Меркел срещу ”пълното унищожение” на Северна Корея

Германският канцлер Ангела Меркел разкритикува президента на САЩ Доналд Тръмп за изказването му, че Северна Корея може да бъде подложена на "пълно унищожение".

Обратно в новината

Коментари - Меркел срещу ”пълното унищожение” на Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Да се заканиш от трибуната на ООН да избиеш 26 милиона корейци, защото не играят по свирката на САЩ е хуманизъм по американски. А ООН явно е частна американска организация, а не Световна Организация за мироопазване, търпяща тази потресаваща наглост!

ще помогнем на САЩ само лееекичко да я унищожим тая Корея. Ще им пратим българската войска. Само ги чакаме Радев и Бойко да им купят самолетите.

Плевнйо беше тръгнал да разбие руснаците, но водното колело май потъна някъде в Панчарево. Можеш да последваш примера му и да идеш да ги разгромиш. Северна Кореа, също.

Смятам за напълно погрешна политиката всички боклуци на човшкия род да се складират на едно място. Ето и резултата - изхвърлените боклуци от Европа в Америка преди повечко от 200 години, доведоха до изчезването на североамериканските индианци и създаването на тумора САЩ, който трябва да бъде унищожен напълно докато е време.

Предлагам както винаги да вземем нещата в свой ръце с двата танка и единия самолет да сложим Северна Корея на колене

Ей! Ей! Къде остана вторият самолет??? Сигурен съм, че си го пратил в тила на Ким тайно!

Ако беше кореец, щеше ли да подкрепяш, бе, пумяр нещастен ! Много ти е лесно да желаеш смъртта на цял народ, влечуго непотребно ! Ех, не знам кой си, та лично да те питам целия !

Време е всички европейци да се обединим и да даме отпор на наглите кръвожадни кравари - стига са ни се бъркали тук, в Европа - ние сами можем да се оправяме ! Да си седят там, зад океана и да мируват, че да не хапнат хурката накрая !

Макар и в пространствено отношение този конфликт да е далеч от България нашите глупаци първи се изказаха

Шило

Баба се скара на Жълтурко! Правилно!

Русия и Китай, които водят двулична и лицемерна политика са отговорни за ситуацията. В един момент положението ще стане необратимо. Ядреното оръжие просто трябва да престане да съществува, но това очевидно е една утопия. Всички ще станем жертва на няколко откачени изрода в човешки образ. Жалко но факт.

САЩ само разнасят демокрация , като куче кокал.

Непокорния корейски пекинез може да избяга с кокала

Най-добре мама Меркел да покани и корейците в Германия

вуахахахахахахахахахахаха! Неква краварка не подкрепя каубоя, когато заплашва индианците с пълно унищожение? Даже се опитва да крещи и около вигвамите за това? Замена или куршум. Това я чека.

Евровасалите разбраха пагубната политика на САЩ с цел разделяне и опустошаване на Европа. Лека полека стъпват на краката си от натиска на Вашингтонското Политбюра

sps_hrsf@abv.bg

че какво като го разбират? Контролното копче им е у вашингтон. Мож да имат дълбоко разбиране и непреодолиме желание за промена, ама си имат и бази, че и дълг, че и нпо-та + мултикултурализ. се едно, да те бие 220 волта ток и да сглобиш и настроиш швейцарски часовник.....

ОТ 55 ПРОМИШЛЕНИ ГРАДОВЕ НА САЩ ЩЕ УДАРИМ 5, НО ОТ КОРЕН ХАЙДЕ БАЙ ДОНЧО ДА ТЕ ВИДИМ.....

че е идиот е безспорно но докато не иска разрешение от това полувлечуго за да говори, все още има надежда да се излекува. Казусът сев.Корея е пълен фарс, между другото.

Напълно попдкрепям Тръмп!А тази комунистическа вещица ,която съсипа Европа да заминава при Чунг Чанг Чунг в Северна Корея.

Лудото Ленче пак скъса усмирителната риза!

Тц тц тц добре, че подкрепяш, Тръмп тъкмо се чудеше какво ще прави без твоята подкрепа! А сега Ким пък направо се е насрал от страх, като са му съобщили, че и ти подкрепяш....

Когато победи Комунистическата Революция в дружеска Германия: НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЕРНСТ ТЕЛМАН----НА БАВЕН ОГЪН ЩЕ ПЕКЪТ ТУЙ ЛУДО БАБЕ!

Ами китаи

Краят на приказката- Вещицата я изгарят на клада. Впрочем и а пропо, кой те пита бе бабо? Нямаш международно право да обсъждаш великата сила КНДР. Демокрация, така е, но големите са големи, а ти си една мижитурка.

Германия-между два огъня.От една страна Германия е член на НАТО и лоялен съюзник на САЩ,тук се намират и най-големите амер-ки танкови бригади в Европа---от Друга страна Германия е водач на ЕС и като такъв изисква нужното уважение.Обама знаеше да я върти и уважава,а Тръмп и нанесе сериозна обида и не се постара да я поправи.МОЕТО МНЕНИЕ--докъто Тръмп не се отнесе с нужното ужение баба Меркел ще говори и действа различно,странно,понякога странно,но няма да остави магарето си в калта.Тръмп има съветници,които трябва да му обяснят подхода към нея.

На 21 май 2099 година, Тръмп ще започне да уважава Меркел, защото срокът от 150 години на действие на KANZLERAKTE ще е свършил. Така че, сега ще гледаме театър с хамерикански марионетки.

Обама съсипа Америка!!!

По странно твърдение не съм чувал,както и че баба Меркел била комунистка--ами нали зад нея стоят съветници и концерни и тя не може да взема еднолично решение.ДА--тя е виновна,че прие мигрантите,но не тя ги направи мигранти.

Гледай автобиографичния филм за Обама--много интересни неща казва.

Президентите в САЩ се избират с мощни кампании, но реално политиката не я водят те или някакви съветници, а сенат, лобита и т.н. Тръмп досега не е изпълнил нито едно от обещанията си, а дори действа противоположно на тях. Обама правил така, Тръмп инак, ами не - Политиката на Америка е ясна - световна хегемония и еднополюсен свят. Затова вече и мрънкат против ООН, защото колкото и да е американизирано ООН, то все пак дава правото за развитието на многополюсен свят.

Не ѝ е проблемът на бабицита унищожаването на Северна Корея. Ако ще и Южна Корея да изчезне пак не ѝ е важно. Важно е обаче СЕВРЕН ПОТОК да стане, а американците си играят на ембарго с него. Те за това и тя се прави на независима.

Меркел би накарала немския данъкоплатец да платиоше сметки. На всичкото отгоре според социологията - това ще продължи още един мандат? Интересно защо мнението на немците е добро за всякакъв див отпадък пот африка и азия, но не и за източноевропейците. Лицемерен западен свят - гледате си интереса, знаем това. Но защо се правите на алтруисти??

тръмп може да приказва каквото си иска но съдбата на северна корея зависи единствено от решението на световният лидер русия!!

Кучето което лае не хапи . Още утре Тръмп няма да се напомни каквото говори днеска . Това вече знаят всички , не само той .

И аз мислех, че Берлинската стена няма да падне. Но така е бабо Меркел. Ще има една Корея. Може и да се демилитализира.

Това представлява Америка и Западна Европа, сбирщина от ненормалници, жадни за кръв и убийства!

меркел е една изкуфяла кокошка, но света започна да се оправя и петлите пеят, а меркел може да си кудкудяка колкото си иска-никой не я слуша

Баба ви да не се притеснява - говедата нямат пари за война. Много бързо немците забравиха, че говедата ги молеха да платят войната в Ирак заедно с Япония. Нито японците обаче, нито германците платиха каквото и да е. А тогава говедата имаха 8 трилиона дълг, сега имат 20 трилиона. Краят на една империя се вижда, и май бай Дончо ще е орисан да угаси тока.

Да ама все още държат златото на 'псевдонемците' ала меркел та не се знае. ще кретат още.

Бабо, грешката на добродушкото другаря Сталин е че ви остави живи да мърсите земята. Но Ким Страшний ще я поправи, уверен съм.

Pesh0

Тръмп дори не се сеща , че ако унищожи северна корея .... това ще е краят на САЩ . които така или иначе си слиза от световната сцена но с по бавни стъпки

Все пак няколко севернокорейски ракетки могат и да прескочат до Америка, не вярвам , че са сбъркали жълтурковците в изчисленията!

Очевидно е,че еврейските господари на Тръмп и Меркел не са едни и същи.

Германците не понасят евреи.

Единия изсра едно лайно, сега другия го маже.

Меркел , Меркел защо целуваше черния задник на Обамата. Ако тогава още се беше противопоставила да ти дърпат конците от САЩ днес Светът щеше да е по-добър.