мей няма ясна перспективи и за така наречени каналските острови , тогава отпадат от остров на спокойствието поне 3/4 от дестинаците . Къдеда отидат тези ежедневните потоци в размерите на поне 1/10 от ежедневен световен оборот? кои страни ще имат такива изградена финансова инфраструктура да поемат такава навалица , потоп от парични средства , извън най-стегнатия вътрешен данъчен приход-разход контрол например на страните с въведен EURO ?

предвид стари и нови въпроси въпросът дали тропането с имагинарната обувка на ораторската трибуна пред асемблея на ООН в Ню Юрк ще има ли някой разумен ефект Президентът на САЩ сам ще намери отговорът си . Това е основната линия на новият стил , вместо сътрудничество и разумен диалог , разединение около пари , облаги , ресурси, блага, и да не забравим прогрес . Биха могли да бъдат намерени и други форми на конструктивни диалози , като например са постъпили в т.н. Group of 5 for the Sahel . В Карибика (карибските острови след ураганите) сега предстоят огромни усилия , например. А британската Тереза Май (за сравнение : Магарета Татшър) говорола пред празна зала , забелижително .

когато Фидел Кастро (Куба) си произнесъл неговият историческия реч пред асемблеята , след 9-тия час ведната почнаха да сервират закуските .

Речта на Тереза Мей по-скоро има черти , вдъхновения от речта на Фидел Кастро преди повече от 50 години , отколкото някои нови идеи след ""триумфалният"" принос на колегата й от САЩ в понеделник. Даже постави се въпрос , дали Тереза Мей се е изказала като действащ пример след Брексит вот , или тя произнесла някой стар чреч

тереза Мей очевидно произнесла реч приготвен по време на управлението от Д.Камерон, Б.Обама, Ф.Холанде . Един реч относно позицията на Лондон след Брексит вот или ""триумфалният"" реч понеделничен на колегата й от Вашингтон още чакаме .

Най-големия с най-малкия...

Цитат: "Има поговорка, която гласи: Кучетата лаят, керванът си върви", заяви И Йон-хо. Точно така си е. Въпроса е само каква глупост ще направят американците. Като се намесят някъде и после много години не могат да се измъкнат от проблема. А Северна Корея е до Китай и в едно ъгълче до Русия. Да не мислят, че могат да ползват ядрени ракети. Китай и Русия толкова ще се зарадват, че краят на света може да настъпи. Да видят китайците например как към тях лети ракета, кой знае как ще го оценят, дали е по Северна Корея или тях. Да не говорим ако се задейства Система Периметър на Русия, ако отчете автоматично ядрено нападение. Ако е включена и не е спираема, това е Апокалипсиса. Навремето твърдяха, че СССР и САЩ могат да ущожат живота на Земята 70 пъти с ядреното си оръжие. Въпреки огромните съкращения предимно от Русия (имали са двоен арсенал спрямо САЩ), активира ли се Система Периметър и литнат ракетите издаващи сигнали, целият ядрен арсенал на Русия ще почне да се изстрелва по посочени цели. А сумарната мощ е сигурно някой гигатон тротилов еквивалент. Бомбата над Хирошима е 13 килотона тротилов еквевалент. Следва примерно само 100 000+ пъти по-мощна ядрена атака. Дали може някой да оцелее на Антарктида или Южна Африка е много съмнително. А може би и за съжаление.

Абе, майтап ви се струва. Някой опитвал ли се е да емигрира в КНДР, че дрънкате глупости тука?

Много е трудно с визите за емиграция в КНДР!

Мечтата и идеалът на шорошоида - емиграция в страна, където да има банани и тоалетна хартия.А магазините да са корекомски.

Повече ще ти ходи да цитираш Комунистическия Манифест, нежели Светото Писание.

бояришник шъ има ли или и препарат за миене на прозорци поне?

Продалжавай да натискаш, ще ти дадът

Ти откъде изпълзя, неграмотнико?

Явно много ти се мият кенефи ! Ела тук да измиеш моят кенеф. няма да ти искам виза !

Кажи къде си, ще пратя някой.

Явно не са им платили на тръмпоидите, иначе тук щеше да бъде весело. Цялата платена протестърска съвест щеше да се хвърли на амбразурата да брани краварските евроатлантически ценности. Само >>> е тук ама той по принцип само минава за да смачка ватенките от смях и си заминава. По каналния ред

>>> е на амбразурата, смел в нета - а в живота името му е Антон Тодоров архиваря-доносник и е гфолям п.ут.ьо маринкин.

Верно ли? Не е ли една лелка?

Шорощи, защитете вашия идол, Велика Хамерика! Не виждате ли, че Кими ги прави засмях пред цял свят?

кндр последната надежда на комунистите по света колко жалко представление

Не е толкова жалко колкото си ти и такива като теб.

другарко комунизъм има семо в твойта ромбоидна кратуна и никъде другаде.Такива като вас бивши партизани и комсомолци днес първи търсите евроатлантически грантове ама все на колене и по корем сте.

Не само КНДР, а и КНР, Виетнам, Куба, Венецуела и пр. Като прибавим и компартиите на власт в Индия, Бразилия, ЮАР и мн.др. ще ти стане ясна картинката - ИДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

Майкоо

Само комунистически БРИКС е 3 милиарда ! И това са само 5 държави.

пореден път се вижда че САЩ са като муха без глава .Веселото е че начело на това завършено гето е поставен конферансие /рижа перука/ шоумен който да разсмива нормалният свят.Дори вътре пропагандните медии на САЩ му се смяха на изказваният ,че ще унищожи С.Корея .Той не може да разчисти само дъските и шпертплата от отнесените бараки от ураганите които допълнитело осакатиха клетите американски купонници-данъкоплатци,камо ли да уплаши някоя страна.

явно ще трябва вече на ураганите да дават севернокорейски имена - Ким 1, Ким 2, и т.н.

кореците да не се правят на луди а да си кажат с какво друсат а да комунизъм

Шороштутките луднаха, слюнки хвърчат, и с право. Ким направо се изгаври с простоватия кравар Тръмп. А помня как си деряха гърлата - САЩ уж били велики, световен жандарм и пр.фейкнюз.

а ти що пишеш на комунистически 64 битов компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ? Що не пишеш на примитивен 8-битов американски компютър ?

Бъди честен, върни комунистическия чесън - това, че си го купил от демократична сергия, не е оправдание.

Давай Трумпи, смазвай тая комунистическа отрепка скоропостижно! Освободи народа на Северна Корея, както Рейгън освободи народите на Източна Европа и СССР.

ГМОто не прощава ...

и на тебе също

Яко промит мозък имаш. Не знам КНДР, каквато и да е тя, да е навредила на друга държава и народ. За краварите примери много... Това, че корейците на желаят "американска демокрация" е напълно разбираемо за всеки мислещ.

само много болен мозък може да приеме сериозно че кндр е керванът а сащ кучето :))) кндр е хърбаво куче а сащ е 10 атомни самолетоносача само като начало

твоят мозък здрав ли е?? кратуната ти дрънчи на кухо!! хахаха

Да ти обясня нещо: в ерата на съвременните противокорабни ракети самолетоносачът вече е само потенциален бъдещ риф и нищо повече. Една катерна група може да унищожи самолетоносач, струващ 100 пъти повече и имащ 30 пъти повече екипаж. Технология, какво да се прави. То и гръцката фаланга изглежда много внушително, ама пред един боец с огнехвъргачка не струва пет пари, както един американец беше писал навремето. Китай имат прекрасни ракети-убийци на самолетоносачи. Познай дали Ким Чен Ун дали не го сърбят пръстите да си пробва подводниците в реална обстановка.

>>> си лае, а керванът си върви, ха ха ха

Тръмп си джавка, Ким си изстрелва ракетите.

а преди време филипинския президент нарече Обама "КУЧИ син" явно има приемственост! хахахаха

а пък путин го нарекоха путлер което е доста по-точно

а ти знаеш ли кой е баща ти, сигурно и майка ти не знае?? нали знаеш такива как ги наричат??;))

краварите май най-сетне си намериха майстора. фалиралата кочина само може да мучи и да заплашва народите по света. НО хегемонията ПРИКЛЮЧИ!!! Фалиралата кочина има над 22 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ДЪЛГ! Справка- usdebtclock . org

Тази словесна война изглежда все по-абсурдна... Дори Путин не си позволява такива реплики.

Путин ИЗОБЩО не си позволява такива реплики. НИКОГА!

Не може да се очаква от сащ-сани примати да имат добър изказ или пък да направят нещо смислено...От Усарско нищо добро не се очаква. Корейците да ги смажат...

Аре Тръмпи, време е комунистическото прасе ким да спре да грухти вече

Писклив кучешки лай в нощта.

а бе много културни и възпитани сте соросоидите. Същински англо-саксонски изказ и етикет. Това къде сте го учили?

само дето ким постоянно заплашва сащ тръмп направи грешката да се хване на лудото гюле но заплахите ги започна корееца което разбира се е смешно и жалко се едно куче да заплашва един милион лъва такава е разликата

Не бъркай лъвове с говеда

Браво вкарайте кучето в кучешката колибка , братя корейци ! За първи път изпитвам респект !

Да им пикая на САЩ и на краварската псевдодемокрация.... От ядрените бомби на САЩ са загинали 250 000 невинни жертви- между тях жени, деца, старци- цивилни , след това от лъчева болест, радиация, ракови заболявания умират още милиони.... От ядрените бомби на Ким не е загинал никой и Ким не е бомбардирал никого.... За какво говорим?

ДА КОРЕЙЦИТЕ СА ПРАВИ, НЕ ИСКАТ ДА ИМ СЕ НАЛАГА АМЕРИКАНСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ", ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА ОТГОВОР НА НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ЗАПЛАХИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И НЕПРЕКЪСНАТОТО ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ В РЕГИОНА

Ха-ха-ха....Точно така е... лае като бясно куче...И му текат лигите на психясалия масон и антихрист , на изкукалото старче Доналд Тръмп.... Тръмп ще му пръдне на х-я на Ким.... Демократизацията на северна Корея се олага за винаги.

май е искал да каже "dogs furious" !

... защо си мисля, че rocketman точно в този контекст се превежда като оня с ракетите, а не човекът - ракета?

Очевидно заплахите хич не стряскат корееца.

Уважаеми корейци. Моля, не обиждайте кучето- най-верният приятел на човека.

И един от най-вкусните.