Борисов: С Полша сме минали през СИВ, от една черга сме

Полша и България са много важни политически и икономически партньори. В ЕС двете държави се подкрепят по много въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С Полша сме минали през СИВ, от една черга сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Борисов: С Полша сме минали през СИВ, от една черга сме" ти дебел страхлив глупак бмб (по прякор тиквата,буда,рапона,праните гащи) си от чергата на ердухан ,а полша е от килима на вишеградската четворка

когато и да си отвори устата глупостити излизат !!такъв простак трети път няма да се роди,ако се роди няма да се очува !!за сведение на младите ,първият е тодор живков,но беше по-умен от вторият,бодигарда му !!

Браво! Един път и тиквата да е прав. И в Полша и в Бг хората от години бягат от държавата си и стават имигранти по чужди страни. Борят се да оцелеят.

изръсена от това недоразумение

Когато победи Комунистическата Революция в България и Полша: ---мамата ще евем---на тоз и таз-двамцата!:))))))) ...АМЕРИКОИЗМЕКЯРИ!:))))

Какво политическо празнодумие! Дори тяхната държавна сигурност не е могла да се доближи до "нивото на мизерия, подлост и меркантилност" на нашата Срамота е да се родеем с която и да е нация, а най- много с поляците. В една книга пишеше, че българин по време на Нюрнбергския процес дал заключението, че немците са избили полските офицери в гората при Катин.. Мека казано комунистически срам, който е по- голям от Чехословашкия. Ние сме позорни хора и няма как да стои поляк с нас на една маса. А бе срам. За който има съвест , такава оценка в съзнанието си, основано на възпитание, образование, лична самокритика, може и да има значение... Глупости пиша- в кочина си е най- спокойно и всички си миришем готинко. Там всички звуци се чуват , контролът си е от самосебе си. В едно безнравствено общество, няма как да говорим за друго.

Бойко е ударил десетката -и българите и поляците не са лоши хора,имат си недостатъци,имат много положителни черти - но като нации, като държави - пълни неудачници!Полша сега притежава бивши германски земи благодарение преди всичко на Сталин,а ние сме запазили Родопите пак благодарение на Сталин!Това е невероятно ,но е факт-историята не признава условно наклонение!Сега Съдбата като гледа какво става сигурно се смее! Ето какво значи "от една черга"!

Дир, моля ви не ни занимавайте всеки ден с кретениите на банкянския селянин! Борисов открива единомислие с всеки, с който се срещне, ТОЙ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ НЯМА, камо ли да отстоява нещо! Сигурен съм, че Беата Шидло не е повярвала дори на една-единствена думичка на СИКаджията, тя е наясно, че Тиквата е един ПРОДАЖЕН ГЕРМАНСКИ КОЛОНИАЛЕН НАЕМНИК и от него НИЩО НЕ ЗАВИСИ на ЕВРО-ОКУПИРАНАТА територия България....

Каква черга, кви 5 лева?!?! Министър-председателката на Полша въпреки, че е жена се държи мъжки, Орбан - министър председателя на Унгария - също, а наш боко ... само да чуе конграчулейшънс от началниците и се подмокря.

иначе е против санкцийте

"Той се похвали, че българската икономика в момента бележи ръст от 3,6 на сто, като се надява до края на годината да достигне 4 на сто." Под магнолията спи и мокри сънища сънува - я Шенген, я Еврозоната, я ръст на икономиката... А като му гледам разкопчаното сако на простака, си мисля дано поне ципа на панталона му да не зее.

суджук

ми не сме , борисов! не сме с полша нито от една черга, нито под една черга сме спали! полша имаше рицари, ние смръдливи боляри! полша въстана срещу ссср, а ние отидохме заедно с алкашите да ги трепеме! полша имаше" солидарност" и се спаси, ние имахме екогластност и втасахме! полша не искат и да чуят за русские, а ние имаме русолюбци, и двадесетина руски "неправителствени"организации!

нашите боляри що рицари са еВали... още помнят кво ги направи цар Калоян 1205 г. Сите западни рицари ядоха хурката.

тъпи, прочети нещичко за владислав трети,крал на полша, и какво се е опитал той да направи за България и християнството, пък тогава пиши, илитерат ск.опен неща.стен!

Ако познаваше историята щеше да знаеш, че основната сила на асеневци са куманите. Когато куманите са се оттегляли, на нашите не им е оставало нищо друго, освен да се оттеглят на север от балкана. Чети. За кампаниите на Калоян са писали доста. Не случайно и след разгрома на куманите от монголите, царството се разпада скоропостижно и вече няма кой да воюва.

Боко, чергата може да е една, но твоите крака, а и задникът ти са разголени . Ако считаш, че си се покрил с тази черга с държавата, която има за свой първи девиз и стремеж омразата към Русия, то ти явно си перкулясар окончателно.

Вече даже не ми е смешен. Но от друга страна дастойни политици се раждат от достойни, свободни и борбени граждани. От този заспал матриал могат да се пръкват само такива недоразумения.

Минали сме през Варшавски договор и СИВ. Полша си взе поука но не унищожи икономиката си за разлика от нас които не си взехме поука и унищожихме икономиката си.

разликата , неумнико е и, че в полша нямаше ткзс, дзс, апк, мтс, монокултури и бигади от медици на къра пипер да берат! нямаше и полскосъветска дружба! нямаше и най- кремиковци, най- раднево и най нефтохим, найрадовир и най -девня, и най- най- най- най! без грам суровини!

Ники

Този няма ли да спре да бълва безобразните си глупости, но ние сме виновните, че го търпим него и тъпите му мекерета. Никога не си бил една черга с поляците БАКО! Те никога не са имали държавно селско стопанство и то винаги е било частно даже при социализЪма както казваше твоят патрон Тоше Правешки. Поне при соца се отнасяха приятелски към нас за разлика от немци, чехи и унгарци, но с такива ръководители, като теб вече сигурно ни се присмиват за което ние сме си виновни. Горд и истински славянски народ, а към жените им никога не съм бил равнодушен.

И те към нас . Едно време на морето си бяха най-дашните.

това за полските жени не е много вярно и са легенди и митове на българските "дон жуановци" но виж за българските коври те са известни като наи евтини наи дащни в света

не можем да стигнем стандарта на Полша дори и след век.

Тоя върви надолу бе , като сонда. Кого ще стигне - центъра на Земята и после ще пробие при китайците.

правилно е казал боко ние сме на черга а поляците на персииски килим !!!!!!!!!!!!!!1разлика голема от небето до земята

Ех да му се невиди и късмет, от към нас пак се паднал оръфания край.

ЗАЩО ГО ЦИТИРАТЕ ТОЗИ НЕУК ЧОВЕК, КОЙТО САМО ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ???

...от една черга сТе... Мафиоти и краварски проститутки!!!

Бочко е толкова ПРОСТ и ГЛУПАВ, че не знае какво е да сме от една черга. Долу-горе сме от една черга с румънците, ама вече те (румънците) се измъкват от тая черга. Поляците ВИНАГИ са били поне ДВА пъти по-добре от тия, които са от нашата черга.

От една черга сме! ..ама поляците--са паните, дето лежат на чергата.... ...ние---въшките в чергата!:)))) ..апваш ли Боко полски домати!:))))

Как мислите гн. Борисов - Дали е съгласна , че сме от една ''черга'' ?!

Никога не сме били от една ''черга'' - и преди , камо ли пък сега ! Когато те идваха тук на почивка да се забавляват , ние и до Петрич не можехме да отидем ! Колкото и да се мъчите да ни унищожите , все още има хора които помнят какво е било и виждат какво е и сега !!! Така че тези ги раправяй на някой който не е Българин !

В Полша комунистите и зависимостта от Русия бяха пометени с един удар. Горд, достоен и интелигентен народ. В България червената паплач и петата руска колона заграбиха всичко. Нямаме нищо общо.

Когато в Полша имаше частен сектор дори в металургията, вие учехте политикономия, когато по време на събитията в Полша 80-те години поляците изливаха от жп цистерните пратеното олио вие правехте поклонение на руските лидери пред посолството им. Нашият търговски представител в Полша връщайки се тук каза: " Това, което ние считаме за големи успехи поляците го наричат криза". Няма да говорим за писменост и религия. Полша има институти и индустрия без да има тукашните университети и БАН. Който се интересува , знае, който не - пише масали.

Полша е икономическия локомотив на източна Европа. Тя е единствената страна, в която нямаше икономическа криза. Имаше ред, стабилност и постоянен ръст. Не сме от една черга.

Хубаво гн. Борисов, разходете се из Полската зоологическа градина или който искате парк и пак ще говорим. Само глухите и слепите ще ви повярват. Жалкото е че от тях има поне 1млн. в България.

Може и да сме били на една ''черга '' , но както вървим отиваме към Рогозките на Манила бате !

При полската черга си завиваш краката и главата ти завита, при нашата завиеш краката главата изстива - хахахахахах

За сравнение и дума не може да става откъдето и да се погледнем.

Този въобще не знае за какво говори. Проста, 5 минутна обиколка на Полша и на България демонстрират фрапираща разлика. Например в произволен хипермаркет се виждат повече полски стоки, отколкото български. И това тук, а там български стоки ... просто няма!

като САЩ тропнат Полша се нааква. като САЩ тропнат България се насира.

да, това с чергата май не върви.. Полша са на 47 място по БВП на глава от населението (преизчислен през Паритет на покупателната способност) с 27 764 долара а ние на 65 след Мавриций и Уругвай, с 20 327... малко след нас Габун в Централна Африка...

По времето на СИВ, вие, г-н Борисов, какво работихте ??

Не е вярно , че данъка е 10% , а е 15% - справка акцията на НАП. Не е вярно, че данъците са ниски, защото не ви признават никакви разходи. НЕ идвайте в мутренска България!!!

офшорки криминален контингент който не внася .данъка е 10 процента може да бъде смъкнат до 0 .България е вирджинските острови където е офшорен рай.

ядем полски домати полски краставици полски ябълки ....

Еми да де : Нали сме ''от една черга '' !

Ами ще ЯДЕМ като не можем да си ги пройзведем....

можем произвеждаме ги но няма къде да ги пласираме .

"От една черга.."...????? БОЖЕ слез и си прибери вересиите... Сега Полша е на светлинни години от нас.... за какво говорите въобще....???

Я вижте колко години ПРЕДИ България Полша влезе в ЕС!

Дааааа, Разликата е огромна. Те се развиват, а ние се крадем един друг и бавно ИЗЧЕЗВАМЕ като народ....

От една черга бяхме, когато те ни ядяха доматите. Сега те са на персийски килим, щото ние им ядем доматите.

Може и да сме били "от една черга", но сега ние сме си още на чергата , а поляците са на летящо килимче. Работя във Полша и виждам каква е разликата с България.

Много отдавна не сме от една черга.Крадци и бандити като тиквата откраднаха чергата на няколко поколения българи и продължават да заробват децата и внуците ни с безкрайната си алчност и простотия!

До кога ще търпим и ще се червим след всяко отваряне на устата на това изчанчено недоразумение Б.Б. Баба ми казваше за такива като него: Уста ли бъбрят, г.з ли пърди???

Vinetou

Българският премиер Бойко Борисов отбеляза, че България и Полша "са от една черга"."Минали сме през Варшавски договор и СИВ. Взели сме си поуките. Първо не сме от една черга, защото в сравнение с нас поляците са с килим, и второ, те са си взели поуките, ама ние не, щом още ви търпим.

От една Черга сте я. Само да ви смигнат от САЩ и сваляте гащурките.