Биячът, счупил таза на пенсионерка, е вменяем

26-годишният Живко Кючуков, който нападна и счупи таза на непозната възрастна жена в Бургас, е вменяем, може да ръководи действията си и да нови отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Биячът, счупил таза на пенсионерка, е вменяем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като излезе, направи ли престъпление , доживотен затвор.

И какво, тоя изрод 10 години да лежи, пърди, да го хранят и то на МОЯ сметка...Така ли?Ааааа, не става. На мегдана, 100 тояги на голо, па, ако оживее случайно ще е 1/2 човек, негоден за нищо освен да проси стотинки и рано или късно ще пукне от глад. За такива - такова!!!

има държави в които не се харчат НАРОДНИ пари за съдебни дела от такова естество---видно е че няма какво да се разследва....директно при ареста идва съдия с един свидетел и ефективната присъда влиза веднага в действие----в конкретният случай опит са убийство с трайни физически последствия - 25г. минимум---ТАКА Е В ИТАЛИЯ....А ЗА САЩ да не говорим в някой щати дерктно на стола и приспиване с инжекция

Тооо го чеками у ЦСЗ-то, да му "окачим таза". Разбираш ли?

Да получи доживотна присъда това животно

Очаква се до месец да е готов обвинителният акт и случаят да бъде внесен за разглеждане в съда. .......1 месец поготовка на акта...2 месеца ще го разглеждат....5 месеца ще го обжалват.....2 месеца ще гледат обжалването.....авдоката ще изкара ново медицинско и ще иска преразглеждане...2 месеца ще се разглежда иска за праразглеждане------------------ТОВА Е МАЙМУНИ не се става лесно човек....всъщност се става ако имахме поне малко желание да сме хора-щяхме да излезем и да потрошим тая система която ни прави МАЙМУНИ

трябва да се въведат крумовите закони за да се озаптят тези престъпници

Жалка отрепка - няма ли кой на него да потрошат таза. Таза смрад трябва да изгние в затвора, представлява заплаха за всеки един от нас, ако е навън! Бог да го накаже!

Как така "може да го очаква до 10 години затвор"? Ами той е наше момче, мутричка, кадър на Тиквун, като кмета на Галиче е, като братя Галеви! Неможе такъв "перспективен" млад бандит да бъде малтретиран! Цоко и Цацата да се заемат и го освободят! Мамка им!

Тоя бияч колкото е грозен, толкова и прост. Гей налита само на жени хаха, в затвора ще му се израдват.

Възрастен човек на тези години , може да почине от такава травма или да остане трайно инвалидизиран ! Урода заслужава да преосмисли деянието си в затвора за по-дълго време !

Минимум 10 години за това лай..о.

Ние пак ще плащаме от джобовете си лечението на жената. Данък простотия.

Този боклук трябваше да счупи твоя таз малоумнико.

Защо ние бе малоумнико? Тя. Тази жена е плащала цял живот здравни осигуровки ,а вие пренасочихте 1.5 милиарда от тях за....крадене. Къде са парите?

ама надали.

ГоVняният дали знае,че счупването на таза на такава възраст често завършва със смърт?В затвора да мислиш.

десет години са ок. за параноиден шизо. но пък, най-малко десет години трябва да получи мутресата манолова за това, че с "почтенните" й мутропомияри окрадоха, унищожиха и унищожават живота на безчет безпомощни пенсионери!

Този страдалец страдащ според някой експерт умник от шизофрения е най-добре да престои на лечение в тюрмата за по-сигурно 15 години. Така със сигурност ще му мине шизофренното желание да чупи чуждите тазове. Това колеги - медици е превентивна психотерапия и е много ефикасна.

Tази жена ,няма ли синове, внуци да му разцепят кратуната!! "Kви" експертизи, кви харчене на пари за този изрод, бой с бухалка докато му натрошат всички кокали и толкоз!!!

боклука си е боклук що не се закачи с некой като него абе боклук

Това си е убийство: костите на възрастните не зарастват. Със счупен таз бабичката скоро ще изкара още някоя година и ще даде фира.

Да върви в затвора! Олигофрен.

До 10 г. и на края 1,5 г. условно, заради съкратена процедура и разкаяние! Ама така е без съдебна реформа...

Дано получи макс присъда ! А циганите - терористи в Асеновград и изродите с кола в Садово ???!!! Или смрадливия електорат трябва да се пази и обгрижва ... Няма да има спасение нито за коняците , нито за избраните с техните гласове тулупи !!!!

Сменяйте наркотика, от този не се хваща шизофрения. А какво стана с онова лекенце в Несебър, което удари сляп пешеходец, че и то май беше взело от същото?

Абе какво стана с оня тъпанар шведа дето рита камериерки в главата? Нещо направиха ли му, че съм изпуснал?

глоба и у дома. Така е тук с БГ правосъдието

Айде в затвора сега, за да му счупят таза и на него(отвътре)

Защо този още се излежава, а вече не е в затвора?!

Тройната съдебно-медицинска експертиза продължила 3 месеца(явно по месец на експертиза) за да се докаже очевадното.И сега сигурно около 6 месеца съдът ще умува за първата инстанция:да го вкара ли в затвора или не.

Тоя до сега трябваше да е в затвора, 3 месеца не могат да разберат дали е добре или не!

Vinetou

И към настоящия момент Живко е с мярка за неотклонение задържане под стража. БРАВО !!! Сега дано да го осъдят както се полага!

Бе какъв затвор..., да лежкундри и мързелува...да го осъдят на обществено полезен труд, или да работи някъде и заплатата му да се превежда на жената за месеци наред. Като лежи в затвора как ще плати обезщетението , никак нали? Стига сме ги хрантутили тези наркоман4ета -боклуци!

не само затвор за изрода, а и парично обещетение да й изплати за болките и възстановяването ......

божееее 3 месеца чакаме експертите..до сега трябваше да е осъден тоя боклук....