Расте броят на кандидатите в агрономическите специалности

Тази година кандидат-студентите в Аграрния университет – Пловдив предпочетоха агрономическите специалности, растителна защита, аграрно инженерство.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на кандидатите в агрономическите специалности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най -вероятно с агроикономическите специалности ще са бъдещите безработнил

чудно как по селата хиляди хора работят в селско стопанство без диплма от университет, дори знаят какви торове да си купят без професорката да им каже. които иска работа на село е достатъчно да иска съвет от селяните, ама колко са тия, дето не ги мързи?

Нещо за споменатата в статията рейтингова система: Когато си единствен аграрен университет в страната, е лесно да си на първо място в рейтинговата система за тези науки. Същото се отнася и за единствения хранителен или металургичен университет. При отворените граници би било по-адекватно да се построи рейтингова система на всички европейски университети и да се види нашият къде в списъка се намира в съответното професионално направление.

Точно заради предните коментари смятам,че младите трябва да наблегнат сериозно на образованието в БГ. Колко сме неграмотни вече... пълен ужас

Благодарение на нашите управници и най-вече в последно време на дебилите от ГРОБ, от развита индустриална и машиностроителна държава се превърнахме в изостанала земеделска колония!

Сериозно ли?!!! Дир, заравили сте да сложите на тази "статия" знака за "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ"!