Радев и първата дама се снимаха с Доналд и Мелания Тръмп

Държавният глава Румен Радев участва в приема на президента на САЩ Доналд Тръмп за ръководителите на делегации на 72-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Радев и първата дама се снимаха с Доналд и Мелания Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко като стане президент, кого ще вземе за първа дама, сигурно маргините

Радев да засили малко фитнеса (в областта на раменете, корема) и да оправи изражението - много стегнато лицето, все едно е в строя. Радева да смени прическата и да даде едно ъгълче усмивка в очите - фигурата е добре :)

ГНУСЕН НЕКАДРНИК И ПОЗЬОР ОБИТАВА И ОСИРА ПРЕЗИДЕНСТВОТО НИ. ЕДНИНСТВЕНО КОМУНОИДНО ИЗРОДЕНОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО МОЖЕ ДА СИ ПРЕДИЗВИКА ТОЗИ МАЗОХИЗЪМ.

До тук това е най-лошия избор на рокля на Деси! Дори и само като рокля е отвратителна с тези никакви буфан ръкави. Често по нейн адрес се бълваха змии и гущери, като основно се акцентираше на облеклото. Имаше и много хубави модели, но тази рокля е дъното. И с нейните широки рамене, нещата стават още по-трагични.

Обаче Деса какво яко деколте е отпрала, до под бюста. Тази жена не осъзна ли, че първо, удря 50-така и второ - че показването на женските й принадлежности не я правят да изглежда по-женствена?

Добре е роклята :)

Трябваше да се фотографират с Путин първо, да му се не види.

Новия плевнелиев !

Ще ти се, ама не!

Виждам една двойка сериозни хора и два пресилено нахилени клоуна.

Тръмп е казал някаква "смешка", а нашите не са я разбрали. Затова са в толкова различни настроения.

Г- Радев не смее да се усмихне, навярно си спомня критиките към усмивката на Плевнелиев, който незаслужено , но методично бе подложен на тотална критика-каквото и да кажеше

ТръмПИЧКАТА е обърнал резбата, дупи се на Радев!!!

Откога таз уфсъ е Първа дама?! По протокол нямаме такава. Виж Мелания е Първа дама! Деса може да я кръстите най- много Втората на Първия....

Ууууууужас!!!!!! Тез наште от кой бостан ги взеха бре???!!!!

Нашата двойка намусена, като че насила са ги накарали да се снимат с тия долни капиталисти, а американците ухилени и най-вероятно нямащи представа с кого се снимат.

Снимат се с президент, много добър летец и завършил успешно американска военна академия.

Гледах снимки на първата жена на Радев, която той остави с двете си деца и взе тоя гронгозавър. Че тя първата усмихната, направо блести. Е, хак му е тая - не само че не умее да се усмихне, ами чак е страшна с тоя поглед.

Усмихнати и позитивни vs. намръщени и изтръпнали.

Някой сеща ли се как се казваше жената от филма за семейството вампири ?

Само да поясним,че нашите "Първи" са се снимали до картонени фигури на Тръмп и жена му. Такива има много по улиците на Америка. Кой ги бръсне за персони наш'те куфари!

E, ако е така, това ще е най-големия резил в историята на България !! :)

Нашите са застанали като бастуни. Нима никой не им е казал че трябва да се усмихват.

Виждал си ти бастун...

А ти Едноок Питон ?

За каква първа дама става въпрос? Много тъпа работа. При щатците това го има - там наричат президентшата "първа дама" защото тя има и някакви функции. В България няма такова нещо и затова заглавието е много сбъркано. Трябваше да бъде точно обратното: Румен и Незнамкояси Радеви се снимаха с президента Трамп и Първата дама.

Искам да видя Тръмп и Путин един до друг.

Е, Радев е почти колкото Тръмп, а БГ дама 1 е маалко по-висока, ако не е боса. Сега си го представи Путин между двамата, като им дойде на гости догодина.

хахаха :) верно ! :)

Ех, ако се беше снимал с Тръмп бай Хой какъв възторг щеше да се лее! Коя пък щеше да е първа дама - баба цеца, лилето, деси свирката издяланата от гранит ангелкова, или пък антон тодоров???

Тръмп леко е загърбил Радев . Наще Радевци и двамата стоят все едно чакат наказание!

Ама наистина нашите са копие на Ал и Пеги Бънди! Чудно как досега не са го установили американските медии. А иначе погребалната физиономия на Деси направо плаши. Язък, че е ПР тази женица. Барем тънко подобие на усмивка да беше загатнала.

Едно не ми е ясно - тази жена Д. Радева, няма ли си огледало?

Наща втора дама като трикрилен гардероб в гърба, и като бик във врата! Баси мутанта-вълкодав!

Много добре изглежда българската двойка...Сащ-исаните са съвсем нелепи. Мелания изглажда чудесно, но тоя до нея не, еврейска подлога...

Най-смешен е Шишко Тръмп с оранжевия перчем и изкуственото чене. Просто страшна карикатура. Не мога да повярвам, че американците си вкараха такъв автогол!

Снимката ми прилича на фотомонтаж. И двете двойки седят някак си много нелепо. НаШТе пръви са много зле!

Предпочитам Радеви - вярно политически неопитни и не са позьори, пред потния Баце, който налита да прегръща и пощипва всички (слава Богу, че не е бил то при американския президент иначе Мелания от близичко щеше да се запознае с Бацовата подмишница). Предпочитам Радеви и пред безполовия нахилен от незнайно какви скъпоструващи бели прахчета Чехльо, който също налиташе да прегръща типино по бай Гановски семейство Обама. Не искам да си представям грозилата Сеска как би седяла там заедно с безгласната буква - герберски зет, съпругът и. Просто критикувайте, колкото си искате, но Радеви са цвете в сравнение с останалите политици в България.

Дори и от снимката на първите семейства в двете страни се вижда пропастта във всяко отношение между САЩ и БГ........в прекия и преносен смисъл!

Я си представете кака Цецка на тая снимка!

Пиар екипа на президента е за уволнение!!!

От израженията на лицата ясно личи кой е богатият шеф и кой бедният роб!

Мелани Тръмп - манекенка, дълго време е била под прожектори на дефилета, обучавана специално на стойки, усмивки. Тръмп е цял живот също по светски събития, и шлайфал позите, изражението на лицето. Не разбирам , защо толкова негативни коментари към една обикновена българка - нормална жена, спретната, стройна? Имам чувство че пишещи тук са израснали в Бекингемския дворец, а всъщност трудно ще използват вилка и ножа. Я бързо ,критикуващи от синята кръв, да кажат с какъв прибор се яде омар с трюфели? И какво вино трябва да се сервират към него? Или ви дразни че президентша не прилича на Мара Отварачка с нейната "сладка" муцунка?

Омар се яде с клещи и с малка виличка с два зъба за вадене на месото. Може да се сервира с Шардоне, Русан и др. Сега, след като съм си спечелил (може би) правото да направя коментар, само ще кажа: Ми защо не се усмихнат малко тези хора, бе! :)

Аз бих предпочела Пино Блан или Совиньон Блан :) А, наздраве!!! А тези хора се ошлайфат. Всичко ще дойде - не може от обикновен човек да се наплави светски лъв за 2 месеца. Малко време и виж го ватмана Минчо. А те са притеснени , напрегнати. Може би преди това имали не е много приятен разговор с Тръмпчо.

Омар се яде със специални щипки, вилица и нож. От къде ги измисли тези клещи, да не сме в дърводелски цех, в ресторант сме :)

Щото това е лицето на България. Там трябва да бъде по-по-най, а не кака Пена от ТКЗС-то. Иска се КЛАСА нищо друго!!! За съжаление при нас трудно може да се получи защото сме си една клоака.

Като си "рускиня" защо не пишеш на руски? От друга страна, много наивно, почти по детски звучат хвалебствията към Доналд Тръмп. С неговия типично ню йоркски акцент, на селяк или човек от работническата класа, трудно можем да го впишем в романтичните ти представи за човек ходил по "светски събития и шлайфал позите". Позите на Доналд Тръмп, така "ошлайфани" по "светските събития", поразително приличат на позите на Никита Хрушчов. Нямаше да се изненадам даже ако си беше свалил обувката в сградата на ООН и беше започнал да удря с нея по масата!!!

Хвалебствания към Тръмп? Къде си ги прочел? Тръмп въобще не ме интересува. А президента на България и съпругата му, изглеждат добре - да малко напрегнати, но това е голямо събитие и още не са свикнаха. Представят достойно България. А усмивки ще дойдат. PS. следващ пост ще подпиша "чукча" - означава ли че трабва да пиша на чукотски? :)

къде па се буташ ти? Сто хиляди пъти повече от теб е ходил по светските събития, баща му бил милионер и му е дал добро образование и възможности. Аман от тъпи селяни като теб!

Баси отрудения президент, смачкан, без самочувствие...Жена му също. Бе като целия български народ...Много зле! Липсва им класа на тези хора...за съжаление...

Еми как няма да е угрижен, след като Бойко Борисов му сви сармите набързо, като му каза много много да не се обажда отвъд океана и да дава акъл. Типично в стила на сицилианската мафия, това послание от Бойко съдържа намек - ела ми тука да се разберем като мъже лице в лице!

Свил му ги, щото е по-голям Простак. Действа точно по български манталитет Бат Бойко. Иначе с какво е повече от Президента!?! С НИЩО!!! Само по простащина и същата пасва идеално нашия Ганьо, та за това е и премиер.

тая "първа дама" кой я провъзгласи за такава просто не разбирам! Егати неприятната жена кон и какви са тези кисели физиономий дето сте спретнали, вижте как са позирали Тръмп и Мелани, недодялани селяци стават президенти а за съпругата му не ми се мисли. Аз не ги харесвам, живи и здрави да са, но не им е мястото там като цяло.

няма угодия, все "Що си със шапка, що си без шапка"?!? Росенчо като бе без "първата дама" такива като теб квичаха - как може такова нещо?!? Сега пък има, но не ти харесва... па да си станал президент и да си ни представил твоята Убавица! Аман от върли селяни в злобните им душички!!!

Двамата американци с Hollywood smiles, а наш'те "набурсучени"

Ха, нашата кобилка е "първа дама", а Мелания е просто Мелания, брей....

Радеви отидоха зад океана и засенчиха Тръмповци.

Hi hi

А защо на Д. Тръмп са му толкова широки крачолите? Да не би в чест на Радев да е облякъл нещо в стил "потури"? :)

Това са му шалварите за казачок

Блах, верно че приличат :)

Двама русофилистици със сексуалните си партньорки, липсва путкин по средата.

Нищо, нали майка ти е там, за да облекчава обслужващия персонал след трудния ден, това стига!

Безсмъртния Вапцаров пише: "...разстрел и след разстрела червей...". Ти нямаш нужда от разстрел, защото и преди разстрела си червей!

Ти мислиш ли преди да пишеш? Оставам настрана възможността да си платен руски трол. И двамата на снимката са антирусофилистици. Единият, автоголът който си вкара Путин, най-яростният противник на Русия. Уж го ухажваше на предизборната си кампания "Putin is a great guy!", а сега обърна палачинката и настоява за още по-жестоки санкции срещу Русия. Трудно може да бъде наречен "русофилистик". Другият, нашият президент Румен Радев, макар и по-интелигентен от американския (чест му прави), и въпреки че е избран с подкрепата на една потенциално проруска партия, БСП, е против идеята да дундуркаме руските специалисти които да ни оправят старите ръждясали МИГ-ове. Би ли ми обяснил някой откога руската авиация използва шведски самолети? Защото така излиза, ако искаш да обвиниш президента на България, Румен Радев че бил "русофилистик". Доколкото ми е известно, Грипен са произведени от Сааб, която пък е шведска фирма. И по нашите улици можем да видим такива автомобили, които между другото изобщо не си приличат с руския Москвич. Точно обратното е. Във властта, в правителството на България са се намърдали най-големите русофилистици. Наскоро обявиха тържествено, че Русия била най-голямата заплаха за България. Това от една страна. От друга страна обаче, другарят Бойко Борисов даде заден ход като заприказва за отмяна на санкциите срещу Русия, въпреки че са ни били "враг". Кой ще ми обясни този каламбур? Не стига това, ами другарката Николина Ангелкова (звучи ми като поп фолк певица, Нина Николина) наскоро заяви как руските туристи щели да ни спасят туризма изобщо! И като капак на всичко това, другарят Красимир Каракачанов, уж български националист, започна да плаче колко много ресурс имали още руските МИГ-ове, и как шведските Грипен били много лоши. Значи, с други думи, убеждават ни че е по-добре да си купим стара руска кола Москвич, отколкото чисто нов шведски Сааб??? Кои сега са русофилистиците, я пак???

че са гротеска, гротеска са, но са там! ще свикнат, ще се ошлайфат! ще добият елитарен вид. а и още много ще се снимат по света. а путин не го допуснаха и този прием!

Някой гледа ли речта на Мелания Тръмп в сградата на ООН? Говореше си като чехкиня. Все едно на нашия президент жена му да говори като рускиня! Резил за САЩ! Първата дама чужденка, а се държи като гестаповец спрямо всички чужденци...

ми тя е словенка, бе деб.ил! и ще си говори като словенка! а радев може да е военен от резерва, но да не е луд, та да се жени за руска повлекана бе?! да говорела като рускиня? къде ви намират такива нескопосници бе??

Научи първо националността на Тръмповица. Словенка е, а не чехкиня. Като имаш претенции към хората, погледни първо себе си и имай изисквания към себе си!

Я, Мунчо с обувки!