Държавата си купува ”Дунарит” чрез ДКК

Министърът на икономиката Емил Караниколов представи модела по който държавата отново ще придобие акциите на оръжейната компания "Дунарит".

Обратно в новината

Коментари - Държавата си купува ”Дунарит” чрез ДКК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Защо държавата не си купува продадени за жълти стотинки предприятия?!" Пък като започне да ги купува вият защо ги купува ;)) Абе, готини хора сме, ама ни клеветят ;))

По-важно е, че Радев и Деситу се снимали с Тръмп и Мелания. Супер! Ще се насера от радост!

Точно затова не връщат лиценза на Емко, да си мълчат и да забравят за търга. Да живее демокрацията и пазарната икономика!

Яли,пили и се веселили,а сега?Ами ще си платят, на този сват няма нищо безплатно и безнаказано макар и от Господ.Тази фирма е използвала нашите пари в КТБ,а вие роптаете против одържавяването и.Нали искате да се върнат 6-те милиарда?Ами те са в тези и други подобни на тях фирми.Мислете и тогава роптайте!

Ало, събуди се! Нали знаеш, че Караниколов е съученик на Пеевски, чий поръчки изпълнява тогава? Одържъвяването от същите тези крадци и е с цел още кражби. Ще се сложат герберасти в управата на дружеството, а след време може и някоя герберастка фирма, случайно да го приватизира.

Караниколов очевидно е куклата. въпроса е кой дърпа конците ?

Сериозно ли? Бре, бре, маааму...

"Авионамс" е съставно от две чуждици "авион" и "амс", а не от една дума "авио" и една безсмислица "намс", но марионетките на Пеевски са расли на село и не разбират мисълта, която са вложили оръжейните търговци основали дружеството преди години.

тук живя и тук ПОГРЕБАН Е жабчо, шампион ПО ГРЕБАНЕ

Добре дошли отново в 1944! Държавата убива частни предприятия и национализира фирми! Всеки свободен човек е даден на прокуратаурата, която да му разбие психиката и да си мълчи. Очакваме само новата версия на Беляне! Бойко, благодарим ти! Гарантирано от ГЕРБ!

Другарю, национализиране е когато лумпените като дядовците на социалистите нахлуят в предприятието и го обявят за тяхно. Като плащаш 50 милиона за предприятие се нарича покупка. Ама как да го обясниш на внуците на тези, дето взривявали мандри, че да гепят кашкавала...