”Мария” удари Пуерто Рико с 250 км/ч. (видео)

Ураганът Мария връхлетя Пуерто Рико. Окото на бурята, която е от четвърта степен, се намира близо до град Ябукоа, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - ”Мария” удари Пуерто Рико с 250 км/ч. (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въх! Брьех! Като видях заглавието си помислих, че Мара Отварачката е поискала да покара яхтата на благоверния си и се е забила с 250 км/ч. в пуерториканското крайбрежие...

Ядосвах се че мара лаго на тръмп не стана на сол...но пък урагана мария издуха деспаситото в небитието!

В БГ урагана Бойко вилнее вече 10 години, но всички нехаят.

утрешния ден!" Вариантите са два: Или тези урагани са man made, или планетата Нибиру наистина е тук и е причина за ставащото на Земята и онова, което е предсказано, че ще се случи. Във всички случаи онези, които носят в сърцето си същността на Христовото послание, ще бъдат най-малко засегнати от предстоящите катаклизмени промени на прага на Новата епоха.

Интерсно ми е животът на един американец на колко карибски се равнява. Щото тия урагани правят доста повече щети по островите, но в медиите се отразява само САЩ.

е територия на САЩ бе юнак.

урагани. Тя е съсипана и разрушена. Язък!

Я сподели тук, какво те мъчи, та да ти олекне. Или не заработваш достатъчно?

Ако САЩ не спрат да убиват следващия ураган ще бъде унищожителен. Очаква се да бъде кръстен на Бойко, защото води до същите последици.

урагани с нежни имена - Биби :)))

И Ирма и Мария сринаха рейтинга на Деспасито:))) От както се развилняха ураганите в района на Карибите и Флорида, гледанията на клипа в Тубата рязко спаднаха с 1/3:)))

Хванете си палците на краката и ги стиснете, дрОгаре рашисти и путлерасти!

ти си отвори задните бузи, и ме хвани за чепа!

Да стискаме палци да удари и Флорида така....

Тъп комплексар и дискриминатор. Дано да не ти се налага да разбереш какво е е да те сполети ураган със 250км/ч.

Комплексар????? Това пък как ти хрумна???? :)) И запомни колкото повече проблеми вътре в САЩ, толкова по-малко проблеми ще създава Вашингтон на цял свят!!!

Е, те демонстрират непрекъснато сила по целия свят, значи поне още 100-тина км отгоре могат да поемат

Налълно съгласен но не е това начина и не със природата. Много невинни хора ще останат без дом и ще загубят много. Няма значение какви са по народност тук.