Радев пред ООН: Приоритет е защита на външните граници на ЕС

Пред Общото събрание на ООН държавният глава открои значението на превенцията като основен инструмент за съхраняването на мира.

Обратно в новината

Коментари - Радев пред ООН: Приоритет е защита на външните граници на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Държавният глава открои конфликтите в Украйна, Близкия Изток, Северна Африка и Афганистан, като основни заплахи пред международния мир и сигурност, но не спомена с истинските имена държавата причинител за тези конфликти, поради лобистични интереси.

Ти светна големите европейски държави.. Ма виж италиянците как изненадаха публиката, а.

безсмислени дрънканици,нужни са смели решения и действия срещу световната мафия ,но явно Мъжете са на изчезване и чакаме жените да станат Мъже !

Глобалната миграция е била инструмент за политическа стабилност и социален просперитет още по времето на древен Вавилон. Тя се е превърнала във феномен с идването на Румен Радев на власт и вече е инструмент на глобалистите. Тя е глобализмът. Приятелите пият вино в кръчмата, не се занимават с претопяване на народи,- това го правят глобалистите. Всички турци и цигани да се прибират обратно в Турция и Индия. Ние ще кажем не на Румен Радев, ще кажем не на глобализма!

Крайно време е Българите да научат историята си от преди 2000 г. преди Христа! Но да повторим доказаното: Спасяваме Европа поне 5 пъти от ислямската чума! 1. Стара Велика България-632г Кхан Кубрат разбива постоянно араби,хазари,авари! 2.Кхан Терве-716г. разгромява 200000 арабска войска под Константинопол. Католическа Европа го канонизира за светец. Тибериус. 3.Кхан Челбир - Волжска България1223г. единствен разбива непобедените никога вече монголска напаст на Чингиз Хан приживе. Овчата битка е защото сме върнали 4000 пленени за овце.

На тази асамблея най-интересна ще е реч на министър от северна Корея. Утре. Всичко останалото е протокол.

Абсолютно празни приказки, протоколно изказване, което реално не казва нищо, а е просто едно от многото други такива на този форум. Въобще в ООН освен да се тупат по гърба и да говорят за глобализъм, друго правят ли? Единствен Тръмп смени плочата и изрази директна позиция, и съответно всички либерали му скочиха.

От всички изказвания ,речта на Тръмп е най-неуместна ...

Границите трябва да са сигурни за да опазваме Пеевски, Доган и крадливата политическа и олигархична мафия.

Удивителен редактор е Мануел. Прочетох му материала 2 пъти, но " Радев пред ООН: Приоритет е защита на външните граници на ЕС" НИКЪДЕ не намерих. Та казал ли е Радев за този приоритет пред ООН или не?

някои кухи писачи очакват Радев да ги занимава с битовата престъпност,ниското заплащане и пенсии в България. То бива да сте прости,ама не чак до там.

чии проритети са това? Не изглеждат като някакви национални приоритети, а по-скоро като слугинаж! приоритетите на една държава са сигурноста и благоденствието на гражданите, условия за бизнес, за да може хората да имат работа, а не да я търсят навън и т.н. А охраната на "външната граница" е нечйи друг приоритет. Явно този е нечий друг "президент" То в кавички де... къф президент е въобще тази измислена институция?

приортет е регулацията на вътрешния ред, радев! границите са минало. не могат да се опазят, няма нужда нито смисъл когато системата работи за обществото, а не за подчиняването му на изроди!!!

EUisDEAD

Колко кухи и шаблонни фрази! И как всички искат мир и да искоренят причините за конфликтите пък осъждат само Северна Корея? Как един не осъди провокационните американски учения, които подтикват Северна Корея към отговор! Кому е притрябвало ООН изобщо, което така или иначе не работи и сащ първи го заобикалят и нанасят удари и агресия по всички точки на света! Търсите причината, ами тя е пред вас, но никой не се осмелява да я посочи и изрече на висок глас! Спрете сащ и ще имате траен мир на планетата!!!!

Може ли един умствено ограничен шапкар с нисък интелект,беден речников фонд и слаба обща култура да измисли нещо оригинално?

Ти май най-вече своите писаници тук окачествяваш.

Pesh0

за да се справи с миграцията , трябва да се справи с корупцията .... с което няма да се справи ... по вероятно е да се корумпира , ако още не е . или с тези си изявления да си проси процент

Не е толкоз лесно да бориш вселенската мафия. Ей го, гледам тук в Стокхолм - и закон приеха против просяците, и ги поизгониха от тук от там, ама има още. Защото ги поддържат от високо място. Със сомалийските пирати се справиха само с оръжие, ако помниш. Един президент против световна мафия е малко.

Чембърлейн и Даладие--дали завиждат, като го четат туй(от оня свят)?:))))) ...щото и там някакси --тъй започна!:)))))

Като ръководи защо очиларката подписва и се съгласява? България колко позиции има по въпросите? Радев, очакваме да си мъж на място!

Браво на другарят Радев ! Това е най-мъдрото изказване от всички до момента !