Подпалвачи на войни и миротворци в ООН

ООН не е форумът, на който се очаква да бъде отправена заплаха за война.

Обратно в новината

Коментари - Подпалвачи на войни и миротворци в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изводът от речта на тръмп е :-ние ще убиваме когото си искаме - е и с какво мадура не е прав за сравнението с хитлер

А не забравяите че са роботърговци и еднин от тях стана президент

Луд кравар, който ако не се спре - ще подпали земята! Вярвам че разумните сили отново ще възпрат разрухата и простотията!

Българските орли са посрещали достойно американските бомбардировачи - Димитър Светозаров Списаревски Загива при боен полет,след като сваля тежък американски бомбардировач Б-24 чрез въздушен таран, по време на бомбардировките на София пленява тежък американски бомрардировач и го заставя да се приземи на българското летище Скопие. Впоследствие е изтеглен в София за отбраната на столицата. На войниците си той казва: Аз съм се венчал за България. Не ни трябват никакви чужденци нито хитлеристи, нито фашисти. Ние сме българи и трябва да браним всичко българско. Името на България трябва да стои най-високо и да свети като слънце в сърцето ни. Готов съм да воювам с всички, които посмеят да нападнат България, само с руснаците няма да воювам, защото са ни братя, Аз пръв ще хвърля бомба отгоре и няма да позволя да бъдат екстрадирани евреите по Дунава! Списаревски е бил красив, силен и с чувство за справедливост,когато в Германия немски офицери отнесли се с недостатъчно уважение към България изпитват юмруците му, пилотите нарекли българите балкански туземци са откомандировани и пратени на фронта. По-късно боят не се разминава и на бургаския окръжен полицейски началник, отнесъл се обидно към летец от българската армия. В офицерския клуб в Плевен се разправя на момента с нашенски любители на немски военни маршове, които не разрешавали на оркестъра да изпълнява български песни. В Скопие защитава по същия начин местен турчин от гаврите на германски войници Пак в Скопие в един ресторант грабва стол и попилява германски войници, позволили си волности към сервиращите им местни български момичета.

... Стоян Стоянов (16 въздушни победи), Неделчо Бончев (втори "таран",след Списаревски), Чудомир Топлодолски и още доста български герои. Къде са паметниците им? Ама кльопнахте един на Р. Рейгън насред Южния Парк. "Нерязани турци",както правилно ви казваше Захари Стоянов!

ООН бил миротворец... или не сте нормални, или мислите хората за мнооого плиткоумни...

"Колелото на историята се върти и ще се върти до окончателната победа на комунизма" Така навремето другарят Георги Димитров в Лайпциг обяснява на бай Гьоринг, Хитлер, Гьобелс как стоят нещата. Ноте не вдяват завалиите. После бай Сталин им показва къде зимуват раците.

на някои хора комунизма им взе акъла и сигурно никога вече няма да им се върне.

Що се хабиш, цървуле демонокрадски? У тебе у гъзот нал навлезе демокрадцията?

Гуспойце, редовен секс и спанье на чист въздух.

Докато съществува ционистката терористична "държава" ФАЩ ще има желаещи да разработват ядрено оръжие.Ако Виетнам или Ирак имаха такава дали американските пирати и терористи щяха да ги нападнат?А Корея?

Навремето Тамерлан умиротвори цяла Азия,/ тимур означава желязо/, после Сталин въведе стоманен ред в ЕС/е, вярно репресира бай Хитлер, обединителя на Европата/. Днес е ред на Ким Страшний да въведе ред на земята. Колелото на историята се върти неумолимо дами, мадами и недотам клатени гуспойци.

dobrin

почна да ме съмнява дали американските стелтове не са паднали щото са ги дръпнали от българската дъпка невидимка...

Министърот на вулната ли се изказващ бе зеимеделски цървуле ненчев, покровителю на проздидтуткитке?

Все повече става актуално военните в САЩ да узаптят изкуфелия дядка, както навремето думнаха отворкото Кенеди - който заедно с малоумния Хрушчов изправиха на нокти света пред ядрена война с малоумните си амбиции.

А вие ООХ-нее, защо искате да уморите от смях началник Ким Страшний? Малко као Зевс пада рижавото дедо краварчето, с меката пишонка.;

Русата перука плаче за осмирителна риза и по нищо не се отличава от кукунделата Килари!

Вижте си телефоните,телевизорите,компютрите и колите за да се увелите,че САЩ и ООН са спечелили войната между Севера,СССРи Китай и Южна Корея!Също така е добре да знаете,че Южна Корея произвежда и много свръхтехнологични оръжия които са в състояние да парират до 80%от предполагаеми удари от Севера във взаимодействие със САЩ които имат най мощната армия и сателитно разузнаване!Така,че любители на путиновата простотия за възхвала на ледия Ким може да бъдете сигурни във поредната демонстрация на американска и южнокорейска мощ при евентуален сблъсък!

Объркан соросоиден глист, смени тази изтъркана плоча, няма кой да се хване вече на тези плиткоумни лъжи. Краварите са най-кръвожадната и гадна нация, доколкото тази пасмина изобщо може да се нарече нация, !

И телефоните и телевизорите и компютрите МНОГО ОТДАВНА се правят в Комунистическата Народна република Китай ! При това - С РУСКИ суровини ! В замяна на това пък , аз досега НЕ СЪМ имал щастието да видя Американска стока на която да пише : " made in USA " ! Ти виждал ли си , че да ни светнеш ако обичаш ?

Преводите на либералните медии няма как да уважат най-силната и смела реч на държавник през последните 30 год. Нищо ново под слънцето, но затова пък американците са във своя възход, който не се е случвал от 100 год., но и затова е виновен Тръмп!

Браво на Тръмп, браво на Америка. Борят се да озаптят разни диваци и разни безрасъдни режими. Понякога са сами, по често подпомогнати от Европа, но винаги начело на Свободния свят. Затова уважавам Америка. Добре че я има.

Всички войни в 19-ти, 20-ти и 21-век са подпалени от Русия! Същевременно тя се се пуйчи, че е най-големият Миротворец!

Май не си никакъв комунист, а сбъркан соросоиден онанист!

ТЕ взяимно си обещават война до дупка! Не беше ли така?

Така както се перчи тоя оранжевия петел...... дали ще му дадат Нобелова за мир като на предшественика му Обонго ?

Кефи ме Тръмпи как ака и припишква връз приятелите си от кремль дето му помогнаха да стане Президент!

Не му завиждай,толкова,мога да те уредя........аз ще те понаакам та и ти да се кефиш !

128 васални държави подписаха американсдката декларация за реформиране на ООН, без междуправителствени дори допитвания. Шефа командува и измекярите подписват. Именно тези 128 държави са окупираните от САЩ и купуващи американско оръжие. Така, че не Португалски, а Бимбинистански Ф 16 да ни предложат - ще ги купуваме.Лобистите получиха аванса и нагълтаха вибратора Първата част от речта на Тръмп е традиционният Тръмп. Ние сме патриоти, но и в другите страни живеят патриоти. Суверинитет на всяка държава. С това той спечели изборите. Втората част е вече работа на екипа му. Суверинитет ли ? Ще нападнем С.Корея, Иран...От Украйна до Ю.Китайско море - се визират Русия и Китай ,но го е страх да ги назове.

От 50 години в Южна Корея има американски военни и ядрено оръжие. С.Корея просто се защитава, гладува, но създаде ядрено и термоядрено оръжие.Затова лаят но не хапят. България ликвидира армията си по външно нареждане. Затвори 4 огромни енергийни проекти по нареждане на хора като Маккейн виетнамската яма. Всичко това отиде в Турция. Позорно България се одупи на Ердоган да ни дават газ и ток, а беше обратното.Ние каруца не правим, а С.Корея създаде висше оръжие, което и гарантира неприкосновенност.Соросоидите да отидат там и да кажат мнението си на тези корийци ,разделрени от САЩ наполовина, както Виетнам беше и т.н. Но там САЩ ядоха голям пердах, а сега просто ще изчезнат

"Никой не е проявявал по-голямо презрение към други държави и към добруването на собствения си народ от извратения режим в Северна Корея". Някой да каже, че не е така?! Сев.корейците са парализирани от страх и глад. При това задоволената и зомбирана армия не смее да мръдне в страни от "линията", защото от двете й страни е пропаст... И "човекът-Пиги" се радва на извращението, което е наследил... Но за всяко Прасе, по някое време идва Коледа!

Паце, бе ти колко време си живял в Северна Корея, че си тъй навътре с живота там??? ... или живееш в LA или SF и тебе те тресе страх, че някоя сутрин просто няма да се събудиш, ако "Прасчо" реши да Ви думне преди Коледа!!!

Виж, Гюнтер, какво мислим ние с теб, нищо не променя... Зная само, че от нашия Държавен резерв изпращахме с кораби старо жито (платено ни от ООН) на сев.Кор., за да не се затрие народа им. И когато Ким Ир Сен, Ким Чен Ир и сега този Ким Чен Ун, са се проточили като свнски черва незнайно до кога, при това с ядрена бомба и ракети, всички тези (-)нуси са само гол антиамериканизъм и невежество. А тези жълтури там трябва да се стреснат и да го ликвидират, иначе умират с него...

Навремето, дядя Боря се напиваше на казак и забавляваше цел свет, след него се появиха циркаджиите, Сарко и Силвио, сега имаме бай Дончо и малкия шишко.

Така и не разбрах кои са "подпалвачи на войни" и кои са :миротворци" от тази статия. И това ако е новина....

добре е казано, наистина в последните години американското правителство силово налага своя модел на демокрация и подпалва регионални войни. Това го правят когато икономиката им е в застой или тръгне надолу и военните им решават вътрешните проблеми, но сега вече е друго и трябва да се озаптят иначе никой няма да остане при една нова световна война, тия говеда искат да ликвидират света.

Vinetou

Мрачният тон и фокусът на Тръмп обаче представляват сериозно отклонение, да не говорим за войнствения му подход към Северна Корея. Ами от човек с ментални отклонения какво да очакваш.

В ООН/не/ яко замириса на сяра...

Ма сте многооууу тъпи бре гагаузи недоклатени. Сланинестото корейско момче заплашва, че ще подпали целия свят, а вие искате "свирки" да му правите! Както е казъл народът " На зла круша - зъл прът"!

Не слагай каруцата преди коня бе тъпак. Ким каза: ИСКАМ ПАРИТЕТ. !

Евро-гъзецо мъдри, к'ва каруца к'ъв кон е минал през главата ти. В случая Тръмп е прав - "сланинестото" сипе само заплахи и не иска да преговаря. Повярвало си е,че може да уплаши всички. Режимът и репресиите в Северна Корея са нещо УЖАСЯВАЩО! Преди дебелото "плашеха" и ревяха когато "огладнеят", сега съвсем са се "изоглавили" и налитат набой. Ти как би реагирал ако някой иска да ти .бе ......!

Това беше най- глупавото изказване на бай Дончо. Никого не може да унищожи. Правят впечатление обаче две неща: федералният дълг мина над 20 трилиона и сенатът гласува 700 милиарда за военните, без да ги има. Значи говедата са се примирили с факта, че икономика повече няма да имат и че единственият начин за помпане на самочувствие им остава - военният.

Отчаяно се нуждаят от войни,иначе са свършени !

тази статия е писано от дърт комунист. отвратително лизане на черния гз на обамго, които говорише благо, а и тои е военнопрестъпник за трибунала в хага.

Преди да пишеш мнението си, потърси оригинала на речта и ще се убедиш, че комунист или демократ е писал статията, не е ясно, но е казал истината, която на теб не ти харесва.

Vinetou

Колега, американските комунисти публикуват в "People's World". Хубаво е човек да чете преди да пише.

А беше декември ... и вси путлерасти начело с Вожда Путя Плешивии Нискостеблениии отваряха Шампанско и лочеха водка от КЕФ, че Тръмпи е президент! КАКВО СТАНА! ЩО СТАНА!

Ми какво стана. Леко полеко ще освободим света от МИРИЗЛИВИЯ КРАВЕШКИ ТОР. Започнахме със Сирия и ще приключим с Европа

Сега имат основание още повече да се радват, защото ако някой развали САЩ това ще е Тръмп.

Така трябва да говори президентът на най-могъщата държава в света! Нима е по-добре да мрънка като Обама или да лъже като Путин?!

----

Сашке, Сашке-е-е-е-е....

Хилъри трябваше да спечели. Тя се беше договорила с еврейската общност. Но спечели Тръмп. И много го загризаха. Сега се опитва да се хареса на еврейската общност, да го оставят малко на мира, че той крачка не може да направи. Най-големият враг на Израел - Иран. Мощен, силен, независим. Близкоразположен, може и сухопътно и ракетно да нападне Израел. Затова е трън в очите на всички медии, 90% от които са собственост на малкия народ. Сев. Корея не е заплаха за САЩ, ясно е. Но продава ракети на Иран. И като нищо ще започне да им продава и ядрено оръжие. И Израел се бори против това. Скрито, разбира се. Чрез САЩ. Затова е целият шум.

От трън, та на глог, че е по-висок... В случая - сравняваме нарцис с грандоман /или обратното/

че не е кравЕШКО лайно!!!!!!!!!!!!!

Потвърждава се, че който се откаже от ядрената си програма под натиска на САЩ, бива анексиран в следващите 10-тина години. Следователно, Ким би бил пълен глупак ако се откаже сега. Така поне има възможност по някакъв начин да отвърне на удар от страна на американците и техните клакьори.

Просто Ким не иска демокрация , и затова са малко ядосани !

Като бизнесмен , може и да е блестящ , но като политик е като слон в стъкларски магазин ! Това не е нито приказка , нито поведение на политик от такъв ранг ! Май някой нарочно го пуска по пързалката и му гледа сеира ?!

Отличният бизнес е като нашият--мутренски...

Май май славните врмена на Империята започват да отминават и си изпуска нервите.

ама нещо друго... започващо с м...

Този тон е недопустим на форум на международна организация ,чиито послания трябва да бъдат мирни !Тръмп ,може да унищожиш страна ,която ви напада ,но няма как вие да дрънкате оръжие и страните да стоят с кръстени ръце .САЩ е страната ,която предизвиква военни конфликти !

Путин и Си Дзипин ще те връткат на чеверме скоро,Тръмпи.

Всички, които не ни играят по свирката, които не се предадат незабавно и които се въоръжават, вместо да ни се навеждат, са врагове на демокрацията, а лидерите им- диктатори и сатрапи. Това ви го казвам аз, Тръмп, син на еврейски банкер, който съм банкрутирал 2 пъти.

правилно си схванал! Разтягай срамни бузи и изпълнявай)))))))))):м Между другото, на всяко гърне ли тр. да слагате евреите?Фейк еизраелският му произход, както се въжда от външния му вид. Да ти прилича на евреин?

Я виж в нета как Иванка говори за юдаизма, към който премина, след като се ожени също за евреина Джаред Кушнер.

и най-тъпите проумяха, че истинската заплаха за света и единственият подпалвач на войни в света през последните 75 години са само и единствено САЩ.

Всички войни на Земята са водени или от англо-саксонците или със техните пари и с ръцете на предателите наети за жълти стотинки в отделните държавички-колонии ...

обществена опасност: от трибуната на световен форум той отправя заплахи за масови убийства и унищожение на севернокорейския народ - щял да униощожи Северна Корея. Да се сезира Международния съд за военни престъпления в Хага и Главния прокураор на САЩ за отправяне на злости заплахи за убийства.

ООН напълно деградирала организация.

сам се постави в унизителна и просташка позиция, като започна да се дърви на всички държави по света, дето не играят по свирката на американските престъпници. Това показва и каква "демокрация" е фашистката държава фащ. Бившият президент Картър преди няколко дни го каза в прав текст - "САЩ не са демокрация, а по-скоро олигархия." Това го показва и Тръмп, като не спазва никакви международни споразумения и норми, и се държи като най-долната и тъпа мутра.

Може да е долна тъпа мутра,но пред цял свят обявява,че ще затрие друга държава ,а няма кой да го срита по кокалчетата.Дано Кимчо му види сметката

...ами да си пие хаповете по-редовно)...ако не му варшат работа да тарси по- силни .....