Фандъкова обещала да премахне автогарата пред ”Ал. Невски”

Йорданка Фандъкова е поела ангажимент към общинския съветник от ПГ5 инж. Симеон Славчев да се реши проблемът с премахването на автогарата пред "Ал. Невски".

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова обещала да премахне автогарата пред ”Ал. Невски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само автогарата, ами и партиините, пайнерските, рокерските и абитуриентските сборища.. Храм-паметник Ал. Невски е място за смирение и общение с Бог!

там автогара ли е или е само за туристически автобуси?

Интересното е, че се шуми около това от доста време, а не изниква името на умника, който е разрешил автобусите да паркират там?!?По новия градоустройствен план, цялото пространство около Невски би трябвало да стане пешеходна зона!С кой акъл са им разрешили да спират там! Според мен и за хората от провинцията не е удобно, защото много от тях идват с влак или автобус до столицата, и трябва да се прекачват със саковете по транспорта.Мен лично няколко пъти такива с багажи са ме питали как да стигнат с мИтротУ до нЙевски.хахах

Много се е добре ,,автогарата,, в центъра на Столицата. ДОКАРВА хората от страната направо в сърцето на София , да се кефя и любуват на Столицата и..Родината! ...Ми, айде да ги фъгрлим при пристигане в..Бусманци!?

В качеството си на софиянец, при това работил много години в района около Ал.Невски, искам да се изкажа по темата. Г-да и дами общинари-паразити и г-жо крадлива и некомпетентна кметице - оти си не одите на село? Мястото е много удобно и подходящо за туристически автобуси, най-малкото защото е в центъра и има връзки със всчики части на града. Не е ясно на кого пречи освен на вас да си паркирате автомобилите или поводе е че искате да дерете кеф от превозвачите, корумпете нейдни!? С пожелания да ви приседне суджука и да ви гърмне съпартиец на седянка, софиянец

Вие не разбрахте ли, че ние истинските софиянци не ви искаме не само в центъра, а въобще не ви искаме в града ни?Марш на село мърляч! Александър Невски е национален символ - ти къде си видял в друга държава националния им символ да е превърнат в паркинг, защото на селяните им било удобно?

Така погледнато , и Ал. Невски е чудесно място за чакалня - Нали ?! Не знам къде и какво си работил , но според умственният ти капацитет е учудващо че изобщо си работил , защото това което си написал е за някой избягал от Зоологическата градина ?!

"Обещала да..." Досега там трябваше да има ограждения с шипове.

Като ,,нашите шипове,, ли ,наборе?

Брей като Рим - много ще ни прилича! Браво! И си смени анадолската фамилия, че не прилича на европейска столица тъпа даскалица с такава фамилия! Айде, действай!

Нищо не налага да се забрани на автобусите да използват площад Ал.Невски. Може би просто някои искат да правят сечено на туристите, които не са само от София.

Автогарите са най-голямата цигания след мангалските катуни. Не им е мястото на пъпа на София. А въпросните "туристи" като имат пари за "туризъм", ще имат и пари за такси до автогара в покрайнините, като Подуене например.

Е, стар човек си. Що си изкарваш за нищо .,,путката ти лелина,,?.

И като махнат тези автобуси от там, откъде ще тръгват тези туристически автобуси за чужбина? Сегашните автогари очевидно не стават за това, а такова широко и удобно място в София вече не остана - фандъкова и предишните разрешиха всичко да се застрои и презастрои. Май единственият вариант е автобусите да не тръгват от София, а всеки да се придвижва на майна си както намери за добре.

Дайте тогава и пред парламента да ги паркираме , че е още по-широчко - Така ли ?! Нямало било място - тъпотия . В париж и Лондон , да не паркират до Айфеловата кула и Бъкингамският дворец ???????!!!!!!!!

НО. .Само за аполитичните!?

Искам да поеме ангажимент и за махането на климатиците от фасадите на всички държавни и общински сгради. Не знам дали ходи по улиците, но се набива на очи как са надвиснали под прозорците на учреждения, министерства, даже и исторически сгради... Пълна простащина!! Има и други начини за климатизиране на сгради без такъв вандализъм и мърлящина.

Няма по-удобно място в София за тръгващите и пристигащите автобуси с български туристи от и за чужбина от площад Ал. Невски. Ако махнат от там тези автобуси, много българи ще се откажат да пътуват, поради неудобното място за тръгване и пристигане. По мое мнение тези автобуси на никого не пречат, защото тръгват и пристигат късно вечер и рано сутрин, когато там няма други хора. Доброто решение е автобусите да останат от 20:00 до 09:00, а да се махант депутатските коли от този площад.

Кое му е удобното на това място, като се има предвид, че най-близката спирка на градския транспорт е на половин километър от там?От там тръгват международни автобуси, което предполага, че пътуващите са с обемен и тежък багаж.По-добре да тръгват от старата автогара, намираща се на улица Струга срещу Централна ЖП гара.Мястото е превърнато в безплатен паркинг след като отвориха новата автогара на бул.Мария Луиза!Хем е близко до метро, хем до трамвай и голяма част от автобусните линии, че и до влак!

И Ал.Невски на чакалня , за да не изпуснем пътуващите ?! Логика на Макак !

Тя отдавна трябваше да я махне , за нелегалната автогара се заговори още през март , сега сме септември , нали Кметицата е тиква и действа като бавно загряваща ! Типично за богати кметове наяли се от кражби ! Време е за Оставка на Кметицата Франдъкова , тъпа и нахална!

Асфалт по Дондуков, премахване на автогарата пред Ал.Невски - какво се случва?!?Да не идват избори, та тая жена така се активизира? Крайно време беше да започва да се съобразява с мнението на данъкоплатците, за да не и резнат кранчето!

Как ке си одим на село ?