Министър даде ”Кинтекс” на прокурор

"Кинтекс" е поискал оферти за боеприпаси само от "Емко", но не и от ВМЗ и "Дунарит", а такова задължение е имало. Изпратил съм сигнала до прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Министър даде ”Кинтекс” на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И малкото предприятия ,които работят добре ,задължително трябва да бъдат разпердушени и разсипани .Винаги има някой тъпак за изпълнение на тази поръчка .

Шиши си е назначил министър и сега очаква дивиденти. Това е. Всеки с частен бизнес да внимава - утре е негов ред.

начинът да се източи всичко, което е останало и държавата, в лицето на министъра е тази, която трябва да затвори кранчетата, от които изтичат парите за здравеопазване, образование и пенсии. Тук става дума за една фирма, а списъкът е дълъг.

собственика да се обърне към международна защита като Ц. Василев! Боко, ако изпуснете работата, и тия инвеститори, дето са тука, ще избягат....

съученик на някой шишковец и сдобил ли се е с диплом от УНСС на 21 години ???

много го иска прасето това Емко. Ами да му го дават и да приключва драмата.

Този може да е министър само при ГРОБАРИТЕ. Изглежда неадекватен и не на мястото си, дори и той самият дали сам знае къде се намира, но така е когато не си сам. Поредния парашутист който е там за да изпълнява поредната поръчка на ТИКВАТА.

Стига с тия гробари бе, останалите партии, които бяха във властта да не би да бяха по-читави ??? Всичките се управляват от задкулисието, рекрутирано от азиат-болшевишкия окупатор след 9.9.44г.

този министър да вземе да работи нещо а не да се мисли за голямата работа то батковците му са такива убавци вижте само: Боко.Тиквата дето всички му се натискат да Му под шлифера агента Гоци - дето все до голем шлем го караше и пр.е., и пр.е все такива от ънденграунда ни НАРОДЕ ????

Виж ти, с какво се занимава министЕрът на икономиката? Млад канцеларски плъх, с наскоро наболи мустачки, но добре обигран в партийно-мафиотските интриги на ГЕРБорнаторската ни република. Така е то, почитай интересите на САЩ, попържвай Русия, ласкай Вечната Борис(слав)ов(а) и ... зашеметяваща кариера. Как иначе щеше да се разбере, какво изобщо прави на бюрото си? Топ идиотите на УНСС не ги съдят, те са топ послушници и пушечно месо на властимащите.

Този министър не беше ли от квотата на "Атака"?

цигански интриги .

Вижте другарят министър как слуша и изпълнява... Ей така се мачкат държавните фирми - по поръчка... Като не щат доброволно - министерчето ще им прати другарят Цацаров да се разправи "законно" с тях... И министерчето, и другарят цацаров - на едно място се отчитат...

Трите цитирани фирми за производство на оръжие са Държавни , Кинтекс също Държавна Фирма ? Защо трябва да има ТРИ ОФЕРТИ . Тук има Частни Интереси в Лицето на Министъра ?

Използва се, че асовор хората са невежи, за да ги манипулират и настройват гражданите едни срещу други! Хора, запомнете, Борисов и Пеевски иска да краде оръжейния бизнес, защото пазарът е милиарден! Това е истината! Не им пука за вас и мен!

Идиотите от ГЕРБ и тяхния парцал Караниколов действат по старата изпитана схема - разделяй и владей. Отнемат лиценза на едно предприятие и обещават благоденствие за друго. Докато работниците от Емко протестират заради отнетия лиценз, във ВМЗ Сопот правят митинги в подкрепа на ГЕРБ.

==="ако имаше оферти от другите две дружества, цената щеше да е 5-10% по-ниска."=== А откъде се знае цената в другите оферти?!

кой е доволен и печеливш от пълната анархия на тази територия ?

,,..Министър даде Кинти на екс на прокурор..,,??? ,,за кого ли...бие камбаната,,...???

продажно племе. Как може да дадеш ВПК в частни ръце.....ами направете и армията частна....за полицията е ясно че е такава. Големи мърши си избираме:(

Смърди и вони отвсякъде,драги зрители. В този въртоп някой ще даде фира,интересно кой ли ще бъде?

министърът да не знае как е правилното произношение на фирма на която е принципал? Въпросната персона произнася безсмисленото "Авио-намс" вместо "Авион-амс" което вече е насочено към определена таргет група клиенти на въпросната фирма. Ако се опитва да не се различава от шефа си, това е глупаво.

Руснаците предали специални подрави на Пеевски от ръководствата на Рособоронекспорт и Росвооружение. Те му пожелавали успехи в бизнеса с оръжие и стоки с двойно предназначение, но не било лошо да се запознае с руските територии на световния пазар... КАКТО СЕ И ПРЕДПОЛАГА РАШКИТЕ СА СПРЕТНАЛИ НА ПЕЕВСКИ СПЕЦИАЛЕН ДЪРВЕН КОСТЮМ. БИЗНЕСА С ОРЪЖИЕ ПРИКЛЮЧИ! ЗАПОЧВА ИСТИНСКАТА ДРАМА!

Тоя 37 годишен сопол е за трепане! Оставка на Борисов III!

Оставка значи остава! Отставка значи си отива! Учете езика бе, неграмотници, научете се да говорите преди да ръсите глупостите си!

а ти хаповете отвзе ли си

военния сектор е в ръцете на ДС , какъв им е проблема, стига глупости, там са комунист до комуниста с целия червен генералитет

Да така е.Случайни хора няма.Затова се чудя,защо още не са се застреляли? Мислеха,че са застраховани,но ето че беззаконието се обърна и срещу част от олигархията.

ХА, омазване от всякъде... министърчето маже, сега и цацаратурата ще маже... накрая фалити, иземвания и бизнеса отива където трябва... това сме го гледали вече - КТБ... Сега мутренските времена се завърнаха с мутрите начело на държавата. А за бухалки - мвр-то, цацаратурата и всякакви държавни агенцийки

Отвсякъде смърди на дългата ръка на трите шопара- гарантирано от гроб

''Емко'' е на Цветан Василев и щом БСП ''защитава работниците'', значи има нещо общо с лапачката на пачки от завода. ;)

Разбирате ли за какво иде реч?! Поръчките на САЩ постъпват в държавната Кинтекс, която ги разпределя сред частни фирми, а не сред държавните. Затова реват онези пеевчета - държавата маха посредниците, които я източват. Малко реве Нинова - след като Борисов им резна кранчето на газовите посредници (едни 300-400 милиона годишно), сега тече процес да ги отрежат и от оръжейните доставки. ..направо да събират пенЦионерите и циганите от Бузлуджа и да тръгват към София да си връщат властта.

Чакай малко! За това иде реч, да - НО ЗАЩО ЛИ ДЪРЖАВНАТА фирма КИНТЕКС прави това, когато законът повелява на ръководството ѝ да прави друго?;)))

Сериозно ли ме питаш? Защо държавни военни поръчки се дават на частни фирми, като имаме държавни? Пари, бе, пари! В брой!

Що не прочетете закона преди да ръсите откровенни лъжи?

като за куха лейка, без значение дали е червена или синя: Да накараш държавна фирма да произведе нещо със същото качество и за същото време, като частна фирма, е горе долу, като да накараш чиновник в държавна институция да ти вземе с усмивка пари, които му носиш по някакъв повод (данък, такса и т.н.).

Това безобразие няма край.Очаквам скоро на някой да не му издържат нервите и трите шопара да отидат за курбан.

Държавата и "Емко" спорят за собствеността на "Дунарит". Според МИ русенското дружество все още е собственост на КТБ.

Много е интересно, че изведнъж всички оръжейни дружества станаха нарушители....любопитно е кой спасител ще се появи да ги придобие след като ги докарат до ръба на фалита...

Ами нарушители са, нарушават икономическите интереси на руските фирми! Я как Ненчев го съдят защото ремонтира евтино самолетите в Полша, а не плати данък Русия! Да забиват руското знаме на президентството и НС и да се кротнат. Че ставаме част от Русия ставаме, дано е без кръвопролития!

Когато държавата реши да затрие някоя фирма спасение няма. Първа частна банка, КТБ, сега военните заводи... сигурно има и други

Е това е да си едновременно от Атака и ДПС. Но мат'ряла това заслужава!

Не е важно как си влезнал, а как ще излезеш... Прокурорчетата са влезли с празни джобове, а ще излязат с по няколко десетки хиляди в джобетата и с по някой джип.... Ще има пари за вили, къщи, ловни кучета, ловни пушки, нови автомобили, почивки на Хаваите, за силикон и ботокс за бозките и джуките на любовниците....

утре ше влезнем във вмз сопот, да ти пробвам теориата.