Радикалният ислям навлиза в ромските махали

Трябва да се вземат мерки в София и в цялата страна, имаме информация, че навлиза радикалният ислям в ромските махали.

Обратно в новината

Коментари - Радикалният ислям навлиза в ромските махали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ромите са жертва на политическата корупция през прехода!Не само те,разбира се!Водиха ги за носа както си искат без никакво отношение за интеграция.Спомнете си само небезизвестния цар Киро производител на фалшив алкохол дълги години на кои партии беше спонсор по време на избори?

Нашите специалисти откриват топлата вода. От гетата тръгват тези течения.

Не е точно!В гетата навлизат отвън чрез вносни имами предрешени като социални дейци !Където пробият и където властите нехаят,възползват се от свобода на вероизповеданията!Основната цел е дестабилизация.Пълнят се гушите на политици от мюсюлманската общност,а те действат чрез ромските лидери!

Цалото сиган станало жихадист!

Най лошото е, че смелите и достойните плащат цената за свободата на малодушните.

В БЪлгария след Освобождението- 1878 г, беше забранено строенето на Джамии... Трябва да бъдат убивани Кметове взели Подкуп от Турци за да разрешат на араби да строят джамии в България, а и самите араби- също... Вече се разбраче, всъщност, точно хората които взривиха две бомби в БЪлгария през 198ч г, са създали партията ДПС... А после ДПС, почнаха да лъжат че не е имало Турско Робство, и да се правят на жертви от някакъв Възродителен Процес ( процеса за Осъждане на турците - терористи)... Ами да си ходят ОБРАТНО в Турция, както им каза и Тодор Живков накрая... ТУк е България и управляват- нашето Правителсво и Президент, а също и Църквата...Арабите се махат и да си правят джамии в Турция...

...по Jivkovo време циганите кротуваха и даже работеха !!!...даже на uchilishte ходеха !!!...има начин но както казвам сега се толерасткаме с тях защото така ни нареждат господарите !!!

Ами не е така,проблема не е с "господарите",а чисто български,вътрешно политически.Ти пак другите били виновни!През демокрацията партиите в своята алчност за власт ползваха ромите единствено за електорат и после ги захвърляха.При Живков голяма част се устроиха с жилища,по скоро държавата им продаде право на строеж,а те си построиха малки къщички,а вече някои от тях са с палати!Раждаемоста беше висока и продължава,а работата тогава задължителна. Престъпността тогава за всички ограничена до минимум.

....кога ще проумеете всички ,че ислямизацiята е плана на световните кукловоди и това се предвижда за Eвропа и за Balkanite !!!....нашите безродни клоуни в политиката изпалняват нарежданiята за изпалнението на този план !...системно всеки ден се работи за циганизацiята ни и за ислямизацiята ни !!!....променят ни Kонституцiята . променят ни законите в саответcTвие на този план !...за това ни слагат тапи ,корумнирани ,необразовани,елементарни хора за политици и управници за да се осаществи този план !....американците са в основата на това световно зло ! те са подкрепяли винаги исляма и ислямистите по света от краи време !...варши им работа !...христiянството им пречи ..особенно източното православие !....в него извращенiя няма и е противно на техните сатанистки ценности (педофилство ,еднополов секс и т. н. ). стожера на източното православие е Rusia !...вечнiят им враг !

Големи глупости на търкалета!Някаква руска партенка се изказа между другото!Излагация-я-я!В цяла Европа ,включително и в САЩ са разкрити подобни радикални секти ,щото демокрация било,забравяш покушенията ,взривовете,жертвите,ай не се прави на паднал от Марс!То щото в РФ няма секти!А в православна Украйна видяхме ги "братята",как се представиха!

Стига си хвърлял говна бе мухльо! Не било вярно какво не е вярно, а? Истината боли особено, когато ви я казват в очите. Какво го замазваш с разни секти, покушения, взривове и прочее? Като ви разкрият сатанинските планове и пищите яко. Вие си мислите, че Бог като ви е отпуснал малко юздите и така ще бъде во веки веков. Да, ама не.

Да Ленче,не знам дали си луда ,но определено си психично болна.Иди при стожерите в Русия да се лекуваш...там ти е мястото

добриутро уврупейски балаци!

Титанът Прометей ни е дал един безценен подарък срещу получовеците.

Навлязал значи,а откъде е минал?Тихо стъпвал ,пак не са го забелязяли!Докато не се е настанил трайно,разваляйте седенката по най бързия ред!Точно в началота на учебната година,доста преднамерено,вместо учебници,раздали по едно "коранче" от ония и сигурно на арабски или на български!За ромите интеграцията е изключително важна,затова никакви пари от даренията на ромските "лидери",пак ще ги отклонят,както досегичка!И те трябва да се интегрират,не само да ги ползват политици по избори подредени в колонка !Да се създаде държавна организация за интеграция и да има качествена програма.Найс?

ислямизация тече в цялата страна.това е процес на съсипване на генофонда.

"Трябва да се вземат мерки в София и в цялата страна" ДА! Трябва да се вземат мерки, НО не повече полиция и служби, а повече РАБОТА за ромите! - интеграция! - образователни програми! - квалификационни програми- за 6-10 месеца да изучават занаят - ако трябва да се въведат и квоти за роми- задължително 5 рома във фирма на 100 работника - ако трябва държавата да поема 20% - 30%от заплатите на ромите, само и само фирмите да ги наемат

Образованието е привилегия, не е даденост! Повече пари за службите ми се вижда по ефективен начин за справянето с проблема и правилна интеграция!

Подкрепям те!Интеграцията е най важното нещо особено за подрастващите роми,дето ги женят на 10-11 години или карат да просят и други работи!Сватбите им като за световно,а образование и възпитание -ниц!Да учат занаяти,каквото трябва,а и децата са доста възприемчиви при правилен подход.В Германия как ги образоват,дават им учебници,специално образование,немски език,помощи ако учат разбира се,но намират начин за адаптация!

Пълни глупости.Това е все едно да ти изсипя в двора куп саморазмножаващи се и смърдящи отпадъци и ти да си длъжен да ги парфюмираш докато си жив вместо да грабнеш лопатата и да ги изхвърлиш навън от двора си.

Няма глупости!Времето е изпуснато,трябва да се навакса,защото когато се раздаваха пари за интгеграция,отидоха за друго,обраха ги лидерите ,а тях политиците ги покриха,защото ги ползват за избори.Спомни си Местан и бай Али,че и БСП най вече години наред.Ако се въведе нов ред без корупция,не е невъзможно,може много да се постигне!Това са хора с друг манталитет и капсулирането само пречи,като не казвам, че промяната може да стане от днес за утре,но трябва да започне!Могат да вземат пример от Германия,Дания.

- насила? - насила? - само за роми, това е дискриминация? - а квоти за евреи, турци, гагузи ? - ъхъ..

Абе тебе кой те изтърва от лудницата? Как се интегира нещо дето фактите показват, че НЕ ИСКА ДА СЕ ИНТЕГРИРА? Как се образова говедо, дето фактите показват,че с вериги не може да бъде задържано в клас? Как се квалифицира МЪРЗЕЛ, дето фактите показват знае само да кара на "социални", да бере "джилязу, тухли", да убива беззащитни, да граби и знасилва? Какви задължителни квоти бе, ненормален? Вкарай си ти в организацията ромляни и им сърбай ТИ попарата, те за каквото става - това работят: събират боклука. Каква държава бе алнкоулу? Ти казваш НИЕ, от нашите джобове чрез данъците да плащаме за твоето малоумие, ти луд ли си или побъркан? Който иска да се образова - да си го изработи. Още по време на робството НИЕ сме си изработили САМИ образователна система от над 1500 училища. Който иска да се научи на занаят си се учи, никой никого не е спрял. Само трябва да поиска и да го направи. Махайте се от главите ни, а претенциите си ги заврете отзаде си.

"Навлиза"??????? Той ОТДАВНА Е там.... Но някои проспаха навлизането....

Чочоолу и Карловската танкова бригада ги дерадализираха. Бой по каската докато се изправи.Няма друг подход с тая измет. Лека му пръст на генерала и танковата бригада.

няма радикален ислям там при циганите, има радикални пари и всичко за пари, каде са службите. Спят и спят

vasil

То се поосветли,напр.за Пазарджик.Там просто ислямистите са дали повече пари,отколкото доскоро протестантите.Ще е интересно,ако дойдат на свой ред будистите и наддадат повече.

Лек за радикален ислям е неразреден напалм!

Ами да арестуват организаторите по ислямизация час по скоро,само талибани ни липсват!И без това не са у ред,,остава още да се радикализират !Имам предвид честите сбивания ,нападения ,кражби и подобни!Сега ги зарибяват с пари и дрехи,после иди ги търси за училище и интеграция!След като промеха закона и всякакви подобни секти са забранени,да чистят докато не е станало късно.

ХаХаХаааааа,сетила се ,,Мара да се побара,,

...а газопровод до къщичките ще има ли?

Много добър въпрос.

Това е ТУМОР, който ще се излекува САМО с РЯЗАНЕ. Рязане достъпа на чуждото финансиране .. Рязане на социалните за тези, които не дават нищо на обществото а само се плодят като зайци...итн., итн.

ако ги вкараме в светски училища и ги задържим там нещата ще се оправят... Както добре знаете - длъжници не се убиват. А те имат много дългове да връщат.

а какво да кажем за църквата Св. Крал и въоръженото крило на една парламентарно представена партия?

Няма ДЪРЖАВА... Няма Служби... всичкото е разграден двор. Всеки идва и си прави КАКВОТО си пожелае.... Ами МНОГО ЛЕСНО може да се намери от къде идва и кой го осъществява това РАДИКАЛИЗИРАНЕ.... Ако не могат ЗНАЧИ не са за тая работа....

Ама не го правят щото НЕ ИСКАТ.. Има някаква далавера, както с мигрантите и кана;лджийте им....

По начинът по който обществото ни се отнася към ромското малцинство е чудо че до сега не са започнали да се взривяват по спирки и площади. Това малко парче което им предоставяме от тортата оставя ли място за каквато и да била перспектива.

Малко парче от тортата, казваш...Помощи само за тях, опрощаване на сметките за вода, ток и всякакви данъци, затваряне на очите за престъпленията им, безплатно образование (ако хванат някого изобщо да се образова), и ред други знайни и незнайни привилегии от които обикновеният български гражданин е лишен. И на това ако му викаш малко парче от тортата, ще реша не без основание, че си ромлянин.

А то ромското малцинство е заслужило друго отношение :)))

доброволно е приел в България няколко стотин хиляди цигани от съседни нам страни ???

нещо по-интересно да измислите. Или заработвате провокацийки.

vasil

Така се говори.Факт е,че след Първата св.война Румъния и особено Югославия ,били на страната на Антантата,прогонват у нас освен българи и много цигани - за да се поочистят от тях за наша сметка.Ние сме били откъм загубилите -Централните сили и възможностите ни за противопоставяне са били слаби,или никакви.

Много е късно, МНОГО!!! Огледайте селата,които са най_близо до Пловдив!!! Там има и джамия вече, до скоро те се правеха на християни! Тач има само цигани, говорещи на турски. Децата им се женят на 12 години и т.н.

Това трудно би сработило - ще ги финансират отдругаде.

За пореден път се доказа че ни управляват, не беше остроъгълник а обратното.

Колко от тези пари за тяхно включване, дето не му се вижда края (на включването) ще стигнат до тях, а колко ще се разпилелят по чужди джобове? И защо вечно на тях им се дава? Даваш им, а те не го ценят,нито пък ще тръгнат на работа, щото от какъв зор ще работят?

малко мисля че позакъсняхме с ромите и така късно е либе за китка сега ще берем негативните последици

царско нито по татово време е имало такова радикализиране. Рецептата е бой,много бой ако не помага още. Да не говорим колко оръжие има в тях.

Алооо другари сега се сетихте.....пак изтървано положение....???? В тея махали трябва да навлязат едно дебели сопи да ги потупат малко тия мързели, че да им дойде акъла..... Само бой и глад ще ги превъзпита, и спиране на парите от държавата !!!!!!

Много бих желал ,някой да ми посочи ,кое добро име накърнявам,както да ми посочи цинизмите и обидите ,та да знам за в бъдеще кое е цинизъм и кое не е,защото никога не съм си позволявал определения ,които правят политици по медиите като за някакъв "бай ...... и"""""Радикалният ислям навлиза в ромските махали""""""Не е вярно ,че навлиза ,ние го пуснахме под давление и настояване на различни евро-,неолиберални соросоидни организации.Тъй като ,избраните с толкова любов народни избраници ,владеят перфектно родоотстъпничеството в името на увеличаване на банковите им сметки,нищо чудно да плъзнат всякакъв вид отрепки .Няма как да не се забележат поощрителните възгласи към нашите родни предатели , които с всяка своя стъпка ,все повече и повече предават България.Ами това е логично ,колкото повече навлеци остават у нас ,толкова по-малко ще има у тях.Тъй де за какво ни приеха в двете структури , които са устата на всеки политик ЕС,НАТО,ами приеха ни ,за да бъдем нещо като сива зона и филтър за задържане на разни мигранти ,за да може стара Европа да е спокойна.Нали се вижда ,че храните ,които ни продават освен ,че са некачествени ,ами са и по-скъпи като абсолютна стойност ,но ако се отнесат към мизерните доходи ,направо е страшно

И аз искам някакъв инвестиционен фонд да ми постои къщичка, не да я изплащам 20 години!!!

И аз искам!

"къщички за ромите"... Почти като къщички за пойни птички ми звучи!

новите сринаха държавата,службите разбиха и никой днес не работи,затова исляма пълзи умно и систематично,така си отива най-старата държава от безхаберие на управниците,което никога не е било....

Добро утро! Сетихте се с поне 15 години закъснение!

Ако пресата трябва да информира ДАНС и ГДБОП за това, което става в сържавата, то ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАТ ИЗОБЩО, защо да им плащаме заплатите, като не вършат нищо? Те и КТБ проспаха, а сега и ислямизацията на циганите.

И евразийски бг-стан както е в евразийска раССия! И там при тях всички роми от становете са ислямизирани!

Гола вода си, платен некадърнико.

Щото нищо "цивилизовано" не влиза там иначе.

Белите бродници превръщат всичко по пътя си в послушни зомбита...Задава се скоро голямата битка за Вестерос, май!

В махалите си трябва радикален бой да навлезе!!!!

Спрете парите и ще спре радикалния ислям при ромите !

Незабавно пресичане на всички парични потоци към циганите, гарантирам ви пълното им послушание след 2 месеца!

Ами боя къде го забравяш :):):)

Хубаво си пишем тука .....и толкоз!!!

Прав си!!! Пък някои постове дори ги трият. Като че ли някой ги чете или се съобразява с тях. Освен пишещите тук, разбира се.

ама изтървахте бе господа продажни демократи! То номера стана сега само чакаме да узрее плода дето го сътворихте! някой да забрави как от Турция и от посолството на САЩ ни се караха че тормозим циганите и исляма! Някой спомня ли си че сегашния гл. мюфтия е назначен с помоща на ГРОБа ? Ехаха сега се сетили! Цигане на 5 -6 години едва знае 100 думи и вика с зор " КАФУР" сиреч гяур! Ама гяур е побългарената арабска дума кафур - неверник! А се сещайте ся какви са били гостите на махалата?

Радикален ислям ли? Тези които ние ги храним ипоим, тях и цалата тайфа чавета? Само бой, ама бой и пак бой. Нашата полиция да вземе пример от ОМОН, по ромските въпроси, т.е по циганските. Как тези момчета се "оправят" с техните матгали. Пълно е с клипове в Ю туб. Така ще се радикализират че ще си забравят имената. Добре че поне им ги пишат в изборните списъци.

Евроатлантици.