Условна присъда за майка, нанесла побой на учителка

Съдът в Севлиево осъди условно 28-годишната жена, която миналата година нанесла побой на учителка.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за майка, нанесла побой на учителка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес условна присъда за майката и утре, естествено, пършив гурелясал мангал изобщо не му пука да влезне в класната стая с кол и да пребие учителя си. Инетграция ли ? Не, геноцид спрямо тази същества трябва, както в северно-европейските страни е имало преди време, поради което сега там такива няма !

Госпожо редактор, Вие не сте ли учили правопис?

защо се държим като че ли ние сме виновни? Защо? Като се държим така по-добри ли ще станат говедата или ще учат по-добре? Не искат да си напрягат мозъка ързи ги.

Ако тази учителка в самозащита бе ударила шамар на този къдрокос запъртък-майката, то досега щеше да има вой, сълзи и сополи от цялата маала. А учителката щяха да я хулят, унижават и да искат да дава писмени обяснения, а може би да я уволят, за това че е имала смелост да се защити на работното си място. Е как няма да имат куража тези от маалата, да бият учители, лекари, контольорите по транспорта, да се разправят с полицаите, защото зад тях са мастите продажни адвокати. Е затова сме потопени всичките на този очайващ смрад.

Ами първо няма ред и сигурност, а после няма и морал. А в т.н. "нормални страни"няма жива охрана - вратата на училището се отваря с карта и никой не може да сигне до учител/ученици. Влиза се само с предварителна уговорена среща с директор/зам. директор, като предварително се посочва каква е причинатата за исканата среща.

Е, много "строга" присъда!! Да очакваме следващия побой над учител в близко време....

Е каква присъда да й лепнат-ефективна ли?Че после кой ще чува чавето?Жената бие,после се разкайва и готово.То ако не утрепеш от бой даскала и доктора,направо си за боклука.Пък в Садово,синчетата на подобен тип"майка",направо доблестно размазали с кол господинът по английски.Сигурно,защото дечицата не харесват Шекспир. В духа на родната картинка,те пък може и близалки да получат от Педагогическата стая.

Майка или маймуна?

Това ако се случи някъде другаде по света, не само майката - цялото семейство ще осъдят, и то напълно ефективно; на детето трябва да му търсят училище извън града. Представете си как е възпитавано това момиченце, за да се държи толкова агресивно - със сигурност многократно е чувала от майка си реплика от рода на "Само да тръгне да ти казва нещо напреки, веднага ще ми се обадиш и ще видиш аз какво ще направя!" Пълен потрес на ниво повръщане!

Журналисти, свършете си работата до край: пишете имената на съдиите и ги снимайте на излизане от Съдебната зала. Нека всеки да знае как се казват и изглеждат гробокопачите на България.

Доста разумно предложение. Нуждаем се от гласност както някога.

Добре. Условна, после ще я намалят, а не беше ли по-правилно да и изтрескат една глоба 5000 лв и да мисли следващия път..

От тези условни присъди сме на този хал, тя условно ли наби учителката?

Какво искат да кажат с тази условна присъда....всеки може да прави каквото си иска, безнаказаност цари навсякъде...???

Ако учителката беше набила мамата на онова лигавото, щеше да е дискриминация

Докато присъдите са условни, нищо няма да се промени към по-добро. Единствено се насърчават така посегателствата върху малкото хора в тоя държава, които работят и плащат данъци.

Ейй, най-обичам женски бой, ама!!

Редакторкеееееее, виж си шестия ред отдолу нагоре - там има излишна дума, която напълно обръща значението на изречението!!!! Четете ли ги тия материали изобщо преди да ги пуснете на сайта?! Смисъл нещо, съдържание, съответствие между думите и тяхното предназначение ... (((((((((((((( ------------------------- Интересно, защо телесните повреди от нанесен побой са винаги "леки", а за психическата травма, която човек преживява, съдът удобно забравя да я включи към повредите и присъдите, които дават на тия бесните от "етноса", са винаги условни?! Което вдъхновява и останалите да се държат по същия начин - все едно, нищо не ги заплашва, няма нито да влязат в затвора, нито ще им се накриви капата нещо ... те нямат нито чест, нито достойнство, което да пострада от една присъда! Позор за антибългарския антисъд!

Какво искат да кажат с тази условна присъда....всеки може да прави каквото си иска, безнаказаност цари навсякъде...???

Може ли, вместо глупаво обясняване на обстоятелствата, да публикувате мотивите на съда, за постановяване на тази прекалено милостива присъда.

Масов спорт в училищата.....

Учителката не е пуснала детето самичко да отиде в къщи - правилно. Забранила е разговори по телефона в час - пак правилно. Маминка я наби - нагло. Съдът даде условна, щото за такова поведение няма наказание затвор, но пък тази присъда ще осмели други "загрижени" родители да посягат на учител.

Докато не престанат с тези измислени условни присъди, така ще е...