Стоян Мавродиев оглавява ББР

Бившият председател на Комисията за финансов надзор (КФН) Стоян Мавродиев е най-вероятният нов директор на държавната Българска банка за развитие.

Обратно в новината

Коментари - Стоян Мавродиев оглавява ББР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като е толкова добър икономист и финансов мениджър Стоянчо, защо не го поканиха с неговия ценен опит в някоя частна банка, а Пожарникаря пак на държавната хранилка го урежда, та да може Шиши спокойно да си финансира бандитските схеми. Боклуци мръсни!

Стоян е един честен българин.Попадна на позиция от ресурсите на Симеон Сакскобурготски.

Поредната подлога на Пеевски се назначава на важен пост. Българската банка за развитие последните години измести КТБ в споносориране на бизнес начинанията на Дебелян и икономическата мафия около него. Не е учудващо, че слагат сега Мавродиев там!!

винаги верни на ГЕРБ!!партията не забравя верните си чада !!!

ББР ХРАНИЛКА ЗА ТРИТЕ ПРАСЕТА

Това на нищо не прилича. Аман от тези политици. Това е срамота.В България държавни служители останаха най-корумпираните и неможещи нищо да правят.

Стига с тези връзкари....

Едни и същи лица, връткащи се по сладки постове.

Мисля, че ако бяха оставили Мавродиев за главен икономически експерт на ГЕРБ, сега щяха да са на други позиции, но някой натика "постната пица" и Владко, за това потъват като мраморен блок в езеро, докато ударят дъното. Мавродиев е умен играч!

Тоя боклук пак ли го издигнаха? И то в ББР? Това е държавната банка, която ще финансира основно бизнес начинанията на Шиши! Щото малко се е наял ... трябва му още плюскане! Та новото име на банката трябва да бъде Българска Банка за Развитие на Олигархията!

леле,какъв ценен кадър.... А конкурс няма ли да има?!

каквато държавата, такава и банката която би трябвало да насърчава износа и българските фирми като цяло, такъв и директора. нещастие...